trešdiena, 2016. gada 2. novembris

Mēs esam piedzimuši šeit, lai atšķirtos

Mēs esam piedzimuši šeit, lai atšķirtos
11.Chuwen

Lai būtu krāsaini baloni, nevis pelēka masa. Mīlestība ir radīta tāpēc, lai sniegtu mums iedvesmu, vēlmi izrauties un sasniegt pašu virsotni. Nevis tāpēc, lai sēdētu būrītī un glaudot mierinātu viens otru. Chuwen 11-jā atslēga ir unikāla diena – tā atbalstās uz mīlestības varu un dot pamatu cilvēku vienībām, cīnītāju komandām. Jo tikai tā ir komanda, kas sastāv no reālām savu individualitāti apzinošām personībām. Koamanda ir, kad katrs perfekti pārvalda savu instrumentu, un ieliek tieši savu talantu kopējā spēkā. Viss pārējais ir labi dresētu lopiņu bari jeb armijas. Bet ne par to šodien stāsts. Chuwen ir atšķelšanās, atšķiršanās un izaicinājums, bet tā nav aiziešana no cilvēku kopības. Tā ir sevis nošķelšana no savas „personīgās vēstures”! No visiem tiem murgiem, ko manī sarakstījuši vecāki, bērnības vide, tautība, mani pieņēmumi pašam par sevi. Ko gan es varu zināt pats par sevi, kamēr neesmu pamodies un vismaz daļēji atjaunojis savas dvēseles atmiņu. Tikmēr mani pieņēmumi balstās mana ķermeņa un prāta dresūras parametros šai tekošajā dzīvē! Tāpēc es saku – „na”uj visus dresētājus, visus tos, kas iedomājas mācīt manai dvēselei, ko viņa zina un ko nezina... Iebāziet sev vienā vietā savas ieštancētās patiesības. Savus „ilūziju realitātes” murgus.”

Šodien ii diena kad vajag augšāmcelties no dzīvajiem „miroņiem”. Diena jau pusē, un uzdod mums visiem jautājumu – „Kas tad Tu esi?” Vai mēs vispār esam, atrodoties šaurā savas piedzimšanas nosacītības ilūzijā un neredzot pasaules realitātes būtību?!! Šī ir spēle, un jebkura spēle ir cīņa, un jebkurai spēlei ir cīņas vide un topogrāfija. Lauks, uz kura satiekās karojošās puses. Nu ko..! Jūs jau izvēlējāties vai piederat pie cīnītājiem, vai eat statisks objekts – stāvošā cilvēkvienība uz Lielās pasaules laukuma, topogrāfijas vienība. Jūs vispār esat kustošs objekts??? Un vai jūs zinat, ka jebkurš kustošs objekts ir pakļauts pārmaiņām. Tās ir dabiskas ceļa vai augšanas procesa sastāvdaļas. Tāpēc ja gribat stabilitāti, ja Jūsu sirdis nesajūsmina fakts, ka dzīvojat Lielo pārmaiņu laikā – tālāk varat nelasīt. Šodienas stāsts ir tiem, kuriem jūtas ir iedvesmas avots,,, malka, lai dedzinātu mūžīgo uguni! Kuriem gaiss, ko viņi elpo ir hēlijs, kas ir daļa no Saules. Tiem, kuri ir vieglāki par parastu gaisu un spēj lidot sociālās nosacītības atmosfērā.

Nav nekādu fizikas likumu, ir tikai Dieva griba. Un ja Viņš pavēlēs akmenim lidot – tas lidos. Nav nekādu civiltiesību, katrs likums, ko izdomā cilvēks slēpj sevī zemteksta intereses. Katrs likums tiek rakstīts uz papīra, kur pēc noklusējuma ar neredzemām zīmēm rakstīts – lai viss paliek tā kā ira. Tas nozīmē, ka katrs likums ierobežo iešanu pa attīstības ceļu un rada šķēršļus. Un cīnītāju uzdevums ir šos sķēršļus apiet! Atrast spraugu, pa kuru var augt un attīstīties. Mīlestības uzdevums nav palīdzēt likumam nostiprināt būrīša sienas, bet gan tās uzlauzt. Mīlestība, kas nerada iedvesmu ir lohiem domāts vājpiens, no kura krējumu nekad nedabūsi. Mīlestība ir uguns sirdī,,, un ja uguns nav, tad nevajg rakstīt „I love You” un dziedāt romantiskus pekstiņus. Saprotiet, ka es šo rakstu Gaismas puses cilvēkiem, jo tieši viņu vairākums guļ starp naivu pasaciņu pēļiem, nejūtot smirdoņu kas izplatās visapkārt. Tumsas puses pārstāvji izmanto brīvību un personālās apliecināšanas tiesības uz pilni klapi,,, un vēl raksta likumus Gaismai!!! Ieskatieties realitātē un saprotiet beidzot, kas notiek! Jums visu laiku diktē, ka brīva griba ir tikai Tumsas prerogatīva. Ka tikai pret izvirtības un zemiskuma izpausmēm cilvēkā ir jāattiecas toleranti. Chuwen tāpēc aicinu Gaismu pamosties. Kā iespējama uzvara kaujā, kurā viena puse ievēro otras rakstītus Spēles noteikumus, Bet otra puse – raksta, un pati nepilda. Uzspļaujiet viņu likumiem ar smaržīgām siekalām un apzīmogojiet ar sava sava zābaciņa protektoru. Likums, ne vienmēr ir taisnīgs, un taisnība – ne vienmēr iekļaujas likumā. Šī ir realitāte, kurā „Gaisma” cīnās ar „Tumsu” (un dažbrīd pat samainas vietām). Un šeit jāvadās tikai pēc Sirds likumiem, pēc goda un cilvēka pašcieņas likumiem. Ja nesaprotat, tad ņemat Evaņģēliju un lasiet tajā! Ņemiet īstu Sirds ceļa gājēja vārdus par piemēru savas sirdapziņas kodeksam! Ieklausieties intuīcijā un dvēseles balsī! Bet beidziet vienreiz respektēt likumus, kuru bāzi ir radījusi Tumsa. Šis ir melu matrikss. Pacelieties virs tā – un ieraudzīsiet Patiesību!
Tolteku komandas vārdā - Ivo