pirmdiena, 2018. gada 18. jūnijs

MAZĀS ASTROZIŅAS


MAZĀS ASTROZIŅAS
18.06.-24.06.2018.

Jāņu nedēļa klāt! Ceturtdien būs gada garākā diena un ceturtdien plkst 13:07 pēc Rīgas laika ir Vasaras Saulgrieži. Tagad var oficiāli sākt čīkstēt, ka vasara iet uz otro pusi. Pavasaris mūs šogad lutināja, domājams, ka vasara arī būs izcila. Mēnestiņš visu nedēļu būs augošs, tātad ir entuziasma nedēļa.

Visu nedēļu, kā jau pie Jāņiem, ļoti neparastus aspektus veidos abi mīlnieki: Marss un Venēra. Enerģija būtu disproporcionāla, t.i. vīrišķais atdzistu, sievišķais uzkarstu, bet visu Jāņos glābs Mēnestiņš. Viņš metīsies savā krusta ceļā un nesīs upuri, lai cilvēki varētu tomēr sameklēt papardes ziedu. Mīlas frontē Jāņos ies tik karsti kā nekad. Sānceļi ir vairāk nekā iespējami. Jaunas mīlas dzims uz nebēdu! Ja jūsu mīlas materiāls ir vaļīgs, tad jāuzmana divtik, bet nu staigātājus un aizgājējus īsti noturēt nevar, bet censties drīkst.

Visu nedēļu padomājiet par to, ko pasaule tieši jums varētu būt parādā. Padomājiet senus jūsu labos darbus. Pasaule jums gatavo brīnumu un tagad kādas 2 nedēļas ir pozitīvās atmaksas laiks, kas savu maksimumu sasniegs tieši ap Saulgriežiem. Lai superīgi Jāņi, jaukie cilvēki! Mīliet, esiet mīlēti un mīlējieties! Līgo!