piektdiena, 2016. gada 25. novembris

Debesu Pateicības Vārdi - Eņģeļi caur Ann Albers


19.11.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
---------------------------------------------
.
Mēs zinām, daudzi no jums svin Pateicības dienu šonedēļ, un vēlamies izmantot šo brīdi, lai izteiktu, cik pateicīgi esam visiem un ikvienam no jums. Par cik mēs Debesīs zinām, ka ikkatrs no jums ir daļiņa no Veselā, un visi mēs esam viens kopums. Katrs no jums ir svarīga šūniņa ”Dieva Ķermenī.” Katrs no jums ir Radītāja unikāla un bezgala vērtīga daļiņa. Katrs no jums tiek maigi Lolots, Mīlēts un Godāts. Mēs pateicamies jau par to vien, ka JŪS ESAT!
.
Mēs apsveicam jūsu apņemšanos apjaust lielo Mīlestības realitāti. Mēs apsveicam jūsu vēlmi radīt daudz mīlošāku, daudz priekpilnāku un pilnīgāku dzīvi. Mēs apsveicam jūsu gatavību iziet ārpus atšķirtības ilūzijas un atrast patiesu brīvību.
.
Dārgie, mēs šeit Debesīs sajūtam katru no jums gluži tāpat, kā šūniņu ķermenī sajūt visas pārējās šūnas. Mēs zinām jūs kā daļiņu no lielās realitātes, kur visi mēs atrodamies. Mēs apzināmies katra jūsu elpas vilciena vienreizējo vērtību.
.
Šonedēļ atrodiet laiku, lai apsēstos mierīgi, un ieraudzītu savu dzīvi tā, kā mēs to redzam, jo no mūsu puses raugoties – ikviens brīdis, ikkatrs prieks, ikkatrs centiens, ikkatrs smaids, ikkatra asara, ikkatrs ieguvums, ikkatrs zaudējums ir vērtīgs un skaists jūsu dzīvē.
.
Pateicieties par katru savas dzīves brīdi, dārgie, jo jūs esat Dieva Sirdī dzimuši, un katrs brīdis ved jūs atkal pie tās atpakaļ, piedzīvot šo brīnišķīgo Mīlestību.