sestdiena, 2011. gada 25. jūnijs

SaLuSa, June 20, 2011

To, ko jūs darāt kā Gaismas Darbinieki, prasa lielu ticības pakāpi, par cik tās jums nav dotas, lai gūtu pilnīgu priekšstatu.  Šobrīd, jūs kā daļa no masu apziņas, jūtat kas notiek, un zināt, ka viss ir labi. Jūsu Gaisma ir daļa no lielākas Gaismas virs Zemes, un tā palīdz vairot vibrācijas un tā tas turpināsies līdz pēdējai augšupiešanai. Ātrums, ar kādu tas viss notiks, vadīs jūs ātri uz priekšu uz noslēdzošo pieredzi. Runa ir par to, ka ir jāpaceļas tādā veidā, ka drīzumā tā piesaistīs uzmanību cilvēkos no jebkuras pasaules malas. Gaismas Darbiniekiem tā kļūs par vajadzību būt vēl aktīvākiem nekā līdz šim. Būs tik daudz jautājumu uz kuriem jāatbild, ka šajā sakarā arī mums būs liela loma. Tiklīdz gūsiet pieredzi ar kuru mēs jūs oficiāli iepazīstinājām, mēs spēsim rīkot sanāksmes, kuras laikā cilvēki spēs rast atbildes. Protams daudzi modīsies gluži dabiski kā pastāvīgas grupas, kas virza sevi uz priekšu mērķa īstenošanai.
Šobrīd daudzas dvēseles ir uz Zemes lai garantētu to, ka gaidāmais laiks ir pamācošs un ka attiecīgās zināšanas ir pieejamas visiem tiem, kas meklē. Būs vispasaules atklātība caur dažādiem plašsaziņas avotiem, kas atbrīvos no ierobežojumiem tur, kur nevar brīvi izpausties. Visas šīs gaidāmās pārmaiņas ir ieplānotas un jūs varat būt droši tajā, ka mēs pienācīgi atbalstām jūsu vēlmes. Patiešām plānošana tika sākta jau sen sen atpakaļ, jo šis cikls vienmēr gāja uz veiksmīgām beigām ar Augšāmcelšanos.
Dualitātes murgi novirzās uz sapņu valstību, kur viss ir ideālā līdzsvarā un harmonijā. Katrs savā veidā dod kaut kādu ieguldījumu, lai sekmētu  šīs pārmaiņas un jūs var apsveikt, ka pieturaties pie sava paša redzējuma, kas ir saistīts ar tiešo laiku. Jūsu loma visā šajā ir ļoti nozīmīga un nenovērtējiet pārāk zemu to spēku, kuru jūs sevī glabājat. Tie bijāt jūs, kas mainīja līdzsvaru starp tumsu un Gaismu un piesaistījāt ārpusplanētas palīdzību. Un līdz ar to jums ir tiesības tādā pakāpē, ka nu starp jums ir Gaismas leģioni. Ienesiet to savā prātā un neļaujiet jūsu civilizācijas sabrukumam ienest bailes jūsu dvēselēs. Pārmaiņām ir jānāk un  jums, ar tik zemām vibrācijām, tas var nepatīkami ietekmēt jūsu dzīvi. Tomēr tas nav uz ilgu laiku un to apzināšanās jums palīdzēs pārvarēt jebkādu  iespējamo negatīvo reakciju uz notiekošo.
No dažādiem avotiem ziņojumi tiek sūtīti uz jūsu Zemi un jūs zināsiet ka tie ir pilni ar iedrošinājumu un panākumu apsolījumu.  Nekad nebija tā, ka mēs nebūtu atradusies jums klāt un uzraudzījuši  jūsu  attīstību. Galaktiskā Federācija jau sen bija uzlādēta ar atbildību lai pārliecinātu, ka jūs esat pasargāti no iejaukšanās, kas nāk no ārpuses. Tas bija un tiek darīts pat šodien un pagātnē tie bijāt jūs, kas izlēma kuriem viesiem ir ļauts jūs apmeklēt. Agrākajās civilizācijās mums faktiski bija periodi, kad bijām ļoti tuvu jums un pavadījām kādu laiku uz Zemes strādājot ar jums.  Tas bija tad, kad jūs sasniedzāt augstāku garīgās prakses līmeni un sapratni un mums bija īpašas attiecības ar jums.  Jūsu civilizācija nav sasniegusi tādu līmeni, kā iepriekšējās reizēs, kad bijāt gatavi mūs sveicināt.  Lai nu kā, bet divējādība pēc savas būtības vienmēr iet dažādos virzienos  un zemākās enerģijas vienmēr seko varenās garīgās  mācīšanās periodam.
Šoreiz atšķirība ir tajā, ka tās ir Saules cikla beigas un jauns sākums bija dievišķi iepriekš nolemts. Tāpēc jums tiek sniegta katra iespēja kur ikviena dvēsele varēs izdarīt savu izvēli pacelties vai nē.  Daudzi no jums darīja savu izvēli pat pirms nācāt šajā iemiesojumā, bet daudzi šaubījās, un atlika izvēli uz vēlāku laiku. Kā mēs to redzam, līdz ar mūsu nākšanu un Augšāmcelšanās procesa izskaidrošanu tā kļūs vieglāka tiem, kam ir jelkādas šaubas par to, kas ir jādara. Galu galā tie, kas vēl pārdomā savu izvēli, tā tiks pieņemta par viņiem, pamatojoties uz to, ka jūs nespēsiet pacelties, līdz jūsu vibrācijas nebūs tam piemērotas.
Pēdējā laikā jūs savās debesīs redzējāt arvien vairāk un vairāk no mūsu kuģa, kā daļa no mūsu plāna, kas ļautu jums pierast pie mums. To ko jūs redzat patlaban ir tikai  neliels daudzums no tiem, kas aktīvi pārvietojas apkārt jūsu Zemei.  Mūsu kuģis ir darīts jūsu acīm neredzams tāpēc, lai jūs nesatriektu vai būtu par iemeslu cilvēkiem kļūt bailīgiem. Tomēr drīz mums būs droši strādāt starp jums un tā būs saistībā ar atklāšanos.  Visu laiku Jūsu tumšās puses atsakās sadarboties ar mums, parasti mēs gaidām līdz viņi atzīst savas darbības bezjēdzību. Taču viņi apzinās to, ka ilgi mēs negaidīsim un noteiktā brīdī spēsim likt tiem aizvākties un pielikt punktu ar savu iejaukšanos.  Tā kā laiks iet pārāk ātri, mūsu plāna īstenošanās nozīme kļūst skaidra mums visiem. Tādējādi jūs varat būt pārliecināti, ka darbība nu var sākties.

Savā ziņā tas iespējams pat ir labāk no jūsu skatu punkta, ka, ja nu reiz  pārmaiņas ir sākušās tad tās ritēs pilnā sparā. Pēc ilga laika pacietīgas gaidīšanas tas pat būs ļoti patīkami redzēt to visu ātri notiekamies. Tādā veidā neērtības pakāpe jūsos tiks mazināta un ieguvumi jūsu ceļā nāks ātrā secībā. Mūsu pirmā priekšrocība ir pārvarēt nabadzību un trūkumu un mēs vēlamies redzēt cilvēkus izceltus no izmisuma un bezcerības gūsta. Laimīgi cilvēki būs vairāk sadarboties spējīgi un ziniet, ka mūsu nodomi ir jūsu visu labā. Lai mainītu nosacījumus pie kuriem jūs esat pieraduši un paceltu jūs līdz noteiktam līmenim, vairs nav viduvējs uzdevums, bet mums ir visas iespējas sagatavotas. Prieks un laime jūsu sejās mums dos daudz vairāk nekā cita atbilde. Jūs esat brīnišķīgas dvēseles, kuras ir pelnījušas visu, lai drīzumā tiktu paceltas augšā no jūsu dimensijas drūmuma un vergošanas  tai. Jūs atcerēsieties patīkamas atmiņas par laikiem, kad jūsu dzīves bija uzlabotas un attiecības bija laimīgas. Lai nu kā, caur daudzām dzīvēm kurās jums ir nācies saskarties ar grūtībām un bēdām, ir labāk atstāt aiz muguras. Beidzot tās izkritīs no jūsu atmiņu krātuves un tad jūs celsieties uz augstākiem līmeņiem un dzīvosiet mierā un Gaismas Mīlestībā.
Es esmu SaLuSa no Siriusa, un es ceru, ka jūs turēsiet savu galvu augšup un redzēsiet, cik  daudzas jūsu dzīvēm mainīsies uz labo pusi. Tajā, ka jūs esat pārliecināti, pagātne izzudīs līdz jūs ieiesiet Gaismā.
Paldies Tev SaLuSa
Mike Quinsey.         
tulkoja Artūrs