otrdiena, 2011. gada 21. jūnijs

Montekjū Kīns 19.jūnijā/2011


Montekjū vēstījums  
Veronikas Kīnas komentārs
 
 „Atkal tevi noskūpstīt. Parādīt to mīlestību, ko jūtu pret tevi, tas bija tik īpaši mums abiem. Nebiju pārliecināts, vai kontrole seansa laikā man atļaus materializēties tā kā to tik ļoti biju vēlējies.”
 
Šonedēļ Aijens Kellijs aizveda mani uz Kentu pie fiziska mēdija- DEIVIDA TOMPSONA uz atvērto seansu. Mēs bijām nopirkuši biļetes, izmantojot manu veco vārdu, V Forda, tāpēc neviens nezināja, ka tur esam. Mēs ieradāmies pēdējā brīdī pirms durvju aizvēršanas. Telpā atradās 28 cilvēki. Deividu Tompsonu esmu satikusi tikai vienu reizi (pirms septiņiem gadiem, kad Montī bija vēl dzīvs). Deivids sāka seansu. Viņš pamanīja mani un jautāja, vai es esmu Veronika. Es apstiprināju. Viņam nebija laika prašņāt vēl ko vairāk, jo vajadzēja sākties seansam.
 
Vispirms sers Viljams Krūks iznāca priekšā un atbildēja uz klātesošo jautājumiem. Es pati neuzdevu nevienu jautājumu. Tad uzradās personāžs, kurš tika nosaukts par „Timu”: ar viņu kopā bija kāds vīrietis.
 
Vēlāk, seansa laikā, Montī darīja zināmu savu klātbūtni un pateica, ka esot ieradies, lai sastaptu savu sievu, Veroniku. Tad šis vīrietis apņēmīgi šķērsoja telpu un pienāca pie manis. Cilvēki, kuriem viņš pagāja garām sajuta „to mīlestību un mieru, kas pildīja telpu. Tas bija skaisti.”
 
Viņš nostājās manā priekšā un sāka runāt par to lielo mīlestību, ko jūt pret mani. Viņš teica, ka jūtoties briesmīgi par to, ko viņa asins- ģimene un tā sauktie kolēģi joprojām man nodara.
 
Es jautāju viņam par mūsu darbu un viņš apstiprināja, ka tam būs panākumi. Viņš teica, ka man jāpaliek līdz tas būs pabeigts. Tad viņš saņēma savās rokās manu seju, paceļot to pie savējās, un noskūpstīja tieši tā kā viņš to mēdza darīt. Telpā bija ļoti karsti- par daudz karsti- bet Montī skaistās rokas bija vēsas un mīlestības pilnas.
 
Nav iespējams aprakstīt, ko man tas nozīmēja. Aijens turēja manu kreiso roku, bet otrā pusē sēdošā dāma- manu labo roku. Pateicis savu sakāmo, viņš turpināja seansu un atgriezās atpakaļ pie Deivida Tompsona, mēdija, kas bija radījis šo ektoplazmu, kas bija vajadzīga šai materializēšanai. Aizejot, Montī turpināja runāt.
 
Deivida Tompsona rokas un kājas bija piesaistītas krēslam un viņš bija sagatavots seansam. Viņš nevarēja pakustēties vai runāt seansa laikā. Klātesošie bija pārsteigti.
 
Pēc seansa daudzu acīs mirdzēja asaras. Kāds vīrietis teica, ka telpā bijusi gan materializācija, gan mīlestības pilna atmosfēra, kas likusi raudāt.
 
Mēs abi- Montī un es, esam dziļi pateicīgi DEIVIDAM TOMPSONAM par publisku materializēšanas iespēju. Deivids ir tikai viens no pavisam nedaudziem visā pasaulē, kurš var to izdarīt. Kaut arī es spēju sarunāties un sarakstīties ar Montī, un viņš dažkārt apguļas man blakus gultā, tas bija publisks mīlestības un uzticības apliecinājums.
 
 
Aijena Kellija komentārs. Viņš pavadīja Veroniku uz šo Fizisko Seansu Kentā, Anglijā.
 
Seanss ilga aptuveni 30 minūtes un jaunais Timotijs, zēna gars, kurš atbild par Deivida Tompsona ektoplazmas manipulācijām, radīja vīrieti. Balss teica: „Veronika” un tas bija Montī.
 
Bija tumšs: tomēr mēs dzirdējām tuvojamies viņa soļus. Es sēdēju blakus Veronikai un Montī runāja kādas divas, trīs minūtes, personīgi ar Veroniku, tad saņēma viņas galvu rokās un pieliecās, lai viņu noskūpstītu! Telpā visi noelsās un Montī teica, ka mīl viņu, atkārtoja to vēlreiz, un tad devās atpakaļ un izzuda. Tas bija brīnumaini!
 
___________________
 
 
Jūsu pasaules enerģija turpina mainīties. Tā kļūst ātrāka. Jūtīgākiem cilvēkiem reibst galva. Nesatraucieties: pasēdiet rāmi un tas pāries. Jūs iznākat no tumsas un ķermeņiem pie tā ir jāpielāgojas. Mēs esam izjaukuši un novērsuši daudzus ļaunus plānus. Daudzi cilvēki ir arestēti, bet informācija par šīm lietām līdz jums nenonāk, jo mēdijus joprojām kontrolē Tumšie. Cilvēkiem, kuriem šāda informācija ir vajadzīga, to arī saņem. Daži atzīst savu rīcību, bet citi drīzāk izdarīs pašnāvību nekā sevi atklās. Tas tika dievišķi noteikts: taisnīgumam un patiesībai ir jāatgriežas uz planētas. Un tā atgriezīsies, mana mīļā, par to nav nekādu šaubu! Nekad neviens vairs nebūs izsalcis vai bez pajumtes. Visai cilvēcei tiks atjaunota pārpilnība.
 
Esam tev rādījuši, kā būtības pielīp cilvēkiem, lai vestu tos uz Tumsu. Būtības pieķeras nevainīgiem cilvēkiem un rada veselības problēmas utt. Daudzi cilvēki nēsā sev līdzi šādas būtības paši nemaz to nezinot. Pārdomājiet, ko aiciniet savās mājās un ar ko biedrojaties. Mēs tev rādījām šādu būtību fotogrāfijas. Tās pavisam skaidri redzamas pieķērušās cilvēkiem, kuri izdarījuši slepkavības vai citus smagus noziegumus. Arī tādām būtībām pavisam drīz vairs nebūs kur slēpties. Jums būs jāpārdomā viss, kam agrāk uzticējāties un jātur „acis vaļā”. Skatieties ar sirdi- nevis ar galvu. Visu pārbaudiet paši, visu apdomājiet. Nesēdiet pie TV- runājiet! Izbaudiet sarunas mākslu un diskutējiet par to, kas attiecas uz jums. Dzīve kļūst daudz vieglāka tad, kad saprotiet, kāpēc atrodaties te uz Zemes. Lielās Pārmaiņas būs pavisam drīz, tikko mēs redzēsim, ka viss ir savās vietās.
 
Tie, kuri dzīvo un strādā Gaismā, tiem nav par ko bīties. Mīlošie spēs komunicēties un sniegs mierinājumu bēdās nogrimušajiem. Vai atceries, kā telpu piepildīja MĪLESTĪBA un MIERS? Tieši to visai pasaulei arī rada tavs darbs. Visiem būs pieejama Brīvā enerģija, kā arī jauna apmaiņas (bartera) sistēma. Nauda, kāda tā ir patlaban, nebūs, līdz ar to arī korupcija. Pārtika tiks organiski audzēta tiklīdz mēs attīrīsim Zemi no ģenētiski modificētās ražošanas. Manā laikā uz Zemes es pārsvarā vēroju un domāju- kā tie pārņēmuši jūsu pasauli. Tagad esmu nācis to novērst. Tagad, no šīs dzīves puses, pabeigšu savu darbu.
 
Tu redzi, cik viegli ir atbildēt uz visu. Mēs vadām tevi un citus, lai sasniegtu taisnīgumu. PATIESĪBAS un TAISNĪBAS zobeni ir atdoti īpaši izvēlētiem cilvēkiem, lai tie pierādītu to, ka taisnīgums ir pieejams visiem. Lietojiet to viedi!
 
Veronika, mana mīļā, manā vārdā pateicies DEIVIDAM TOMPSONAM. Saki viņam, ka, jau atrodoties uz Zemes es novērtēju viņu un tagad no jauna to apstiprinu: tas ir fakts, viņš ir "THE REAL MC-COY." Deivids ir unikāls. Šajā dzīves pusē tiek ļoti augsti cienīts. Viņa darbs tikai tagad ir sācies. Savienošanās ar Garu šajā pārmaiņu un nenoteiktības laikā ir ļoti būtiska. Lūdzu, arī uzsver to, ka tas nebija nekas briesmīgs, ka tu piereģistrējies ar savu veco vārdu, jo tā neticīgie nevar teikt, ka viss bija sagatavots „jau iepriekš”. Faktiski, tika gūti PIERĀDĪJUMI, kurus vienmēr esmu mudinājis sarūpēt. Mēs turpinām būt lieliska komanda, tu un es.
 
Lai mīlestība, ko atnesu uz Zemi pagājušajā nedēļā, apņem jūs visus un notur gaismā, jo kopā jūs meklējat kā pacelties uz piektās dimensijas mīlestību un dzīvi. Atpūtieties un gatavojieties rīcībai. Pavisam drīz būšu atkal kopā ar tevi. Tevi apbrīnojošais vīrs, Montī.



tulkoja Māra Brante