otrdiena, 2020. gada 28. jūlijs

Britu un norvēģu pētnieki arī apgalvo, ka koronavīruss ir mākslīgi veidots

Marija Sils

 

Citāts:
"Vuhaņas laboratorijas piederība Ķīnas militārajiem spēkiem tika apstiprināta šā gada 26. janvārī, kad par tās vadītāju tika iecelts Ķīnas armijas ģenerālis Chen Vei, kurš vada Militārās medicīnas zinātņu akadēmijas Bioinženierijas institūtu. Viens no Vuhaņas Virusoloģijas institūta valdes locekļiem, profesors Wu-Chun Cao, ir Valsts patogēnu un bioloģiskās drošības laboratorijas direktors, kas ir arī Militārās medicīnas zinātņu akadēmijas pakļautībā. Viņš ieņem pulkveža pakāpi Ķīnas armijā."
Interesants nosaukums tam institūtam, vai ne?.....

Man tas, ka šis viss ir bioterorisms globālā mērogā, kļuva skaidrs jau tajā marta svētdienā, kad vienu stundu palasīju oficiālos medijus - nu beidzot par to sāk arī latviski kautko rakstīt!

Zinātniskajā dokumentā norvēģu zinātnieks Birger Sørensen un britu onkologs Angus Dalgleish apgalvo, ka viņi ir identificējuši “ievietotās sadaļas, kas novietotas uz SARS-CoV-2 smailes virsmas”, kas izskaidro, kā vīruss mijiedarbojas ar šūnām cilvēka ķermenī. Tas norāda, ka ...

 

 

About This Website

MAINAMPASAULI.NEWS

Britu un norvēģu pētnieki arī apgalvo, ka koronavīruss ir mākslīgi veidots - #MaināmPasauli


https://mainampasauli.news/britu-un-norvegu-petnieki-ari-apgalvo-ka-koronaviruss-ir-maksligi-veidots/?fbclid=IwAR2aVKseVuxSCzndSWJDhiuY5r7rC-PgBYD13QElG4YsA8xdgBoRB9pKeDI


Britu un norvēģu pētnieki arī apgalvo, ka koronavīruss ir mākslīgi veidots

Birger Sørensen

Zinātniskajā dokumentā norvēģu zinātnieks Birger Sørensen un britu onkologs Angus Dalgleish apgalvo, ka viņi ir identificējuši “ievietotās sadaļas, kas novietotas uz SARS-CoV-2 smailes virsmas”, kas izskaidro, kā vīruss mijiedarbojas ar šūnām cilvēka ķermenī. Tas norāda, ka vīruss nav dabīgas izcelsmes.

Arī pasaulslavenais Francijas virusologs, kurš apbalvots ar Nobela prēmiju Luks Montenjē arī paziņoja, ka vīruss nav dabīgas izcelsmes. Tieši tādu pašu apgalvojumu izteica ASV prezidents un Anglijas specdienesta MI6 bijušais vadītājs. Ir arī pierādījumi, ka Vuhaņas laboratorijā atradās vismaz par 80% līdzīgs mākslīgs sikspārņu vīruss kā Sars-cov-2, kas tiek uzskatīts par slimības Covid-19 izraisītāju.

Pierādījumu ir sakrājies jau ļoti daudz

Sir Richard Dearlove, kurš bija MI6 vadītājs no 1999. līdz 2004. gadam, laikrakstam Daily Telegraph sacīja, ka Sørensen un Dalgleish pētījumi liecina, ka pandēmija varētu būt sākusies Vuhaņa Virusoloģijas institūtā. Viņš piebilda, ka, viņaprāt, maz ticams, ka tas tika palaists apzināti, bet Ķīna acīmredzami ir mēģinājusi slēpt šo faktu.

Vuhana Virusoloģijas institūta vadība iepriekš ir sacījusi Ķīnas valsts televīzijai, ka šādas norādes ir “pilnīgi safabricētas” un ka laboratorija nav saskārusies ar SARS-CoV-2, kamēr viņiem netika nosūtīti paraugi no pacientiem ar toreiz neidentificētu pneimonijai līdzīgu slimību decembrī. Lai tam ticētu, tad tikai atliek saprast, kas ir Vuhaņas Virusoloģijas institūta vadība.

Vuhaņas laboratorijas piederība Ķīnas militārajiem spēkiem tika apstiprināta šā gada 26. janvārī, kad par tās vadītāju tika iecelts Ķīnas armijas ģenerālis Chen Vei, kurš vada Militārās medicīnas zinātņu akadēmijas Bioinženierijas institūtu. Viens no Vuhaņas Virusoloģijas institūta valdes locekļiem, profesors Wu-Chun Cao, ir Valsts patogēnu un bioloģiskās drošības laboratorijas direktors, kas ir arī Militārās medicīnas zinātņu akadēmijas pakļautībā. Viņš ieņem pulkveža pakāpi Ķīnas armijā.

Tātad, ja Vuhānas laboratoriju vada armija, tad tā nepēta zāles, bet bioloģiskos ieročus.

Tāpat zināms, ka daudzi no bijušajiem darbiniekiem jau aizbēguši uz rietumiem un sniedz liecības pret Ķīnas komunistisko partiju saistībā ar notikumiem Vuhaņas laboratorijā.

Svarīgs ir fakts, ka ASV bijušā prezidenta Obamas administrācija finansēja tieši pētījumu Vuhaņas laboratorija, kurš tika veikts ar “horshoe” šķirnes sikspārņiem. Koronavīrus satur tieši “horseshoe” sķirnes sikspārņa fragmentu. “Horsehoe” šķirnes sikspārņi netika pārdoti Vuhaņas zivju tirgū. Tuvākie atrodās 900 km no Vuhaņas. Blakusesošā Vuhaņas Virusologijas laboratorija pētīja tieši “horseshoe” sikspārņus. Šeit ir pētījums, kas to apstiprina. Arī pazīstamais Bila Geitsa atbalstītājs Dr. Antony Fauci bijai tieši iesaistīts Vuhaņas laboratorijas finansēšanā, lai šis sikspārņu mākslīgais vīruss varētu tikt radīts. Viņš arī vairākus gadus iepriekš paredzēja, ka pasauli skaršot pēc kāda laikā “pārsteiguma epidēmija”.