piektdiena, 2011. gada 3. jūnijs

Ilarions 29.maijs/2011

 
Mīļie!
 
Šajā nedēļā atrodiet laiku pabūt Dabā un ik dienas vismaz 5 minūtes uzsūciet sevī Saules glāstošos starus. Šie stari patlaban satur dziedinošas un enerģētiskas īpašības, tie ir īpaši vērtīgi tiem, kuri atrodas uz Pacelšanās ceļa. Iedomājieties mazas Saulītes, kas ieplūst katrā jūsu čakrā, sākot ar vainaga čakru līdz pat pamatnes čakrai un centieties sajust čakru pulsāciju un izplešanos. Šāda prakse palīdzēs savienoties ar savu Gaismas Ķermeni un veidot ar to ciešāku kontaktu.
 
Tāpat ik dienas vismaz 15 minūtes veltiet pastaigai. Tā līdzsvarosiet savu enerģētisko lauku un šī lauka plūsmas, neveidosies bloki. Ļoti vērtīga ir dziļā vēdera elpošana, ieelpojot jaunas prāniskās enerģijas, kas patlaban piepilda atmosfēru ap jums. Katru rītu iesāciet ar 2 ūdens glāžu izdzeršanu, pusstundu pirms katras maltītes izdzeriet 1 glāzi ūdens un 1 pirms gulētiešanas, protams, papildus vēl tad, kad jūtat slāpes. Apvienojot šīs ūdens prakses ar savām ikdienas garīgajām disciplīnām, jūs aklimatizējaties ar jaunajām augstākajām frekvencēm un viss notiek daudz vieglākā formā.
 
Turpināsies īpatnējie un neparedzamie laika apstākļi, un būtu ļoti labi, ja ikviens lūgtu par cilvēku aizsardzību dabas notikumu priekšā. Tā patlaban attīrās blīvās enerģijas un nav citu izredžu tās apiet vai attīrīt savādākā veidā nekā tas patlaban jau notiek. Atcerieties, tā kā ikviens kļūstat par mirdzošām Gaismas Būtnēm, tieši tāpat par tādu kļūst arī jūsu Planēta, tās kodols koncentriskos apļos no sevis, cauri visiem slāņiem un tad ārā atmosfērā izstaro aizvien lielāku Gaismu.
 
Patlaban ļoti piemēroti būtu ieiet dziļi sevī un atrast mieru un rāmumu, lai savienotos ar savas būtības kodolu un šajos haosa pilnajos laikos ievērojami saglabātu harmoniju un līdzsvaru. Vienmēr piesauciet, visu dariet un vēlieties visu Augstākajam Labumam un esiet gatavi mēģinājumiem apspiest un apslāpēt jūsu Gaismu. Ziniet, tas norāda uz Mīlestības Kosmisko enerģiju, tā plūst pār jūsu planētu un veic attīrīšanas darbu visā tajā, kas nespēj ieiet 5.dimensijas frekvencēs.
 
Uzturiet sevī visu Augstākā Labuma vīziju, mīļie, jo jūs šajos pārmaiņu laikos esat visa labā un pilnvērtīgā dibinātāji.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante