trešdiena, 2020. gada 11. marts

Par vakcīnām


Raksts no FB grupas Vakcīnrealitāte Latvijā
Ļaunums nav abstrakts. Ļaunumam ir seja.
Šis ir Bils. Velnišķīgi bagāts. Gudrs. Psihs.
Kā īstens globālists, viņš neko neslēpj. Visi viņa nodomi lielākoties pieejami publiski.
Piemēram, šā gada Pasaules ekonomikas foruma laikā Davosā Bils lielījās, ka „veselības” organizācijas un vakcīnas ir viņa mūža labākā investīcija.
„The Best Investment I’ve Ever Made!”
10 ieguldītie miljardi dolāru ienesuši 200 miljardus dolāru.
Mūsu, vienkāršo, no algas līdz algai dzīvojošo cilvēku valodā – no katras vienas „iedēstītās” monētas izaudzis kociņš ar 20 monētām.
Salīdzinājumam - aizvadītajā nedēļā „The Wall Street Journal” Bils atklāja, ka, ja tos pašus 10 miljardus dolāru viņš būtu investējis savā „Microsoft”, tad pēc tā paša perioda izceltu vien 17 miljardus, ieskaitot reinvestētās dividendes.
Kā smej Bils, ne tehnoloģijās, bet vakcīnās ir nākotne!
Noskatoties, dzirdēsiet, ka komplimentārā intervētāja-sabiedrisko attiecību speciāliste Bilam jautā, ko viņš teiktu vecākiem, kuri, baidoties no blakusefektiem, atsakās pakļaut savas atvases vakcinācijai.
Un, tavu pārsteigumu – atbildot, Bils dzied to pašu argumentācijas dziesmiņu, ko ikviens viņa bandinieks, ieskaitot Latvijas vietējos BKUS dakterus, „veselības” ministrus, medicīnas studentus un vakcinācijas propagandētājus:
„Tas ir mežonīgi – savas dezinformācijas dēļ uzskatīt, ka nevakcinējot savu bērnu, tu viņu pasargāsi. Patiesībā tu pakļasi riskam gan viņu, gan citus bērnus.”
Baiļu un vainas apziņas iedvešana. Prasts manipulatīvs pantiņš. Jāatzīst, prasmīgi konstruēts, jo savu funkciju pilda. Un vecāki, akli uzticoties globālistu „labajiem” nodomiem, ved savus zīdaiņus saņemt neskaitāmas medikamentu devas.
Bila skaitītājs griežas.
Bila skaitītājs griežas tikai, kamēr kāds ir dumjš, slims, alkatīgs.
Bils nekad nav slēpis, ka viņš piedalās pasaules populācijas ierobežošanā. Un zemāk esošais „fact check” ir tikai viņa tēla spodrināšanai par viņa paša naudu. https://www.snopes.com/…/bill-gates-vaccinations-depopulat…/
Vakcīna „pret” dzemdes kakla vēzi – neauglības provocēšanai. Vakcīnas ar abortēto pretējā dzimuma embriju šūnām – homoseksuālisma veicināšanai. Vakcīnas – cilvēku dabiskās veselības un imunitātes graušanai. Lai jau no pirmajām dzīves dienām ikviens būtu farmācijas klients. Jo tikai tad Bila un viņa kolēģu skaitītāji griežas.
Nē, viņi nav slepkavas klasiskajā izpratnē. Jo mironis naudu nenes. Viņu mērķis ir padarīt cilvēkus slimus un atkarīgus, tajā pat laikā saglabājot viņu darba spējas, lai ir alga, par ko vairot Bila dēmonisko kapitālu.
Starp citu, arī GMO ir Bila projekts. Aiz cēlā lozunga „Ending World Hunger” jeb izbeigt badu pasaulē, tiek eksperimentēts ar cilvēku organismu un sētas alerģijas, slikta pašsajūta, grauta veselība. https://www.organicconsumers.org/…/bill-gates-donates-15-mi…
***
Savulaik, strādājot laikrakstā, kā žurnāliste, kura tolaik veidoja rakstu sēriju par ļaundabīgo audzēju ārstēšanu Latvijā, tiku uzaicināta uz smalku preses konferenci. To kādā skaistā Vecrīgas namā, pie gardu uzkodu klātiem galdiem organizēja farmācijas kompānijas „Roche” Latvijas pārstāvniecība. Viņi tolaik finansēja kampaņu savlaicīgas vēža diagnostikas veicināšanai un vēlējās, lai informācija par cēlajiem mērķiem tiek publicēta vietējās avīzēs, žurnālos, portālos – meinstrīma medijos, kādā strādāju arī es  Parastā lētā stratēģija – iebarot žurnālistus, mīļi parunāt un tikt pie reklāmas ziņu rakstu veidā.
Bet kāpēc gan farmācijas kompānijai interesētu vēža agrīna diagnosticēšana? – Viss ir gaužām vienkārši: ja vēzi atklāj 1. vai 2. stadijā, tad viņi iegūst sev klientu – cilvēks tiek „ārstēts” (pat nezinu, likt pēdiņās, vai nē?), viņa vajadzībām tiek pirkti „Roche” ražotie medikamenti. Savukārt, ja vēzi atklāj novēloti, tad... pacients diez ko daudz naudas vairs neienes. Tāpēc mārketings vērsts uz laicīgu diagnostiku. Jo tikai tas ļauj nopelnīt vairāk naudas.
Tieši tāpat ar vakcināciju – jo vairāk devu ievadīts, jo švakāka kļūst veselība un jo vairāk medikamentu cilvēks turpmāk spiests patērēt.
***
Lētticīgie - aptuveni 95% cilvēku (šāda ir arī vidējā vakcīnācijas aptveres statistika) - Bilu dēvē tik godpilnos apzīmējumos kā mecenāts, filantrops. Viņš taču iegulda „zinātnē”, vakcīnu izstrādē... Cēlsirdīgi un cienījami! Tie kuri labo Bilu nosoda - sazvērestības teorētiķi!
Bet atcerieties – no vienas monētiņas Bils iegūst divdesmit monētiņas. Tikai tāds ir viņa „sports” un mērķis. Nevis jūsu vai jūsu bērnu veselība.
Kā viņa "labdarības" fonda pamatdarbība norādīta veselība un izglītība. Praksē tas nozīmē - vakcinācija un smadzeņu skalošana par vakcinācijas obligātumu. Medikamentu ražošana plus "izglītojošs" mārketings.
Vienā laboratorijā tiek sintezēti vīrusi, citā - vakcīnas. Jauns vīruss - jauna vakcīna. Skaitītājs griežas.
Un kāpēc tad Bils ar to visu plātās, publicējot savus melnos nodomus? Galīgi dumjš?
Viņa vaļsirdības iemesls ir triviāls - Bils un citi ietekmīgie saprot, ka cilvēki ir viegli vadāmi un bīdāmi. Precīzāk – absolūtajam vairumam ir patērētāju domāšana.
Labā ziņa – tas mainās, lēni, tomēr mainās. Pa vienam vien.
Tikmēr Bila investīcijas sasniegušas arī Latviju, jo arī šeit tiek gatavota augsne OBLIGĀTAJAI VAKCINĀCIJAI. Tā ir prasta kampaņa, ko finansē Bils un viņa domubiedri, lai... nu jūs jau paši saprotat – no vienas monētiņas izceltu... varbūt simts?
Cilvēki, kuri piedalīsieties šajā „konferencē” – jums ir mēnesis laika attapties un pārstāt būt pat Bila bandinieku. Jo cik tad daudz jums atlec uz bērnu slimdināšanas rēķina?
***
BKUS Bērnu Vakcinācijas centrs PVO Imunizācijas nedēļas 2020 ietvaros 24.04. plkst. 9:30 rīko konferenci par šodien aktuāliem jautājumiem vakcinācijā ar izcilu vieslektoru piedalīšanos un aicina kolēģus būt aktīviem, piedaloties un iesaistoties diskusijās.
Dalība konferencē "Vakcinācija Latvijā un Eiropā - de facto" BEZ MAKSAS.
10:00
Apvienotās Karalistes Vakcinācijas kalendāra attīstība un ietekme - Prof. David Goldblatt, UK
10.40
Kad emocijas ņem virsroku pār pierādījumiem: Nevakcinēšanās psiholoģiskie aspekti - Prof. Wolfgang Gaissmaier, Germany
11.10
Ko darīt un ko nedarīt vakcinācijā - Asoc.prof. Dace Zavadska, BKUS Bērnu Vakcinācijas centrs
11.40
Masalas var būt fatālas - klīniskais gadījums- Lelde Liepiņa, BKUS
12.10Kafijas pauze, diskusija12.40
Vakcinācija ir bērna interesēs – no ANO Bērna tiesību Konvencijas un pediatra skatpunkta - Asoc.prof. Inguna Ebela, LU MF Pediatrijas katedra, Glābiet bērnus - sabiedriskais tiesībsargs, valde
13.00
Nepilngadīgo personu vakcinācija: tiesiskie aspekti Latvijas Republikā - Mg.iur. Sindija Adama, Veselības inspekcija
13.40
Vakcinācija žurnālista skatījumā
14.10Kafijas pauze, diskusija14:45
Debates. Atklāta diskusija par vakcīnu ietekmi uz cilvēces saslimstību un mirstību, vakcīnu drošību un efektivitāti, un vakcīnām kā produktu 21.gadsimtā.
Debatēs:
Dace Zavadska – BKUS, RSU, VM Imunizācijas padome
Jurijs Perevoščikovs – SPKC
Jānis Zvejnieks – Zāļu valsts aģentūra
Sandija Salaka – Māmiņu klubs
Inga Akmentiņa - Smildziņa – Mammām un tētiem
Jana Feldmane – LR Veselības ministrija
Daina Dzirkale – GSK vadītāja Latvijā
Imants Sinka – MSD vadītājs Latvijā
Mārtiņš Kalniņš – Sanofi Latvija
Aija Griškeviča – Pfizer, Latvija
LR Saeima TV
Radio, elektroniskie mediji
Moderators:
Vita Šteina, BKUS Komunikāciju daļa
***
„Un ko mēs? Mēs varam stiprāk mīlēt viens otru. Un savus bērnus audzināt mīlestībā. Varbūt dažus savus draugus. Un vēl tos cilvēkus, kas mums tic. Ko mēs vairāk varam?” Imants Ziedonis. „Kurzemīte”, 1970.g., 43. lpp.