otrdiena, 2020. gada 17. novembris

Notiek cīņa starp labo un ļauno. Un tikai muļķi to neredz.

Aldis Gobzems:

 

Man nenāk miegs. Spēlēju galda spēli ar mūsu ģimenes draugiem ārstiem. Bez maskām. Runājām par to, ka tagad varam būt viena ģimene pēc Satversmes tiesas sprieduma. Jo ir taču seksuālā brīvība. Sekss tagad nosaka, kas ir ģimene? Tiešām? Daudzām ģimenēm seksa vispār nav. Satversmes tiesas priekšsēdētāja Osipova saka, ka “Viens no personas privātās dzīves elementiem ir tās dzimumuzvedība, personas dzimumuzvedības brīvība ir aizsargājama neatkarīgi no tā, kādā formā tā izspraužas, vai kāda ir personas seksuālā orientācija. Privātās dzīves ietvaros cilvēkam ir tiesības nodibināt dažāda rakstura attiecības, tai skaitā arī seksuālas”. Dzimumuzvedības brīvība? Poligāmīja, pedofīlija arī tad ir dzimumuzvedības brīvība, starp citu. Bet ne par to. Vājprātīga argumentācija, kam ar jurisprudenci nav nekāda sakara.

Notiek cīņa starp labo un ļauno. Un tikai muļķi to neredz. Visa rietumu pasaule iziet ielās. Amerikā ielas pārpildītas Trampa atbalstam (meklējiet šodienas bildes). Eiropā ielas pārpildītas pret vakcinēšanos un pret ierobežojumiem (meklējiet video no Dānijas, Vācijas, Anglijas). Un mediji klusē. Jūs nekur meinstrīmā to neredzēsiet! Nekur! Nevienos delfos, tvnetos, tv3, ltv, cnn, bbc, pilnīgi nekur. Soctīklos Jūs bloķēs par domām. Rietumu brīvības gals. Nav vairs brīvības. Jūs to neredzat?

Jūsu veselība visiem bija pie pakaļas visu Jūsu mūžu, bet tagad Viņķele un Kariņš pēkšņi rūpējas. Jo omīte var nomirt. Pēkšņi tagad. Jūs ierobežojot, būtībā Jūs visus vājinot. Emocionāli, fiziski, materiāli. Pat džekam pie Brīvības pieminekļa jāstāv maskā, kas ir debīlisma kalngals. Kam nav nekāda sakara ar medicīnu.

Tas viss ir iespējams, jo daudzus vada bailes vai mazizglītotība. Vai slinkums. Pasaule ir kājās, bet mums ka tik uz Depo aizbraukt. Nu cik ilgi Jūs acis nespēsiet atvērt?

Vēl es esmu pamanījis, ka libertāņiem ir tā - mēs nosakām, ko un kā drīkst, mēs visu zinām un saprotam, pārējie ir idioti. Visi, kam ir citāds viedoklis, nekā viņiem, ir jāizsmej vai jācenzē.

Apzināta pasaules šķelšana.

Labais pret ļauno. Rietumu civilizācijas gala sākums. Brīvības beigas. Ja nemodīsieties.