ceturtdiena, 2020. gada 23. jūlijs

Kovidšova bestsellers. Kāds ir Lielais plāns

Andris Doveiks

Aivis raksta: Kovidšova bestsellers. Kāds ir Lielais plāns?

Plāns bija un ir ļoti vienkāršs. Pārdot vīrusa bestselleru – jeb latviski runājot ‘dižpārdokli’.
rusu, kuru daudzi pētnieki iedomājās esam atklājuši, taču tie ir maldi. Viņi ar kultam līdzīgu fanātismu nodarbojās ar procedūrām, no kurām zinātniski nav nekādas jēgas un nozīmes. Bieži ir nācies dzirdēt tādus apgalvojumus – nevarot taču būt, ka visas planētas ārsti un doktori ir iesaistīti sazvērestībā un kovidšovā. Ir jābūt vīrusam un mirstība no tā esot briesmīga.

Nu, pirmkārt- visi tie ārsti, kuri cenšas pateikt pretējo, tiek bloķēti no visām vietnēm un diskreditēti, otrkārt, lai piedalītos šajā sazvērestībā, neko daudz nevajag zināt – vajag vienkārši ticēt.
Kāpēc kovidšova spēlmaņi īstenoja tik daudz pandēmijas simulācijas, sagatavošanās, sesijas, konferences un pasākumus jau ilgi pirms sākās šis ‘uzliesmojums’? Lai ikviens, kam ir dators, varētu to visu atrast dažās stundās?

Kāpēc ne vienā vien no šiem pasākumiem atklāti tika minēts korona vīruss kā tuvojošās epidēmijas cēlonis?
Tāpēc, ka lielais plāns no paša sākuma bija formatizēt cilvēku apziņas tam, ka vīruss patiešām ir īsts un izplatās pa visu planētu. Un tāpēc visi šie pasākumi, konferences, sanāksmes, simulācijas un jaunā vīrusa izziņošana ir šī plāna loģiskas sastāvdaļas.

Līdz ar to, izteikti lielākā daļa mediķu, veselības speciālistu un veselības aprūpes darbinieku gluži vienkārši kļuva par ticošajiem šajā afērā. Iedomājieties sanāksmi, kur sēž, piemēram, 300 dažādi speciālisti un viņi patiešām tic, ka runā par īstu vīrusu – jo iepriekšējā propaganda viņus ir padarījusi par ticošiem. Un turpat atrodas kāds, kurš mierīgi sēž un vēro sapulci – kāds, kurš zina patiesību. Kāds, kura uzdevums bija vērot, lai šī ticība nekur nesašķobās.

Jūs varat to salīdzināt ar līdzīgu situāciju – tiek gatavota specoperācija kādā valstī un sēdošie virsnieki un ģenerāļi svēti tic, ka šī valsts ir ienaidnieks, vai tajā jālikvidē kāds ‘diktators’ – kāds, kurš iedrošinājies iestāties pret ASV imperiālismu vai nacionalizēt kādu globālās resursu sūknēšanas kompānijas filiāli. Gan viņi, gan operāciju īstenojošie darbinieki un vienkāršie karavīri taču no sirds tic, ka valsts ir slikta – jo tiem izskalotas smadzenes ar attiecīgo propagandu. Tieši tāpat pie mums kara vanagi pa īstam tic, ka Krievija ir agresors un nemitīgi jāgatavojas karam – pavaicājiet to Nato izcilības centram vai vienkāršajiem karavīriem, kuriem katru dienu skalo smadzenes šajā sakarā, ko viņi domā – visdrīzāk, ka neko –tas ir jau gadu desmitiem rusofobiskās slimības sekas.

Bet īsto patiesību zina tikai daži CIP vai FIB pārstāvji, kuri izstrādājuši šādu operāciju. Tieši tāpat darbojās Manhattan Project – ASV atombumbas izstrādes projekts – tur tika iesaistīti visas valsts resursi, rūpnīcas, zinātnieki, konstruktoru biroji, loģistika – bet kopējo projekta gala mērķi zināja tikai daži cilvēki- pārējie darbojās katrs savā nozarē kā skrūvītes.

99% domā, ka ieroču ražotājs ir patriots un apgādā savu armiju ar ieročiem, bet tikai 1% zina, ka viņš veic piegādes arī pretiniekam un spēlē lielo spēli – tādi piemēri ir daudz. Bet lai saprastu globālo mahināciju būtību, ir jāsāk domāt tieši šādās kategorijās. Arī kovidšova afēra darbojas pēc līdzīgas shēmas – ir daži, kas zina un lielais vairums, kas noticējuši propagandai. Turklāt šajā shēmā tiek piesaukta ‘zinātne’ kā pārliecinošs arguments. Bet aiz tā atkal stāv lielā politika – tikai daži izredzēti zinātnieki tiek pielaisti runāt un melot publikai – pārējie kļūst par ‘sazvērniekiem’, neskatoties uz saviem grādiem un sasniegumiem. Planetārais doktors šobrīd ir Bils- cilvēks bez nekādas saprašanas medicīnā, virusoloģijā vai jebkādā zinātnes sfērā par šo tēmu – ja neskaita datoru vīrusus, kuri ir peļņas avots un cīņa ar tiem ir tāda pati afēra, kā cīņa ar šo vīrusu.

Un tā kovidšova plāns no paša sākuma paredzēja lokdaunus un ekonomisko destrukciju. Tas viss ir īstermiņa mērķis. Bet vīrusa bestsellers kalpo arī tālākiem plāniem. Tā ir globālās kontroles un izsekošanas ieviešana, visu cilvēka tiesību atņemšana, tā kā jebkuru var pasludināt par inficētu, piespiedu vakcinējamu vai izolējamu no ‘jaunās normālās’ sabiedrības, kurā visi ir paklausīgi vergi ar uzpurņiem un digitālām vakcīnu pasēm, bez kurām nevar iet ne uz darbu, ne ceļot.
Ir vēļ tālāki plāni – piemēram, ieviest enerģijas lietošanas kvotas un ierobežojumus katrai valstij. To centīsies pārdot zem klimata izmaiņu afēras zīmola, kas ir vēl viens šovs. Pēc lokdauniem parādīsies kaut kādas pasakas par to, ka nepieciešamas enerģijas patēriņa kvotas, lai ‘atvērtu ekonomikas’. Tur tāpat tiek pielietota viltus loģika, tāpat, kā viltus vīrusi.

Šeit atkal flagmanis ir Ķīna, kur šobrīd tiek izstrādātas tādas metodes – kvotu piešķiršana kompānijām, kurām būs jāmaksā sodi par to, ja tās pārsniedz pieļaujamo enerģijas patēriņu savā darbībā – tad šo pašu sistēmu var ieviest arī atsevišķām valstīm un pat cilvēkiem – arī tas ir viens no totālās kontroles plāna sastāvdaļām – iedomājieties, ka jums ir noteikts skaits kilovatu mēnesī, ko jūs vispār drīkstat lietot – pārsniedzot to, jāmaksā papildus.

Pievienojiet to visu klāt jau apzinātajiem totālās kontroles mehānismiem, par kuriem esmu rakstījis daudz un ļoti daudz – tad jums būs skaidrība, kāda ir paredzēta dzīve nākotnē, ja cilvēki laicīgi neapzināsies kovidšova patiesos nodomus.

https://www.draugiem.lv/…/Kovidsova-bestsellers-Kads-ir-Lie…

https://www.draugiem.lv/blogs/post/Kovidsova-bestsellers-Kads-ir-Lielais-plans_16580680?fbclid=IwAR03bJqRyM8n4yi_YSbc4XJfdq72zad7TJIAe97bWvNR88cgHgEm7ECSSJM