otrdiena, 2020. gada 28. jūlijs

Šūmaņa frekvence no ierastā 7,8 Hz sasniegusi jaunu rekordu 158 Hz

https://mainampasauli.news/sumana-frekvence-no-ierasta-78-hz-sasniegusi-jaunu-rekordu-158-hz/

Šūmaņa rezonanses rodas tāpēc, ka telpa starp Zemes virsmu un vadošo jonosfēru darbojas kā slēgta viļņu plūsma. Ierobežotie Zemes izmēri liek šiem viļņiem darboties kā elektromagnētisko viļņu rezonanses kanālam. Vienkāršoti sakot tā ir zemes magnētiskā lauka vibrācija. Notiekošās izmaiņas dos enerģētisku izaugsmes iespēju.

Šūmaņa rezonanse ir bijusi stabila 7,83Hz frekvencē līdz pirms trim gadiem, kad tā sāka paātrināties 15-25Hz frekvencē. 2017. gada 31. janvārī Šūmaņa rezonanse bija sasniegusi frekvences augstākās par 36 Hz. Tās ir lielas pārmaiņas pasaulē.

2019. gadā zemes lauka frekvence jeb Šūmaņa frekvence ir vēl pieaugusi:

-17. marts 2019: 100 Hz

-6. decembris, 2019: 158 Hz

Kā redzams grafikā – izmaiņas ir svārstīgas, tomēr kopējais virziens gadu griezumā norāda skaidru enerģijas vibrācijas līmeņa pieaugumu.

Dependencies-amplitude-Schumann-resonance-12-6-2019. Source: Space Observing System: http://sosrff.tsu.ru/new/shm.jpg.) Podatke povzema in komentira: Disclosure News, Italy.

1952. gadā Winfried Otto Schumann, tolaik Minhenes Tehniskās universitātes Elektrofizikālā institūta direktors, publicēja savu pirmo rakstu par elektromagnētiskajiem viļņiem, ko veido zemes virsma un jonosfēra. Kopš šī laika šo, vēlāk saukto par Šūmana rezonanses, viļņu izpēte ir kļuvusi par interesantu pētījumu priekšmetu. Izmantojot modernās mērīšanas metodes, šo rezonanšu reģistrēšana paver dažādas pielietošanas iespējas, sākot no globālās zibens triangulatūras, kosmosa laika apstākļu ietekmes noteikšanas līdz globālo klimata izmaiņu monitorēšanai. (50 Years of Schumann Resonance Kristian Schlegel1 and Martin Füllekrug2 1 Max‐Planck‐Institut für Sonnensystemforschung, Katlenburg‐Lindau, Germany 2 Department of Electronic and Electrical Engineering, University of Bath, UK (originally published in Physik in unserer Zeit, 33(6), 256‐26, 2002. Translation: Catarina Geoghan, 2007)

Cilvēka ķermeņa bioenerģētiskais lauks ir saistīts ar prānu un apanu, dzīvības spēka enerģijām, kas cirkulē mūsos. Ķermeņa bioenerģētiskie lauki un vibrācija ir arī dažādu enerģijas punktu un vibrācijas lauku uzkrāšanās ķermenī (čakrās jeb enerģētiskajos centros). Tātad mēs varam ļoti vienkāršoti iedomāties bioenerģētiskos laukus kā dzīvības spēka enerģijas produktu cilvēka fiziskajā ķermenī un ap to.

Mēs pieskaņojamies Zemes dabiskajai rezonansei tādā pašā veidā, kā auglis dzemdē savienojas ar mātes sirdsdarbību. Tas ir mūsu dabiskais veids, kā piezemēties un enerģētiski sevi barot, iesaistot veselīgās rezonansēs, kas atbalsta mūsu dabiskos ritmus. Kā mēs varam uzturēt veselīgu frekvenču līdzsvaru, pieaugot Šūmaņa rezonansei.

Katra cilvēka sirds vibrācijas saskaņotība ir atslēga uz cilvēces zelta laikmetu. Vibrācijai ir jābūt saskaņotai gan kosmosā, gan uz zemes, gan arī cilvēkam.

Ir jauns jēdziens, kas būs jāpievieno vārdnīcai šodien, rīt vai ļoti drīz: tā ir saskanība, saskaņotība jeb būšana plūsmā (coherence). Daudzi pētījumi rāda, ka tad, ja jums tas ir, jūsu dzīve visos aspektos var būt daudz labāka nekā tad, kad tā nav.

“Saskaņotība ir stāvoklis, kad sirds, prāts un emocijas atrodas enerģētiski līdzās un vibrējošā vienotībā,” saka HeartMath institūta pētījumu direktore Dr. Rulina Makretija. “Tas ir stāvoklis, kas veido izturību – personīgā enerģija tiek uzkrāta, nevis tērēta – atstājot vairāk enerģijas, lai izteiktu nodomus un harmoniskus rezultātus.”

Sadarbībā ar HeartMath institūtu ir veikti pētījumi, kas parāda īpaši efektīvu saskaņotības panākšanas metodi, kas palīdz negatīvās emocijas aizstāt ar pozitīvajām – emociju pašregulāciju.

Zeme un jonosfēra rada simfoniju, kuras frekvences svārstās no 0,01 Hz līdz 300 Hz, un dažas no lielajām rezonansēm, kas rodas zemes laukā, ir tajā pašā frekvenču diapazonā kā tās, kas rodas cilvēka sirds un asinsvadu sistēmā, smadzenēs un autonomajā nervu sistēmā. Lai gan pētnieki ir apskatījuši dažas iespējamās mijiedarbības starp zemes lauku un cilvēku, dzīvnieku un augu darbību, GCI pētījumu jaunie dati norāda, ka mēs, iespējams, esam ciešāk saistīti ar zemes lauku, nekā tika uzskatīts līdz šim. (Global Coherence Research, HearthMath Institute, Non profit Organization)

Zinātniskā sabiedrība sāk novērtēt un dziļākā līmenī saprast, kā mēs visi esam savstarpēji saistīti un, ka mūs ietekmē saules un zemes radītie magnētiskie lauki. Katra mūsu ķermeņa šūna atrodas ārējā un iekšējā vidē, kurus uztur neredzami magnētiski spēki.

Cilvēka fizioloģiskie ritmi un izturēšanās ir sinhronizēti ar saules un ģeomagnētisko aktivitāti, tāpēc zemes un saules magnētiskā lauka svārstības var ietekmēt praktiski katru cilvēka ķēdi, kā arī jebkuras bioloģiskās sistēmas. Loģiski, ka traucējumi šajās jomās varētu nelabvēlīgi ietekmēt cilvēku veselību un uzvedību. Turklāt šķiet, ka izmaiņas ģeomagnētiskās aktivitātes intensitātē un Šūmaņa rezonanses maina smadzeņu viļņu un neirohormonālās reakcijas. Smadzenes ir ļoti jutīgs elektromagnētiskais orgāns.

Ir pierādīts, ka izmaiņas zemes magnētiskajā laukā ietekmē cilvēka sirds ritmu un ir saistītas ar šādiem faktoriem:

  • smadzeņu un nervu sistēmas aktivitātes izmaiņas;
  • ietekmē sportiskos sniegumus, atmiņu un citi funkcijas;
  • barības vielu sintēzi augos un aļģēs;
  • paziņoto satiksmes noteikumu pārkāpumu un negadījumu skaitu;
  • mirstība no sirdslēkmes un insulta; un
  • depresijas un pašnāvības biežumu.

Kā sasniegt savu sirds saskaņotību, kā to stiprināt un pastiprināt?

Intuīcija ir sirds galvenā loma. Ir pamatoti pierādījumi, ka sirdij ir unikāla loma aktivitātes sinhronizācijā dažādās sistēmās un organizācijas līmeņos. Kā visspēcīgākais un konsekventākais ķermeņa ritmiskās informācijas modeļu ģenerators, sirds ir nepārtrauktā komunikācijā ar smadzenēm un ķermeni pa vairākiem ceļiem: neiroloģiski (caur ANS), bioķīmiski (caur hormoniem), biofiziski (caur spiediena un skaņas viļņiem) un enerģētiski (caur elektromagnētiskā lauka mijiedarbību). Sirds ir unikāli labā stāvoklī, lai darbotos kā “globālais koordinators” ķermeņa funkciju simfonijā, lai saistītu un sinhronizētu sistēmu kopumā. Tā kā tā lielā mērā ietekmē fizioloģisko, izziņas un emocionālo sistēmu, sirds nodrošina centrālo atskaites punktu, no kura var regulēt šādu procesu dinamiku.

Kad mēs koncentrējamies uz sirdi un esam saskanīgi, mums ir ciešāka saikne un ciešāka saderība ar mūsu dziļāko intuitīvā intelekta avotu. Palielinās intuitīvās informācijas plūsma, kas caur emocionālo enerģētisko sistēmu tiek nodota prāta un smadzeņu sistēmām, kā rezultātā ciešāka saikne ar mūsu “iekšējo balsi”.

Saules aktivitātei nav saistītas tikai ar sociālajiem nemieriem. Tā bijusi saistīta arī ar vislielākā cilvēku uzplaukuma periodiem ar sasniegumiem arhitektūrā, mākslā un zinātnē un pozitīvām sociālajām pārmaiņām.

Mēs varam mācīties no pagātnes kļūdām un apzināti izvēlēties jaunus veidus, kā orientēties šajos lielajos enerģijas pieplūdumos, lai izveidotu cilvēku uzplaukuma un humānās attīstības periodus. Kad sabrūk novecojušās struktūras, kas nekalpo cilvēcei, paveras iespēja tās aizstāt ar piemērotākiem un ilgtspējīgiem modeļiem. Šādas pozitīvas pārmaiņas var ietekmēt politisko, ekonomisko, medicīnas un izglītības sistēmu, kā arī cilvēku attiecības viņu darbavietās, mājās un kopienās. Šīm izmaiņām skaitļos ir tiešs sakars ar šobrīd pasaulē globāli notiekošo. Protams, ka Bils Geits un Deep State visu nekontrolē. Visdrīzāk viņi šīs īstās globālās izmaiņas nemaz nenojauš vai tās neņem nopietni.
 
Share With: