otrdiena, 2020. gada 17. novembris

RSU šantažē studentus – taisi Covid testu vai neielaiž augstskolā

 

https://mainampasauli.news/

 

RSU šantažē studentus – taisi Covid testu vai neielaiž augstskolā

Aktuāli

Uzruna ASV pilsonim Kariņam par ekonomikas graušanu un piespiedu vakcināciju

Vigano otrā vēstule Trampam – “Lielais restarts” tiek plānots kā tirānija pret cilvēci

 

MainamPasauli.News

https://t.me/mainampasauli

 

Sandris Točs:

 

Kāpēc tiek izplatītas viltus ziņas par it kā Baidena uzvaru vēlēšanās? Nu vispirms tāpēc, ka viņi joprojām cer iemānīt Baidenu prezidenta amatā. Redziet, ja liels skaits cilvēku būs noticējis, ka Baidens bija uzvarējis, tad pēc tam izskatīsies, ka Tramps ir “atņēmis Baidenam uzvaru” - atņēmis ar varu un caur tiesu. Šādā situācijā Trampam ir daudz grūtāk strādāt. Un tas dod ieganstu nemieriem, kad Tramps otro reizi stāsies prezidenta amatā.

Bet kas ne mazāk svarīgi - visā pasaulē tādi cilvēki, kā Kariņš, Levits un arī Satversmes Tiesas tiesneši, kas pieraduši ticēt meinstrīmam, tam tic.

Ievērojāt, ka Satversmes Tiesas spriedums par tēva atvaļinājumu lesbiešu pārim tika pieņemts pēc tam, kad parādījās ziņas par Baidena uzvaru vēlēšanās. Kā jūs domājat - vai šāds lēmums tagad būtu, ja būtu šaubas? Nezinu. Bet, ja izrādīsies, ka prezidenta amatu ieņem Tramps, tad Satversmes Tiesas spriedums vienalga paliks spēkā! Kura nebūtu, iespējams, ja neparādītos šīs masveida viltusziņas par Baidenu, ko uztur Trampa pretinieki. Lūk, cik derīga izrādījusies viltus ziņa par Baidenu, pat tad, ja uzvar Tramps. Nu ne mums, bet baidenītu, sorosītu Sodomai un Gomorai, protams.

Covid visi šie nenormālie ierobežojumi, kurus tagad ievieš neskatoties ne pa labi, ne pa kreisi. Atceraties anekdotisko gadījumu, kad Latvijas valdības sēdi par Covid ierobežojumiem pārnesa no otrdienas, kad notika ASV prezidenta vēlēšanas, uz piektdienu, kad vēlēšanu rezultātiem vajadzēja būt skaidriem. Kāpēc? Tāpēc, ka Tramps ir pret tādiem ierobežojumiem, kas grauj pasaules ekonomiku! Tramps ir apturējis ASV darbību Pasaules Veselības Organizācijā sakarā ar visām dīvainībām ar Covid. Taču tiklīdz izskanēja meinstrīma ziņa par Baidenu, arī mulķu zemē sākās rosība. Jo Viņķele, Kariņš, Levits, ierēdņi - viņi visi tic meinstrīmam kā tādam elku dievam. Viņi pēc tā orientējas. Viņus tā vada.

Bet, ja par prezidentu kļūst Tramps, ko es un un jūs mani draugi gaidām, vai ne? Padomājiet par to, draugi, šajā tumšajā novembra dienā, kurā tomēr ir redzama gaisma tuneļa galā.

 

📍 Draugi!

 

Svarīgs jautājums. Es plānoju braukt uz Dāniju šajā nedēļas nogalē, uz Eiropas Brīvības samitu, kur tiksies juristi un ārsti, kas mērķtiecīgi koordinē cīņu pret Covid afēru un iestājās par cilvēktiesībām starptautiskā līmenī.

 

Ir viena brīva vieta.

 

Meklējam vislabāk ārstu, kuram sirds deg par brīvību un kurš saprot, kas šobrīd notiek. Kurš būtu gatavs palīdzēt kopīgai lietai un, kurš labi zin angļu valodu.

 

📍 Lūdzu 24h laikā piesakieties uz e-pastu:

mainampasaulinews@gmail.com

 

Paldies!

Jānis Pļaviņš

 

https://mainampasauli.news/rsu-santaze-studentus-taisi-covid-testu-vai-neielaiz-augstskola/

 

#MaināmPasauli (https://mainampasauli.news/rsu-santaze-studentus-taisi-covid-testu-vai-neielaiz-augstskola/)

RSU šantažē studentus - taisi Covid testu vai neielaiž augstskolā - #MaināmPasauli

Šeit redzams e-pasts, kuru RSU Zobārstniecības fakultāte izsūtījusi visiem studentiem – Šeit telefonsaruna ar Asoc. prof. Andri Ābeltiņu