piektdiena, 2020. gada 3. jūlijs

Norvēģija aptur vīrusa izsekošanas lietotni









Re-čekisti vēlreiz “uzspļauj” Latvijas Satversmei

16. jūnijā publicējām rakstu, ka Norvēģija aptur vīrusa izsekošanas lietotni dēļ privātuma aizskāruma. Paši Re-čekisti vēlreiz apstiprina, ka mūsu sniegtā informācija ir bijusi patiesa –

Pēc tam, kad Norvēģijas valsts datu aizsardzības aģentūra paziņoja, ka tā aizskar privātumu, Norvēģijas veselības aizsardzības iestādes paziņoja, ka tās apturēja lietotni, kas paredzēta koronavīrusa izplatības izsekošanai.

Ziņa ir patiesa, bet ko tad pārmet Re-čekisti, kādēļ FB posts ir cenzēts?

Re–čekisti pārmet, ka mēs būtu pielīdzinājuši Norvēģijas aplikāciju Latvijas aplikācijai.

Pirmkārt, padomājiet vai viņiem ir tiesības diktēt un cenzēt, ko mēs salīdzinām ar ko? Demokrātiskā valstī katram ir tiesības salīdzināt it īpaši divas loģiski līdzīgas lietas.

Otrkārt, mēs FaceBook postā, ne rakstā, kas tālāk atrodams šajā saitē neesam nemaz salīdzinājuši Latvijas aplikāciju ar Norvēģijas aplikāciju.

Mēs esam tikai norādījuši, ka –

Latviešu “Apturi Covid” – šāda paša veida izsekošanas aplikāciju ir ielādējuši ap 60 000 cilvēku no Latvijas nepilniem 2 miljoniem iedzīvotāju, kas nozīmē, ka to lieto tikai 3% iedzīvotāju, kas ir vēl ievērojami mazāks rādītājs un parāda, ka cilvēki tai neuzticas. Latvijā vēl arvien cenšas iestāstīt, ka aplikācija ir nevainīga un nekādi privātuma apdraudējumi nav iespējami. Protams šādam viedoklim Latvijā pievienojas tikai 3% cilvēku, tie kuri šo aplikāciju izmanto.

Tātad mēs neesam veikuši nekādu aplikāciju salīdzinājumu, tomēr Re-čekistu finansētājiem nepatika šī korektā informācija un viņi saprata, ka šo rakstu iespējams cenzēt tikai, ja viņi "atspēkojumu" raksta par citiem jautājumiem, kuri mūsu rakstā nav nemaz pieminēti, ne analizēti. Galvenais, lai viņi var uzlikt mūsu FaceBook postam cenzēšanas atzīmi "viltus ziņa". Paši savā rakstā gan salīdzina un plaši analizē abu aplikāciju dažādus tehniskus parametrus. Viņu argumentācija gan balstās nevis uz faktiem un neatkarīgu iestāžu slēdzieniem, bet uz pliku ticību Google un Apple goda prātam. 

Treškārt, Re-čekisti pārkāpuši FaceBook realizētās cenzūras noteikumus, jo viņi ir pilnvaroti cenzēt pašu FaceBook postu, bet ne rakstu, kas nemaz nav apskatāms FaceBook tīklā. FaceBook posts redzams šī raksta titula bildē. Tas satur tikai tādu informāciju, kuru paši Re-čekisti apstiprinājuši kā patiesu.

Jāsecina, ka Sorosa pakalpiņi kārtējo reizi rupji pārkāpj Satversmi, kur 100. pantā noteikts, ka - Ikvienam ir tiesības uz vārda brīvību, kas ietver tiesības brīvi iegūt, paturēt un izplatīt informāciju, paust savus uzskatus. Cenzūra ir aizliegta.

Jau iepriekš rakstījām, ka Re-čekistu realizētā cenzūra vairākkārt pārkāpj Satversmi. Tātad pret Latvijas konstitūciju šiem sorosītiem nav nekādas cieņas.

Diemžēl Latvijā un pasaulē realizētā Deep State cenzūra šobrīd pārsniedz pat to līmeni, kas bija PSRS laikos. Arī ASV prezidents ir spēris izšķirīgus soļus, lai pret šo patvaļu cīnītos. Diemžēl Latvijas varasiestādes pret FaceBook ir pilnībā impotentas.



https://mainampasauli.news/re-cekisti-velreiz-uzsplauj-latvijas-satversmei/?fbclid=IwAR1YPJr0YvMPsCm_BddZz3tifwLr3wEsKCtoXBI_zjCk3k9J0imssPlPRh8