otrdiena, 2018. gada 12. jūnijs

20.jūnija vakarā plkst. 19.00 Gaismas aplis Latvijas simtgadei


Gaismas aplis Latvijas simtgadei.



KOPĀ MĒS ESAM SPĒKS. JA KATRS NO JUMS ATNĀKS UN PAŅEMS LĪDZI DRAUGU, RADU VAI KAIMIŅU, MUMS IZDOSIES. CEĻŠ UZ KVALITĀTI CAUR KATRU NO MUMS. LAI TOP!

Mūsu Latvijai šogad simtgade – vai to sagaidām tādā valstī, kā iecerēts?

SAULGRIEŽU LAIKĀ, VĒSTURISKI NOZĪMĪGĀ LATVIJAS VIETĀ - pie Ako pieminekļa Daugavmalā, Salaspilī, aicinām pulcēties cilvēkus, kam ir svarīga Latvijas nākotne, spēks un garīgais pamats.

AICINĀM ARĪ ŅEMT AKTĪVU DALĪBU sistēmiskā procesā – atvērtā sakārtojumā, kas ar dalībnieku palīdzību kārtos un gaismos enerģētisko un domu lauku ap mums, ap mūsu zemi un valsti.
GAIDĀM TEVI 20.jūnijā, Salaspilī, Daugavas krastā pie Ako pieminekļa, no 19.00!

MUMS VISIEM IR LABI NODOMI attiecībā uz mūsu valsti, bet rezultāts darbiem bieži vien nav apmierinošs.... Kāpēc tā? Ikviens notikums, kas realizējas pasaulē, sastāv ne tikai no redzamajām darbībām, bet arī no nodomiem un jūtām, kas nāk caur tajā iesaistītajiem cilvēkiem un struktūrām ap to. No šo nodomu tīrības un jūtu spēka lielā mērā ir atkarīga praktisko darbību kvalitāte. Savukārt katra cilvēka jūtas un domas ir cieši saistītas ar viņu veidojošajām sistēmām, vispirms jau ar dzimtu un tautu.

GAISMAS APLĪ MĒS VĒLAMIES DOT spēku, atbalstu un sakārtot nodomu lauku ap mūsu tautu, valsti un mūsu ievēlētajiem vadītājiem, lai viņu darbiem būtu tāds rezultāts, kas dara mūsu visu dzīves gaišākas, vieglākas, skaidrākas, kvalitatīvākas, lai uzlabojas mūsu saskarsme un sapratne.

PROCESU, KAD TIEK KĀRTOTI DOMU UN JŪTU LAUKI ap cilvēkiem, sauc par sistēmisko sakārtojumu, tas ir enerģētiskais darbs, kas atjauno kādas sistēmas struktūru tās labākajā kārtībā, atbilstoši visiem iesaistītajiem dalībniekiem. Mēs šādi nelielās grupās kārtojam savas dzimtas un dvēseles laukus, arī organizācijas un projektus, kur esam iesaistījušies. Tagad ir pienācis laiks mūsu visu kopīgās mājas, Latvijas, sakārtošanai. Mums ir liela pieredze šādu sakārtojumu veidošanā, bet ar dažu cilvēku spēku visai Latvijai nepietek, tāpēc aicinām arī Tevi būt atvērtam un piedalīties!

GAISMAS APLI VADĪS ŠĪS IDEJAS AUTORE, sistēmisko sakārtojumu praktiķe IRĒNA BUDREIKA, sistēmfenomenoloģijas un sakārtojumu grupu vadītāja Rīgā un Ogrē, apguvusi šīs metodes pie Latvijas un citu valstu speciālistiem.
Par Irēnu vairāk šeit: 
http://www.sakartojumi.lv/konsultanti/irena-budreika/

Sakārtojumam esam izvēlējušies vietu Daugavas krastā, Salaspilī, ap Ako pieminekli. Tiekamies 20.jūnija vakarā plkst. 19.00!

VĒSTURISKI AKO BIJA LĪVU VALDNEKS, kas 1203.gadā organizēja sacelšanos pret Zobenbrāļu ordeni, talkā aicinot dažādas baltu ciltis. Pateicoties viņam, mūsu senās zināšanas netika aizvestas uz Vatikānu. Ako krita Salas kaujā, bet 1994.gadā viņa veikuma atcerei šīs vietas tuvumā tika izveidota piemiņas vieta.

DALĪBA PASĀKUMĀ BRĪVA!

Pieteikties, rakstot: sakartojumi@gmail.com vai zvanot Irēnai: 29376547

Lasi par sistēmiskajiem sakārtojumiem un sistēmfenomenoloģiju: 
http://www.sakartojumi.lv/



Ar cieņu, Irēna.