otrdiena, 2020. gada 17. novembris

Patiess Miers

 

‼️Ārkārtas stāvoklis visā Eiropā‼️
Uz doto brīdi gandrīz visas Eiropas valstis atrodās zem ļoti stingriem ierobežojumiem. Tāpat kā vairāki ASV štati. Kamēr Ķīnā ar populāciju lielāku kā ASV un Eiropai kopā dzīvo ierasto dzīvi bez nekādiem ierobežojumiem. Neaizmirsīsim, ka viss šis cirks sākās tieši Ķīnā.
Kā Jums liekās - kāpēc tā? Es domāju, ka vakcīnas un čipus taču kādam ir jāražo un kur citur, ja ne Ķīnā. Kamēr pasaules lielvarās ASV un Eiropā cilvēki ir aizņemti ar savu līderu apriešanu - neredzot lielo bildi un nesaprotot, ka šis ir globāls pasākums, kuru diriģē saujiņa vīru. Tikmēr Ķīnā tiek izpildīta plāna nākamā daļa.
Būsim atklāti ASV un Eiropa ir pirmās rindā uz piespiedu vakcinācijām aka mikročips Tavā rociņā. Nekas jau daudz nebūs jāpieapiež cilvēki to izdarīs labprātīgi. Uz šodienu ir tūkstošiem cilvēku kā vienā, tā otrā lielvarā, kuri bez pilnīgi jebkādiem ierobežojumiem labprātīgi sevi ir sačipojuši. Padomājiet, kas notiks, kad cilvēki bez čipa nevarēsi dabūt darbu, iegādāties auto, ieiet veikalā vai izbraukt no valsts.
Viss ko es ar šo vēlos pateikt ir, ka lietas ir ļoti nopietnas šobrīd. Ja mēs vēlamies redzēt pārmaiņas ir jāieskatās dziļāk, daudz dziļāk. Kamēr mēs to nespēsim visi šie gudrie raksti un protesti ir lieka laika tērēšana.
Padomājiet kopš marta, kad Latvijā piedzīvojām pirmos ierobežojumus - cilvēki sāka savu neapmierinātību izteikt fb. Pa šo laiku ir saražoti tūkstošiem rakstu un video un tas ir tikai Latvijā, pasaulē domāju ir miljoniem dažādu avotu no kuriem uzzināt, ka kāds mūs pamatīgi ņem priekšā. Problēma ir tā, ka viņi visi galvenokārt vaino savas valsts līderus vai Bilu Geitu ar draugiem, kuri kā viens tā otrs ir vudū lellītes, kuras rausta aiz striķīšism manis iepriekš pieminētā saujiņa vīru.
Ko es varu ieteikt. Sākat domāt kā Jūs paši sev spēsiet sagāt ēdamo, dzeramo, dzīvot personīgā īpašumā, iegūt naudu bez darba. Vienvārdsakot būt neatkarīgiem no sistēmas. Kā arī ieteiktu maksimāli prom no Rīgas un jebkādām lielām pilsētām - pie dabas un dzīvniekiem. Kā vecajos laikos, kad visi bijām vienoti.
Šo rakstu vēlos nobeigt sakot, ka par sačipotu cilvēci ir rakstīts pat bībelē pirms 2000 gadiem. Un pa šo laiku mums ir bijuši neskaitāmi brīdinājumi. Personīgi es vairākus gadus jau par šo runāju un cilvēki tikai pasmējās. Man smiekli jau labu laiku vairs nenāk. Atceries - LAIKS IR TAGAD.
Miers