otrdiena, 2011. gada 21. jūnijs

Galaktiskā Federācija caur Debesu Klejotāju 17.jūnijs/2011

Sveicieni no Federācijas:
Jums ir tāds teiciens „izlīst vai ārā no ādas” un šīs teiciens attiecināms uz Atklāšanu, mēs negrasāmies atkāpties no tālākās rīcības un savu plānu īstenošanas. Visapkārt valda patīkams satraukums par mūsu diezgan drīzo tikšanos, tam visam pamatā ir mūsu satikšanās un virzība uz pacelšanos.
Te patlaban valda pamatīga aktivitāte. Katram ir savs „darāmais” un ikviens dara visu iespējamo, lai izpildītu savu uzdevumu un veicinātu vārtu atvēršanu. Mēs gaidām dievišķo vārdu, lai uzsāktu fināla gājienu, kas beidzot ļaus īstenot tik sen plānoto.
Mēs atgādinām jums jūsu mērķi un uzdevumu- palikt mierīgiem, pārrunāt šos jautājumus ar tiem, kuri „zina” ko patiesībā nozīmē visi šie notikumi un kā jūs „redzat šīs lietas”. Ar savu Mīlestības un Līdzjūtības pilno attieksmi jūs varat pastāstīt patiesību par mums tajā brīdī, kad mēs sevi atklāsim un parādīsim jau pēc Atklāšanas fakta. Mēs paļaujamies uz jums un lūdzam jums kļūt par mīlestības skolotājiem, par beznosacījumu mīlestības un līdzjūtības piemēriem. Tā jūs varat vest viens otru cauri Pirmā Kontakta neapmierinātībai un apjukumam, un patiesi parādīt sevi kā Gaismasdarbiniekus.
Vienkārši ziniet, mēs jūs mīlam. Pateicamies par jūsu darbu un pūlēm, pateicamies par labi padarīto darbu.
Esiet mierā

Tulkoja Māra Brante