trešdiena, 2018. gada 22. augusts

Eņģeļi caur Ann Albers

Eņģeļi caur Ann Albers
Atvēliet sev laiku tieši tagad. Iedomājieties uz brīdi, ka jums ir čaula visapkārt jūsu ķermenim. Iedomājieties, ka šī čaula ir radusies no uzskatiem vai apstākļiem, kas noveduši jūs pie pārliecības, ka neesat Mīlēti, vai neesat Mīlestības cienīgi.
Iedomājieties, ka šo čaulu veido visi skarbie un nelaipnie vārdi, ko esat dzirdējuši, visas paškritiskās piezīmes, ko esat sev veltījuši, visa aizsardzība, ko esat uzcēluši savai Sirdij..
Iedomājieties, ka visu laiku jūs tikāt iegalvojuši paši sev, ka jums nevar būt tas, ko jūs vēlaties, ka jūsu Sapņiem droši vien nekad nebūs lemts piepildīties, ka dzīve ir tik smaga … un čaula kļuva arvien biezāka.
Jums likās, ka čaula pasargās jūs no sāpēm. Taču īstenībā jūsu čaula traucēja jums saņemt visu to Svētību, ko Dievišķais bija vēlējies ienest jūsu dzīvē. Tā ir jūsu ilūziju stiprinātā čaula.
Jums nebūt nav jāzina, no kādiem uzskatiem ir būvēta šī čaula.
Jums nebūt nav jāuztraucas, kas to ir ieprogrammējis, vai kādēļ jūs esat radījuši šo čaulu.
Vienkārši iedomājieties, ka jums tā ir..
Iedomājieties, ka jums tā ir bijusi jau ļoti ilgu laiku. Dažiem no jums tā ir bijusi ļoti cieta un bieza, citiem – ļoti plāna.
Tagad iedomājieties Gaismas dzirksti savās krūtīs. Sajūtiet, kā viņa aug un izplešas, piepildot visu jūsu ķermeni ar Gaismu. Un kad Gaismas maigie pieskārieni aizsniedz jūsu čaulu no iekšienes, tie sāk pamazām drupināt un šķīdināt to. Iedomājieties, ka jūsu čaula sadrūp, izkūst, un iesūcas zemē.
Sajūtiet brīvību, kas rodas, ļaujot Gaismai izplesties jūsu Apziņā. Turpiniet iztēloties, ka tā izplatās no iekšienes uz āru, dabiski un viegli. Jums nebūt nav jāpiespiež tā. Jums tikai jāatļauj tai. Viņa pati vēlas izplesties.
Bez jūsu čaulas jūs esat Iekšējās Gaismas sargāti. Jūsu čaula patiesībā bija magnēts visam, kam jūs ticējāt, visam, no kā baidījāties! Tagad jūs esat magnēts Gaismai.
Dariet to bieži. Tā vietā, lai analizētu visas savas sāpes un problēmas, jums tikai vajag izšķīdināt tās savā Iekšējā Gaismā.
Jums tikai vajag ļaut Patiesībai, Mīlestībai, Mieram, Pilnībai un Priekam vērsties uz āru.
Praktizējiet to bieži, un jūs spēsiet ļaut savai Gaismai izplesties jūsu Apziņā pat tad, kad esat nonākuši sarežģītās un smagās situācijās, vai arī atrodaties netīkamu cilvēku lokā.
Jūsu Gaisma ir jūsu Patiesība. Tā var viegli ienākt un iesaistīties jūsu pieredzē jebkurā laikā.
Viss, kas jums vajadzīgs – būt gataviem ĻAUT tai darīt to, ko tā dabiski vēlas – ienest Dievišķo Mīlestību jūsu Apziņā, jūsu Ķermenī, Prātā, Sirdī, Dvēselē un Dzīvē.
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule