trešdiena, 2013. gada 5. jūnijs

Maijs - uzvara vai sakāve; Grupa Metasintēze

Maijs - uzvara vai sakāve; Grupa Metasintēze
17.05.2013.
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
Mēs plūstoši esam iegājuši maija otrajā dekādē. Maijs - ir sarežģīts mēnesis, astroloģiski un enerģētiski, tas ir piepildīts ar problēmām, kas attiecas uz zemapziņas sastrēgumu attīrīšanu. Centieties apzināties to, kas ar jums notiek. Un, lai gan saules, bet pēc tam arī mēness aptumsumi neveicina pilnīgu problēmu izpratni, vismaz nosakiet/definējiet priekš sevis šīs problēmas, lai uzsāktu to risināšanu daudz labvēlīgākajās jūnija dienās.
Mūsu lasītāja, Ģaļina Hohlova, ir uzrakstījusi no kara pārnākuša galaktiskā kareivja grēksūdzi*.
Viņas domas un sajūtas saskan ar daudziem. Šajā gadā, kā nekad iepriekš, šķiet, ka viss, ko mēs esam darījuši "garīgajā sfērā" visus iepriekšējos gadus (un pat gadu desmitus), - nevienam nav vajadzīgs. Vēl vairāk - visa uzkrātā pieredze ir absolūti nepiemērojama un karājas pār mums kā smaga nasta. Mūsu īstā dzīve ir bijusi pagātnē, bet tagad mēs karājamies starp debesīm un zemi, nesaprotot, kas notiek. Daudzi jūt nogurumu. Jā, ir bijis lepnums par saviem bijušajiem panākumiem un sasniegumiem, daži ir apkāruši sevi ar medaļām par drosmi (vai arī to ir darījuši viņu Augstākie aspekti), ir bijis vērā ņemams garīgo centienu saraksts, ieskaitot čenelingus, grāmatas, grupas, skolas …
Priekš daudziem ir sākusies mierīga dzīve. Citiem vārdiem sakot, viņi ir paguruši. Karš (ja viņi to ir uzskatījuši par karu) ir beidzies ar neko. Viņi ir palikuši bez nodarbes. Bez dzīves jēgas, bez nākotnes, bez iedvesmas. Un viņi turpinās dzīvot savus gadus - bez prieka un cerības.
Dārgie Gaismas kareivji! Ja jūs esiet gājuši cauri ilgstošiem evolūcijas cikliem (un tas tā ir), tad, lūdzu, atcerieties! Evolūcija - tas ir pastāvīgs atjaunošanās process, kuram ir pašam savi likumi. Katra lielā cikla noslēgumā iestājas aktivitātes periods, kad jūsu apziņa paplašinās, kad jūs atceraties, kas jūs patiesībā esiet, kad uzstājīgi klaudziniet pie informācijas zināšanu durvīm, iepazīstiet sevi un apkārtējo pasauli, atkal-apvienojaties ar saviem Augstākajiem aspektiem, lai iegūtu viengabalainību/vienotu veselumu.
Šie periodi ir piepildīti ar jaunas jēgas, ar savas Patiesās Būtības atrašanu. Jūs pastāvīgi gūstat rezultātus, savas darbības augļus. Jūs esiet aktīvi un zinātkāri, pasaule mirdz visās krāsās, Visums dāvā atklāsmes …
Tam visam ir savs mērķis - sagatavoties tam, kas tuvojas. Daudzi no mums ir piedzimuši tādēļ, lai dziedinātu savu pagātni, dzēstu iepriekšējo pieredzi un liktu pamatus jaunam ciklam. Nekāda kara nav bijis (ja netiek skaitīta pastāvīgā un novārdzinošā cīņa ar savu paša es). Ir bijusi ilgstoša izzināšana ceļā uz Patiesību. Polārajā dualitātes pasaulē jūs dzīvojāt cīņas ilūzijā un klusībā cerējāt, ka, lūk, pienāks gals šajās bezgalīgajās sacīkstēs par izdzīvošanu, un tad jūs dzīvosiet mierā, turklāt paradīzē, kā saņemot balvu par visiem jūsu darbiem.
Atmetiet ilūzijas un atcerieties! Jūsu dzīve nekad nebeidzas. Beidzas iepriekšējā pieredze un sākas jauns sākums. Izzināšana un pilnveidošanās ir bezgalīga. Tieši tagad jums vajag apstāties un atlaist visu to, kas jums nes vilšanos; rada šaubas un bezcerību ...
Miers nenozīmē kara beigas. Miers - tas ir iekšējs Dvēseles stāvoklis. Un tas, ko daudzi no jums uzskata par iztukšotību, - nozīmē ilgi gaidīto tukšumu, kura būtība ir - jaunais potenciāls.
Ja jūs izrādīsiet pacietību un uzticēšanos evolūcijas procesam; ja jūs ieklausīsieties savā sirdī; ja ļausiet atdzimt jūsu kosmiskajai atmiņai, tad sapratīsiet - jūs esiet jaunas transformācijas vītnes liecinieks un dalībnieks.
Jūs esiet gājuši cauri šim procesam daudzas reizes. Jūsu domubiedri arī iet cauri šim procesam, taču katrs to dara pa-savam. Tieši tāpēc viņi no jums attālinās, lai klusumā izprastu procesa būtību. Tāpēc, ka ikvienam ir savs individuālais ceļš. Taču, ja jūs pajautāsiet savai sirdij, tā jums parādīs, ka mēs visi esam saistīti ar vienotu Uzdevumu, vienotu attīstības Plānu un veidojam vienotu Esības audeklu. Jaunā jēga vēl tikai dzimst, nepalaidiet garām iespēju to izprast. Esiet gudri un pacietīgi. Sagaidiet tā sākšanos, kā dēļ jūs esiet nākuši uz šo planētu.
Lieldienu (Pareizticīgo Lieldienas - 5.maijā) pirmajā dienā daudzi prieka vietā juta skumjas. Daži bija noskumuši bez redzama iemesla. Dvēsele bija apmulsusi. Ceļš šķita esam miglā. Taču vajadzēja tikai gribēt saprast to, kas notiek smalkajos plānos, uzticēties notiekošajam, tad notika, lūk, kas. Dvēsele ieguva kristāldzidru skaidrību. No Patiesā Es dziļumiem radās doma, kas pauda - mēs esam šeit, lai mainītu šo pasauli visos tās plānos. Patiesais Es raudzījās no iekšienes, zinot savus uzdevumus. Un nebija dalīšanas garīgajā un materiālajā. Bija vienota Esība, neatdalīta un nebeidzama. Vienota, kā mēs visi.
Maijs sniedz mums lielisku spēles laukumu, kurā notiek ļoti sarežģīta spēle - jo mēs jau esam pārgājuši augstākā līmenī un spējam spēlēt daudz atbildīgāk. Jūsu Patiesais Es tiecas sevi izpaust - dodiet Viņam šo iespēju. Izmisuma un pesimisma brīžos - vērsieties pie Viņa pēc palīdzības vai vienkārši iegremdējieties Viņa enerģijās. Un jūs beidzot iegūsiet sevi, lai arī ne uz ilgu, taču pietiekami ilgu laiku, lai izjustu prieku un gūtu pārliecību par nākotni.

Tatjana Zolotuhina 2013.gada 15.maijā