otrdiena, 2011. gada 21. jūnijs

Sananda „Ķermenis ir jūsu templis” jūnijs/2011

Vēstījums no Sananda
Caur Rev. Mišeli Kotantu
Mīļie!
Jūnijs ir pārbaudījumu pilns mēnesis. Viss attīrās un tīrās, pienācis laiks doties uz priekšu un ieiet augstākā un lielākā gaismā. Daudzi iziet cauri ekstrēmiem fiziskiem pārbaudījumiem. Tāpēc lūdzam vairāk rūpēties par saviem fiziskajiem traukiem. Ja pārpūlēsiet fizisko ķermeni, uzgrūžot tam pārāk daudz, tad nespēsiet uzturēt sevī pacelšanās integrāciju. Integrētā pacelšanās, tā ir viegla un ātra pacelšanās, pacelšanās ar labsajūtu. Ja apgrūtināt savu ķermeni ar substancēm, ko liekat tajā iekšā, ar šķidrumiem, ko dzerat, un ēdienu, ko apēdat, jūs paši sev tikai sarežģījat šo pacelšanās ceļu.
Jūs sasniedzat konkrētu plato, jeb noteiktu gaismas daudzumu vai koeficientu, kad sevī esat uzsūkuši tik daudz gaismas, cik vien spējat tajā brīdī uzturēt. Jūsu Dievam Es nav robežu, tas izplešas un palielinās, ietverot visu; mūžīgā dievišķā gaisma ir jūsu izvēlētā spēle, kuras izspēlēšanas laikā izlēmāt ieiet fiziskajā ķermenī. Lai viegli un ātri turpinātu tālāko ceļu, kad jau esat sasnieguši noteiktu gaismas daudzumu sevī, ir jānonāk fiziskā vienotībā ar savu ķermeni. Iekšējā zināšana ļaus to sajust, paplašinot apziņu līdz brīdim, kad jūsu uzsūktajam jeb sasniegtajam gaismas daudzumam pietuvosies arī fiziskais ķermenis.
Mīļie, mēs lūdzam praktizēt mērenību. Mērenību ēdienā, dzērienā, it visā ko liekat iekšā savā ķermenī. Ķermenis ir Dieva Es Templis, tas esat jūs. Rūpējieties par savu svēto templi. Mīliet to, godājiet, lolojiet un tas mīlēs jūs un jums atbildēs.
Varat meditēt un runāt ar savu ķermeņa elementāli, tā jūs lieliski sev palīdzēsiet un paliksiet savienojumā ar to. Pievērsieties sev, ieklausieties savā iekšējā viedumā, tas nekad nemaldina. Daudziem par labu nāks atteikšanās no cigaretēm un alkohola. Daudzi iegūtu, ja vairāk ēstu svaigus dārzeņus un uzņemtu neapstrādātu pārtiku; tādā pārtikā ir Dieva dzīvības gaisma. Neapstrādāts ēdiens satur ķermeņa pacelšanai vajadzīgo dzīvības spēku. Neapstrādāts ēdiens ir kā ķieģeļi, kas būvē un rada jaunas šūnas, šķiedras un audus un rezultātā uzbūvēs veselīgu ķermeni. Jā, jūs būvējat savu gaismas ķermeni, bet, lūdzu, nepametiet novārtā arī fizisko. Fiziskais reaģēs ar dzirkstošu veselību, un jums šajos pārbaudījumu laikos ar to ir jānoiet distance. Jūs esat paredzēti dzīvot un atrasties zemes pasaulīgajā dzīvē fiziskajā ķermenī un tam ir jābūt spīdoši veselam, tam jābūt mūžīgās jaunības ķermenim. Ja vien ir iespējama tāda izvēle, tad parasti izvēlas aptuveni 35 gadus vecu ķermeni. Jūs pie tāda atgriežaties, mīļie, un tas jums pieejams daudz, daudz ātrāk nekā jūs sagaidāt un domājat.
Mīļie, atcerieties, ka atrodaties ceļojumā, priecājieties par to katrā tagad momentā. Tieši tāpēc esat te, lai izbaudītu fiziskā ķermeņa priekšrocības, lai izjustu beznosacījumu mīlestības, prieka, miera, harmonijas un skaistuma augstākās emocijas, lai priecātos par mūžīgo un bezgalīgo pārpilnību- tās ir jūsu tiesības jau no dzimšanas. Jo vairāk ieklausāties Dieva gribā sevī, jo ātrāk varēsiet izmantot šīs dāsnās dāvanas. Jūsu dzīvē ienāks vieglums un sinhronitātes, notiks brīnumi. Kad priecājaties par savas dzīves ceļojumu, tad dzīvojat tagad momentā. Tagad momentā ir viss spēks, mīļie. Jūs radāt tagad brīdī. Pagātne jau pagājusi, jums jāplāno nākotne, bet dzīvojiet Tagad brīdī. Tagad ir jūsu radošais spēks. Tagad ir jūsu dievišķā savienošanās ar Visu Kas Ir. Tagad ir bezgalīgs, nekad nebeidzams brīdis un tā ir svētība, ja vien izvēlaties palikt uz šīs taisnās un šaurās takas, bet dariet tā.
Taisnā un šaurā taka ir arī ceļš uz nevainojamību, un, jā, mīļie, šķiet, ka tik daudz jādara, bet- jo augstāk paceļaties un paplašināt savu apziņu, jo jūtaties daudz, daudz labāk, vai ne? Vai tad aizvien biežāk nesakāt, ka dzīve ir priekpilna un laba? Mācoties dzīvot savas svētās sirds mīlestībā, šie brīži pārvēršas par dienām. Mēs zinām, ka daudzi jau esat sasnieguši šo līmeni, kāds jums reiz jau bija, un jūs nekad nepārstāsiet meklēt savu pašpilnveidi, pašizaugsmi. Jūsu dzīvēs brīvi plūst mīlestība, prieks, miers, harmonija un pārpilnība un jau tagad jums ir iespējams sajust to, kāda būs dzīve uz zemes, kāds būs jūsu zemes ceļojums. Mīļie, koncentrējieties uz visu labo ap sevi, citos redziet visu labo. Tad mudināsiet arī citiem dzīvot augstākajā patiesībā un tā veicināsiet visu augstākā labuma ātrāku sasniegšanu. Jūsu pasaule izplešas un kļūst aizvien spožāka un mirdzošāka.
Mīļie, ejiet uz priekšu un kaliet savu nākotni ar atdevi, nodomu un aizrautību, paliekot savas svētās sirds mīlestībā. Es esmu vienmēr ar jums.


Es esmu Sananda.

You may copy and share, with Love and Blessings. Please copy the message in its entirety, giving credit to
Sananda through Rev. Michelle Coutant, and provide a link to:

http://www.transformingradiance.com/

Michelle's Cosmic Blog: http://transformingradiance.com/cosmicblog/

email:  http://www.inbox.lv/rfc2368/?value=mailto%3amichelle%40transformingradiance.com


Ar mīlestību un svētību,


Mišele

Tulkoja Māra Brante