otrdiena, 2020. gada 17. novembris

Neko jaunu jau globālisti nav izgudrojuši.

 

Lilija Berzina

12h  · 

Neko jaunu jau globālisti nav izgudrojuši.

Pavisam īsi - arī mūsu , valdības rīcības plāns!

Deivids Eiks aplūko 1956. gadā psihologa Alberts Bidermana izstrādāto metodi “Biderman's Chart of Coercion” (Piespiedu padošanās metode) un salīdzina, kā tā atbilst šodienas situācijai.

Bidermana metode plaši tiek izmantota karadarbībā, lai valstu armijas varētu iegūt atzīšanos no kara gūstekņiem. Psihologi šobrīd uzskata, ka agresori jeb varmākas dažādos gadījumos (tai skaitā ģimenes vardarbībā vai vardarbībā pret bērniem) izmanto šos pašus sistemātiskos paņēmienus, lai salauztu cilvēka garu un iznīcinātu viņa pašcieņu, līdz ar to iznīcinot cilvēka spēju pretoties.

Izskatīsim šo metodi sīkāk un salīdzināsim to ar šī brīža notikumiem.

1) Izolēšana

Sociālā distancēšanās, lokdauni (lockdawn), cilvēku piespiedu nošķiršana vienam no otra, liekot viņiem dzīvot vai nu vienatnē, vai nu kopā ar nedaudziem citiem cilvēkiem, bez jebkādas piekļuves ārpasaulei vai savstarpējiem kontaktiem. Šis ir pirmais solis pretestības salaušanai.

2) Uztveres monopolizācija

Tāpēc cilvēkiem, kuri neatbalsta meinstrīma medijus vai oficiālo informāciju, ir aizliegts runāt, tie tiek cenzēti, ja kāds apstrīd “oficiālo versiju”. Kā veidojas uztvere? To veido saņemtā informācija. Ja jūs kontrolējat informāciju, jūs kontrolējat uztveri.

Apskatot kaut tikai pirmos divus Bidermana metodes punktus, redzam, ka tie sader kā cimds ar roku, ja salīdzina ar šobrīd notiekošo pasaulē.

3) Noguruma izraisīšana un upura novājināšana

Kad jūs apņem bailes vai pat depresija, kas pašreiz notiek, jo daudzi ir zaudējuši darbu, biznesu, dzīvo neziņā par nākotni, zaudējot noteiktību un stabilitāti, kad jūs nonākat tādos emocionālos stāvokļos, tie Jūs novājina, emocionāli nogurdina, ko jūt arī ķermenis. Ķermenis un prāts ir viens otra atspulgs.

4) Draudi

Mēs visu laiku saņemam draudus. "Valkājiet masku vai savādāk...", "Ieturiet distanci vai savādāk… , "Nepārsniedziet šo mazo cilvēku skaitu, sanākot kopā vai savādāk…", "Neatveriet savu veikalu, lai glābtu savu biznesu, vai savādāk...”

5) Neliela motivācija

Runājot no agresora viedokļa, būtībā viņi mīda pa visu tautu un uzpiež savas prasības cilvēkiem, bet tad piešķir tiem nelielu, nelielu atlīdzību par to, ka viņi rīkojas tā, kā agresors sakat. Atcerēsimies kaut vai mūsu valdības aicinājumu Lieldienas svinēt mājās, lai “Jāņos varētu šūpoties”. Kā dresējot suni, šīs metodes šobrīd tiek izmantotas kolektīvi pret visu cilvēci.

6) Visvarenības demonstrēšana - “mēs Jūs kontrolējam un Jūs neko nevarat padarīt”

7) Degradācija un pašcieņas zaudēšana

Ņemiet kaut pašu vienkāršāko piemēru – puņķainas lupatiņas (masku) valkāšana. Tāpēc, ka daži sprukstiņi tumšos uzvalkos Jums saka, ka ir jāvalkā lupatiņa vai sejas pamperis, Jūs to darāt. Kur šajā visā ir pašcieņa?

8) Triviālu prasību izpilde

Vai mēs šo neredzam visu laiku pēdējos mēnešos? Jo triviālāka, stulbāka un smieklīgāka ir prasība, kuru jūs joprojām izpildāt, lai cik arī tiriviāla, smieklīga un stulba tā būtu, jo vairāk tiek iznīcināts cilvēka gars, cilvēka pašcieņa. Ja Jūs tos iznīcināt - kas paliek? PILNĪBĀ PAKĻĀVĪGA BUTNE.

Būtiska taktika šajā karā pret cilvēka psihi un cilvēka emocionālajiem stāvokļiem ir – aizliegt visas izklaides, visu to, kas rada prieku, vairo laimes izjūtu un jautrību. Pavērojiet – ir aizliegts jebkas, kas ļauj cilvēkiem mijiedarboties un kontaktēties. Bāri, restorāni, kinoteātri, koncerti, teātri, visas šīs lietas, pat sporta zāles un visas šīs vietas, kur cilvēki izklaidējas un satiekas, visas tās ir aizliegtas. Kāpēc viesmīlības nozare ir tā, kas visvairāk tiek iznīcināta kopā ar izklaides industriju un veselības nozari? Kāpēc? Jo tā ir daļa no psiholoģiskā kara. Kamēr viņi tevi sagrābj ar vienu roku, viņi ar otru noņem pretindi, palielinot depresijas psiholoģiskās sekas un izraisot cerību zaudēšanu, jebkādas idejas zaudēšanu, ka dzīve kādreiz varētu būt atkal jautra. Protams, arī sports - ne tikai izklaidei, bet, piemēram, bērnu priekam. Jautri pavadīt laiku, spēlējot fultbolu? “Nē, turiet viņus aizslēgtus! Neļaujiet viņiem spēlēt futbolu, tas ir jautri! Viņi gūs baudu, gūs prieku, mēs to negribam, mēs cenšamies viņus salauzt!”

Tātad – šī ir Bidermana metode darbībā ja vien to atpazīstat. Atceraties – tā tika izveidota, lai salauztu kara gūstekņus, iznīcinātu viņos pretestību, lai tie kļūtu padevīgi un darītu visu, ko vēlaties. Un tas šobrīd tiek izspēlēts uz iedzīvotājiem.

Bidermana metodes (kas arī ir apskatāma internetā) vienā kolonā ir metodes nosaukums, otrajā – efekts, mērķis, trešajā – variācijas. Iziesim vēlreiz cauri dažām metodēm mazliet sīkāk.

1) Kā pirmā metode - izolācija. Mērķis – tā atņem upurim sociālo atbalstu un mazina viņa spēju pretoties. Upuris pārdzīvo par sevi, domā par sekām, kļūst atkarīgs no agresora. Padomājiet, kas notiek šobrīd – jo vairāk tirānija iznīcina valstu ekonomikas un cilvēku spēju pelnīt, jo vairāk upuri kļūst atkarīgi no tirānijas.

2) Uztveres monopolizācija - pievērš uzmanību konkrētai informācijai un nerunā ne par ko citu. Šobrīd jūs ieslēdzat radio, ieslēdzat televizoru - visur viens un tas pats ārprāts. No tā gandrīz nav atelpas, it īpaši ziņu raidījumos, tādas nav.

Šī metode izslēdz informāciju, kas neatbilst prasībām – lūk, kāpēc ir visas šīs cenzūras. Daļa no uztveres monopolizācijas varianta ir fiziskā izolācija, t.i., Jūsu izolēšana no jebkādas informācijas, kas apšauba oficiālo stāstījumu. Pie šīs metodes variantiem pieder arī “monotons ēdiens” - kas ir nākamais solis, ja mēs vienkārši turpināsim pieņemt esošo.

Vēl no šīs pašas metodes: “Pretestība ir dārgāka un biedējošāka nekā pieņemšana”. Tāpēc tiek ieviesti milzīgie sodi – lai noteikumi tiktu ievēroti, lai radītu Jūsos bailes par to, kas notiks, ja noteikumus neievērosiet (atcerēsimies kaut vai ministra ieteikumus sodīt pārdevējus ar 5000 EUR, ja tie apkalpos pircējus bez maskām).

3) Nogurums - “Vājina cilvēka garīgās un fiziskās spējas pretoties”.

4) Draudi, trauksmes un izmisuma radīšana, noteikumu nemitīga mainīšana. Cilvēki ir neizpratnē - kas notiek? Kādi ir noteikumi tagad? Tāpēc noteikumi tiek mainīti. Viņi izjauc Jūsu psihi, lauž Jūsu garu, kā to dara ar karagūstekņiem.

5) Neregulāra, neliela motivācija. Kas ir interesanti – tā kavē prāta pielāgošanos apstākļiem. Prāts (ķermenis arī dara tāpat) var pielāgoties stresa situācijai, un situācija to vairs neietekmē smagi, jo prāts ir pielāgojies, samierinājies, ir gatavs turpināt dzīvot tālāk Kas šobrīd notiek – Jūsu prāts jau ir pielāgojies situācijai un atguvis cerību, bet tad šī cerība atkal tiek atņemta. Un tad jums tas ir jāpielāgo vēlreiz. Neregulāras labvēlības, Atlīdzība par daļēju izpildi, Solījumi – viss pieder pie šīs metodes. Piemēram - “Attālinātās mācības tiek ieviestas tikai uz nedēļu” (redzam, ka tās šobrīd ieviestas uz nenoteiktu laiku). “Tagad paliekat mājās, un Jums būs Ziemassvētki (p.s. mēs zinām, ka Jums tie nebūs, taču mēs darīsim visu, lai tie jums būtu)”. Tas viss ir neregulāra, minimāla motivācija.

6) Visvarenības demonstrēšana – rosina ieslodzītajam sajūtu, ka pretoties ir bezjēdzīgi. “Jūs esat mūsu pilnīgā kontrolē, jūs atrodaties šajā cietuma kamerā, un mēs nolemjam visu, kas ar jums notiek. Jūs nevarat pretoties, jo jums apkārt nav neviena. Un jums nav kur iet. Tātad pretestība ir veltīga. Tā kā pretestība ir veltīga, labāk vienkārši izpildiet, dariet to, ko mēs jums sakām, pastāstiet mums, ko mēs vēlamies zināt. Nav citas iespējas, cienītais ieslodzītais”.

Metode ietver arī pilnīgu kontroli pār upuri, triviālu prasību uzspiešanu, tādu ieradumu veidošanu, lai cilvēks pakļautos prasībām. Ja paskatās uz cilvēka dzīvi, tad daļēji tā ir pakļaušanās prasībām. Jūs piedzimstat, tad jūs sākat ievērot vecāku vēlmes, pēc tam dodaties uz skolu, paklausat skolotājam, jo jūs zināt, ka tad, ja to nedarīsiet, būs sekas. Jūs turpināt savu akadēmisko dzīvi, dodaties pieaugušo dzīvē, un tagad pakļaujaties savam priekšniekam, jo, ja to nedarīsiet, būs sekas. Un tas izveido cilvēkos šo refleksu - ir valdības, policija, ierēdņi, kuri visu laiku stāsta, kas jums jādara vai nav jādara, kur jūs varat doties un kur jūs nevar, ko jūs varat teikt un ko nē. Tāpēc šīs triviālās prasības tiek uzspiestas, jo tās ir triviālākas, jo lielāka iespēja, ka cilvēks pakļausies.

Vēl dažas Baidermana metodes variācijas:

Padariet upurus atkarīgus no varmākas

Likvidējiet informāciju, kas nav saskaņā ar varmākas signāliem

Radiet trauksmi un izmisumu

Prasības bieži ir triviālas, pretrunīgas un nav izpildāmas

Nodrošiniet motivāciju, lai upuris būtu ieinteresēts izpildīt varmākas prasības (izolējieties tagad, lai jums varētu būt Ziemassvētki)…….

Deivids Eiks saka:

“Ikviens, kurš pakļaujas tam, ko valdība jums saka, piekrīt metodēm, kuras veidotas tikai un vienīgi paverdzināšanai un pakļaušanai – tas ir skaidrāks par skaidru, ka tieši tas ir šo ierobežojumu mērķis, ikviens, kurš neko nedara, bet klusējot piekrīt, - dod savu ieguldījumu tādas fašistiskās sabiedrības veidošanā, kurā būs jādzīvo jums, jūsu bērniem un mazbērniem. Ja šis nav ārprāts, tad kas ir.

LAIKS MOSTIES UN APZINĀTIES TO REALITĀTI, KAS TIEK MUMS GATAVOTA

Viena no lielākajām cilvēku problēmām ir tā, ka viņi nespēj aptvert tā ļaunuma mērogus, kas aiz šī visa stāv. Cilvēki nespēj noticēt, jo šo ļaunumu nav tieši pieredzējuši (šobrīd pieredz, tomēr daudzi pat nenojauš, ka pieredz), tāpēc viņi nespēj noticēt, ka tas pastāv.

Tas pastāv.

Ja mēs tagad nepiecelsimies kolektīvi un nepateiksim skaidru NĒ, tad sekas mums pašiem, bet vēl jo vairāk mūsu bērniem, būs absolūti neiedomājamas.

Ja mums nav drosme iestāties par sevi, tad, Dieva dēļ, iestāsimies par saviem bērniem.”

P.s. Nekad neaizmirstiet, ka Jūs esat brīvi cilvēki un viss ir atkarīgs no Jūsu gribas un no Jūsu izvēles.

Atsaucēm:

David Icke intervija: https://brandnewtube.com/v/EGY56Z

David Icke: davidicke.com

Par MK-Ultra https://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKUltra

Bidermana metode:

http://humanrights.ucdavis.edu/.../military-training...