otrdiena, 2020. gada 10. marts

Ekam apļi- ekam circles


Ekam* apļi
dziedina tevi, tavu ģimeni un pasauli
Ekam apļi ir vieta, kuros dāsnā pārpilnībā mūsu dzīvē ieplūst dievišķā spēks. Apļi pielīdzināmi cilvēka garīgās evolūcijas šūpuļiem, kuros saņemam zināšanas, palīdzību un atbalstu.
Ekam apļi ir satelīti, kas saslēgti ar Ekam spēku, un palīdz apļu dalībniekiem, viņu ģimenēm un sabiedrībai pāriet no nelaimīguma uz skaistiem apziņas stāvokļiem, no atrautības uz savienotību, no atsvešinātības uz vienotību. Tās ir vietas, kur pieredzēt ķermeņa, prāta un sirds dziedināšanu. Ekam apļos dalībnieki saņem tēmai atbilstošas viedas zināšanas un meditācijas, skandē, lūdz sev vajadzīgo un piedalās priekpilnās sarunās. Tā ir sirds savienotības vieta un telpa.
Ekam apļu vadītājs ir saņēmis apmācību O&O Academy un no tās dibinātājiem Prītadžī un Krišnadžī, un spēj noturēt telpu dievišķā spēka plūsmai. Viņa/viņas atdeve un ieguldījums kalpošanas darbam, viņa garīgais ceļš akadēmijā kvalificē apļa vadītāju par Ekam mitru (draugu).
ASTOŅAS Ekam apļu dāvanas to dalībniekiem:
1.nedēļa- kavēkļu un šķēršļu kliedēšana
2.nedēļa- veselība un vitalitāte
3.nedēļa- mīlestība ģimenē
4.nedēļa- labklājība
5.nedēļa- atbrīvošanās no stresa
6.nedēļa- aizrautība darbā
7.nedēļa- intelekts un viedums
8.nedēļa- aizgājušo atbrīvošana

Ekam apļi Latvijā notiek svētdienu pievakarēs, ievadot un noskaņojot dalībniekus nākamajai nedēļai.
15.marts- kavēkļu un šķēršļu kliedēšana
22.marts- veselība, ilgmūžība un vitalitāte
5.aprīlis- labklājība un bagātība
12.aprīlis- stress & spriedze
19.aprīlis- aizrautīgs darbs
26.aprīlis- intelekts un gara spējas
3.maijs- aizgājušo atbrīvošana
Ekam apļi notiek Elijas 8, Rīgā, Studio quantum plkst.17:00- 19:30
Ekam apļus vada Māra Brante (29266349, marabrante@inbox.lv), godu un rituālu vadītāja, O&O Academy programmu pasniedzēja Latvijā
Dalība 20eiro
Ekam*- augstākais apziņas stāvoklis (vienotības stāvoklis), ko cilvēks spēj pieredzēt uz zemes

EKAM CIRCLES
Healing you, your family and the world
Ekam circles are spaces where the power of the divine flows into your lives in great abundance. They are cradles for supporting the spiritual evolution of an individual.
Ekam circles are like satellite ships that tune into the power of Ekam to help individuals, families and groups move from unhappiness to beautiful states, from disconnection to connection, from division to oneness. These are spaces where you experience a healing of their bodies, minds and hearts. At the Ekam circles you will flow through a sequence of wisdom, Meditation, chanting, prayer and joyful conversation. It is a space for heartfelt connection.
Ekam mithra is a specially trained student of the founders of O&O Academy, Preethaji and Krishnaji to help hold the space for the divine power to flow. His/ Her dedication to service and the spiritual journeys at the academy qualifies him / her to be an Ekam Mitra.

The 8 gifts that will flow to you at Ekam circles:
1st week – for removal of obstacles
2nd week- for health & vitality
3rd week – for love in family
4th week – for prosperity
5th week – for stress release
6th week – for passion at work
7th week – for intelligence
8th week – for releasing the departed