pirmdiena, 2016. gada 14. novembris

Tuvojas ārkārtīgi rets Pilnmēness. Kādus rituālus vari veikt jau šajā pirmdienā?


14.novembrī plkst. 16 iestājas Pilnmēness Vērša zīmē. Tāpēc ir īstais laiks uzzināt, kādus rituālus jāveic tieši šajā laikā – pirmdienas pēcpusdienā un otrdienā. Šoreiz uzmanības centrā – naudas, pārticības un bagātības vairošana.
Pilns mēness ir pats labvēlīgākais laiks, lai veiktu rituālus, kas saistīti ar atbrīvošanos no visa negatīvā, tostarp telpas, auras attīrīšanu, lāsta noņemšanu, atvadām no visa nevajadzīgā, uzskata ezoteriķi.
Pilnmēness stariem jāapspīd viss tas, kas traucē mūsu attīstībai un bremzē cilvēcisko izaugsmi. Pilnmēnesī veic rituālus, kas saistīti ar atbrīvošanos no kaitīgiem paradumiem, arī nepareiza ēšanas režīma un slimīgas pieķeršanās.
Tautā populāra ir arī pirkumu čeku sadedzināšana pilnmēness svētdienā, lai izdotā nauda atgrieztos maciņā. Šīs idejas piekritēji gan atgādina: nedrīkst “bāzt visus čekus vienā maisā”, piemēram, par zālēm un ārsta apmeklējumiem saņemtos čekus nedrīkst dedzināt, lai neatgrieztos likstas. Pārējos gan varot visu mēnesi krāt, lai pēc tam Pilnmēness svētdienā sadedzinātu, domās aicinot naudu atgriezties makā.
Ar Pilnmēnesi saistīti arī citi – gan bagātību, gan skaistumu un dvēseles mieru vairojoši rituāli.


Atbrīvošanās rituāls

Uz papīra lapiņas uzraksta trīs lietas, no kurām vēlies atbrīvoties (piemēram, ieradumi, slimības). Pēc tam lapiņu svinīgi sadedzina. Ideālajā variantā rituālu veic draugu grupiņa kaut kur ārpus telpām, katrs uzraksta savas vēlēšanās uz lapiņas, iekur ugunskuru, visi sastājas aplī un met zīmītes ugunī. Klusumā vēro, kā “problēmas” pārvēršas pelnos.
Ja nav iespējas iekurināt ugunskuru, pietiks uzrakstīt vēlēšanos, skaļi to nolasīt un lapiņu sadedzināt sveces liesmā, bet pelnus aizskalot kanalizācijā.

Auras attīrīšanas rituāls

Iedarbīgo rituālu auras attīrīšanai var veikt tad, ja jūti, ka ap tevi un tevī sakrājies daudz negatīvu emociju, jūtu, iespaidu. Vislabākais laiks tā norisei – vakarā pirms došanās pie miera.
Rituālu veic pilnmēnesī vai dilstošā mēnesī.
Vajadzīgs:
7 karotes medus;
7 karotes brūnā cukura;
7 tējkarotes kanēļa.
Visas sastāvdaļas samaisa un pirms dušas vakarā ieziež ar to ķermeni, patur 7 minūtes.
Šajās septiņās minūtēs var skaitīt jebkuru lūgšanu. Jāiedomājas, ka viss negatīvais aizplūst no tevis. Pēc tam noskalojies vēsā ūdenī.
Ja jūti, ka negatīvā sakrājies ļoti daudz, procedūru atkārto septiņas dienas pēc kārtas


Rituāls pievilcības vairošanai

Ielej glāzē vārītu ūdeni, ar kreiso roku iemet šķipsniņu sāls. Glāzi noliek tā, lai uz tās kristu mēness gaisma.
Kamēr sāls izšķīst, skaita buramvārdus:
“Mēness ūdens ir jaunavu asaras, lai es kļūstu jauna, daiļa, priecīga, lai mani iemīl tas, kuru mīlu es, jo esmu skaista, esmu mīļa!” Glāzi atstāj uz palodzes visu nakti.
No rīta pēc nomazgāšanās iedzer malciņu apvārdotā ūdens, domās sakot: “Ūdens manī, skaistums – manā ķermenī!” To atkārto katru rītu, kamēr glāze tukša.