otrdiena, 2016. gada 1. novembris

Sievišķās & vīrišķās enerģijas; elastīgums & kontrole



“Mēs varam runāt par labo smadzeņu puslodi kā par vīrišķo enerģiju un kreiso kā par sievišķo. Tas būtu arī atkarīgs no tā, kādas kultūras gaismā tas tiek apskatīts. Viena smadzeņu puslode ir saistīta ar sievišķo enerģiju, otra ar vīrišķo. Ja runājam, izmantojot kundalini jēdzienu, tad gar mugurkaulu stiepjas divi kanāli - mēness enerģijas kanāls un tā sauktais saules enerģijas kanāls. Arī tās ir vīrišķās un sievišķās puses.

Tad mums ir arī kārtība un nekārtība. Kārtību pārvalda vīrišķās enerģijas, nekārtību un traucējumus pārstāv sievišķās enerģijas. Nespēj pastāvēt tikai un vienīgi kārtība. Tai ir vajadzīga arī anulēšana un sairšana. Tas pats ar elastību un kontroli. Nu jau ir skaidrs, ka kontroli pārstāv vīrišķā enerģija un elastību – sievišķā.

Kad sākas kaut kas jauns, tad tas sākas ar sievišķo enerģiju, iesaistot maksimālu elastību. Salīdzinājumam - mazs bērniņš. Tam ir ārkārtīgi liels ķermeņa kustīgums un lokanība un ārēji šķietami nav kontroles, nav ierobežojumu. Bērnam augot, kustīgums samazinās un kontrolēšana palielinās. Tad pienāk brīdis, kad ir 50: 50. Kad cilvēks atrodas 50% elastības stāvoklī un 50% savaldības, kontroles stāvoklī, tad tas ir ļoti veselīgs stāvoklis, bet pavisam drīz tas pāriet uz lielāku stīvumu un mazāk kustīgumu. Tas notiek tad, kad vīrišķo enerģiju kļūst vairāk un samazinās sievišķo.

Agrāk mums Vienotībā pietrūka lokanības. Attiecība bija 60:40. Tas ir tieši tas, ko tagad cenšamies sakārtot. Cenšos samazināt kontroles stīvumu un palielināt elastību. Sākot no šī brīža, virzība būs uz 0 kontroli un pilnīgu elastību.

Ja attiecinām iepriekšminēto uz cilvēka dzīvi, tad brīdī, kad elastība kļūst nulle un kontrole kļūst 100%, tad cilvēks nomirst.

Tas pats ar uzņēmumu. Kad elastība kļūst nulle un kontrole sasniedz 100%, tad tas nomirst. Es gribu pasargāt mūsu organizāciju, pirms tas notiek.

Sāku ar to, ka samazinu kontroli no savas puses, atdodot varu un mācību pašiem cilvēkiem. Tāpēc saku, ka man nav pēcteča. Visi cilvēki ir mani pēcteči. Ap 2014. gadu vai vēlāk visa kontrole būs noņemta un samazināta līdz nullei, bet elastība būs sasniegusi 100. Tad Vienotība būs mūžam jauna un svaiga.

Cilvēki man jautā - kā tad tā, kā tad ar kontroli? Tā nav vajadzīga, jo ap to laiku lielākā cilvēku daļa jau būs tik nobriedusi, ka tie līdzināsies apgaismotiem cilvēkiem. Apgaismoti cilvēki patiesībā ir īpaši elastīgi. Tie ir kā bērni. Un viņiem nav vajadzīga kontrole, jo tie ir apgaismoti. Viņi atrodas augstā apziņas stāvoklī, viņos ir maksimāli daudz elastības. Nav nekādas briesmas no elastīguma! Visi cilvēki nonāks stāvoklī, kurā nebūs vajadzības pēc jebkādas kontroles. Būs pilnīga elastība, un cilvēkos mirdzēs vienotība. Tad pasaule izmantos aizvien vairāk un vairāk sievišķās enerģijas.

Pavisam drīz pasaules cilvēki izies dekontroli izglītībā, veselībā, iespējams arī medicīnā, valdībās, ekonomikā. Visu piepildīs sievišķā enerģija, un līdz tas nenotiks, nebūs arī ekonomikas atveseļošanās. Mēs neiziesim no šīs kultūras, līdz netiks izmantota sievišķā enerģija. Arī mēs ejam šajā virzienā. Sievišķās enerģijas rada arī vairāk elastības un lielu apzināšanos. Tāpēc es lūdzu jums praktizēt apzināšanos. Vispirms tā ir jāpraktizē, bet vēlāk tā vienkārši ar jums notiks. Pavisam drīz sapratīsiet vīrišķo un sievišķo enerģiju sadarbību.”

Šrī Bagavāns
Facebook SAULES TEMPLIS