trešdiena, 2011. gada 8. jūnijs

Inuaki

Jūsu uzmanībai,

"Inuaki, reptīļi manī" Aryana Havah
Neparasti atklājumi par Zemes pagātni, tagadni un nākotni.

Māteriāls no http://www.urantija.lv/ mājaslapas.

PS. Tiem, kas ir klausījušies sarunu ar Agnesi Bērziņu - "Par ko ir filma", šī ir grāmata, kur minētais "puisītis" tiek
vairākkārt pieminēts klausītāju uzdotajos jautājumos.
 

Pirms sākt galveno stāstu, es mazliet gribētu pastāstīt par sevi. Es nepiederu pie parastiem cilvēkiem, tieši pretēji, es atrodos pastāvīgā meklēšanā. Es esmu pieradusi nevienam neuzticēties, kas jau sen ir pieņemts, ka tas tā ir un es pamatoju savus spriedumus ne tik daudz uz zinātniskiem apgalvojumiem, kā uz savu pieredzi un pārdzīvojumiem. Tāpat es nevaru sevi nosaukt par iesācēju paranormālo jautājumu sfērā, par cik es jau no pašas bērnības saņemu informāciju. Bet pateicoties arī izglītībai, es vispirms skatos uz pacienta psihiskajām novirzēm un tikai tad uz viņa spējām.
Jāatzīst, ka es esmu psihologs, galvenokārt strādāju bērniem, neatkarīgi no viņu vecuma un sociālā stāvokļa. Man ir nācies strādāt ar bērniem, kuru vecākiem ir izteikti vajadzīga konsultācija, kā arī ar tādiem bērniem, kuriem ir nopietnas problēmas adaptēties dzīvē. Daži no viņiem ir nomākti un neaktīvi, citi - enerģiski līdz neprātīgumam, bet visus viņus vieno viens - viņi mēģina adaptēties cilvēka būtības apstākļos, pielāgoties šīs planētas vibrāciju frekvencēm, integrēties sabiedrībā un kļūt par tās daļu.
Es vienmēr esmu teikusi, ka ir nepieciešama skola priekš vecākiem, noteikti priekš visiem un katra, kuri grib laist pasaulē vēl vienu cilvēcisku būtni. Bērniem nav nekāda daļa par lielu naudu un materiālajām vērtībām. Viņiem ir nepieciešama mīlestība, pieķeršanās, uzmanība. Bet mēs, pateicoties laika trūkumam, nogurumam, stresam, atgrūžam viņus sūtam viņus uz savu istabu vai ielu, kas ir vēl sliktāk - atdodam citiem cilvēkiem rūpēties par viņu problēmām, vajadzībām un izglītību. Bet pēc tam uzdodam sev jautājumu, kam ir līdzīgs šis bērns, vai viņš ir agresīvs vai arī neizlēmīgs, no kā viņš ir mantojis cietsirdību vai noslieci rupji izteikties. Mēs meklējam cilvēkus ar līdzīgām pazīmēm starp radiniekiem un beigu beigās arī atrodam “vainīgos” pašā vājākajā ģenētiskā koka zarā.
Mēs to darām tāpēc, jo gribam paši no sevis noslēpt šo izgāšanos, lai mēs būtu apmierināti paši ar sevi un lai paši sevi arī apmānītu. Bet dziļi dvēselē, mēs tomēr esam vainīgi. Tikai to nekad nelaidīs virspusē, nevienam nerādīs un pat neapzināsies.
Tieši ar to es cīnos katru dienu. Dažkārt es izcīnu uzvaras šajās kaujās, dažkārt zaudēju vai vienkārši sakot nekas nenotiek. Bet ar pārliecību es varu teikt, ka attiecībās starp vecākiem un bērniem atjaunojas saskarsme, kas ir kā smalks starojošs diedziņš, kurš aug un nostiprinās ar katru mīļu vārdu, katru izlasītu pasaku vai skūpstu pirms gulētiešanas?
Atgriezīsimies tomēr pie stāsta. Tas notika vasaras mākoņainā rītā. Bija neizturami karsti un es atvēru logu, cerot, ka svaigais gaiss izkliedēs atmosfēru. Es nevarēju izvairīties no diskomforta sajūtas - spieda saules pinumā - un es zināju, ka tas ir iekšējs brīdinājums par daudz nepatīkamākām sajūtām, kurām bija jāseko. Es no visas sirds cerēju, ka manam uztraukumam nav pamata, jo šorīt pie manis bija jāatnāk jaunam puisēnam.
Tieši norunātajā laikā viņš iegāja kabinetā kopā ar savu mammu.
Vēl pavisam puisēns, bet cik lepns jau! Viņa acis ir vasaras debess zilajā krāsā, nepaklausīgi brūni mati, apģērbts jau pavalkātos džinsos un zilā T-kreklā ar uzrakstu “Love me”.
Es domāju, ka būtu ļoti jauki, ja mēs ģērbtu savus bērnus drēbēs ar uzrakstiem “Mīliet mani”. Tā mēs nekad par to neaizmirstu. Viņš uz mani ilgi noskatījās un tad enerģiski apsēdās krēslā. Es uzzināju, protams, šī informācija jau bija kartē, ka viņa vārds ir Dāvids (vārds izdomāts) un viņam ir septiņi gadi.
Parasti, pēc kāda laika, kad es jūtu, ka varu mierīgi kontaktēties ar bērnu, es lūdzu viņu vecākus uzgaidīt hallē. Man par pārsteigumu, Dāvids pats palūdza savu māti pagaidīt uzgaidāmajā telpā.
Es ieinteresēti vēroju viņa rīcību, jo es pats neko līdzīgu savā praksē neatcerējos un es centos tam atrast izskaidrojumu. Izrādās, ka viņu šurp atveda mamma, par cik viņš “dzird savā galvā balsi, tā kā telefonā”, ar kuru viņš sarunājas un jautā visu kas ienāk prātā, piemēram, kā iziet atsevišķus līmeņus kompjūteru spēlēs. Atbildes, kuras saņēma puisēns vienmēr bija pareizas.
Es pajautāju viņam, vai balsij arī ir vārds, uz ko puisēns atbildēja, ka viņu sauc Aghtons un ka viņš ir no citas zvaigžņu sistēmas, no kuras ir ieradies arī pats Dāvids reinkarnācijas ceļā un ka viņi ir sarunājuši uzturēt kontaktu visā viņa uzturēšanās laikā šeit uz planētas Zeme. Es jautāju viņam, cik ilgi viņš šeit taisās palikt? Viņa atbilde bija, ja laiku skaita kā tagad, tad tā apmēram gadus 200 un ka drīz mēs laiku uztversim pavisam savādāk, kā īsti - viņš pateikt nevar.
Mēs runājām apmēram stundu, mani arvien vairāk un vairāk pārsteidza viņa atbilžu plašums un dziļums, kā izrādījās sarunas laikā, dažas no tām piederēja “balsij no telefona”.
Pirms pārkāpt pāri slieksnim, Dāvids pagriezās pret mani un pateica, ka vakar vakarā pēc tam, kad viņš uzzināja, ka viņu rītā atvedīs pie manis, Aghtons lūdza viņam, lai pasaka psihologam, ka viņš personīgi lūdz pierakstīt visu par ko šeit tiks runāts, pat ja man tas nepatiks un lūdz ticēt, ka viss, kas tiks pateikts ir reāls, kā arī lūdz nepārdzīvot par vāzi, kuru es saplēsu šorīt mēģinot aizvērt logu.
Iedomājieties, kā es sabijos dzirdot šos vārdus, es biju vienīgā, kas par to zināja 
Tā man lika saprast un deva apstiprinājumu, ka viss ko izjūt un sajūt šis puisēns, ir patiesība. It kā melnu plīvuru norautu no manām acīm. Tad es sapratu, cik nepamatots bija mans priekšstats par balsi, kuru viņš dzirdēja, kā par bagātas iztēles augli, kas rodas natūras ezotēriskās dzīves rezultātā un ir ar noslieci uz šizofrēniju vai vēsturi, kuras avotam bija vēlēšanās būt augstāk par citiem, augstāk par vidējo.
Tā es nonācu šādā situācijā - kļuvu par rakstnieci. Zem viņa vadības es centos savākt un izklāstīt visu nozīmīgāko un svarīgāko informāciju. Es piedāvāju jums viņa sniegto informāciju tādā veidā, kādā tā nonāca pie manis - patiesu, precīzu un bez labojumiem.

Es pateicos jums, par šai grāmatai veltīto laiku. Vieni to uztvers kā izdomājumu, citi to sapratīs. Pirmajiem lūdzu piedošanu, bet otrajiem novēlu atrast savu ceļu un apzināties savu misiju.

Pirmā nodaļa

Otrās tikšanās laikā šis puisēns man likās daudz tuvāks. It kā mēs viens otru jau pazītu ļoti sen. Starp mums radās savstarpējas radnieciskas jūtas, kuras var veidot tikai veci draugi.
Es jautāju vai man ir jāuzdod viņam jautājumi, vai viņš pats stāstīs - kā viņam ir vieglāk. Mazliet padomājis, viņš atbildēja, ka viņam ir vieglāk atbildēt uz jautājumiem.
Adriana: Kā tevi sauc šeit uz Zemes?
Dāvids: Dāvids.
A: Vai tev ir citi vārdi?
D: Šobrīd nav. Man ir bijuši daudz vārdi, bet tagad tikai viens.
A: Kā man vajadzētu tevi saukt?
D: Dāvids.
A: Kāpēc?
D: Tāpēc, ka tas šobrīd ir mans vārds.
A: Pašā sākumā tu teici, ka esi ieradies šeit no citas planētas reinkarnācijas ceļā. Vai tu zini kā to sauc?
D: Tās vārds ir Inua un tā atrodas blakus Orionam.
A: Un vai tās iedzīvotājus arī sauc Inua?
D: Nē, viņus sauc par Inuakiem.
A: Tātad - tu esi Inuaks?
D: Es biju Inuaks, tagad es esmu zemes iedzīvotājs.
A: Kā izskatās tava bijusī planēta?
D: Tā ir skaistāka par zemi.
A: Vai reljefs tur ir tāds pats?
D: Gandrīz. Tur ir ūdens, kalni, lauki, tikai augu valsts ir savādāka. Koku krāsa tur ir līdzīga sudrabotai, tikai daudz izteiktāka.
A: Vai tur ir gadalaiki?
D: Jā, bet ne tādi kā šeit. Tur nav ziemas un sniega, tikai lietus. Un arī kokiem lapas nekrīt. Un arī nav tik karsts kā šeit vasarā.
A: Vai tur ir jūras un okeāni?
D: Jā, jūras sauc par avata, bet okeānus par surim. Ir zivis, tikai citas krāsas. Patiesībā viss tur ir savādākās krāsās.
A: Kas tās ir par krāsām?
D: Citas. Nezinu. Tās pašas nokrāsas tikai daudz blāvākas. Sarkanais nav līdzīgs šeit sarkanajam, tur tas izskatās kā sarkanbalts.
A: Tas ir kā rozā?
D: Nē, ne tik spilgts, it kā uz tā vēl būtu baltās krāsas slānis.
A: Kā izskatās Inuaki? Vai viņi ir līdzīgi cilvēkiem?
D: Nē, viņi ir Inuaki. Viņi ir līdzīgi gan ķirzakām, gan arī cilvēkiem.
A: Tātad viņi ir- reptiļi?
D: Nē, viņi ir Inuaki.
A: Vai vari man vienu aprakstīt?
D: Viņi ir liela auguma kā šis grāmatu skapis - apmēram 2m, staigā uz kājām, viņiem ir divas rokas kā mums, bet tikai trīs pirksti un vēl viņiem ir plata un diezgan stipra aste. Viņiem ir balta āda un zeltīti violētas acis. Runā gan kā mēs, gan kā viņi.
A: Ko nozīmē “kā viņi”?
D: Tas nozīmē - domās, domformās. Viņi kaut ko izsaka domās un citi to dzird.
A: Kā tā informācija, kuru saņem tu?
D: Jā, tieši tā.
A: Bet, āda? Kāda tā ir? Ar zvīņām?
D: Nē. Maiga, samtaina, līdzīga mūsējai. Tikai viņiem nav ne matu, ne uzacu.
A: Vai zobi viņiem ir?
D: Jā.
A: Ko ēd Inuaki?
D: Ēdiens tāpat kā šeit, tikai bez gaļas. Viņi ēd to, ko mēs varētu saukt par augļiem, dārzeņiem un sēklām.
A: Vai šos augus viņi audzē tāpat kā mēs?
D: Kaut kā līdzīgi jā, tikai tam nav vajadzīgs tik daudz laika.
A: Kā tas ir?
D: Tur vajag iestādīt sēklas, pievienot kaut ko līdzīgu ūdenim un padomāt par to, kad šie augļi ir vajadzīgi. Tie parādīsies tieši tad, kā jūs to būsiet nolēmuši.
A: Tas ir, ja es rītā jau gribu ābolus, vai tie rītā arī būs plūcami no koka?
D: Ne tik ātri. Pats īsākais laiks - divi apgriezieni.
A: Kādi apgriezieni?
D: Planētas apgriešanās apkārt savai asij. Apmēram piecas Zemes dienas.
A: Vai katrs nodarbojas ar ražas novākšanu?
D: Jā. Vai, ja rodas nepieciešamība, teiksim tu neesi laikā padomājis, tad var palūgt jebkuram un visi ir gatavi palīdzēt, bet tas notiek reti.
A: Kā notiek šis brīnums? Kā Inuakiem izdodas iegūt visu ko viņi vēlas? Svētītā zeme?
D: Zināmā mērā jā. Augsne atšķiras no tās kāda tā ir šeit, bet, jebkurā gadījumā, tā ir ļoti tīra. Bet nevajag domāt, ka tas ir pietiekoši. Svarīgs ir nodoms. Tu jautā kaut ko Matricai un tas realizējas neatkarīgi no tā, ko tu esi jautājis. Viņi neprasa vairāk par to, cik viņiem ir nepieciešams. Nekā vairāk. Viss svaigs. Glabāt ēdienu ledusskapī nav nekādas jēgas, kad visu var saņemt jebkurā laikā. Nav jēgas prasīt vairāk, jo tas nozīmē zaudēt, bet tas savukārt nepatīk Matricai.
A: Un kā tas notiek? Iestādi graudu un domā par to, kad tam ir jāizaug?
D: Apmēram. Iestādi graudu, tad aplej to ar kaut ko līdzīgu ūdenim, piepildi to ar gaismu un mīlestību un pēc tam lūdz to apvienoties ar universālo matricu, no kuras tas var saņemt visas nepieciešamās ziņas par to kā nogatavoties tev nepieciešamajā laikā. Šajā brīdī graudā iedegas gaisma un tā sāk plūst uz ārpusi kā izgaismots diedziņš, kurš savienojas ar matrici. Tā sākas process.
A: Bet, pēc tam, kad esi savācis augļus un dārzeņus, kas notiek ar augiem?
D: Tie paliek, bet nākošie augļi tiks izmantoti tikai kā sēklas. Pēc tam tas nokalst un tu lūdz lai tas ātri sadalītos pirmelementos, no kuriem tas tika radīts, lai neveidotu planētai balastu.
A: Iznāk, ka jums nemaz nav atkritumu?
D: Gandrīz nav. Viņiem nav atkritumu tāpēc, ka neeksistē iepakojumi un nav arī saimniecisko atkritumu. Gadījumā, ja tomēr kaut ko vajag izmest, tad tas tiek aiznests uz speciālu vietu, kur strādā Inuaki un viņi palīdz to sadalīt pirmelementos. Tāpēc tur nav atkritumu kalnu vai pamestu mantu.
A: Labi, bet ja kāds nenesīs atkritumus uz speciālo vietu, bet vienkārši tos izmetīs uz ceļa?
D: Kāpēc kādam tas būtu jādara? Es nevienu reizi neesmu dzirdējis par kaut ko līdzīgu! Tam vienkārši nav nekādas jēgas.
A: Vai jums ir mašīnas vai arī citi transporta veidi?
D: Kaut kas līdzīgs. Ārpus planētas mēs ceļojam ar to, ko Zemes iedzīvotāji sauc par “lidojošajiem šķīvīšiem”, bet planētas ietvaros - ar līdzīgiem aparātiem, tikai mazākiem.
A: Kādu degvielu jūs izmantojat?
D: Mēs neizmantojam degvielu. Tas ir kaut kas līdzīgs mūžīgajam dzinējam. Tie strādā mūžīgi bez degvielas, kaut gan tiem ir uzlikts kaut kas līdzīgs magnētu riņķiem ar pretējām polaritātēm un tie rada lauku- tas savukārt aktivizējas ar to, ko uz Zemes sauc par Merkabu. Tas ir, ar domas palīdzību tiek aktivizēti divi tetraedri, kuru vidū atrodas magnēti. Magnētu lauki kaut kādā veidā tiek ietverti tetraedos iekšā un tie sāk griezties, radot sava veida spēka lauku, kurš liek aparātam virzīties. Mainot polaritātes var pacelties un nolaisties, bet mainot magnētu sagāzumu var piedot virzienu. Tas tiek veikts pateicoties sava veida ķiverei, kuru uzliek uz galvas un tā tiešā veidā ir saistīta ar kuģa sirdi.
A: Tas ir, to kaut kādā veidā vada ar domas palīdzību?
D: Jā. Ar domu palīdzību. Bet bez magnētiem tas viss nestrādātu.
A: No kā ir izgatavoti šie kuģi?
D: No metāla, kura jums uz Zemes nav. Patiesībā, tas ir piecu metālu savienojums un to rada ar dažādu krāsu staru kūlīti. Šos starus iegūst ar lielu kristālu palīdzību.
A: Vai katram var būt šāds kuģis?
D: Jā, tikai ja kādam tas ir vajadzīgs.
A: Ja tev uzrodas kuģis, vai tas pie tevis paliek neatkarīgi no tā vai tu to izmanto vai nē?
D: Kuģi pieder visiem. Ja tas tev vairāk nav vajadzīgs, tu to aizdzen tur, kur to paņēmi. Nav nekāda jēga glabāt kuģi. Tad to var izmantot jebkurš cits, kuram tas ir vajadzīgs.
A: Vai tie ir maksas? Vai jums vispār eksistē nauda?
D: Nē tur nav naudas. Tā tur nav vajadzīga. Katrs strādā tad, kad ir vajadzīgs, palīdz, kad viņam to lūdz un viņiem ir viss, kas viņiem ir nepieciešams.
A: Vai jums ir valdības?
D: Savā veidā, jā. Uz katriem 260 planētas apgriezieniem ievēl valdnieku un padomi no 12 būtnēm. Kā vēlēšanas uz zemes. Tikai neviens nevar tikt ievēlēts vairākas reizes pēc kārtas. Kādreiz ievēlētais vairāk nevar kļūt par valdnieku vai padomes locekli. Tikai pēc tam, kad katrs planētas iedzīvotājs būs piedalījies vadošajā darbā. Jebkurā gadījumā, vajag nodzīvot 5200 planētas apgriezienus, lai kļūtu par tās valdnieku vēlreiz.
A: Iespējams, tas ir labs darbs?
D: Jā! Katrs šim darbam pievēršas ar visu nopietnību un optimismu. Un, ja tu gribi, lai viss būtu kārtībā, tad tas tev noteikti izdosies.
A: Vai jums ir bērni?
D: Jā, bet tas ir savādāk. Kad tiek noteikts, ka ir vajadzīgi jauni spēki, tad tiek atrasti vecāki, kuri ieņem nākošos pēcnācējus. Tie aug speciālā, brīnišķīgi pārdomātā vietā, kur viņu attīstība ir visoptimālākā. Tas ir kā bērnu nams, tikai šeit viņiem ir viss, kas viņiem ir nepieciešams. Viņi mācās planētas vēsturi, meditāciju, uzvedību, telepātiju, augu audzēšanu, tehniku un daudzas citas lietas. Viņus māca vecākie, pieredzes bagātākie Inuaki. Paši mazākie var satikties ar vecākiem cik bieži vien grib un otrādāk. Jebkurā gadījumā, viņi var sazināties telepātiski, tā, ka šķiršanās nespēlē īpašu lomu. Patiesībā, attālumi tur nesagādā nekādus šķēršļus.
A: Vai pēcnācēji piedzimst dzīvi vai no olām kā reptiļiem?
D: Viņi piedzimst dzīvi… vispār viņi nepiedzimst, par cik viņus ieņem, uzaudzina kā embrijus speciālā vietā. Vecāki atstāj savu ģenētiko informāciju. Bērnu attīstība tiek kontrolēta - viņi neslimo un nepiedzimst ar ģenētiskām novirzēm.
A: Vai māja un iedzīve paliek bērniem? Vai var atstāt mantojumu?
D: Ja gribi. Bet tam šeit nav nekādas jēgas, jo būtnei, kura ir sasniegusi briedumu, palīdz realizēties. Nav nekādas jēgas kaut ko ņemt no citiem, kad vari iegūt visu, ko gribi.
A: Labi, bet ģimenes dārglietas? Vai kaut kas tamlīdzīgs eksistē?
D: Nē, jo tās ir bezjēdzīgas. Mums ir zelts, bet to izmanto priekš kuģiem un dažāda veida sakausējumiem. Nav jēgas nēsāt metālu uz ķermeņa, jo tas izkropļo tavu lauku.
A: Bet šeit tas tiek augstu vērtēts.
D: Jā, šeit tas dod sava veida statusu, nosaka tavu vietu sabiedrībā. Bet tur tev nav iespējas izlikties par to, kas tu neesi. Tur visi zina ar ko runā, ar kādām zināšanām un spējām ir apveltīts šis indivīds.
A: Cik es sapratu, visi apmēram ir viena līmeņa?
D: Jā, bet visiem ir atšķirīga pieredze. Inuaki arī ir ar dažādām spējām un paradumiem. Vieni labi orientējas celtniecībā, citi - augkopībā, vēl citi - izglītībā. Bet tas nenozīmē, ka citi neko nesaprot šajās sfērās. Tur sākumā māca visu un tikai pēc tam, kad šī informācija ir apgūta, viņi var izvēlēties to, kas viņiem vairāk ir piemērots.
A: Vai jums ir pāri? Vīrs un sieva? Dzimumu atšķirības?
D: Dzimumu atšķirības ir, pāri - ne tā kā šeit. Tur neviens tevi nepiespiež palikt, ja tu to negribi. Jebkurā laikā tu vari palikt viens vai atrast sev citu pāri. Tāpat arī bērni var palikt ar vecākiem, kad sasniegs briedumu, tikai tas nenotiek. Var, bet nevienam tas nav vajadzīgs. Tur visi ir draugi.
A: Vai visi satiekas kā šeit - tusiņos un svētkos?
D: Viņi satiekas, kad grib, bet es neesmu redzējis tādu svētku svinēšanu kā šeit.
A: Bet, ja kāds sastrīdēsies ar kaimiņu?
D: Nekas tamlīdzīgs tur nenotiek. Es ne reizi netiku par kaut ko tamlīdzīgu dzirdējis. Bet, ja tomēr viedokļi nesaskan, tad tiek sasaukta padome un pievēršas likumu kodam, bet nekas tamlīdzīgs jau sen nav noticis.
A: Kas tas tāds “likumu kods”?
D: Tas ir milzīgs kristāls, kurā viņu senči ir atstājuši ierakstītus noteiktus noteikumus un kuri patiesībā ir universāli. Kad tev rodas problēma, tad vajag uzlikt rokas uz kristāla un tas atsūtīs tavai apziņai risinājumu, kas atbilst tur ierakstītajiem noteikumiem.
A: Kā tas nosūta šo risinājumu?
D: Es īsti nezinu, par cik pats neko tamlīdzīgu neesmu darījis. Bet, cik es saprotu, tad tās ir vīzijas, kuras rodas apziņā, rādot, ko vajag darīt.
A: Vai tās ievēro?
D: Protams.
A: Labi, bet, ja kāds pateiks, ka viņš to negrib? Ja kāds paliks neapmierināts ar risinājumu?
D: Tas nevar notikt. Kā neizpildīt to, ko tu ieraudzīji? Visi seko šiem risinājumiem.
A: Labi. Pieņemsim, ka kāds to negrib un nolēmis nogalināt būtni, kas to ir atvedusi uz padomi?
D: (skaļi smejoties) Tas nav iespējams. Kādu nogalināt nozīmē nogalināt pašam sevi. Veicot slepkavību, tiek traucēta matricas darbība un tā atgriežas pie tevis ar pašām negatīvākajām sekām.  Nekas tāds nav pat pieminēts. Varbūt tas ir eksistējis pagātnē, bet viņi jau sen ir aizgājuši no tā, ko šeit sauc par rīcības un seku likumu. Nezinu kā tev paskaidrot, bet viņi neprot nodarīt ļaunu. Viņi nezina, ka tas ir iespējams, it kā tas vispār neeksistētu. Es atceros, ka tad, kad es atklāju šāda veida domformu eksistences iespēju, tad tās man izlikās pilnīgi nejēdzīgas un aplamas.
A: Vai tās eksistēja?
D: Jā, bet tālā pagātnē. Mums stāstīja par to, tikai šobrīd nekas tamlīdzīgs nenotiek.
A: Cik sen pēc Zemes laika tas bija, vai vari pateikt?
D: (pēc ilgas pārdomu pauzes) Apmēram pirms 500 000 gadiem.
A: Tas ir, jūs tagad 500 000 gadus dzīvojat ideālā sabiedrībā?
D: Nē, mazāk. No sākuma viņiem bija grūti. Grūti atrauties.
A: Atrauties no kā?
D: Es gribētu turpināt citu reizi.
A: Protams.
Es centos saprast visu, ko viņš teica. Vēlāk es sapratu, ka varēju uzdot citus jautājumus, daudz precīzākus. Bet informācijas jaunums vispār pārvilka strīpu visai manai koncentrēšanās spējai. Es nolēmu veikt pierakstus par jautājumiem, kurus vajadzētu iztirzāt vēlreiz.

Otrā nodaļa


A: Es padomāju, varbūt izstāstīsi man vēlreiz kā dzīvo Inuaki? Vai viņiem ir katram sava māja, vai viņi dzīvo kopā?
D: Nē, katram ir sava personīgā māja. Tikai mājas nav kā šeit un nav arī daudzstāvu bloku.
A: Tādā gadījumā, kādas ir viņu mājas?
D: Zem zemes. Viņi saprata, ka nav jēgas celt mājas zemes virspusē tāpēc, ka celtniecībai ir vajadzīgas lielas zemes platības. Viss tiek izmantots optimāli - jo zemi virs mājas var apstrādāt.
A: No kā ir izgatavotas mājas?
D: Sienas ir no kaut kā līdzīga smiltīm, kas sajaukts ar sasmalcinātiem dažādu veidu kristāliem. Šis maisījums kūst, kad to apstrādā ar attiecīga stipruma viļņiem - līdzīgi kā strādā kuģi - un no šī sakausējuma izgatavo plātnes, kuras var sagriezt nepieciešamā izmēra blokos. Blokus ievieto zemē un sakausējot savieno savā starpā. Rezultātā formējas ideāls kubs.
A: Vai viņiem ir mēbeles?
D: Jā, bet savādākas. Visas mēbeles tiek izgatavotas no dabiskiem materiāliem. Kaut kas ļoti līdzīgs bambukam un kokam. Bet tekstilizstrādājumi neeksistē.
A: Vai viņi staigā kaili?
D: Jā, bet tas tur tā ir pieņemts. Būtu ļoti dīvaini, ja kāds apģērbtos.
A: Vai viņiem nav auksti?
D: Nē. Ja viņiem ir auksti, tad viņi prasa Universālajai Matricei siltumu.
A: Kā?
D: Ja man ir auksti, tad es savienojos ar Universālo Matrici un lūdzu tai siltumu. Šajā mirklī mans ķermenis sasilst un aukstuma sajūta pāriet. It kā mans ķermenis man palīdzētu, paceļot savu temperatūru.
A: Vai tu to vari darīt arī šeit?
D: Jā, bet efekts ilgi nesaglabājas - pārāk daudz traucējumu.
A: Kā viņi iegūst gaismu?
D: Tāpat. Lūdz gaismu Universālajai Matricei un to iegūst.
A: Ja es tagad palūgšu gaismu un savienošos ar Universālo Matrici, vai tad istaba būs piepildīta ar gaismu?
D: Protams, ka nē. Šobrīd šeit tas nav iespējams, bet būs. Šobrīd ir ļoti daudz traucējumu. Ne tu vai kāds cits nevarat izdarīt kaut ko līdzīgu… jebkurā gadījumā ilgā laika periodā. Varbūt, koncentrējoties tev tas arī izdosies, bet rezultāts pazudīs jau pēc dažām sekundēm- ilgāk neatļaus Zemes morfoģenētiskais lauks.
A: Tu teici, ka šobrīd ne. Vai tas būs iespējams?
D: Ātrāk nekā tu spēj pat iedomāties.
A: Kad?
D: Diezgan ātri. Viss ko es varu pateikt- tu to piedzīvosi.
A: Varbūt citā dzīvē.
D: Nē, tieši šajā.
A: Vai tu varētu izstāstīt to sīkāk?
D: Drīz planēta veiks vibrāciju lēcienu…
A: Vai tas ir slavenais 2012 gads?
D: Jā, planēta pāries uz piekto dimensiju un tad…
A: Kā mēs varam nokļūt piektajā dimensijā, ja patreiz mēs esam trešajā? Vai mēs par vienu pārleksim?
D: Mēs atrodamies ceturtajā dimensijā!
A: Nē, mēs esam trīsdimensiju realitātē. To visi zina.
D: Visi, kas negrib par mērvienību pieņemt laiku.
A: Laiks- realitātes mērvienība?
D: Tāpat kā garums, platums un augstums.
A: Jā, bet tas ir cilvēku izdomāts.
D: Gan garums, gan augstums, gan absolūti viss, ko var izmērīt un saskaitīt uz šīs zemes, ir cilvēku izdomāts.
A: Tad mēs taisnā ceļā ieiesim piektajā dimensijā?
D: Apmēram jā. Bet, pirms tam, mēs apzināsimies un sapratīsim zināmus realitātes aspektus. Piemēram- kas vispār ir dimesijas un kā tās darbojas.
A: Tu gribi teikt, ka mēs aiziesim gulēt un pēkšņi nākošajā dienā pamodīsimies jau piektajā dimensijā?
D: Nē, mēs ne vienkārši aiziesim gulēt un pamodīsimies citā dimensijā. Daudzas lietas notiks uz planētas Zeme. Pirms tam tiks dotas brīdinājuma zīmes. Jebkurā gadījumā, pāreja uz nākošo dimensiju tiks veikta trīs mēnešu laikā. Un, šo trīs mēnešu laikā, mēs sapratīsim, kas patiesībā ir ceturtā dimensija.
A: Par kādām zīmēm tu runā?
D: Vispirms par noteicošo kļūs 2009. gads. Šā gada otrajā pusē Zemei nāksies saskarties ar nopietnām kataklizmām… Ūdens atriebsies par Zemi un daudzi piekrastes rajoni tiks appludināti. Pēc tam celsies vulkāniskā aktivitāte - tā pamodinās pat tos vulkānus, kurus jau sen uzskatīja par izdzisušiem. Pastiprināsies zemestrīces - tās vienlaicīgi notiks dažādās vietās. 2011.gadā cilvēce saskarsies ar ļoti spēcīgu Saules vētru un tās rezultātā tiks sagrauta elektrības piegādes kontrole - to vairs nevarēs piegādāt kā agrāk. Elektromagnētiskās vētras izdzēsīs informatīvās sistēmas un tās vairāk nevarēs izmantot.
A: Vai tu gadījumā nezini, kad uz Inua dodas nākošais kuģis? Es varbūt iegādāšos biļeti!
D: Žēl, bet šajā virzienā reisu nav!
A: No tava stāsta es sapratu, ka mūs gaida drūms periods.
D: Tāds pats kā jebkurš cits. Zemei vajag attīrīties un mums caur to nāksies iziet kopā ar viņu. Tas būs grūts laiks, bet tas ir to vērts, lai redzētu, kas pēc tā sekos. Tā būs pavisam cita pasaule. Nezinu kā lai to izstāsta, lai tu to saprastu. To vajag pārdzīvot, vajag redzēt, savādāk nebūs uz ko balstīties.
A: Varbūt tā būs utopiska pasaule? Būtu labi, ja mēs pamostos pilnīgā pasaulē.
D: Pēc tam tā arī būs, bet ne uzreiz. Ir jāpaiet vairākiem nomaiņas gadiem - šajā laikā viss mainīsies un visu vajadzēs pārvērtēt. Ieskaitot zinātni un reliģiju.
A: Kā tu domā, cik garš būs šis pārmaiņu periods?
D: Trīs- piecus Zemes gadus.
A: Līdz vai pēc 2012.gadam?
D: Pēc. Līdz - būs jāsaprot, ka mēs šajā visumā neesam vieni.
A: Cik es zinu, tad Zeme 2012.gadā nonāks blakus galaktikas centram, kurš sevī ietver melno caurumu. Vai vari pateikt, kas tas melnais caurums ir?
D: Melnais caurums - vieta, kurā neeksistē dimensijas. Absolūts tukšums. Kaut kas līdzīgs visuma nulles punktam. Radītais tur pārstāj eksistēt.
A: Tur nekas neeksistē? Kāpēc tas ir vajadzīgs?
D: Tā ir vieta, kur caur milzīgu griešanās spēku tiek sadalīti atkritumi. Tur tiek aprītas nodzisušās planētas, asteroīdi, komētas, putekļi. Vari to salīdzināt ar milzīgu maisītāju - viss, kas tur nokļūst, tiek sadalīts līdz subatomārajam līmenim un pēc tam tiek pārveidots par enerģiju. Tā visam ir savs pielietojums un nekas nav lieks.
A: Teiksim, šie ir vārti pārejai uz citām pasaulēm.
D: Tas ir tas, ko es tev teicu. Starpvisumu savienojumi ir izgatavoti ar virpuļu palīdzību un tie eksistē no paša radīšanas sākuma. Bet skaidrs, ka tos var radīt arī mākslīgi.
A: Kā?
D: Ar domu un milzīga kristāla palīdzību. Idejas tiek projicētas kristālā, tiek radīta pastiprināta domforma, tā rada perturbrācijas Matricē un tā, savukārt, veido fizisko plānu. Tas ir, runājot par kosmosu, tad tiek radīts kaut kas līdzīgs kanālam, ļoti līdzīgs tunelim, kur tiek saspiesta telpa, veidojot sakaru punktu starp visumiem.
A: Vai šeit ir jāsaprot, ka eksistē daudz visumi?
D: Tie ir desmit.
A: Un katrs tāds pats kā mūsējais?
D: Katrs no tiem ir individuāls. Tie līdzīgi ir tikai radīšanas līmenī un tiem ir atbilstība Matricē, bet tie ir patstāvīgi un katrs ir iekārtots savādāk.
A: Vai Dievs tos visus pārvalda?
D: Tas ir atkarīgs no tā, par kādu Dievu tu runā.
A: Par to, kuram mēs lūdzamies.
D: Jā, mēs lūdzamies Dievam, kuru mēs esam mantojuši, bet viņš nav Radītājs. Katram visumam ir savs Radītājs un savas būtnes - vadītāji. Augstāk par visu stāv kaut kas liels, netverams enerģijas formā un mēs to atpazīstam kā Augstāko Dievu, Avotu, Absolūtu. Visa radīšana atrodas viņā. Visi visumi, visas pasaules, citi Dievi- Radītāji un visas būtnes. Viņš aptver visu.
A: Vai ārpus Viņa kaut kas eksistē?
D: Nezinu, nedomāju… Nezinu, vai to kāds vispār zina.
A: Bet varbūt Viņš ir cita Dieva daļa?
D: Interesanta ideja. Bet Inuakiem tas viss ir ierakstīts Likumu Kodos un es neko tamlīdzīgu neesmu ne redzējis, ne dzirdējis. Varbūt, tikai neviens vēl nav sasniedzis tādu apziņas līmeni, lai to varētu parādīt.
A: Jebkurā gadījumā, tam nav nozīmes. Jau tas, ko tu izstāstīji, pārsniedz saprašanas robežas..
D: Jā, jo mēs griežamies pie Zemes zināšanām un saprašanas, bet tie ir tikai citu cilvēku uzlikti ierobežojumi. Radīšana jebkurā aspektā atšķiras no tā, ko ar to domā šeit uz Zemes. Tam nav nekādas attiecības pret to, ko mēs zinām un saprotam. Cilvēks nav vienkārši mašīna, tas ir kaut kas daudz dziļāks.
A: To visi zina! Visam ir klāt dvēsele un tā ir nemirstīga.
D: Ne tieši visam klāt.
A: Kā tas ir?
D: Dvēsele, kā tu to sauc, neatrodas ķermenī - vismaz ne pilnībā.
A: Un kur tad tā atrodas?
D: Kaut kur augšā, virs katra indivīda.
A: Un kā viņa tur atrodas?
D: Tūlīt paskaidrošu. Virs katra cilvēka ir kaut kas, kas atgādina bumbu. Tas ir caurspīdīgs, bālgans, bet vidū atrodas miniatūra fiziskās formas kopija. Iedomājies, ka tas ir dubultnieks tikai mazāka izmēra. Šī bumba ir savienota ar ķermeni caur resnu savītu virvi, kura iziet no tās un savienojas ar ķermeni galvas apvidū. Šī virve resnumā ir 15 - 20 cm. Virve šādu izmēru sasniedz pieaugušam cilvēkam. Bērniem tā ir ļoti tieviņa, apmēram 1 cm. Cilvēkam, augot un paliekot vecākam, arī tās izmērs palielinās. Bet tuvojoties nāvei, tā paliek tievāka un tievāka, lai atvieglotu atdalīšanos no ķermeņa.
A: Labi, bet, ja cilvēks ir jauns un mirst avārijas rezultātā?
D: Tam nav nozīmes. Virves resnums atbildīs pieauguša cilvēka virves resnumam. Avārijas rezultātā virve strauji pārtrūkst. Šī atdalīšanās ir cieta un sāpīga.
A: Vai mēs visi esam sasaistīti ar bumbām?
D: Protams nē. Tas ir tikai vienkāršots variants lai paskaidrotu. Mēs ar sfēru esam savienoti caur virvi. Bet, no ķermeņa savienošanās punkta uz ķermeni aiziet ļoti daudz atzaru. Tie ir līdzīgi saknēm, dažādu krāsu un resnuma. Piemēram, pirkstu līmenī tie ir smalki un zili.
A: Kas notiks, ja cilvēks pazaudēs roku? Tās pazudīs?
D: Nē. Tās paliks tur, it kā roka būtu vietā.
A: Kas ar tām notiek nāves brīdī?
D: Pirms pārtrūks virve, tie pamazām sāk aiziet. Vispirms no kājām un rokām, pēc tam no pleciem un gurniem, tad no kuņģa un galvas, bet pēdējā tiek atstāta sirds.
A: Vai patiesība, ka cilvēki līdzi paņem savus darbus?
D: Darbus nē. Spējas, īpašības un trūkumus - jā.
A: Bet, kur paliek darbi?
D: Matricē. Tur tie nokļuva, kad tika paveikti, tur arī paliks.
A: Mēs tās saucam par Akaši Hronikām.
D: Tā ir Universālā Radīšanas Matrica.
A: Atgādina milzīgu datu banku vai kaut kas līdzīgs gigantiskam kompjūteram?
D: Jā, vari to saukt arī tā. Tikai kompjūteru kaut kas ir radījis, bet Matrica eksistēja vienmēr. To nevar radīt. Tā ir neradāma.
A: Vai tu par Matricu sauc Dievu.
D: Nē. Dievs koordinē Matricu. Matrica ir patstāvīga. Tā ir enerģijas forma.
A: Nesapratu, varbūt vēlreiz paskaidrosi?
D: Nē, tas nav viens un tas pats. Dievs un Matrica ir vienmēr eksistējuši. Viņiem ir vienāda enerģētiskā struktūra, bet viņi nav viens un tas pats. Dievs var strādāt ar Matrici, bet Matrice nevar iedarboties uz Dievu. Matricē izaudzēja radīšanu.
A: Apraksti man Matricu?
D: Matrica - pirmatnējā enerģijas forma. Šeit var atrast visas domformas, idejas, formas un visas enerģijas, kas kādreiz ir bijušas vai tiks radītas. Visu Visumu.
A: Kaut kādā veidā tas ir Svētais Gars, ko Dievs iepūta cilvēkos, kad viņus radīja?
D: Kaut kas līdzīgs tam. Cilvēki, tāpat kā viss pārējais, tika radīti Matricē, bet dvēsele nāca no Dieva. Tikai dvēsele no Dieva.
A: Mēs ticam, ka esam radīti pēc Tēva līdzības.
D: Viss ir radīts no tēva. Gan augi, gan dzīvnieki, gan akmeņi. Forma, iezīmes un īpašības - no Matrices tāpēc, ka tas viss tika ņemts no Matrices enerģijām. Koncepcija, dubultnieki, projekcijas ir līdzīgas Radītājam.
A: Vai planētām arī ir šī sfēra?
D: Jā, visam. Augiem, dzīvniekiem, akmeņiem. Tāpat arī visām būtnēm, kuras mēs nevaram redzēt, jo esam iemiesojušies uz Zemes.
A: Jā, bet…
D: Es gribētu šodien beigt. Es esmu noguris.

Pēc tam, kad viņš aizgāja, es apsēdos uz dīvāna tur, kur sēdēja viņš. Es sajutu, ka jūtu viņa klātbūtni un identificēju sevi ar viņu. Es domāju par to, cik liela saprašana un briedums ir paslēpts tik trauslā ķermenītī. Es mēģināju iztēloties viņa dzīvi un iekļūt viņa domās. Man radās milzum daudz jautājumu. Man gribējās, lai viņš atbildētu uz katru no tiem, gribējās visu uzzināt ātrāk, bet es sapratu ka nedrīkst pārkāpt pieļaujamo robežu.

Trešā nodaļa


A: Lūdzu sāksim ar to, ar ko mēs pabeidzām pagājušajā reizē.
D: Mēs palikām pie augiem un dzīvniekiem.
A: Jā, mēs runājām par sfēru.
D: Jā, tā eksistē visam. Visam, kas bija radīts, ir kaut kas tai līdzīgs. Zini, kad cilvēks grib uzbūvēt māju, vispirms parādās sfēra nekam nepiesaistīta. Tā peld apkārt cilvēkam, kurš grib celt māju un kurš par to domā. Pamatojoties uz to, cik ātri cilvēks nonāk pie noformulēta slēdziena, ko viņš grib, tā sāk iezīmēties arvien skaidrāk un skaidrāk. Bet kad sākas celtniecība, tā savienojas ar attiecīgu vietu un paliek tur, kamēr šī māja pastāv.
A: Bet, ja nopērk dzīvokli vai māju? Ja neceļ personīgi no jauna?
D: Tad tev līdzi nāk arī sfēra, jo tā paliek kopā ar vietu, kur šī māja tika uzcelta, bet nevis ar cilvēku. Nepatīkamā daļa ir tajā, ka kopā ar sfēru tu iegādājies arī atmiņas un cilvēku pieredzi, kuri tur pirms tevis dzīvoja. Tās ir sāpes, prieki un pat nāve.
A: Vai tas viss uz mums atstāj iespaidu?
D: Jā.
A: Ir cilvēki, kuri var attīrīt māju. Es domāju gan par enerģētiku, gan arī par vibrācijām. Vai viņi var saņemt informāciju par noteiktām lietām, kuras ir notikušas dotajā vietā?
D: Jā. Viņi savienojas ar sfēru un saņem informāciju. Ja viņiem ir spējas, tad viņi var arī attīrīt sfēru - novākt traucēkļus un enerģētiskās paliekas.
A: Vai viņi var veco sfēru iznīcināt un tās vietā radīt jaunu?
D: Nē. Tā pieder noteiktai vietai. Tā ir radusies radīšanas procesā un pārstās eksistēt tikai tad, kad pazudīs radītais. Tas ir likums.
A: Tātad, Dievs ir radījis mūs un mums ir šī sfēra. Vai mēs varam radīt un vai mūsu radītajam arī ir šī sfēra?
D: Ne gluži tāda, bet kaut kas līdzīgs. Jā, mēs varam radīt, par cik mēs esam no Dieva. Tāpēc cilvēks var izgudrot un radīt kaut ko jaunu. Tas ir attīstības un progresa pamatā.
A: Tas nozīmē, ka mēs varam strādāt ar Matricu?
D: Jā. Mēs jebkurā gadījumā strādājam ar Matricu, pat, ja neko neradām. Visas mūsu dzīves un darbi nonāk Matricē.
A: Kāpēc?
D: Tāpēc, ka tās ir enerģijas formas, bet Matrice glabā enerģiju.
A: Karma, liktenis - vai viss nāk no turienes?
D: Nenāk no turienes, bet nonāk tur. Mēs radām darbību. Teiksim, palīdzam cilvēkam izārstēties. Matricē ienāk enerģijas forma, laba doma vai tava vēlēšanās palīdzēt un atstāj tur savu enerģētisko nospiedumu. Tā tur tiek saglabāta un noteiktā brīdī, kad tev tā ir vajadzīga, tā tiek atsūtīta atpakaļ.
A: Kas notiek ar sliktiem darbiem?
D: Sliktie darbi, ja tos tā var nosaukt, patiesībā ir negatīvās enerģijas formas. Tie nekā neietekmē Matricu. Cilvēks - lūk, kas cietīs. Kad tiks uzskatīts par vajadzīgu, tad tas tiks aizsūtīts cilvēkam atpakaļ. Redzi, visur ir jāvalda līdzsvaram. Cik tev daudz ir negatīvās polaritātes domformu un darbu, tik bieži tie arī uz tevis kritīs. Tā ir tā saucamā “neveikšanās”.
A: Vai tad cilvēkam nav jātiecas uz harmoniju un labu?
D: Protams. Matrica, pirmatnējā tās stāvoklī, ir harmonija, mīlestība, pilnība. Tāpēc viss tas, kas neatbilst tās polaritātei, ir jāizmet ārā, tas ir, jādabū projām. Kā to var izdarīt? Aizsūtot tam, kurš to ir izdarījis. Jo tikai radītājs var savu radīto sadalīt elementos un enerģijās.
A: Labi, vai karmas eņģeļi ir?
D: Jā, šādi viņus sauc šeit. Patiesībā tās ir Matrices būtnes - koordinatori. Šīs būtnes atrodas pilnīgā harmonijā ar Matrici, dzīvo tajā un atbild par līdzsvara ievērošanu. Tāpēc tās skatās, lai iemiesotie ievērotu likumus. Cilvēks atpakaļ saņem to, ko ir atdevis. Sākotnēji, Matrica deva viņam veselību, mieru un prātu, bet viņš izstaroja naidu, dusmas, ciešanas - visas šīs vibrācijas arī viņš saņems atpakaļ.
A: Vai citā dzīvē?
D: Jā, bet ne obligāti. Jebkurā gadījumā, ieteicams, lai viņš saņemtu visu atpakaļ tajā pat dzīvē - tā ir daudz vienkāršāk.
A: Vai mēs kādreiz esam bijuši visi vienlīdzīgi?
D: Mēs visi esam vienlīdzīgi. Patiesībā viss Visumā un Matricē ir līdzīgs un vienāds. Visi mēs šeit uz Zemes esam saistīt savā starpā. Mēs esam Matrices viens segments. Inua, piemēram, ir Matrices cits segments un tā mēs visi esam saistīti Matrices līmenī. Mēs esam patstāvīgi, bet tomēr kopā.
A: Tas nozīmē - visi Zemes iedzīvotāji ir brāļi?
D: Jā. Mēs visi esam to pašu enerģiju, to pašu koncepciju, ideju un radīšanas daļa. Matricē ir zināma veida segments no kura mēs tikām radīti. Tā enerģija atbilst mums un ietekmē mūs. Smalkajos līmeņos, mēs visi esam savā starpā saistīti. Tas kas notiek ar vienu, patiesībā notiek ar visiem. Pat vairāk, Zeme un Saules sistēma savā starpā ir cieši saistītas ar cilvēku. Viena cilvēka darbi atstāj iespaidu uz visu.
A: Labi, bet kāpēc man ir jābūt atbildīgai par to, ka kāds ir sadomājis nomest atombumbu?
D: Tāpēc, ka tu, klusējot, to esi pieņēmusi. Ja tie, kas nepiekrīt, apvienotos vai, ja tu kaut padomātu par to, ka tas nav labs, bet ir slikts darbs un, ka to vajag kaut kā apturēt, ja tu to vēlētos no visas sirds, lai tas nenotiktu, tad tava domforma ieietu Matricē radot enerģētisko vilni, kuru varētu uztvert un pārņemt citi cilvēki. Šobrīd cilvēki uz Zemes atrodas smagā letarģiskā miegā. Viņi pat negrib sev mieru. Es runāju par īstām vēlmēm, kas nāk no dvēseles, bet ne par to, par ko vienkārši runā, tāpēc ka tā ir pareizi.
A: Es nedomāju, ka tikai mana ideja par mieru dos kaut kādus rezultātus.
D: Tu nedomā, citi vēl mazāk… Jo labāk ir nesāpināt galvu, lai viss iet savu gaitu, bet mēs ticēsim tam, ka kāds ir labāks par mums, labāk sagatavots un visu izdarīs mūsu vietā. Kāpēc jāstrādā, ja var nestrādāt?
A: Ne gluži tā. Mēs nezinām par šīm lietām. Mēs kaut ko esam dzirdējuši, bet neviens netic, jo tās nevar sataustīt, nodemonstrēt.
D: Protams ka var. Tikai katram to vajag izstarot no sevis, bet ne vienkārši klausīties, ko citi runā. Zemes iedzīvotāji māca sevi sekot tai informācijai, vērtējumiem un spriedumiem, ko māca un piedāvā citi. Mēs sev esam pateikuši, ka mēs piedzimstam, dzīvojam un nomirstam. Kāpēc? Kas tā ir lēmis?
A: Dievs?
D: Nē. Mēs tā esam lēmuši. Mēs radījām Matricē domformu - enerģiju un pie kuras, skaidra lieta, arī paši esam pievienojušies, vēl vairāk, pievienojām bērnus un izskaidrojām to viņiem no zinātniskā viedokļa. Mēs sevi esam ieprogrammējuši. Tu pasaki man, ka tu ar to negribi savienoties, ka tu to nepieņem, ka tu negribi būt par grupas daļu, ka tu gribi citu.
A: Vai man izdosies?
D: Vairāk kā vienkārši izdosies! Tu radīsi jaunu domformu - enerģiju, pie kuras varēs pievienoties visi, kas vēlas saprast.
A: Kā man viņus piespiest saprast?
D: Es piedāvāju visiem, kuri izlasīs šo grāmatu, pieslēgties mums katru svētdienu 22:30 pie jaunās domformas - enerģijas, kurā tiek runāts par to, ka cilvēks ir nemirstīgs. Viņš piedzimst, kļūst pieaudzis un tā arī paliek - vesels, spēcīgs un enerģijas pilns.
A: Bet tas novedīs pie planētas pārapdzīvotības. Dzims bezgalīgs skaits jaunu cilvēku.
D: Nepārdzīvo, viss būs kārtībā. Dvēseļu skaits uz Zemes nevar pārsniegt to skaitu, kāds ir noteikts Matricē. Tas vienkārši nevar notikt.
A: Ja neviens nemirs, bet vienalga gribēs aiziet no šīs planētas?
D: To katrs nolems pats.
A: Labi, pamēģināsim. Katru svētdienu 22:30. Kas jādara?
D: Piecu minūšu laikā mēs atkārtosim, ka mēs esam jauni, nobrieduši, veseli, pilni enerģijas un mīlestības, ka nāves nav. Mēs esam mūžīgi.
A: Pamēģināt jau mēs varam. Bet, ja katrs domās vēl par kaut ko, kaut ko pieliks no sevis?
D: Katrs vārds izstaro noteikta veida enerģiju un gaismu. Ieiet šajā domformā - enerģijā, ko radījām mēs, varēs tikai tie, kuri izstaro un sūta tāda paša tipa vibrācijas. Tajā nevarēs iekļūt nekas cits tāpēc, ka tā ir radīta uz noteikta viļņa garuma un noteiktas vibrācijas.
A: Labi, tā arī izdarīsim.
D: Tas ir to vērts.
A: Tu teici, ka viss, ko rada cilvēks vispirms parādās sfēras formā un tikai pēc tam materiālajā plānā. Kas notiek ar lietām, kuras bija radījuši vieni, bet nopirkuši citi?
D: Tām ir sava sfēra. Piemēram, tu pērc kompjūteru. Tā pamatā bija ideja, kura radīja domformu - enerģiju Matricē un pie tās pievienojās visi saražotie kompjūteri.
A: Iznāk, ja es nopirkšu sporta kreklu, tad tai nav savas personīgās sfēras?
D: Nē, tā ir savienota ar sākotnējo.
A: Labi. Piemēram, ja tu zini, ka eksistē nolādētie briljanti, kuri nosaka to īpašnieku likteni.
D: Mēs runājam par to, ko ir izdarījis cilvēks. Dabā visam ir sava sfēra un tās tiešais pirmavots ir Matrica. Vispār, visam tam, ko ir radījis Dievs, ir sava individuālā sfēra, bet tā, savukārt, savienojas ar citu daudz lielāku. Visam cilvēka radītajam ir sava sfēra, bet tā ir kopēja, viena vienīgā, neatkarīgi no “blakus radītā”. Tās izskatās savādāk, tām ir cita enerģija un tās atšķiras no tām, kuru avots ir Matrica.
A: Bet, ja mans kaimiņš aizies pie tā paša celtnieka un palūgs tieši tādu pašu māju kā man?
D: Nav svarīgi. Tās var būt identiskas, bet sfēra būs katrai sava tāpēc, ka radītājs ir cits cilvēks.
A: Kā notiek tā, ka apģērbs saglabā sava nēsātāja enerģētiku? Tātad enerģija nonāk kopējā sfērā un no turienes to var dabūt visi?
D: Nē, palikusī enerģija atstāj savu nospiedumu tieši uz lietas. Piemēram, ja tev mantojumā paliks veca gulta, tad tu saņemsi daļu no tā, ko ir pārdzīvojuši tie cilvēki, kuri uz tās gulēja. Bet, ja tu to nomazgāsi, nokrāsosi, samainīsi tapsējumu, tad šī enerģija pazudīs un gulta kļūs kā jauna. Bet, ja enerģētisko nospiedumu atstāsi sfērā, tad to vairs nevarēs izņemt.
A: Bet dzīvnieki?
D: Tiem ir sava sfēra, bet mazāka. Tā savukārt ir savienota ar milzīgu netveramu sfēru, kurā atrodas visas rases īpašības un iezīmes. Tas pats notiek arī ar augiem, akmeņiem un visu citu.
A: Saki man, kad cilvēks nomirst, kur dodas viņa sfēra?
D: Uz Matricu, uz to segmenta daļu, kura daļa viņa ir.
A: Vai elle eksistē? Es runāju par elli, tā kā mēs to saprotam.
D: Es nezinu kā mēs saprotam elli, bet sfēra aiziet uz savu vietu, kura ir atbilstoša tās nastai. Mūsu Matricas segmentā ir dažādi līmeņi. Tur sfēras atrodas atbilstoši savām vibrācijām.
A: Ko viņas tur dara? Vienkārši atrodas?
D: Nē, viņas sadarbojas ar sfērām, ko tur satiek, īpaši ar tām kuras atbilst viņām.
A: Vai tā nav laika tērēšana?
D: To arī es cenšos tev pateikt. Mēs cenšamies pēc iespējas ātrāk izaugt un sekojoši- nomirt, lai pēc tam nokļūtu Matricē. Kāpēc? Es vēl to neesmu sapratis. Mūsu vieta ir uz planētas, kuras daļa esam mēs. Mums planētai ir jāpalīdz pēc iespējas vairāk to pilnveidot. Mums ir jānonāk pie radīšanas un patiesības saprašanas, bet mēs atnākam un jau steidzamies aiziet.
A: Vai tu saproti kas notiktu, ja Hitlers dzīvotu bezgalīgi ilgi vai noziedznieki, vai diktatori?
D: Tā nebūtu. Ja cilvēce būtu saistīta ar dzīvi, ar pasauli, veselību un mūžību, viņi nevarētu šurp atnākt līdz tam laikam, kamēr nekļūtu kā visi pārējie. Viņiem nebūtu iespēja reinkarnēties, es runāju par reinkarnāciju šeit mūsu Matricē. Viņa to neatļautu, viņu vibrāciju neatbilstības dēļ. Viņus izmestu no Matrices segmenta, kuram pieder Zeme un pārceltu uz to segmentu, kurš atbilstu viņu vibrācijām. Tev ir jāsaprot, ka toni uzdod vairākums.
A: Būtu jau labi, ja dažus politiķus izmestu un pārceltu!
D: Izsakiet nodomu. Visi kopā katru svētdienu vēlēsimies, lai visi, kuri neatbilst Matrices patiesībai aiziet, atsakās un pārceļas uz citu segmentu.
A: Es domāju, ka šie ir karmas jautājumi. Tas ir tas, ko mēs esam pelnījuši.
D: Tas ir aplami. To sakot, mēs pieņemam viņus un viņi paliek šeit ar mūsu palīdzību. Mums vairāk nav karmas. Patiesībā karmas likums uz cilvēkiem drīz pārstās darboties.
Mēs vairāk nevienam un neko neesam parādā, mums vairāk nav jānožēlo grēki. Mums vajag izlemt priekš sevis, pateikt iekšēji sevī un visiem apkārt - kaimiņiem, radiniekiem: “Viss. Pietiek. No šī brīža mēs esam brīvi”. Mums ir jālūdz Matricai, lai viņa paņem visus tos, kuri apspiež mūsu brīvo gribu, tos, kuri zog patiesību, tos, kuri apspiež un paverdzina mūs. Visi resursi- ūdens, gaiss, ēdiens, degviela un planētas bagātības pieder visiem! Muļķīģi būtu ticēt tam, ka Dievs ir devis tiesības tikai nelielai daļai no Viņa radītā - vienam cilvēkam, vienai ģimenei. Kāpēc?
Pieprasiet savas tiesības! Izdariet to mūsu vārdā - jūsu pēcteču.
A: Cik skaisti un vienkārši tas skan! Vai tu saproti, ka tā ir utopija? Tie, kam pieder planētas bagātības izbauda šo privilēģiju gadu simtu un paaudžu garumā.
D: Bet kas viņiem ir devis šādas tiesības?  Vai tā ir lēmis Dievs? Vai viņiem ir kaut kāds akts vai līgums ar Viņu? Viņi paši ir piešķīruši sev šādas tiesības. Ir paņēmuši to, kas viņiem nepieder. Vēl sliktāk- ir atņēmuši visiem mums.
A: Labi, bet ja pārkāps privātīpašuma tiesības, tad sākies haoss.
D: Nē, tāpēc, ka tad cilvēki sapratīs, ka var iegūt visu, ko tiem vajadzēs un jebkurā laikā. Ņemt vairāk par to, cik tev ir vajadzīgs, vienkārši nav nekādas nozīmes. Ja nebūtu sacensības ar tuvāko, ja neviens neskaustu mājai vai mašīnai, kāda tad būtu dzīve? Kad tu zini, ka arī tu vari dabūt tādu pašu lietu, ja tikai gribēsi.
A: Būtu jauki!
D: Pirmkārt, ir jātic, ka absolūti visu var izmainīt. Bet pēc tam jālūdz Matricei, lai atbrīvo no verdzības un tad brīva pārvalde.
A: Bet mēs paši esam izvēlējušies savus valdniekus!
D: Nekādā gadījumā. Tie mums ir uzspiesti. Patiesībā, planētu pārvalda vieni un tie paši. Viņi mainās, runājot par fizisko plānu- mainās vārds, fiziskais veidols, vieta… Bet viņi ir vieni un tie paši tūkstošiem gadu garumā. Viņi pārmanto viens no otra, atnāk un aiziet, bet būtībā, runājot par domformu - enerģiju, viņi ir vieni un tie paši.
A: Vai tu runā par dažādām okultām organizācijām, kuras, kā runā, pārvalda pasauli?
D: Ar vienu labojumu - tās patiešām pārvalda pasauli. Viss: vēlēšanas, demokrātija, brīvība, likumi - patiesībā tikai redzams farss. Padomā, ja tev, piemēram, nākas izvēlēties no diviem kandidātiem uz prezidenta amatu. Viens - izvarotājs, otrs - noziedznieks. Kuru tu izvēlēsies?
A: Nevienu. Es neiešu uz vēlēšanām.
D: Patiešām! Bet vienalga viens no viņiem būs. Kāpēc? Tāpēc, ka kaut kas tomēr tic, ka vienam ir lielākas priekšrocības, salīdzinot ar otru.
A: Jā, ja es pat aiziešu un nobalsošu par jebkuru no viņiem - pēc loģikas, par prezidentu kļūs viens no viņiem.
D: Pareizi. Bet tev ir izvēles iespējas - boikotēt vēlēšanas. Kliegt no visa spēka. Ja neviens neatnāks, tad neviens no šiem diviem nevarēs būt par prezidentu. Tas ir pirmais solis.
A: Bet ies viņu cilvēki, radinieki…
D: Pretargumenti vienmēr atradīsies. Dzīvi mēs uztveram kopumā kā atkarīgu no loģikas. Intuīciju un dvēseli nevajag klausīties! Vispirms pamēģini kaut ko un tikai pēc tam saki, ka tas nav iespējams.
A: Varbūt jūs pamēģināsiet. Jūs - jaunatnācēji. Mēs esam noguruši.
D: Jā. Daudz vieglāk ir atstāt problēmu nākamajām paaudzēm kā pašiem mocīties ar tās atrisināšanu.
A: Bet jūs… tagadējie, kristāliskie bērni, es runāju par indigo… Vai tu esi viens no viņiem?
D: Nē, man ir cita dvēsele.
A: Es esmu dzirdējusi - viņi ir īpaši…
D: Jā, bet ne visi. Ne visi, kam formācijas rezultātā ir indigo krāsa, ir atnākuši, lai glābtu planētu. Daži no viņiem bija speciāli sūtīti, lai tikai tagad un šobrīd veiktu disbalansa programmu. Aghtons liek tev pateikt, ka ne katrs hiperaktīvs un slikti audzināts bērns ir pelnījis līdzcietību. Veselajam saprātam nav nekādas sakara ar lauka krāsu. Viņu vecāki izmanto noteikta veida priekšstatus un cenšas attaisnot savas kļūdas bērna audzināšanā ar to, ka viņi kaut kur kaut ko ir lasījuši. Tāpat kā autisms, ļoti retos gadījumos, tā ir nespēja pielāgoties reālajai pasaulei.
A: Labi. Runājot par bērniem, kuri slimo ar autismu un kuriem ir cita veida novirzes, runā, ka viņi neatbilst mūsu planētas vibrācijām?
D: Viņi nevar tai neatbilst, jo arī viņi nāk no Matrices tā paša segmenta. Viņi tur atrodas no paša Zemes radīšanas sākuma, atbilst tam un ir no tās ļoti stipri atkarīgi.
A: Bet kas tad ar viņiem ir?
D: Es nerunāju par visiem, bet vairākums no viņiem ir izdarījuši kļūdu planētas vai cilvēces priekšā. Es runāju par lielām, briesmīgām kļūdām. Viņi nomira un šis smagums palika Matricē. Bet Matrice noreaģēja un aizsūtīja viņiem nākošajā reinkarnācijā kaut ko līdzīgu letarģijai. Tas ir vajadzīgs, lai viņi vairāk nevarētu pastrādāt neko tamlīdzīgu un, protams, lai atgrieztu viņiem to, ko viņi ir pastrādājuši. Tāpēc no viņiem novēršas tuvākie. Viņiem ir vientuļa dzīve. Un tomēr, mūsu pienākums ir atbalstīt viņus un palīdzēt viņiem, jo viņi- mūsējie, viņi- mēs. Zināmā līmenī mēs esam savstarpēji saistīti.
A: Bet citi, kuri nepieder šai kategorijai?
D: Tās ir cēlsirdīgas, jūtīgas un īpašas dvēseles, kuras tomēr noteiktā momentā ir radījušas noteiktus un smagus traucējumus Matrices laukā. Viņu, patiesībā, ir ļoti maz. Viņus var atpazīt pēc tā, ka viņi nav agresīvi pretstatā visām savām problēmām. Viņi izstaro mīlestību, priecājas par maigiem glāstiem, viņiem ir nepieciešams cilvēku tuvums, saskarsme, viņi visus, ko satiek, uztver kā draugus. Viņi ir tie, kuri šeit ir atnākuši ar mērķi. Vairums no viņiem bija pirmatklājēji un izgudrotāji. Viņi cilvēcei kaut ko ir atstājuši un tas tika nepareizi saprasts vai ļauni izmantots. Tagad viņi ir atnākuši to izmainīt. Viņi vienkārši var apgriezt otrādāk noteiktas sfēras. Viņu problēma ir tur, ka viņi dzīvo divās pasaulēs, ja es varu tā izteikties. Viņi redz to ko mēs neredzam. Cilvēki pagaidām nevar viņiem palīdzēt. Cilvēki piebāž viņus ar tabletēm un dzen integrēties sabiedrības programmās.
A: Šeit es tev nepiekritīšu! Tas viņiem palīdz!
D: Tā nav patiesība. Vai patiešām viņiem palīdzēs tas, ka viņi kļūs kā visi citi, viņi - ir īpaši. Viņus vajag atstāt brīvībā un uzmanīgi virzīt, lai viņi spētu attīstīt savus patiesos talantus. Viņi ir tie, kuri var pierādīt, ka aiz matērijas robežām eksistē vēl kaut kas, ka domas spēkam ir pats jaudīgākais vibrāciju vilnis, ka laiku un telpu var pārvaldīt.
A: Pietiks! Es negribu būt pretrunā pati ar sevi! Pastāsti man lūdzu par indigo bērniem, tiem, kuri ir atnākuši palīdzēt planētai? No kurienes viņi ir?
D: Viņi var piederēt šim Matrices segmentam kā arī citiem. Pirmie ir cēlas būtnes, kuras šeit ir ieradušās kā jaunu ceļu atklājēji. Citas- augstākās būtnes, kuras šurp ir pašas Matrices atnestas no cita segmenta ar mērķi palīdzēt visai planētai. Visiem viņiem ir spējas apzināti savienoties ar Matrices atmiņu un izmantot tās zināšanas. Viņi grib, pēc iespējas ātrāk un labāk, adaptēties pie jaunajām vibrācijām. Viņi ir tie, kuri būs spējīgi palīdzēt atjaunot un izdziedināt Zemi.
A: Bet, kas notiks ar mums, tiem, kuri nevarēs iekļauties jaunajos parametros?
D: Viņus pārvietos uz citu Matrices segmentu. Šis process patstāvīgi notiek pašā Matricē. Noteiktā laikā segmenti attīrās. Tiek savākts viss, kas atbilst noteiktai eneģijai un vibrācijai - viss tas tiek apvienots un rodas jauns Matrices segments.
A: Kaut kas līdzīgs jaunai savienībai?
D: Tieši tā. Viss, kas atbilst noteiktai vibrācijai un enerģijai apvienojas un paliek kopā līdz jaunai “tīrīšanai”.
A: Vai šobrīd mēs atrodamies tieši tādā situācijā?
D: Uz šejieni no paša sākuma tika atsūtīts radītais ar vienādu vibrāciju. Simtiem tūkstošu gadu garumā notika “noslāņošanās” un tagad ir pienācis laiks apvienot līdzīgo.
A: Vai šī ir pirmā tāda veida apvienošana?
D: Nē - trešā.
A: Vai vari man pastāstīt par pārējām?
D: Nē, jo es par tām nezinu.
A: Kā es sapratu, kad laiku pa laikam Visumā notiek būtņu sadalīšana: labās paliek, bet sliktās aiziet?
D: Mēs nevaram dalīt labajās un sliktajās. Matrice nosaka kuras paliek un kuras aiziet. Tas ir atkarīgs no vibrācijām.
A: Vai tas notiek visur? Vai šurp var pārvietot būtnes arī no citiem segmentiem?
D: Jā, ja tās atbilst vibrāciju līmenī un ja tā būs nolēmis radītais citā segmentā ar noteiktu vibrāciju līmeni.
A: Vai tad tās nav dažāda veida, noteikta visuma vai planētas daļa?
D: Kā es teicu, noteiktā līmenī mēs visi esam saistīti. Mēs visi esam no vienas mīklas.
A: Jā, bet mēs sev uzliekam dažādus likumus un ierobežojumus. Ja mēs paņemtu Inuakus un Zemes iedzīvotājus un ievietotu viņus vienā vietā, kas tad notiktu?
D: Tas nav iespējams, tāpēc, ka tas nav savienojams vibrāciju līmenī. Kaut kad Inuaki bija tādi paši, kādi šobrīd esam mēs. Uz Inua šobrīd nav nevienas būtnes, kuras atbilstu pašam cēlākajam Zemes iedzīvotājam.
A: Vai viņi ir - labāki, mierīgāki un pilni mīlestības?
D: Viņi vairāk nerada traucējumus Matricē. Tieši otrādi, viņi palīdz tai regulēt sevi un piepilda to ar pozitīvām enerģijām.
A: Kā viņi to dara?
D: Caur domām, darbiem un pārdzīvojumiem. Viņi zina, ka ir mūžīgi saistīti ar Matricu un tāpēc dzīvo ar to pilnā harmonijā. Nav jēga izjaukt līdzsvaru.
A: Skatos tu sāc dīdīties. Gribi apstāties?
D: Jā, bet vispirms es gribētu, lai tu saproti, ka visam ir sava loģika. Nekas neeksistē nejauši vai pats no sevis. Aiz katras lietas vai būtnes slēpjas ideja, domforma- vibrācija.
A: Jā, bet kaut ko ir radījis arī cilvēks. Tas nozīmē, ka cilvēks arī var iemiesot?
D: Jā, bet diemžēl ne tikai labas un vajadzīgas lietas.
A: Vai dzīvnieki var iespaidot Matricu?
D: Nē, jo viņi ir saistīti ar centrālo sfēru, bet to koordinē būtne - glabātājs kurš neatļauj tam notikt.
A: Un cilvēki?
D: Cilvēkiem ir kaut kas vairāk. Viņi var būt līdzīgi Dievam - tas ir, var radīt ar domformām.
A: Pastāsti lūdzu, šīs idejas, es runāju par izgudrojumiem, neeksistēja Matricē un tomēr tās no turienes varēja paņemt tie, kam tas bija lemts?
D: Savā veidā jā. Dažas idejas jau eksistē kopš radīšanas sākuma. Piemēram, paņemsim lidmašīnu. Par to domāja jau tūštošiem gadu līdz tam, kamēr pirmais cilvēks uzdeva jautājumu - vai cilvēki var lidot kā putni? Visi, kas par to domāja pēc viņa, pievienoja savu enerģiju šai idejai līdz tam laikam, kamēr kāds nokļuva uz šā viļņa garuma, izstrādāja koncepciju un ieviesa to praksē- iemiesoja to.
A: Vai eksistē idejas, ko Dievs tur ir noteicis?
D: Pieņemsim, ka Inuaki ir devuši jums atļauju kristālu gaismas izmantošanai, lai varētu apstrādāt metālu. Ir divas iespējas. Vai reinkarnācijas ceļā tiks sūtīta būtne, kurai būs iespēja saglabāt Matrices atmiņu no vajadzīgā segmenta vai arī Zemes segmentā tiks nodota domforma - enerģija. Visvairāk tiek izmantots otrais variants.
A: Tas nozīmē, ka tev ir pieejama dzīves informācija kā Inuaki pārstāvim. Vai tu esi atnācis šeit, lai atnestu kaut ko īpašu?
D: Jā, bet par to citu reizi.

Ceturtā nodaļa

A: Šodien es gribētu parunāt par to, kā tu esi nokļuvis šeit uz Zemes un kāpēc. Vai tu pats izvēlējies vietu un vecākus?
D: Jā un nē. Viņi bija viens no tobrīd iespējamajiem variantiem.
A: Un tu atnāci, reinkarnējies un piedzimi kā savu vecāku bērns?
D: Es nepiedzimu.
A: Es domāju, ka tu piedzimi. Vai tad var būt kaut kā savādāk?
D: Tas ir mazliet sarežģītāk. Viņiem bija savs bērniņš, kurš normāli piedzima pēc deviņu mēnešu grūtniecības, tāpat kā jebkurš cits Zemes iedzīvotājs. Diemžēl viņam bija slimīga daba un, atbilstoši tai, viņam bija jāatstāj šī pasaule. Tad es arī ieņēmu viņa vietu.
A: Vai vari paskaidrot sīkāk? Es neko nesapratu.
D: Viņu bērns, Dāvids, piedzima, lai nomirtu. Tā bija programma, ar kuru viņš gāja caur piedzimšanu. Viņam bija jāaiziet sešu mēnešu vecumā. Tad arī Matricē tika nolemts, ka es ieņemšu viņa vietu.
A: Sapratu, bet kā? Vai viņi nepamanīja ka bērns ir cits?
D: Nē, es taču pārņēmu viņa ķermeni.
A: Patiešām nesaprotu.
D: Bērns piedzima vājš. Viņš visu laiku slimoja. Kad viņam bija seši mēneši, mamma ieraudzīja, ka viņš gultiņā guļ komā. Viņa steidzās ar viņu uz slimnīcu, kur viņu centās atgriezt pie dzīvības, bet viņš nomira. Pēc dažām minūtēm viņa sirds pārstāja darboties. Tad viņa dvēsele atdalījās un es pārņēmu ķermeni. Ārsti nodomāja, ka viņiem ir izdevies atdzīvināt puisēnu, bet tas tā nebija. Viņš aizgāja.
A: Vai viņi neko nemanīja?
D: Nē un arī pat nevarētu. Ķermenis bija tas pats.
A: Tu iegāji ķermenī apzinoties, kas tu esi?
D: Ieejot ķermenī, es zināju, kas es esmu. Es apzināti palīdzēju viņa dvēselei. Bet bioloģiskais vecums un ķermeņa funkcijas neatļāva man izpausties kā jaundzimušam. Pēc tam pašapzināšanās pazuda. Es visu aizmirsu un man vajadzēja iziet visas apmācību stadijas, kā jebkuram mirstīgajam.
A: Kāpēc?
D: Tāpēc, lai pielāgotos cilvēciskajām vibrācijām un arī vietas vibrācijām. Lai saprastu cilvēcisko mentalitāti un viņu dzīvi.
A: Tu esi zaudējis daudz laika!
D: Nemaz nē. Es ieguvu Ziemassvētkus ar viņu gaimu un prieku, Lieldienas, svētkus un spēles ar citiem bērniem. Mēs tādus nezinām, nezinām to vibrāciju spēku. Tā visa nav uz Inua.
Tu pat neaptver cik tas ir skaisti - spēlēties sniegā, mest sniegapikas, izjust aukstumu…
A: Jā, ja uz to skatās no tāda skatpunkta, tad ir ļoti daudz jauna…
D: Jā, bet, lai to saprastu, to vajag izdzīvot, izjust. Līdz tam momentam, kad sapratīsi, ka arī skumjas ir skaistas. Ilgas pēc mīļiem un tuviem, pēc kucēna…
A: Tas tā ir, bet ne viss ir tik skaisti…
D: Viss ir skaisti, tāpēc ka šī ir jauna, īpaša pieredze. Katrs pārdzīvojums un jūtas apstiprina tevi kā būtni. Viss un visi seko tikai vienam mērķim- piespiest tevi apgūt dzīves mācību stundu šajā vibrāciju līmenī. Šī ir speciāla skola, kuru iepazīst tikai tie, kuri var to iziet.
A: Kad tu uzzināji par to kas notika? Kad tu apzinājies kas tu esi?
D: Tad, kad man bija pieci gadi. Es atceros, tas bija Ziemassvētku vakars. Ziemassvētki ir mani mīļākie svētki. Mamma man pateica, ka atnāks Ziemassvētku Vecītis. Es biju tik uztraucies, ka nevarēju aizmigt. Tad es sāku domās runāt ar sevi, kaut ko jautāju un tieši tad kaut kas man sāka atbildēt. Man vajadzēja samērā daudz laika lai saprastu. Vēl sliktāk bija tas, ka man nācās tikt galā vienam pašam. Ne mamma, ne tētis negribēja neko dzirdēt, vēl vairāk - aizliedza to apspriest ar citiem cilvēkiem, bet pēc tam mans draugs Vladucs pateica, ka es esot dīvains un, ja es nepārstāšot darīt šos trikus, viņš ar mani vairs nespēlēšoties.
A: Kā tu izveidoji sakarus ar Aghtonu?
D: Patiesībā, viņš izveidoja sakarus ar mani. Viņš teica, ka mani novēroja visu laiku, bet gāja uz kontaktu tikai tad, kad mana sasaiste ar Zemi bija pilnībā izveidota.
A: Kāpēc?
D: Jo pastāvēja risks, ka tad, kad es visu atcerēšos, es gribēšu aiziet.
A: Vai tas būtu slikti?
D: Jā, jo es esmu atnācis ar misiju un to vajag pabeigt.
A: Vai Aghtons tev izstāstīja par Inua?
D: Ne gluži stāstīja. Es it kā skatījos filmu. Es skatījos ar iekšējo skatienu, it kā televizors man būtu galvā. Viss no manas dzimšanas brīža līdz brīdim, kad es aizgāju. Es noskatījos planētas vēsturi, no jauna pārdzīvoju savu dzīvi un atcerējos visas savas zināšanas. Tur kur man kaut kas nebija skaidrs, es jautāju un viņš man atbildēja, rādot attēlus, skaņas un vibrācijas.
A: Vai tu nomiri uz Inua, lai varētu piedzimt šeit?
D: Es nenomiru, es aizgāju uz citu plānu un apzināti sadalīju savu ķermeni. Un tad gaidīju labāko momentu lai pārietu uz šejieni.
A: Vai tavi vecāki kaut kādā veidā bija izraudzīti jau iepriekš?
D: Nē, šis lēmums tika pieņemts pēdējā brīdī.
A: Bet tu teici, ka gaidīji labāko momentu!
D: Jā, bet mani vecāki nebija šie. Tas bija jauns pāris, viena ezotēriskā novirziena piekritēji, kuri patiesībā ir vienas lielas mistēriju skolas atjaunotāji. Meitenei vajadzēja palikt stāvoklī un tad piedzimtu es un tādā veidā man tiktu nodrošināts tiešs atbalsts. Es varētu apgūt savas zināšanas no Matrices daudz ātrāk un optimālos apstākļos.
A: Vai viņi pārdomāja? Negribēja, lai viņiem būtu bērns?
D: Nē. Mani ieņēma un pat sākās būtnes ievietošanās process ķermenī, bet mamma pārdomāja un pārtrauca grūtniecību.
A: Bet, ja tu esi īpaša būtne un tev palīdzēja, kāpēc jūs viņai nepateicāt?
D: Mēs teicām, bet viņa domāja, ka ir pārāk jauna. Viņai sūtījām vīzijas, pārdzīvojumus, bet bailes traucēja viņai saprast. Patiesībā bailes un dusmas - tās ir vienīgās Zemes jūtas, kuras bloķē pieeju zināšanām un evolūcijai.
A: Vai tu nevarēji gaidīt citu piedzimšanas brīdi?
D: Nē, tāpēc, ka Matricē nevar palikt ļoti ilgi. Ja es būtu vēl mazliet kavējies, tad man būtu nācies “izšķīdināt” sevi vai piedzimt uz Inaki. Tā sanāca, ka es ieņēmu Dāvida vietu.
A: Vai Matricē tavā rīcībā ir tikai noteikts laika limits?
D: Jā, jo šajā stāvoklī pirms neparastas iemiesošanās, tev saglabā tavas īpašības un atmiņu par Matricu. Bet enerģija Matricē var izjaukt būtnes vienotību - veselumu, ja tā tur uzturas igāk par noteiktu periodu.
A: Ar būtni, kura bija par Dāvidu, kas notika?
D: Tā atgriezās uz Matricu un gaida nākošo iespēju atgriezties.
A: Vai tas ir pareizi attiecībā pret viņu?
D: Jā, jo viņa aizgāja uz augstāku plānu salīdzinājumā ar to, ko pameta.
A: Kāpēc?
D: Tāpēc, ka viņš atnāca šeit ar mērķi pamest ķermeni. Lūk, es viņu arī pārņēmu.
A: Tas ir, tu pārņēmi viņa karmu?
D: Ne gluži, tāpēc, ka tu karmu saproti savādāk. Es pārņēmu lielāko daļu traucējumu, kurus viņš pagātnē atstāja Matricē, bet tikai tos kurus viņš atnāca atrisināt tagad. Pārējie palika tajā pašā Matrices segmentā, kur atrodas arī tagad. Viņš pieņems tos, kad tā tiks nolemts.
A: Tas nozīmē, ka tev nāksies saskarties ar viņa problēmām?
D: Jā.
A: Bet, ja viņam bija jābūt nopietnām veselības problēmām nākotnē?
D: Es varu tās pārnest, jo tās rodas no tā ko atstāja viņš un ko atnesu es. Sarp citu, visu var atrisināt, ja zini kā to izdarīt.
A: Pareizi, ja zini kā.
D: Mēs visu to zinām. Galvenā problēma ir tā, ka Zemes iedzīvotāji to negrib apzināties.
A: Vai vari man paskaidrot ķermeņa pārņemšanas procesu?
D: Jā, šis ir pretējs process tam, ko mēs saucam par nāvi. Sfēra ātri atbrīvojas un tajā brīdī, kad tā atdalās no “virves” un no ķermeņa, cita sfēra ieņem tās vietu. Tā sāk sazaroties, ieejot pa avotiņu mugurkaula “stabā”. Pēc tam sirdī un no turienes dodas uz kuņģi, galvu un orgāniem. Pēc tam ķermenis saņem gaismas spēka lādiņu, kurš tieši nāk no Matrices lauka. Pēc krāsas un jaudas tas ir līdzīgs zibenim - īss, bet ļoti spēcīgs uzliesmojums. Pēc tā tu sajūti, it kā ķermenis būtu tavs. Sajūti ka kaut kas sāp, niez vai dur, vari viņu vadīt kā gribi.
Tikai kā jau es teicu, es biju ierobežots kustībās, par cik manas smadzenes uztvēra tikai to informāciju, kas bija domāta bērnam sešu mēnešu vecumā.
A: Vai var pārņemt arī pieauguša cilvēka ķermeni?
D: Jā, tad tev uzradīsies visas pieauguša cilvēka ķermeņa īpašības un tu varēsi izpildīt vairāk darbību.
A: Tas nozīmē, ka tava pašapzināšanās būs aktīva.
D: Nē, jo arī šajā gadījumā tev būs jāpierod pie ķermeņa, pie vietas vibrācijām un pie Zemes pulsa.
A: Tas ir, parādīsies milzīgs robs- amnēzija. Es neko neatcerēšos, nepazīšu draugus un radiniekus.
D: Amnēzijas nebūs, jo kopā ar ķermeni tu pārņemsi arī informāciju. Atmiņas par esošo dzīvi atrodas kā Matricē, tā arī smadzenēs. Patiesībā Matricē iekļūst tikai darbības domforma- enerģija, bet pašas atmiņas glabājas ķermenī, tāpat kā jūtas un pārdzīvojumi.
A: Vai tās neietekmē Matricu?
D: Protams, ka ietekmē. Tās rada traucējumus, tikai cita veida un tieši segmentā, kurš atbilst konkrētai dvēselei. Zemes pārdzīvojumi un jūtas dod iespēju ķermenim labi darboties. Uz Zemes tas ir pārvietošanās līdzeklis un tas tiek barots gan ar enerģiju, gan ar pārtiku, gan pārdzīvojumiem.
A: Bet kad būtne atklāj, ka ķermenis tai nav piederējis no paša sākuma?
D: Tas ir atkarīgs no tās spējām adaptēties. Šeit nav stingru noteikumu. Tā atklāj to tad, kad viņas izstarotās vibrācijas pilnībā atbilst Zemes vibrācijām.
A: Vai tādu cilvēku ir daudz?
D: Es nezinu. Zinu tikai no Inua atnāca desmit.
A: Kopā ar tevi?
D: Nē, katrs savā laikā. Es biju trešais.
A: Vai citi zina, apzinās sevi?
D: Aghtons teica, ka var uzturēt kontaktu ar vēl septiņiem bez manis.
A: Kas ir noticis ar tiem diviem?
D: Neizdevās pārņemšana. Ir zināms risks.
A: Vai viņiem ir iespēja iemiesoties citu reizi?
D: Nē.
A: Cik laika viņi tā pavadīs?
D: Viņi varēs aiziet, kad nomirs ķermenis. Bet nāve atnāks tikai tad, kad beigsies tā programma.
A: Vai neko nevar izdarīt?
D: Nē, jo likumi ir jāievēro. Visam ir sava loģika.
A: Kāpēc līdzīgi incidenti notiek?
D: Cik es sapratu, tad vienam pārņemšana ilga pārāk ilgi, ķermenim nepietika skābekļa un smadzenes tika bojātas. Otram pārņemšanas brīdī notika incidents. Būtne, kurai ķermenis piederēja līdz šim, pārdomāja tieši tajā laikā, kad tika pievienota jauna sfēra un šo ķermeni tagad vada divas dvēseles. Tas rada nopietnus sistēmas traucējumus, kurus nevar kontrolēt.
A: Vai to iepriekš nezināja?
D: Kā lai to zina, ka dvēsele neievēros likumu un tam pretosies?
A: Kas notika ar pārējiem?
D: Es zinu, ka ar viņiem viss ir kārtībā. Viņi ir sākuši sakaru uzturēšanu un viss norit normāli. Viens ir daudz pārāks par mani, par cik viņu atbalsta vecāki.
A: Ar ko nodarbojas viņa vecāki?
D: Viņi ir pētnieki. Viņi arī pieder pie Rozenkreiceru ordeņa un viņiem ir pieejamas augstākās ezotēriskās zināšanas.
A: Vai tā nav sātaniska organizācija?
D: Nē, tā ir pavisam savādāka. Tā ir taisnība, ka daži atzarojumi ir vairāk ieinteresēti savā labklājībā kā evolūcijā. Bet tie, par kuriem es runāju, nekādā gadījumā nevar būt noliedzēji.
A: Vai viņi ir Rumānijā?
D: Nē, šeit es esmu viens. No tiem, kuri vieksmīgi ir iemiesojušies trīs ir Amerikā, viens - Francijā, viens - Ķīnā, divi - Vācijā.
A: Kopā ar tevi sanāk astoņi. Kur ir vēl viens?
D: Īpašā vietā, par kuru Aghtons tev neko nevar pateikt.
A: Vai es runāju ar Aghtonu?
D: Lielāko daļu jā.
A: Kāpēc izvēlējāties tieši šo izvietojumu?
D: Tas tika pieņemts pamatojoties uz lietu svarīgumu, kuras sekos.
A: Varu nojaust, ka mēs, Francija un Ķīna nepieņemsim dalību neparastajā.
D: Tieši otrādāk, tikai šeit nav pārāk daudz darba. Viss noritēs mierīgi.
A: Kāpēc?
D: Šeit mums ir priekšrocība- mūsu seņču kolektīvā apziņa, kura ļoti stipri mums palīdzēs.
A: Ko tu ar to gribi teikt?
D: Šeit, uz šīs zemes, dzīvoja ļoti attīstītas būtnes, kuras atstāja nākošajām paaudzēm kaut ko līdzīgu enerģētiskajai bumbai un tas satur ļoti vērtīgu informāciju. Tā tiks atvērta noteiktā laikā. Tikko kā mēs to sasniegsim, tā saņemsim atbildes uz visiem jautājumiem, kuri radušies evolūcijas procesā, jautājumi - uz kuriem atbildes vienmēr tika slēptas, maskētas un apgrieztas - neizteiktas līdz galam.
A: Vai tev ir kāds piemērs?
D: Nē, par cik tas nav mans mērķis.
A: Daudz laikam ir jāpaiet līdz mēs tiksim šajā glabātuvē?
D: Nē, daži tajā jau ir tikuši. Un viņi dalās ar pieejamo informāciju.
A: Bet kāpēc mēs nezinām?
D: Mēs dzirdam, bet mums tas nav interesanti. Vairums domā, ka tās ir pasakas.
A: Vai visu Rumāniju apdzīvoja šīs būtnes?
D: Īpaši valsts centru, tāda kāda tā ir patreiz. Tur kalnos ir noglabāts dārgumu krājums, ļoti svarīgs informatīvajā plānā.
A: Kāpēc neviens to nav atklājis?
D: Aghtons saka, ka par to zina samērā daudz cilvēku, tikai viņi negrib runāt. Daži ir iegājuši tur.
A: Tas ir tipiski rumāņiem. Ja tu gadījumā pēkšņi dzirdi to, ko tev nevajadzēja dzirdēt, tad tev tūlīt saka, ka tevi apmānīja, ka tu neesi pareizi sapratis vai arī vēl neesi nonācis līdz tādam līmenim, kurā tev būtu atļauts zināt.
D: Kad tas būs nepieciešams, visi par to uzzinās.
A: Ko tu vēl vari pateikt par mūsu valsti?
D: Tā ir vienīgā valsts, kurai visi enerģētiskie centri ir aktīvi.
A: Vai citām nav?
D: Nē, arī Zemei ir septiņi enerģētiskie centri, bet nevienai citai valstij nav savu septiņu centru. Tieši tāpēc Rumāniju ir paverdzinājuši noteikta veida strāvojumi un negatīva rakstura organizācijas.
A: Vai vari pateikt, kur atrodas Zemes enerģētiskie centri?
D: Kalifornijā, Dienvidamerikā, Austrālijā, Anglijā, Ēģiptē, Irānā un Tibetā.
A: Kur Rumānijā ir enerģētiskie centri?
D: Viens- Simbata de Sus-Reča, otrs - Rariu kalnos, trešais - līdzās ar Šimleulu-Silvani, ceturtais - Kapidavā, piektais - Sarmisegetūzē, sestais - Paringē un septītais - Karpatu Džetiči kalnu pakājē. Tikai ne tādā kārtībā, kā es tos nosaucu. To īstās funkcijas vēl nedrīgst atklāt, jo tie vēl nav pilnībā aktivizēti.
A: Un Bučedža kalni? Vai vari par tiem kaut ko izstāstīt?
D: Tur, tāpat kā Čahleu atrodas informatīvie dārgumi, par kuriem es tev stāstīju. Ja cilvēki pa īstam paskatītos, tad viņi spētu tos ieraudzīt. Šajās vietās eksistē enerģētiskās formas- piramīdas ar kvadrātveida pamatni. Šobrīd tās izskatās kā hologramma. Bet kā tuvosies noteikti notikumi, tās kļūs arvien redzamākas.
A: Kādu lomu spēlē šīs piramīdas?
D: Tās aizsargā valsti no zināma veida enerģētiskajiem uzbrukumiem un dod domformas- enerģijas, kuras ir domātas aizsardzībai un garīgajai attīstībai. Var teikt, ka savā veidā, tās cenšas pacelt visas valsts vibrāciju līmeni. Kā pašas valsts, tā arī cilvēku vibrāciju līmeni.
A: Vai šie enerģētiskie centri ir līdzīgi kā cilvēkiem?
D: Jā, tie ir identiski. Tiem ir tādas pat krāsas un funkcijas.
A: Bet kāda ir to nozīme?
D: Tie vada, uzlabo un seko Zemes eksistencei. Tāpat kā cilvēka enerģētiskie centri koordinē visa organisma darbību. Cilvēkiem ir tieši tikpat daudz enerģētisko centru, par cik viņi dzīvo šeit uz Zemes un viņiem ir jāatbilst planētai vibrāciju līmenī.
A: Bet Rumānijas enerģētiskie centri?
D: Tos sāka aktivizēt tikai 1986.gadā. Optimālajā režīmā tie sāks funkcionēt tikai 2011.gadā.
A: Kā un kāds ir to uzdevums?
D: Es varu tikai pateikt, ka šī zeme ir eksistējusi no pašas Zemes eksistences sākuma. Šeit tika radītas pirmās būtnes. Pēc tam tās aizgāja un kolonizēja visu planētu. Šī valsts spēlēs nozīmīgu lomu nākotnē. Kolektīvā apziņa, ko mums atstāja senči uzsprāgs, aptverot to sirdis, kuriem būs iespēja izdzīvot.
A: Izdzīvot?
D: Jā, tāpēc, ka mūs sargās. Un tas ir ļoti labi. Visi cilvēki nav sagatavoti pārejai uz citu būtības plānu. Bet to es nevaru apspriest.
A: Vai vari pateikt, kas notiks nākošgad globālā līmenī?
D: Jā, būs problēmas.
A: Kādas problēmas?
D: Kaut kas saistīts ar ūdeni, bet vairāk man nav atļauts zināt.
A: Vai Rumānija cietīs no šī ūdens?
D: Nē. Šeit galvenokārt būs ekonomiskas problēmas. Patiesībā - vai nu būs ekonomiskas problēmas vai arī zemstrīces.
A: Vai varētu paskaidrot?
D: Nē, es šodien gribētu beigt.

Pirms viņš aizgāja es palūdzu Dāvidam lai palūdz mammu ienākt kabinetā. Viņa izstāstīja, ka viņas dēls piedzima ļoti vājš un pirmos sešus mēnešus patstāvīgi slimoja. Apmēram, šajā vecumā viņš bija uz nāves robežas, jo bija smagi iekaisušas plaušas - nāvīgi, par cik bērns nepanesa antibiotikas. Viņa teica, ka ārsti divu minūšu laikā centās viņu atgriezt pie dzīvības un izveseļošanās vairāk līdzinājās brīnumam. Pēc šī gadījuma Dāvids, pēkšņi, pilnībā atveseļojās un vairāk nekad neslimoja.
Es atvadījos un pavadīju viņu līdz durvīm. Pirms aiziet, viņa pagriezās pret mani, pašaubījās, un tad pateica: ziniet… ir tāda savāda sajūta… es negribu, lai jūs domātu, ka es esmu pazaudējusi prātu… Bet tad… kad, atgriezies pie dzīvības, viņš atvēra acis… man izlikās, ka tas vairāk nav viņš! Es par to runāju ar mācītāju… lūdzu veikt dievkalpojumus, lai attīrītu un izdzītu… Vai jūs domājat, ka viņš ir apsēsts?
Es jau gribēju atbildēt, bet viņa apsteidza mani, ātri pasakot: lūdzu neatbildiet. Es neesmu gatava uzzināt. Es negribu, lai manā mājā ir briesmonis!
Es vēl ilgi domāju, kad viņi jau bija aizgājuši. Domāju, vai ir vērts viņa mātei dot paklausīties sarunu ierakstus. Un tomēr es nolēmu to nedarīt, vispirms nepalūdzot atļauju.
Piektā nodaļa
A: Varbūt tu gribi kaut ko īpašu pateikt?
D: Nē, vari uzdot jautājumus. Tikai Aghtons lika man tev pateikt, ka man ir veltīti septiņi dievkalpojumi, lai izdzītu nelabo garu, dažādās vietās. Viņš ir domājis par to, lai caur mani nodotu vēl kaut ko… it īpaši, jo daži no mācītājiem patiesībā nebija tie par ko gribēja izlikties… bet atturējās, par cik tas novestu pie manu vecāku un manu attiecību straujas pasliktināšanās.
A: Ko nozīmē, nebija tie, par ko gribēja izlikties? Nebija mācītāji?
D: Mācītāji viņi bija, tikai nesekoja savai pārliecībai.
A: Zini, kā saka - dari tā, kā mācītājs saka, bet nedara.
D: Nē, vajag runāt un darīt to, ko uzskati par pareizu, labu. Vajag rādīt piemēru ar savām vibrācijām un savu dzīvi. Tava dzīve kā cilvēkam uz Zemes - tavs iznāciens. Kāpēc jāpiespiež citus darīt to, kam tu pats netici?
A: Tāpēc, ka ir uzvedības normas un noteikti morālie principi.
D: Pareizi. Tikai tos vajag mācīt tiem, kuri tiem seko un kuri tiem tic.
A: Labi, atgriezīsimies pie enerģētiskajiem centriem. Es gribēju pajautāt vai Inuakiem arī ir septiņi enerģētiskie centri?
D: Nē, viņiem tie ir desmit. Septiņi kā cilvēkiem un vēl trīs formā kā paralēlie diski, kuri atrodas virs galvas avotiņa.
A: Cik es sapratu, tad pārējā enerģētiskajā līmenī mēs esam līdzīgi?
D: Nē, pavisam nē.
A: Kāda ir atšķirība starp tiem?
D: Mums, šeit uz Zemes ir septiņi enerģētiskie centri, bet apkārt mums atrodas septiņi, dažādu krāsu enerģētiskie lauki. Patiesībā, šo lauku krāsas atbilst enerģētiko centru krāsām. Tie izskatās kā koncentrētas bumbas, ievietoti viens otrā.
A: Tos sauc par biolaukiem.
D: Labi, šie biolauki ir raksturīgi tikai cilvēkiem. Inuakiem to vairāk nav. Tādi bija tikai ļoti sen. Kad planēta veica “lēcienu”, tad tie pārvērtās zelta krāsas pilnīgā enerģētiskā sfērā.
A: Un kāda ir tās loma?
D: Tā palīdz noteikt un uzturēt organisma līdzsvaru. Ar tās palīdzību var sazināties. Ja tu gribi ar kādu parunāt, tad tā palielinās un sasniedz būtni kurai tu gribi kaut ko pateikt. Ar tās palīdzību aktivizējas Merkaba. Patiesībā, ar šīs sfēras palīdzību dara visu.
A: Vai pie mums būs tāpat kā pēc "lēciena"?
D: Jā, tikai šeit un tagad notiek neparasts ekperiments.
A: Kāds?
D: Mēgina veikt “lēcienu” un saglabāt īsto ķermeni.
A: Vai Inuaki saglabāja ķermeni?
D: Tikai formu. Ķermenis palika vairāk enerģētisks. Visa planēta izmainījās kā no struktūras viedokļa, tā arī no enerģētiskā. Tagad cenšas enerģiju maiņas rezultātā saglabāt struktūru. Cilvēkiem pastāv iespēja saglabāt ķermeni tādu, kāds tas izskatās patreiz. Tas ir, saglabāt molekulāro struktūru. Izmainīsies tikai DNS. Šobrīd tikai viena ceturtdaļa no cilvēku DNS kodiem ir aktīva, pārējā nav.
A: Ko nozīmē tos aktivizēt?
D: Aktivizējot visus DNS kodus cilvēks varēs saglabāt ķermenī gaismu, vibrāciju, skaņu un Matrices informāciju. Tas nozīmē, ka cilvēks vienmēr būs saistīts ar visa Visuma pulsu un elpu. Viņš darbosies harmonijā ar to. Tev uz DNS ir jāskatās kā uz gaimas, skaņas un vibrāciju radītāju.
A: Ko nozīmē Visuma pulss?
D: Visumam ir savs pulss - noteikta vibrācija. Visums šo vibrāciju pārsūta galaktikai, pēc tam to saņem Zeme, no tās to uztver smadzenes, tad pārsūta sirdij un sirds šo vibrāciju sadala pa visu ķermeni. Tas notiek arī tagad, bet tāpēc ka daļēji ir bloķēti DNS kodi, cilvēks uztver tikai vienu ceturto no sūtījuma.
A: Vai tev arī tikai viena ceturtā ir aktīva?
D: Nē, man aktīvi ir apmēram 70%. Bet, es neesmu viens - tādu ir ļoti daudz.
A: Kāpēc neaktivizējas visiem?
D: Tāpēc, ka ne visi veiks pāreju. Nav jēgas aktivizēt DNS tiem, kuri tālāk ar mums neies. Ja viņi aizies uz Matricu ar aktivizētiem kodiem, tad tas radīs nopietnus traucējumus Matrices segmentā, pie kura viņi pieder un tāpat viņos pašos. Viņiem būs Matricē jāpaliek tik ilgi, kamēr uz citas planētas notiks līdzīgi notikumi. Aktivizācija tikai traucētu viņiem tāpēc, ka vienas dzīves laikā viņiem būtu jāatrisina visas domformas - enerģijas, kuras viņi līdz šim nosūtīja uz savu Matrices segmentu.
A: Tiem, kas paliks, kad notiks pilna kodu aktivizācija?
D: Tikai pēc pārejas. Tie šobrīd sāk aktivizēties, bet pilnībā šis process notiks tikai pēc pārejas.
A: Kāpēc?
D: Tāpēc, ka pēc vibrāciju lēciena Zeme atkal būs kārtībā. Šobrīd Zeme cieš. Viņa ir pretēju enerģiju pilna.
A: Kā tas ir?
D: Zini - mīlestība un naids ir vienīgās jūtas, kurām ir nozīme. Visas pārējās nāk no viņām.
A: Bet dzīves laikā cilvēks iziet visus aspektus.
D: Jā, bet šobrīd ir pienācis laiks, kad vajag izvēlēties, kurā pusē mēs gribam būt. Šobrīd mēs izdzīvojam to, ko mēs izstarojam, jo zeme ir sasniegusi tādu stāvokli, ka no mums tā vairāk neko nepieņem, tieši otrādi - sūta mums to, ko mēs esam iestādījuši savu dzīvju laikā. Tas pats notiek arī ar Matricu. Kaut kas līdzīgs ģenerālajai tīrīšanai.
A: Varbūt ar to var izskaidrot lielo saslimšanu daudzumu?
D: Jā, tas varētu kalpot kā paskaidrojums.
A: Kā aiziet no negatīvām emocijām?
D: Lai aizietu no negatīvām emocijām ir jāapzinās tās, jāpakļauj un jāpārvērš par mīlestību.
A: Labi, bet ja tu baidies no suņiem… ko darīt?
D: Mīliet tos. Runājiet katru vakaru ar viņu sfēru - koordinatoru un sūtiet uz Matrici domas par mīlestību, piedošanu un palīdzību attiecībā uz viņu sugu. Tā var savaldīt visas bailes, visu naidu. Visu to vajag atrast, apzināties un pārvērst gaismā un mīlestībā. To vajag izdarīt, lai pasaule varētu piepildīties ar jaunu enerģiju.
A: Vai tā ir īpaša enerģija?
D: Nē, tā ir sieviešu enerģija.
A: Tad tā jau eksistē!
D: Jā, bet tā nebija noteicošā. Ļoti ilgu laiku Zemi pārvaldīja vīrišķā enerģija. Šobrīd tas jau drīz mainīsies. Jaunajās vibrācijās sievišķā enerģija būs vienlīdzīga vīrišķajai.
A: Man ir aizdomas, ka tas nāks par labu. Ir redzams ko ir izdarījusi vīrišķā enerģija.
D: Pilnīgi precīzi, tas nāks par labu - šīs divas enerģijas enerģētiski un ar vibrācijām līdzsvaros Zemi. Zināmā mērā, tā būs spēku vienlīdzība.
A: Ir zināms, ja spēki ir vienādi, tad tie abpusēji tiek anulēti.
D: Un tas ir labi, tāpēc, ka nozīmē līdzsvaru un pilnību.
A: Jā, bet kaut kad sievietes bija vadošajos amatos.
D: Jā, bet pēc tam atnāca vīrieši, pēc tam atkal sievietes un atkal vīrieši. Pavisam ir bijuši četri šāda veida cikli, bet tagad, tūlīt, tūlīt, ieiesim piektajā. Patiesībā, tie atbilst noteiktiem elementiem.
A: Kādiem elementiem?
D: Vispirms bija uguns cikls, pēc tam - zemes, tad - gaisa un ceturtais - ūdens cikls.
A: Un, kas palika?
D: Palika ētera cikls. Drīz mēs tajā ieiesim. Es runāju par ēteri, it kā tas būtu pašas Matrices stāvoklis un, kā jau Matricē, viss atrodas pilnīgā līdzsvarā.
A: Saki, lūdzu, vai šie cikli bija jau iepriekš noteikti?
D: Viss ir noteikts. Visumā viss strādā pēc zināmas loģikas un pakļaujas stingri noteiktiem likumiem. Nekas nav atstāts savā vaļā.
A: Kas par likumiem?
D: Tie ir universālie likumi. Viss Visums vadās pēc tiem un visi tie nāk no mīlestības.
A: Kad tu runā par mīlestību, vai tu domā par zemes mīlestību?
D: Mīlestība, kuru mēs varam sajust šeit, ir tikai maza daļa no tās mīlestības domformas- enerģijas, kura eksistē Matricē. Šeit to pilnībā nevar apzināties.
A: Vai vari minēt kādu piemēru?
D: Visuma Mīlestība - harmonijas, līdzsvara, apmierinātības, savaldīšanās, cieņas, sapratnes, miera pašam ar sevi un mierīguma savienošana vienā veselumā. Kaut kas tamlīdzīgs.
A: Mums vēl tālu līdz tam!
D: Nē, tieši otrādi, pavisam nedaudz.
A: Tu gribi teikt, ka cilvēki tik ātri atteiksies no vecajiem ieradumiem?
D: Jā, tāpēc, ka tiem, kas paliks, būs jaunas zināšanas un viņi daudz savādāk uz visu skatīsies. Viņi automātiski tiks savienoti ar jaunajām enerģijām un informāciju. Katrs pats sāks mainīties un pārveidoties. Tas ir tas, kas kaut kādā veidā nāks no katra ārā.
A: Kā tas notiks enerģētiskajā līmenī?
D: Caur enerģētisko centru atvēršanu un tie strādās uz pilnu jaudu. Kad augstākais enerģētikais centrs maksimāli atvērsies, tad sāks aktivizēties pārējie trīs. Bet tie aktivizēsies pakāpeniski. Tas ir, kad pirmais disks sasniegs pusi no savām maksimālajām spējām, tad sāks aktivizēties otrais. Kad pirmais ir pilnībā aktivizēts un otrais līdz pusei, tad sāks aktivizēties trešais. Tajā momentā, kad tiek uzstādīts otrais disks, tad trešais ir attīstīts uz pusi.
A: Kad trešais noformēsies pilnībā?
D: Katram ir savas īpatnības. Šeit nav noteikumu. Kādam formēsies ātrāk, kādam- lēnāk.
Pēc tam aktivizēsies zelta sfēra, kā Inuakiem.
A: Vai eksistēs sadalījums starp cilvēkiem?
D: Nē, tāpēc, ka sfēras aktivizēšana notiks visiem vienā laikā. Jebkurā gadījumā, tas ir atkarīgs arī no Zemes aktivizācijas vibrāciju līmenī. Signāls aktivizēt sfēru no Matrices, tiks dots tikai tad, kad Zeme un cilvēki būs vienā frekvencē.
A: Vai būs tādi cilvēki, kuriem pilna aktivizācija nekad nevar notikt?
D: Tāda varianta nav. Tev ir jāsaprot, ka tas ir viss- jautājums ir tikai enerģijās. Variācijas ir tikai dažādu cilvēku spējas to visu apgūt.
A: Tas var ilgt simtiem gadu!
D: Nē. Noteikti nē.
A: Kā tu domā, cik ilgs laiks būs vajadzīgs lai to apgūtu? Es runāju par maksimālo periodu.
D: Apmēram trīs gadi, ja mēs runājam par laiku, kāds pastāv šobrīd.
A: Tu visu laiku runā par laiku, kāds tas pastāv tagad. Kāds laiks būs tad?
D: Tā vairāk nebūs.
A: Tas ir, mums vairāk nebūs laika izmērīšanas vienību- stundu, sekunžu?
D: Nē, jo laika vairāk nebūs.
A: Labi, arī gadu vairāk nebūs, bet kā tu zināsi savu vecumu?
D: Arī vecuma vairāk nebūs. Saproti taču, ka laiks ir raksturīgs tikai domāšanai, kura pastāv šobrīd. Visumā laika nav, bet tā pastāv. Laiks ir kā līnija, iziet no viena punkta un pienāk otrā punktā. Visumā viss ir vienkārši - tu atrodies visur, nevajag iet un nākt.
A: Vai vajag atrast kaut ko, attiecībā pret ko mēs eksistēsim?
D: Mēs eksistēsim attiecībā pret Visuma pulsu.
A: Tu teici, ka uz Inua jūs mērat laiku ar planētas apgriezieniem. Tātad, ir laika mērīšanas vienības?
D: Jā, tikai planētas griešanās atbilst visuma pulsam. Inua ir it kā Matrices sirds. Kā pukst mūsu sirds, tā arī Inua griežas absolūtā saskaņā ar Matrici.
A: Vai Inua ir Matrices sirds?
D: Viena no Matrices sirdīm. Kā lai to paskaidro… Visas planētas, kuras veic pāreju, paliek par sava veida sirdīm. Precīzāk - tās savienojas ar Visuma centru un pastāv absolūtā harmonijā ar to.
A: Tu teici, ka mēģina izdarīt tā, lai mēs veiktu pāreju savā ķermenī. Kāpēc?
D: Tāpēc, ka šāda veida eksperiments vēl nekad nav veikts. Un, par cik, Visumā visur veic eksperimentus, tad ir pienākusi kārta pamēģināt to veikt arī šeit.
A: Tātad mēs šajā sarakstā esam nākošie!
D: Varētu tā teikt.
A: Vai visas pārējās planētas, kuras veica pāreju- veica to vienādi? Visas?
D: Nē, katrai un katrā pārejā bija kaut kas jauns.
A: Vai tu atnāci šurp, lai izbaudītu šo jauno planētas pāreju?
D: Nē. Mani un tāpat kā pārējos inuakus atsūtīja šurp, lai mēs palīdzētu jums izskaidrot dažas lietas un lielākais vairums Zemes iedzīvotāju sekmīgi veiktu pārejas posmu. Mēs cenšamies atmodināt apzināšanos masu līmenī, bet to var izdarīt tikai caur vēstījumiem.
A: Vai tu runā par to, kas notiks vēlāk?
D: Nē, es runāju par to, ka Zemes iedzīvotājiem ir pa īstam jāzina, kas viņi ir, no kurienes ir atnākuši, kas viņus vada un kāda ir viņu vieta Visumā.
A: Kas mēs esam?
D: (izmainīta balss) Es - Aghtons. Es esmu atnācis pateikt jums, ka jūs esat gaisma. Jūs - Matrices bērni, iespējams, vieni no pilnīgākajiem, ko tā ir radījusi. Jūsos ir visi Matrices elementi, kā vibrāciju, tā arī enerģētiskajā līmenī. Jūs - augstākie, pilnība, absolūts un tāpēc jums kā tādiem arī vajag izpausties. Jūs tikāt radīti no Visuma pulsa, Radītāja elpas un Dieva vēlēšanās. Jūs esat Viņa bērni un jums piemīt tādas pat spējas, spēks un īpašības. Šobrīd ir pienācis jūsu laiks kļūt aktīviem, apzināti ņemt dalību, kļūt par Līdzradītājiem. Mostieties!
Pateicis šos vārdus, Dāvids nogāzās uz dīvāna. Es steidzos pie viņa, bet nepaspēju viņu uztvert. Viņš atvēra acis un pateica: Atvaino, es sajutu kā jaudīga enerģijas plūsma iziet caur manu ķermeni un man palika slikti.
Es pasniedzu viņam glāzi ūdens, bet noklusēju, ka pēdējo frāzi viņš pateica ar citu balsi.
Es ieskatījos viņa zilajās acīs, septiņgadīga bērna acīs un pajautāju sev - cik Visuma noslēpumu aiz tām slēpjas.
Es piedāvāju šodien beigt mūsu sarunu.
Sestā nodaļa
A: Iepriekšējā, tikšanās reizē, mēs palikām pie tā, ka tu atnāci šurp, lai atnestu vēstījumu. Vai mēs varam par to sīkāk parunāt?
D: Jā, bet vispirms, es tev gribētu izstāstīt planētas Inua vēsturi.
A: Labi.
D: Ļoti sen, apmēram pirms astoņi simti tūkstošiem gadu, pēc Zemes gadu skaitīšanas, Inua bija līdzīga Zemei. To apdzīvoja primitīvas būtnes, kuras tikai attālu atgādināja tagadējos Inua iedzīvotājus. Viņi bija nesaprātīgi un viņiem nepiemita neviena spēja, kuras šodien ir Inua iedzīvotājiem. Viņu bagātība bija tīrs ūdens un zeme - minerāļi, kristāli un krams. Pateicoties tikai šiem resursiem, viņi kļuva par galaktikas mednieku mērķi. Vienreiz uz planētas nolaidās kuģis. Tas bija mazs, bet ļoti līdzīgs tiem aparātiem, kurus tur izmanto šodien. Piloti bija divas dīvainas būtnes, ļoti attīstītas, bet agresīvas. Viņi izpētīja augsni, paņēma tās paraugus un aizlidoja paņemot līdzi divus inuaku bērnus. Tā planētas iedzīvotāju daļa, kura bija kontaktā ar atnācējiem, noticēja, ka tās ir pārdabiskas būtnes. Par iemeslu kalpoja gan atnācēju kuģis, ar kuru viņi atlidoja, gan savādais priekšmets, kuru viņi uzstādīja uz planētas virsmas. Ja mēs uz to paskatītos šodien, tad tas mums atgādinātu parabolisko antenu. Bet, ņemot vērā iedzīvotāju attīstības līmeni, tad nebija nekas dīvains, ka viņi to sāka pielūgt.
Pagāja diezgan daudz laika pēc tā, kā viņi aizlidoja, apmēram divas paaudzes… Vai tev kaut kas nav skaidrs?
A: Jā. Vai tajā laikā inuaki dzīvoja tikpat ilgi?
D: Nē, pašām vecākajām būtnēm uz planētas bija 40 - 50 Zemes gadu.
A: Vai Inua bija tāda pati kā tagad? Es domāju par reljefu un klimatu…
D: Tobrīd Inua bija atkarīga no dabas kaprīzēm. Ļoti spēcīgi bija pērkona negaisi, bet īsi. Ja es pareizi esmu sapratis, tad bija arī ziema un ļoti auksta. Bija kalni, pauguri un līdzenumi, bet ne tur, kur tie atrodas patreiz.
A: Vai draudēja arī briesmas? Vai bija bīstami augi un plēsēji?
D: Pašas lielākās briesmas slēpās ūdeņos. Tur dzīvoja radījumi- līdzīgi gigantiskiem krokodīliem, tie līda ārā no ūdens un iznīcināja iedzīvotājus. Tāpēc cilvēki bija pieraduši gulēt uz klintīm un kokos. Viņi būvēja sev mājokļus no augiem un žagariem, kaut kas līdzīgs liānām, un tur nakšņoja.
A: Vai dzīvnieki arī bija?
D: Jā.
A: Vai tos nogalināja un izmantoja pārtikā?
D: Jā.
A: Vai pārtiku gatavoja? Vai uguns arī bija?
D: Jā, bet ne tā kā tagad. Viņiem nebija ne sērkociņu, ne šķiltavu. Bet bija noteiktas vietas, kur no zemes izgāja uguns. Tas bija dabisks.
A: Ko viņi ēda?
D: Augus, tikai tos negatavoja. Tos vienkārši noplūca un ēda. Jebkurā gadījumā, trauku viņiem arī nebija. Ieročus viņi izgatavoja no akmens, koka un virvēm, kuras izgatavoja no augiem.
A: Ko viņi dzēra?
D: Ūdeni.
A: No jūras?
D: Nē, no avotiem. Viņi baidījās tuvoties jūrai un jūras ūdeni dzert arī nevar.
A: Kāpēc vidējais dzīves ilgums bija tik īss?
D: Tāpēc, ka visbiežāk viņus nogalināja, vai viņi gāja bojā paši, aiz neuzmanības. Bija vēl slimības un savstarpēji kari.
A: Kāpēc viņi karoja?
D: Viņi dzīvoja slēgtās grupās, klanos un ja satika citus, tad tiem uzbruka.
A: Vai valdība viņiem bija?
D: Par vadītāju vienmēr bija pats vecākais. Ja viņš nomira, tad viņa vietu ieņēma pēc vecuma pats vecākais.
A: Vai laulības viņiem bija?
D: Katrs bija kopā ar to, ko gribēja, bet tikai no savas cilts.
A: Skaidrs!
D: Kā es teicu, pagāja divas paaudzes pēc šo būtņu apmeklējuma.
A: Man ir vēl viens jautājums - kā izskatījās tās būtnes, kuras atnāca no kosmosa?
D: Viņas bija līdzīgas tagadējiem inuakiem, tikai viņiem bija tumši pelēka āda un iepelēkas acis. Kad es saku, ka līdzīgi, tas nozīmē, ka viņiem bija tāda pati stāja, tikai uz muguras un gar mugurkaulu viņiem bija lielas, resnas, brūni zaļas adatas. Arī āda viņiem bija raupja. Un vēl īpaša smaka.
A: Kas par smaku?
D: Savāda, it kā sēra un peļu smaka.
A: Vai viņi bija labi?
D: Sākumā visi noticēja, ka viņi ir ļoti labi. Viņi cilvēku uzticību iekaroja ar to, ka ieradās ar divām būtnēm, kuras bija ļoti līdzīgas vietējiem iedzīvotājiem. Inuaki nesaprata, ka tie bija to, pirmoreiz, divu aizvesto bērnu pēcteči. Pateicoties tam, sadarbība starp diviem būtņu veidiem sākās ļoti viegli. Viņi atnesa planētas iedzīvotājiem attīstību, iemācīja tos strādāt kā ar vienkāršiem instrumentiem, tā arī ar sarežģītām mašīnām, parādīja kā strādāt ar uguni. Viņi izvēlējās dažas būtnes un iecēla tās par galvenajām. Iemācījā tiem, kā turēt paklausībā iedzīvotājus. Šīs būtnes izgatavoja tievus metāla sapļus, uzlika galvenajiem uz galvas un apgalvoja, ka tādā veidā viņi ir pasargāti no ļauna. Viņi iznīcināja ūdenī esošos briesmoņus, lai varētu strādāt piekrastē un uz ūdens. Bet inuaki neievēroja, ka jaunie indivīdi, kuri dzima kolonizācijas laikā, atšķīrās no saviem vecākiem. Ārēji viņi bija ļoti līdzīgi, bet daudz veiklāki, prasmīgāki un spējīgāki.
A: Kāpēc?
D: Tāpēc, ka viņi savienoja savu ģenētisko materiālu ar inuaku ģenētisko materiālu, bet pēc tam iedzīvotājiem implantēja rezultātu, tādā veidā, aizsākot jaunu paaudzi.
A: Kāpēc viņiem tas bija vajadzīgs?
D: Viņiem bija vajadzīgi gudri strādnieki, kuri varēja prātīgi spriest un strādāt ar aparatūru, kuru viņi atveda.
A: Ko viņi patiesībā meklēja?
D: Zeltu, kramu, kristālus un citus derīgos izrakteņus.
A: Kā viņi tos izmantoja?
D: Lielāko daļu viņi sūtīja uz mājām. Viņi tos izmantoja arī kuģu būvēšanai, bet pamatā, lai varētu nodrošināt viņu, kā veida, izdzīvošanu.
A: Kas viņi tādi ir?
D: Viņi sevi sauca par anunakiem. Viņi atnāca no Drakona zvaigznāja.
A: Vai šī krustošana bija veiksmīga?
D: No vienas puses jā, jo inuaki ļoti stipri attīstījās. Viņi sāka saprast, uztvert lietu būtību, patstāvīgi spriest, evolucionēt. Viņi uzbūvēja sev mājas uz zemes un organizēja kaut ko līdzīgu pilsētām.
A: Vai visi izmainījās?
D: Vēl palika daži izolēti klani, bet anunaki viņus likvidēja, uzskatot tos par agresīviem.
A: Vai pēc ģenētiskajām pārmaiņām dzīves garums palielinājās?
D: Inuaki sāka dzīvot ilgāk, pamatā, pateicoties tam, ka vairāk nebija draudu dzīvībai. Vairāk nebija karu, varmācīgu nāves gadījumu, ēdiens kļuva daudzveidīgāks, pateicoties atnācējiem, kuri iemācīja inuakus apstrādāt zemi. Tomēr vēl notika nelaimes gadījumi darbā, bet ļoti reti. Vienīgā problēma bija tas, ka laiku pa laikam pazuda atsevišķi indivīdi. Anunaki teica, ka viņi pārcēlās uz augstāko būtības plānu tāpēc, ka viņi bija īpaši. Anunaki sevi nostādīja kā augstākās dievības, kā augstākos vadītājus.
A: Vai kaut kas līdzīgs reliģijai?
D:  Jā, tikai viltus. Inuaki no saviem senčiem pārņēma ideju par to, ka anunaki šeit bija jau senāk un atstāja te kaut ko ar mērķi aizsargāt.
A: Cik ilgi pastāvēja kolonizācija?
D: Apmēram 30 000 gadu. Šajā laika periodā viņi mierīgi dzīvoja uz planētas.
A: Kas notika tālāk?
D: Reiz, kāds inuaki noņēma riņķi, ko bija saņēmis piedzimstot. Sākumā viņš to noņēma tikai tad, kad anunaki to nevarēja redzēt, bet atkārtojot šo procesu vairākas reizes, viņš sāka saprast kungu patieso dabu, viņš sāka sajust to slikto smaku un negatīvās vibrācijas. Pēc tam viņš ieraudzīja, kā viņi ēd inuaki.
A: Ko nozīmē - ēd?
D: Ļoti vienkārši. Tikai tas bija vēl arī sava veida rituāls.
A: Kāds rituāls?
D: Viņi piestiprināja pie metāla riņķa divas auklas, kuras savukārt, bija savienotas ar milzīgu kristālu. Pēc tam piestiprināja indivīdu ar galvu uz leju un pārgrieza tai rīkli. Lejup tekošās asinis savāca speciālā traukā, no kura pēc tam dzēra, pa apli, visi klātesošie. Pēc tam upurim nodīrāja ādu, gaļu sadalīja savā starpā, bet pārpalikumus izmeta jūrā.
A: Vai viņi bija slikti?
D: Viņi bija ļoti slikti. Tagad par viņiem ir daudz vairāk zināms. Viņi - ļaunas būtnes. Vari viņus salīdzināt ar siseņiem, kuri atnāk, kolonizē, nogalina, zog resursus, piesārņo planētu, bet pēc tam pamet to un iet meklēt jaunu vietu.
A: Kāpēc viņi tā dara?
D: Tāpēc, ka uz viņu planētas ir maz resursu un šobrīd tā ir nederīga dzīvošanai. Viņi turpinās kā veids, bet priekš tam viņiem ir nepieciešami kristāli. Viņu kuģi un aprīkojums ir izgatavoti no zelta un karma sakausējuma. Viņi nevar nogalināt viens otru un tāpēc viņiem vajag meklēt barību kaut kur citur.
A: Vai viņi pārtiek tikai no gaļas?
D: Viņi ēd tikai gaļu, bet vēl viņi pārtiek… no dzīvības.
A: Ko nozīmē - dzīvības?
D: To viņi glabā kristālā, kuru izmanto pie upurēšanas… kā jau es tev stāstīju… nāves mirklī… un laiku pa laikam viņi pie tā pieskaras, lai pārņemtu vibrāciju.
A: Ko nozīmē - nāves mirklis?
D: Enerģija, kura atbrīvojas nāves brīdī ir ļoti jaudīga. Tikpat jaudīga, kā tā enerģija, kura rodas ieņemšanas brīdī. Tieši to viņi ievietoja kristālā un izmantoja, kad radās nepieciešamība.
A: Labi, bet ko darīja šī enerģija?
D: Ar tās palīdzību viņi dzīvo. Tev ir jāsaprot, ka viņiem nav neviena pozitīva pārdzīvojuma. Viņi nezina, kas ir mīlestība. Viņi nav spējīgi to izpaust un viņi no tās izvairās kā prot. Viņi - pašas negatīvākās būtnes Visumā. Viņām nav ne sirdsapziņas, ne žēlastības, ne līdzjūtības. Vienīgais viņu mērķis ir viņu veida izdzīvošana.
A: Vai viņi arī šobrīd dzīvo uz Inua?
D: Nē, viņi jau sen atstāja planētu. Bet viņi uz tās atradās vairāk kā 200 000 gadu.
A: Liekas, tu teici trīsdesmit?
D: 30 000 gadu viņi turēja inuakus verdzībā, ja tā var izteikties. Precīzāk, inuaki sacēlās pret viņiem pēc 30 000 gadiem. Sākās nopietnas sadursmes, kurās tika zaudēts daudz dzīvību, no abām pusēm. Pēc tam likās ka viss ir atrisinājies, jo anunaki nolēma aizlidot. Tas bija apmāns, viņi tikai izlikās. Ar uzticamo inuaku palīdzību viņi uzcēla kaut ko līdzīgu pazemes bāzēm un tur slēpās apmēram 200 000 gadus. No turienes viņi pārvaldīja planētu un visu šo laiku nodarbojās ar to pašu.
A: Vai inuaki neko nepamanīja?
D: Nē. Viņi uz vadošajiem amatiem norīkoja inuakus, kuri viņiem palīdzēja, jo dzīvoja dubultu dzīvi un patiesībā kalpoja anunakiem.
A: Bet, viņi taču mira…
D: Nomira, bet atstāja pēcnācējus, kuri bija speciāli apmācīti kalpot šim mērķim.
A: Vai tas nozīmē, ka uz Inua, tāpat kā uz Zemes, bija valdošo dzimtu modelis?
D: Protams. Jo šī pārvaldes forma eksistē Matricē.
A: Bet, kā tā sanāca, ka mēs izvēlējāmies tieši šo modeli?
D: Ja to vienbalsīgi pieņēma noteiktā momentā! Ja tu kaut ko pieņem un tev pievienojas citi, tad tu nokļūsti Matrices segmentā, kur atrodas informācija un iespējams arī ideju iemiesošana.
A: Kā jūs no tā tikāt vaļā?
D: Tas notika tikai pēc tam, kad vairākas paaudzes bija par viņu vergiem. Noteiktā vēstures momentā Inua veica vibrāciju pāreju. Jaunais enerģētiskais stāvoklis vairāk neatļāva anunakiem dzīvot uz šīs zemes. Viss ir vienkārši - viņi nevarēja palikt un tāpēc paši aizgāja.
A: Uz kurieni viņi aizgāja?
D: Aizgāja uz citiem debesu ķermeņiem. Viņi, galvenokārt, meklē planētas, kuras atbilst viņu vajadzībām - atmosfēra, iedzīvotāji un resursi.
A: Vai inuakiem no viņiem kaut kas palika ģenētiskajā līmenī?
D: Jā, arī šobrīd inuakiem var atrast viņu DNS. No pārejas brīža bija vajadzīgs apmēram tūkstotis gadu, lai novērstu negatīvās sekas. Es domāju pilnībā.
A: Cik es sapratu, tad inuaki jau ilgu laiku dzīvo izpaužot sevi tikai pozitīvi.
D: Jā. Tas nozīmē, ka visu var izmainīt. Vajag tikai vēlēties.
A: Vai inuaki vēl līdz pārejai saprata, kas viņi ir patiesībā?
D: Tikai daži. Patiesībā, viss bija aprīkots pilnībā. Inua bija viņu pakļautībā un viss tika pasniegts tā, lai noslēptu patiesību. Tie, kuri runāja vairāk kā vajag, tika iznīcināti vai pakļauti īpašām procedūrām, kur tika iznīcināta viņu griba un spēja pretoties. Sabiedrības struktūra bija izdomāta tāda, lai visi paliktu bezpalīdzīgi.
A: Vai šodienas inuaki, pēc būtības, ir pagātnes inuaku un anunaku krustojums?
D: Jā.
A: Tas nozīmē, ka inuaki ir tādi, kādi viņi ir pateicoties anunakiem?
D: Jā, šodienas inuaki, kā veids, ir attīstījušies pateicoties anunaku ģenētiskajai ietekmei.
A: Vai tas nozīmē, ka anunaki kaut kādā veidā ir augstākā rase?
D: Viņi bija pārāki par inuakiem daudzos rādītājos. Vispirms jau tajā, ko mēs saucam par intelektu. Pēc tam, viņi bija telepāti. Viņi prata sazināties no attāluma, spēja iedarboties uz domāšanu un viņiem bija jaunākās tehnoloģijas.
A: Vai viņi bija tie, ko mēs saucam par paranormāliem?
D: Jā.
A: Vai viņi nodeva daļu no savām spējām inuakiem, ģenētiskās krustošanās rezultātā?
D: Protams nodeva, kaut arī pacentās to nedarīt. Tieši šīs iemesla dēļ, tūkstoš gadu garumā, inuakus indēja ar dažādām vielām. Tās pievienoja ūdenim, izsmidzināja gaisā un uz zemes.
A: Kas tās bija par vielām?
D: Vielas, kuras bloķēja pieeju šim informatīvajam gēnam. Šīs spējas izpaudās tikai pēc pārejas.
A: Es sapratu. Vai inuaki tādu attīstības līmeni sasniedza pateicoties anunakiem?
D: Jā.
A: Ja nebūtu viņu, tad Inua nevarēja kļūt par to, kas tā ir šobrīd.
D: Jā, tieši tā.
A: Tas nozīmē, ka šī kolonizācija, kaut kādā veidā bija ieplānota tādēļ, lai planēta varētu evolucionēt.
D: Jā. Viņus arī kaut kā vajag izmantot. Nekas Visumā nav radīts veltīgi.
A: Vai anunaki ir veca rase?
D: Viņi ieradās vieni no pirmajiem Visumā.
A: Vai viņi arī ir no Matrices?
D: Viss nāk no Matrices un tur arī atgriežas.
A: Vai viņiem ir sava vieta, savs Matrices segments? Ja viņi ģenētiski izmainīja Inua iedzīvotājus, tad tie ir pārgājuši uz viņu segmentu?
D: Nē, viņi palika Inua segmentā. Planētas un tās iedzīvotāji saglabā piederību.
A: Un Inuaki, kuri nomira līdz visu iedzīvotāju ģenētiskajai izmaiņai?
D: Viņi arī palika Inua segmentā, bet, reinkarnējoties, ieguva anunaku DNS.
A: Tas nozīmē, ka no sava segmenta iziet nevar, lai arī cik attīstīts tu būtu.
D: Tas tā ir. Visi iziet reizē vai nekad.
A: Un, mūsu svētie, kā runā, aizgāja pie Dieva?
D: Viņi aizgāja uz Matrici, planētas Zeme segmentu, no kura viņi reinkarnēsies atkal, ja būs vajadzība vai paliks tur kā vadītāji. Tas notiek ar tiem, kuri ir apguvuši visas mācību stundas un ir parādījuši to darbos.
A: Ja es pareizi saprotu, tad lai arī cik attīstīts tu esi, pāriet uz citu segmentu tu vari tikai ar visiem citiem.
D: Jā. Mēs visi esam viens. Mēs un mūsu planēta. Mēs varam evolucionēt tikai visi kopā.
A: Ja vairākums evolucionē, bet kāds nē? Kas ar viņiem būs?
D: Ja mēs runājam tieši par Zemi, kura gatavojas lielām pārmaiņām, tad situācija var šķist mazliet citāda. Astrālais ķermenis ne pārāk bieži veic pārejas- tam ir vajadzīgi simtiem tūkstoši gadu, lai sagatavotos. Šā laika periodā cilvēki reinkarnējoties atnāk uz Zemi, apgūstot dažādas vibrācijas, izpētot planētu un tās emocijas visos aspektos. Tagad domājam, ka Matrices līmenī mēs esam sagatavoti. Tie, kas neatbilst, tiks pārnesti uz Matricu līdz tam laikam, kamēr pāreja pilnībā nebeigsies. Tad tiks risināts jautājums, kurš no viņiem saņems iespēju atkal atgriezties uz Zemes. Pārējie tiks izņemti no šī segmenta un pārnesti uz jaunu, speciāli radītu segmantu. Tur atradīsies dvēseles no dažādiem Matricas segmentiem - līdzīgas vibrāciju līmenī. Tās savienosies radot jaunu Matrices segmentu.
A: Vai tās sāks visu no sākuma?
D: Jā.
A: Vai tām atkal vajadzēs reinkarnēties?
D: Jā. Uz citas planētas. Jaunas.
A: Tieši tāpat kā šeit? Aizmirstot, ka viņi jau kādreiz ir dzīvojuši?
D: Jā. Tas ir Matrices likums.
A: Vai Inuaki arī aizmirsa?
D: Protams. Kā es jau teicu- tas ir likums.
A: Tātad tie, kas nepakļaujas vairākumam, mūs atstās?
D: Varbūt, mazākumam.
A: Kā to saprast?
D: Planēta veiks pāreju. Cilvēkiem arī nāksies to veikt. Tas ir tas, kas notiks. Tie, kuri ir neapmierināti, automātiski tiks aizvākti no segmenta.
A: Bet tu teici, ka toni uzdod vairākums!
D: Jā, bet tagad ir īpašs gadījums - kaut kas tāds notiek ļoti reti. Tāpēc visa uzmanība tagad ir pievērsta Zemei. Īpaši tāpēc, ka fiziskā ķermeņa saglabāšana, tāds kāds tas ir, notiek pirmo reizi visā Visumā.
A: Vai inuaki saglabāja fizisko ķermeni?
D: Saglabāja, bet tikai kā formu. Tagad tam ir cita struktūra, blīvums, smadzenes un nervu sistēma arī tika izmainītas. Tas viss tagad ir savādāks salīdzinot ar to, kādi tie bija agrāk. Bet ārējais apvalks ir saglabāts.
A: Vai mēs paliksim tieši tādi paši?
D: Jā, tā grib.
A: Bet, ja neizdosies?
D: Izņemot Dievu, to neviens nezina. Ja nesanāks, tātad tam tā nevajadzēja notikt.
A: Kas notiks ar Zemi, ja nesanāks?
D: Tā pārstās pastāvēt. Tāpat kā Saules sistēma. Bet es nedomāju, ka notiks izgāšanās. Mūsu Saules sistēmas planētas jau sāka mainīties. Saule un planētas jau gatavojas. Tā būtu veltīga enerģijas šķērdēšana, ja Matrice atļautu kaut ko tādu. Padomā, planētai vajadzēja miljoniem gadu, lai to sasniegtu. Kāpēc jāiegulda tik liels darbs, lai pēc tam pilnībā visu iznīcinātu? Visumā visam ir sava nozīme, nekas tā vienkārši nepazūd.
A: Vai pastāv, kaut maza iespēja, ka mēs cietīsim neveiksmi?
D: Vienmēr pastāv divas iespējas, bet es domāju, ka viss būs labi.
A: Cerēsim.
D: Šodien es gribētu beigt, nākošu reizi parunāsim par Zemi.
Septītā nodaļa
A: Tu teici, ka šodien gribi parunāt par Zemi.
D: Jā. Es gribēju tev izstāstīt, ka tas kas notika uz Inua, notika arī uz Zemes. Es domāju par kolonizāciju.
A: Kas mūs kolonizēja?
D: Tie paši anunaki. Pirms apmēram 500 000 gadu uz zemes nolaidās kuģis. Paņēmuši ūdens un zemes paraugus, viņi aizlidoja, lai atgrieztos kopā ar citiem un apmestos šeit. Mērķis bija tāds pats - dabisko resursu izmantošana. Atgriežoties, viņi sev līdzi atveda Inuakus no Inua. Apmācīt vietējos strādāt ar viņu sarežģīto aprīkojumu bija samērā grūti, tāpēc viņi atveda inuakus. Viņi sāka strādāt, bet bija redzams, ka tikai viņu spēka ir par maz. Pēc tam notika inuaku sacelšanās. Pēc tās anunakiem nācās iesaistīt darbā arī cilvēkus. Izrādījās, ka cilvēki savās spējās nevarēja pat līdzināties inuakiem. Viņi visu tikai jauca. Tā Zemes iedzīvotāji tika ģenētiki izmainīti, tikai DNS paņēma inuakiem, bet nevis no anunakiem.
A: Vai tu gribi teikt, ka mēs esam brāļi?
D: Jā.
A: Mums ir jūsu DNS?
D: Jā. Jūs kā veids pastāvat pateicoties mums. Uz tobrīd pastāvošā ģenētiskā materiāla tika uzlikts mūsu ģenētiskais materiāls - it kā piedzimtu pašreizējā cilvēku rase.
A: Kāpēc mēs neesam jums līdzīgi?
D: Anunaki vienmēr saglabāja ārējo veidolu, jo tas atbilst izcelsmes videi. Fiziskais aspekts pilnībā atbilst planētai.
A: Zinātniskajās aprindās pastāv hipotēze, ka cilvēka DNS tika izmainīta noteiktā evolūcijas posmā un ka planetārajā līmenī, mums ir viens kopīgs sencis, sieviešu dzimtes, kurš ir dzīvojis 180 000 - 300 000 gadus atpakaļ Afrikā.
D: Tas tā ir. Tā ir taisnība. Tad notika pirmās ģenētiskās izmaiņas.
A: Pirmās?
D: Jā, par cik, apmēram pirms četrdesmit tūkstošiem gadu, anunaki pievienoja savu ģenētisko materiālu. Tad sākās tas brīdis, kad cilvēki sāka apzināties, kas viņi ir. Anunaki nodomāja, ja mēs ģenētiki būsim tuvāk viņiem, tad mēs viņus pieņemsim.
A: Vai mums ir inuaku, anunaku un primitīvā cilvēka DNS?
D: Jā.
A: Pēc loģikas iznāk, ka mēs vairāk esam no anunakiem.
D: Nē, par cik jaunās ģenētiskās izmaiņas neizdevās veikt visiem iedzīvotājiem. Tāpēc izveidojās sajaukums, kāds saņēma papildus anunaku DNS, bet kāds saņēma no inuakiem. Pastāvēja arī tīrasiņu dzemdības, kur kā svētumu godāja anunaku asins saglabāšanu.
A: Vai tagad mēs esam, vairāk vai mazāk, vienādi?
D: Nē. Viss strādā pēc tiem pašiem noteikumiem. Pastāv tīrasiņu dzemdības.
A: Tu gribi teikt, ka ir ģimenes, kurās ciena savu izcelšanos un nepieļauj asins sajaukšanos.
D: Jā.
A: Kas notika ar anunakiem, kad viņi aizlidoja?
D: Viņi neaizlidoja. Viņi ir šeit ar mums. Tāpat kā arī uz Inua, viņi ir paslēpušies.
A: Es jau dzirdēju šo teoriju un nezinu kam ticēt.
D: Es nevienu negribu pārliecināt. Es tikai gribu pateikt, ka viņi pārvalda pasauli. Taisnība - ar citu rokām, bet valdnieki ir viņi.
A: Saki lūdzu, vai anunaki ir līdzīgi reptiļiem, tikai uz divām kājām?
D: Jā.
A: Ir cilvēki, kuri viņus sauc par reptiļu rasi.
D: Vari saukt viņus kā gribi. Bet viņi ir īsto anunaku mantinieki, viņu pēcteči.
A: Es zinu šo teoriju un grūti ir tai noticēt. Neviens viņus nav redzējis, neviens precīzi nezina…
D: Zina! Viņus visi zina. Valdības pārstāvošās personas un viņu pakalpiņi. Mēs - viņu maza daļiņa.
A: Vai no viņiem mums ir tikai DNS?
D: Nē. Vēl smadzeņu apgabals, kurš atbild par agresiju un negatīvajām emocijām.
A: Pastāsti, kā tu redzi - kā viņi mūs pārvalda?
D: Pirms apmēram 6500 gadiem, pēc masu nemieriem, anunaki nolēma atkāpties. Tikai ne tiešā veidā, viņi nolēma darboties no ēnu puses. Tāpēc viņi nodibināja vairākas noslēpumainas sabiedrības un iezīmēja pamatlīnijas dažām, mūsdienās pastāvošām, reliģijām. Viņi apmācīja mācītājus un sūtīja viņus sludināt, ieviesa dogmas par izkropļotu ticību. Tas viss sevi lieliski attaisnoja tāpēc, ka iedzīvotāji sāka pielūgt un klausīt viņus.
A: Iznāk, ka visi ticēja sava veida doktrīnai.
D: Nē. Viņi izvēlējās dažus cilvēkus pie dzemdībām, viņiem pašus tuvākos pēc asinīm. Tikai viņi zināja patiesību. Tieši viņi veica, labi sagatavotajos rituālos, cilvēku upurēšanu. Asinis un orgānus viņi atdeva kā dāvinājumu kungiem.
A: Senos laikos patiešām pastāvēja upurēšana, tikai to veica kā cieņas apliecinājumu dieviem.
D: Jā. Viņi arī bija šie dievi, bet šī rituālā upurēšana tiek veikta arī tagad. Saproti, viņi ir atkarīgi no tās, tā ir viņu barība. Viens no šo noslēpumaino sabiedrību mērķiem ir zināšanu nodošana. Šobrīd šīs okultās sabiedrības pastāv visā pasaulē un strādā visās sociālajās sfērās.
A: Kā viņi to dara?
D: Caur valdības vīriem, dažādām organizācijām un firmām, caur banku sistēmu, armiju, policiju, caur likumiem, caur izglītības sistēmu, caur masu mēdijiem. Viņi ir visur, pateicoties tiem, kuri viņiem kalpo. Viņi tos apmācīja un šie cilvēki savukārt apmāca citus un tā tālāk. Viņi ir tie, kuri pārvalda pasauli un mūs šobrīd.
A: Labi, bet kā viņiem tas izdevās?
D: Viņi ir veca rase. Viņu zināšanas ir milzīgas un labi sakārtotas. Viņi ir pakļāvuši matēriju un zina visus Visuma aspektus, lieliski pārvalda astroloģiju. Viņi var iedarboties uz cilvēku prātu, laika apstākļiem, enerģiju, dvēseles stāvokli - var darīt visu, kas ienāk prātā, kad ienāk prātā un tik bieži, cik viņi vēlēsies. Viņi izmantoja reliģiju, ievadod izkropļotus un melīgus ticējumus, kuri bija nepieciešami viņiem. Viņi piespieda cilvēkus noticēt, ka astroloģija un zināšanas ir sātana mācība. Viņi padeva ideju, ka sapņi un redzējumi ir no velna, kaut velns, ka mēs viņu iedomājamies, vispār neeksistē. Sapņi un redzējumi nāk no Matrices, no Visuma. Visās vietās uz Zemes, kur ir labvēlīga enerģētiskā iedarbība vai enerģijas nodošanas potenciāls, viņi ir uzcēluši ēkas vai būvēs ar mērķi to visu iznīcināt. Viņi nevar pieļaut, ka izmainīsies pilnīgas aprobežotības situācija, kuru viņi ir uzspieduši Zemes iedzīvotājiem.
A: Un tomēr, kā viņiem izdevās pasauli pakļaut savai kontrolei?
D: Ar reliģijas palīdzību, kuru viņi izmantoja kā ļoti efektīvu smadzeņu skalošanas programmu un intuīcijas likvidēšanu, ar politikas palīdzību un pati galvenā ir finansu sistēma. Patiesībā, viņi ir mūsu nauda. Viņi dod mums ēdienu, siltumu, dzīvesvietu, skolas, atvaļinājumus, veselību un absolūti visu. Valdošās ģimenes- viņu tiešie pēcteči. Mūsu prezidentu vēnās tek viņu asinis. Visi kaut kādā veidā ir saistīti ar šīm okultajām biedrībām.
A: Vai valdošās ģimenes un prezidenti to apzinās?
D: Jā. Viņi zina savu izcelšanos, ciena to un pilnībā piekrīt visam, ko lemj organizatori. Viņi ir tie, kuri manipulē ar mūsu dzīvēm. Mēs piedzimstam, dzīvojam, strādājam un nomirstam viņu dēļ.
A: Bet pastāv zināmi garīgie novirzieni, kuri par to zina un runā.
D: Tas tā ir. Tikai daži no tiem tiek finansēti no tā paša avota, speciāli, lai būtu pieeja informācijai un tālāk varētu to izkropļot.
A: Tas nozīmē, ka mēs atrodamies noslēgtā aplī. Lai arī ko mēs darītu, vienalga paliekam par gūstekņiem.
D: Nē. Mums, pirmkārt, vajag klausīties savu dvēseli. Pēc radīšanas, neviens nevar būt augstāks, mēs visi esam vienādi. Tieši tāpēc neviens nedrīkst mums teikt, ko darīt, ko domāt, kam ticēt un ko mācīt.
A: Un tomēr, zinātne ir vajadzīga. Pateicoties tai, mēs attīstījāmies, izskaidrojām noteiktas lietas.
D: Zinātne viņiem pieder pilnībā. Tā ir ieņēmusi reliģijas vietu. Šodienas zinātnei nav nekāda sakara ar Matrices Patiesību. Šī zinātne ir izdomāta, radīta speciāli tam, lai tieši maldinātu, lai piespiestu mūs ticēt tam, kas nekādā veidā nav saistīts ar realitāti. Noteiktā evolūcijas periodā cilvēkā radās šaubas par reliģiozo dogmu patiesumu. Tad anunakiem nācās meklēt citu ceļu, lai varētu valdīt tālāk un lai varētu piespiest ticēt tam, kam vajag. Tā radās zinātne.
A: No kā viņi baidās?
D: Viņi baidās, ka cilvēki atmodīsies un apzināsies, ka dzīvo ārpus sava ķermeņa, ka ir Visuma Apziņas daļa, ka viņi ir brīvi un neierobežoti, tāpat kā pati radīšana.
A: Un kas par to, ja viņi apzināsies? Kas notiks? Nekas?
D: Cilvēki sakaus viņus un padzīs. Problēma ir tur, ka viņiem nav kur iet. Viņu planēta ir iznīcināta, bet pieeja citiem debesu ķermeņiem ir liegta. Viņi ir nonākuši līdz punktam, kur Matrice viņus izmainīs kā veidu. Vispirms viņus novedīs pie izmiršanas, bet pēc tam pie transformācijas. Viņi to negrib. Viņiem ir bail.
A: Vienalga nevaru saprast, kā viņi var darīt visu, ko grib? Kāpēc viņi nav atmaskoti?
D: Kas viņus atmaskos, ja viņi visu pārvalda? Visiem, kuri cenšas kaut ko pateikt, tūlīt piekarina etiķeti “šarlatāns”, “trakais” vai vienkārši “ļaundaris”. Mūsu vadītāji no aizkara ir radījuši brīnišķīgu programmu, ar kuru pārvaldīt apziņu un jūtas. Mums saka, ko mums domāt, kam ticēt, kā reaģēt, ko ēst, ko dzert, ko klausīties. Viss ir izplānots, izskaitļots un tiek izpildīts bez pretestības. Nekas nav palicis nepamanīts. Padomā, ja kaut kāds zinātnieks izdarīs atklājumu, kurš viņiem nepatiks, tad uzradīsies simtiem zinātnieku, kuri būs pret viņu. Bet, ja viņi gribēs palaist masās, tā saucamo, “zinātnisko atklājumu”, tad simtiem zinātnieku to atbalstīs. Patiesībā ir arī cilvēki, kuri nav apmuļķoti, kuri tic labestībai un izrāda to. Bet viņi tiek atstumti, par viņiem smejas, piekar dažādas etiķetes un viņus novāc pēkšņas nāves, pašnāvības vai nelaimes gadījumos. Viss ir izskaitļots līdz sīkumiem un viss tiek novērots/uzmanīts.
A: Labi, bet ja vairums cilvēku domās savādāk? Viņi neko nevarēs izdarīt. Nevar taču viņi nogalināt visu planētu! Iespējams arī šajā sistēmā ir cilvēki, kuri zina patiesību un grib to izstāstīt.
D: Tie kas zina patiesību un grib to izstāstīt visiem, tiek novākti… Kas attiecas uz vairākumu… tagad tas ir samērā sarežģīti. Mūs kontrolē, iedarbojoties uz smadzenēm un ar ķīmisko preperātu palīdzību.
A: Ķīmisko preparātu?
D: Visas ķīmiskās vielas, kuras tiek pievienotas ūdenim un pārtikas produktiem kā konservanti, pārtikas bagātinātāji, zāles ir speciāli radītas, lai piespiestu cilvēku smadzenes reaģēt tikai uz noteikta veida stimuliem vai precīzāk nereaģēt.
A: Bet zāles glābj dzīvības!
D: Jā. Dažas. Bet pārējās tika radītas, lai atdalītu cilvēku no Pirmavota.
A: Varbūt, bet ir ļoti grūti noteikt robežu. Ko mēs darītu bez antibiotikām un potēm…
D: Potes - pati lielākā šmaukšana. Tās iedarbojas uz imūnsistēmu. Man bija ļoti slikti pēc pēdējās potes, kuru man piespieda taisīt. Es skaidri redzēju, kā ievadītie mikrobi uzbruka enerģētiskajiem centriem, lai pēc tam izklīstu pa visu ķermeni, iedarbojoties uz limfātisko sistēmu un dziedzeriem.
A: Bet zāles palīdz!
D: Jā. Bet var arī bez tām. Patiesībā, tās vairāk kaitē nekā palīdz. Slimība tā ir zīme, brīdinājums, ka tu kaut ko dari nepareizi. Varbūt tur, kur tu dzīvo, apkārtne ir piesārņota, varbūt ēdiens nav pareizs, varbūt domas un jūtas nav pareizas. Tā vietā, lai dzertu tabletes, vajag apsēsties un izanalizēt to visu. Tabletes, kā es to redzu, iedarbojas tikai uz sekām, bet nepalīdz novērst cēloņus. Kad tu lieto zāles, tad tās organismā sadalās un pārvēršas enerģijā. Šī enerģija var būt dažāda, atkarībā no zāļu sastāva. Kā tikai tās ienāk organismā, tās sāk regulēt sekrēciju, to palielinot vai samazinot. Tas it kā uzlabo, bet, pēc būtības, tas nav pareizi, jo organisms ar visu tiktu galā daudz labāk, ja izņemtu slimības cēloni.
A: Jā, bet antibiotiku atklāšana bija ļoti svarīga.
D: Jā, tikai tagad ar to manipulē. Jo vairāk antibiotiku tu lieto, jo spēcīgāk organisms cenšas no viņām aizsargāties, pat līdz tam, ka tas pārstāj vispār reaģēt. Vīrusi un mikrobi ir mūsu dzīves daļa, tie arī ir planētas daļa. Mēs dzīvojam kopā no paša sākuma. Mums tos vajag pieņemt un mūsu ķermenis to zina. Tas zina, ka viss ir izskaitļots.
A: Kur tagad ir anunaki?
D: Viņi dzīvo šeit kopā ar mums, nošķirti no mūsu tagadējās spējas redzēt un uztvert. Var teikt, ka viņi ir citā dimensijā, bet dzīvo šeit un tagad. Viņi aktīvi piedalās mūsu dzīvē, tikai mēs nevaram iedarboties uz viņiem.
A: Kur viņi konkrēti atrodas?
D: Viņiem ir milzīgas pazemes bāzes, līdzīgas pilsētām. Tur viņi dzīvo. Arī virspusē viņi ir. Viņi ir starp mums, mēs sadarbojamies ar viņiem, tikai vienkārši to neapzināmies.
A: Tas ir, mēs viņus neredzam? Viņi ir neredzami?
D: Nē, viņus var redzēt. Tikai viņi projektē kaut ko līdzīgu enerģētiskajam laukam apkārt sev un, ar tā palīdzību, viņi var pieņemt jebkuru veidolu, kādu vien grib. Tāpēc viņus ir grūti atpazīt.
A: Kā projektē?
D: Ar domām.
A: Un vairāk neko neizmanto?
D: Nē. Viņu saprāts ir augstāks par cilvēcisko. Tāpēc viņiem tā ir kā spēle. Viņi var piespiest mūs skatīt vajadzīgo tēlu bez lielām piepūlēm.
A: Un tā brīvi staigā starp mums?
D: Ne vienkārši staigā - vada un valda, dzīvo ar mums. Tas var būt priekšnieks, tuvs mums cilvēks, draugs…
A: Vai par tavu dzīvesbiedru var būt anunaks un to nezināsi?
D: Tas ir iespējams. Bet tā tas nenotiek, jo viņi uztur sakarus tikai savā vidē.
A: Pat ar tiem, kam ir viņu DNS?
D: Tikai īpašos gadījumos. Dažkārt, kad viņi nolemj uzlabot asins līniju, tad tiek pieņemti cilvēki no malas. Bet tikai pēc rūpīgas izvērtēšanas.
A: Kāda ir novērtēšana?
D: Tiek pārbaudīts ģenētiskais koks, raksturs, astroloģiskie faktori un vēl daudzi citi…
A: Astroloģiskie faktori?
D: Jā un pirmkārt. Viņi zina, ka planētu stāvoklis spēlē galveno lomu rakstura veidošanā. Tāpēc astroloģija ir pati senākā zinātne. Tā apvieno visas Visuma zināšanas.
A: Es nezināju, ka tā ir tik svarīga.
D: Tāpēc ka tev tas nav jāzina. Runāja ka astrologi ir burvji, pēc tam, ka viņi ir no velna. Tagad, kad neviena no šīm etiķetēm vairāk nestrādā, radās uzskats, ka tas viss ir blēņas un veltīga laika tērēšana.
A: Kāpēc?
D: Tāpēc, ka šī ir iespēja korelēt sevi ar Visumu. Būt harmonijā ar zvaigznēm, nozīmē, dzīvot saskaņā ar visu radīto. Mēs visi, protams, zemapziņas līmeņos, esam pakļauti Saules, Mēness un citu planētu iedarbībai. Zeme ir gigantisku izmēru magnēts, kurš griežas apkārt savai asij radot magnētisko lauku. Šis magnētiskais lauks atstāj ļoti svarīgu ietekmi uz visu dzīvību, kura ir uz Zemes. Ir kosmiskie cikli, saules pulsācijas, elektriskie signāli, elektromagnētiskās vētras. Ar šīm lietām cilvēkiem vajag rēķināties. Pastāv labvēlīgi laika periodi, kad var sēt, novākt ražu, noteikta veida darbībām, bērnu ieņemšanai, un tieši pretēji - nelabvēlīgi periodi. Visam ir sava nozīme. Nekas nav tāpat vien.
A: Bet es nesaprotu, kāpēc viņi to slēpj? Viņiem tas būtu pat labāk.
D: Nē, jo cilvēki tad saprastu dzīves jēgu. Apzināti dzīvojot, viņi saņemtu pieeju pie neizsmeļamajiem Matrices resursiem. Viņi sevi izārstētu ar kosmisko enerģiju, sētu laukus labvēlīgā laika periodā un tas novestu pie bagātas ražas un pārticības. Viņi tad vairāk neizmantotu pesticīdus, jo ar kaitēkļiem var tikt galā arī ar citu augu palīdzību, kuri ir salasīti noteiktos mēneša ciklos. Ja cilvēki ņemtu vērā zvaigžņu stāvokli, tad arī bērni dzimtu savādāki: labāki, spējīgāki, ar citu programmu, ar vienveidīgāku struktūru.
A: Ko nozīmē, cīnīties ar kaitēkļiem ar citu augu palīdzību?
D: Jā. Ar citu augu palīdzību var atgaiņāt kaitēkļus. Var arī iestādīt šos augus starp graudu un dārzeņu dobēm vai izsmidzināt to sulu. Tikai tuvāk patiesībai būtu iestādīt augus ne kā nogalināt.
A: Mini kāda auga piemēru?
D: Samtenes. Aizsargā dārzeņus, arī zemenes un avenes no kukaiņiemm kuri tās ēd. Ja tu iestādīsi samteņu krūmiņus starp dobēm un to malām, tad tavs dārzs būs aizsargāts. To es zinu precīzi. Es to vecmāmiņai un vectētiņam pateicu, bet viņi no sākuma man nenoticēja, bet pēc tam izrādījās, ka man bija taisnība. Viņiem vairāk nebija problēmu ar zemenēm.
A: Ko dara samtenes? Kādu ietekmi tās atstāj uz kaitēkļiem?
D: No vienas puses tās izdala vielu, kura kaitēkļus aizdzen projām, bet no otras puses - izdala speciālu enerģiju, kura aizsargā augus un, sadarbojoties ar kaitēkļu enerģētisko lauku, liek tiem atstāt šo vietu. Patiesībā, ar šo enerģiju samtenes aizsargā pašas sevi, bet palīdz arī augiem, kuri atrodas to tuvumā.
A: Vai tādu augu ir daudz?
D: Jā. Patiesībā visi augi ir kaut kam vajadzīgi. Nekas nepastāv veltīgi. Cilvēki var ar tiem ārstēties, bet svarīgas ir divas lietas: pirmā - kādā astrālajā periodā tie tika savākti un otrā - kas tos vāca.
A: Vai tas ir svarīgi?
D: Jā, tāpēc, ka noteiktos periodos augu ārstnieciskās īpašības paliek maksimālas. Bet arī cilvēka, kas tos lasa, garīgais stāvoklis ir ļoti svarīgs. Viņš ir pirmais, kurš pieskaras augam un var pārņemt tā enerģiju vai arī to izmainīt.
A: Es to nezināju!
D: Cilvēkam, kurš vāc augus, ir jābūt veselam, līdzsvarotam un mierīgam. Kaut vai sev jāpasaka, ka viņš ir vesels, mierīgs un līdzsvarots, kad iet vākt augus. Tas ir ļoti svarīgi.
A: Tas tā ir. Tikai to neviens nezina.
D: Augi ir dzīvas būtnes, labas un brīnišķīgas. Tie šeit ir tāpēc, lai tie būtu noderīgi un lai palīdzētu cilvēkam. Par nožēlošanu, mēs tos nogalinām, noraujam un pēc tam izmētājam. Tieši tāpat mēs rīkojamies ar eglēm. Ja tu dzirdētu kā tās kliedz, kad cērt! Veltīgi! Neviens tās nedzird!
A: Bet tu teici, ka tev patīk Ziemassvētki?
D: Jā, ļoti patīk. Tikai kā pādzīvojums, kā vibrācija. Man ir paveicies, jo mamma jau sen man nopirka mākslīgo eglīti. Tas ir ļoti labi, jo galvenais ir ideja. Nezinu vai es varētu palikt mājā, kurā ir izstādīts miris koks un vēl priecāties par to! Bet, cilvēkiem, acīmredzot, ir talants nogalināt augus un vēl par to priecāties!
A: Ko tas nozīmē?
D: Tas nozīmē, ka mēs nogalinam planētu, izšķērdējam tās bagātības un paši par to vēl sajūsminamies.
Bet es gribētu turpināt nākošo reizi.
A: Labi, tad šodien beigsim.
Pēc tam kad Dāvids aiziet, es ilgi sēžu, cenšoties apgūt informāciju. Nāk prātā, ka kaut kad lasīju Dāvida Ike grāmatu “Augstākais noslēpums”. Grāmatā ir iztulkotas 1850.gadā, apmēram 400 kilometrus Bagdādes, Irākā, atrastās Šumeru plāksnītes. Tekstu bija tulkojis Zaharijs Sitčins, cienījams zinātnieks, vēsturnieks, rakstnieks un lingvists.
Viņš apgalvoja, ka plāksnītes satur informāciju par augstāko rasi vārdā - AN.UNNAK.KI, kura uz Šumeru ir atnākusi no planētas Nibiru. Sitčins tic, ka šī planēta riņķo pa ovālu trajektoriju, kura sākas starp Jupīteru un Marsu, un aiziet tālu aiz Plutona. Viss cikls turpinās 3600 gadu. Plāksnītes satur ļoti precīzu informāciju par Saules sistēmu un visām planētām, ieskaitot, to izmērus un orbītas.
Sitčins saka, ka šie Anunaki ir atnākuši uz Zemi pirms 450 000 gadiem, zelta meklējumos. Viņi apmetās rajonā, kurš tagad atrodas Āfrikas kontinentā, lai iegūtu resursus. Sākumā strādāja tikai anunaki, bet pēc tam viņi sacēlās un viņu vadītāji nolēma izveidod hibrīdu rasi, kura būtu spējīga strādāt. Viņi izmēģināja ļoti daudzus variantus un beigās nonāca pie tās formas, kāds šodien ir mūsdienu cilvēks. Plāksnītēs ir aprakstīts, kā anunaki izveidoja ģenētikos atzarojumus, lai varētu pārvaldīt cilvēci viņu vārdā. Vispār, tiek aprakstīts kā tika izveidota karaļa vara.
Ir svarīgi atcerēties, ka no vēstures evolūcijas ir zināms, ka pirms 200 000 gadu notika rases “pilnveidošana”. Pēkšņi homo erectus pārvērtās par homo sapiens, lai pēc tam, apmēram pirms 35 000 gadiem pieņemtu vēl kaut ko un kļūtu par homo sapiens, tas ir, par šodienas cilvēku. Kas kalpoja par šo evolūcijas lēcienu iemeslu neviens nezina un sakarīgi nespēj paskaidrot. Zinātniskie pētījumi ir konstatējuši, ka mums ir bijis kopējs sieviešu dzimtes sencis, kurš dzīvoja Āfrikā pirms 140 000 - 300 000 gadu.
Astotā nodaļa
A: Mēs palikām pie tā, ka planēta iet bojā. Ko tu gribēji pateikt?
D: Iedomājies, ka mikrobi mūsu ķermenī sāks ņemt mūsu asinis un izmantos tās kā degvielu savām mašīnām. Izņems pa drusciņai mūsu kaulus, liks sev tos uz kakla vai rokām, lai palielītos citu priekšā. Varbūt griezīs mūsu matus un dedzinās vai aiznesīs tos kādam kā dāvanu, ciemos ejot, lai tos pēc tam izpirktu. Kaut ko līdzīgu mēs darām ar Zemi. Mēs to mokām, kropļojam, dalām, spīdzinām… un tas viss zinātnes un progresa vārdā. To mēs esam pārņēmuši no anunakiem: iztukšot un izpostīt resursus. To mēs esam vislabāk iemācījušies.
A: Bet, ja mēs tos neizmantotu, ko tad ar tiem mēs darītu? Ar ko brauktu, ar ko sildītos, ko ēstu?
D: Mēs to varētu darīt ar domas spēku. Ir vajadzīga tikai vēlēšanās.
A: Skaidrs. Tikai kāpēc to neviens nemāca? Kāpēc to nemāca skolās?
D: Tāpēc, ka skolas arī tiek kontrolētas. Viens no galvenajiem okulto zinātņu mērķiem bija destabilizēt izglītības sistēmu. Tas viņiem izdevās brīnišķīgi. Visa mācīšana ir balstīta uz loģiku un prātu. Informācija tiek strukturēta tā, lai iznīcinātu jebkādu intuīcijas izpausmi vai sakarus ar Matricu. Iznīcinot brīvu izpaušanos, skolotāji pārvērš bērnus par robotiem. Šeit ņem savu daļu arī vecāki. Cik reizes tu esi dzirdējusi kā vecāki saka: “vajag mācīties… vajag klausīt skolotāju… ja grāmatā tā ir rakstīts, tātad tā arī ir… es arī gāju uz skolu un nenomiru… es visu esmu sasniedzis pateicoties izglītībai…” Lūk šādā veidā, jūs pieaugušie uz mums izdarāt spiedienu. Kā tu domā, kāpēc bērniem vairāk nav interesanti, kāpēc man līdz vemšanai ir garlaicīgi bēnu dārzā un tur negribu atgriezties? Kāpēc man jāmācās tas, ko viņi grib, lai es mācos? Es zinu, ka tā nav patiesība!
A: Bet nevaram taču mēs visi sēdēt mājās, tad visi būsim analfabēti!
D: Nevajag sēdēt mājās. Vajag, lai jūs pieaugušie izmainītu sistēmu. Lai tas notiktu, jums to vajag vēlēties un tad tas noteikti būs iespējams.
A: Tu nevari apgalvot, ka nav vajadzīgu mācību priekšmetu… bioloģija, vēsture…
D: Tie būtu vajadzīgi, ja informācija būtu pareiza. Ko māca skolā? Viņu taisnību? Ko jūs iemācījāties? Viņu taisnību? Ko jūs darāt tagad? Strādājat viņu labā? Ko mēs darīsim, ja nekas nemainīsies? Mēs strādāsim viņu labā. Tas ir noslēgts aplis, no kura mēs, bērni, iziet nevaram jūsu dēļ, kaut gan jūtam un zinām, ka tas nav pareizi. Jūs viņus pieņemat, ticat viņu stāstiem sava slinkuma, izmisuma, ērtību dēļ vai vienkārši tāpēc ka esat apmierināti ar savu dzīvi. Ja tev jau viss ir, tad kāpēc vēl uz kaut kurieni plēsties?
A: Ne gluži tā. Mēs esam mantojuši šo sistēmu un to turpinām.
D: Jūs mantojāt sistēmu, kura nekad nav bijusi adekvāta. Un jūs to turpināt. Jūs esat vainīgi!
A: Ko mēs varam darīt?
D: Vēlieties pārmaiņas. Piedalieties to realizēšanā. Izvediet viņus uz “tīra ūdens”, parādiet to visai pasaulei.
A: Ko?
D: Anunakus.
A: Kā, ja mēs tos neredzam?
D: Izsakiet vēlēšanos viņus ieraudzīt un jūs viņus ieraudzīsiet! Patiešām, ir cilvēki, kuri viņus redz, tāpat kā es. Viņi ir starp mums, viņi ir mūsu dzīves daļa. Es esmu pārāk mazs, lai manī klausītos. Bet lielie, kuri viņus redz, klusē bailēs pret citiem.
A: Labi, bet ko darīt?
D: Tiem, kas viņus redz, ir jārunā par to. Lai parāda uz viņiem ar pirkstu. Viņus redzēt, tā ir Radītāja dāvana un to vajag izmantot.
A: Kāpēc daži viņus redz, bet pārējie neredz?
D: Tiem, kas viņus redz ir paplašināta pieeja Matricē. To var izdarīt, ja apzinies ķermeņa saistību ar augstāko Es. Kad informācija brīvi cirkulē starp šīm divām struktūrām un tās plūsma ir apzināta, tad parādās redzējums enerģētiskajā līmenī, no kura neko nevar noslēpt.
A: Bet tie, kam nav šādu spēju?
D: Viņi var sākt šo apmācību un šīs spējas parādīsies. Pēc tam to varēs apzināties.
A: Bet, kā?
D: Tā, kā es tev teicu. Jebkura vēlēšanās, ideja un vārds atbilst savai vibrācijai. Kad tu domā par kaut ko, tad šis impulss pārveidojas par domformu - enerģiju un tā ieiet noteiktā Matrices segmentā, kurš dos atļauju, lai šī vēlēšanās realizējas. It kā tu iesētu sēklas un gaidi, kad tās izaugs, lai tu varētu novāk ražu. Patiesībā, tagad cilvēciskās spējas radīt ir kļuvušas vēl spēcīgākas kā jebkad agrāk.
A: Labi, bet konkrēti, kā mēs varam atmodināt šo augstākā redzējuma spēju? Man liekas, ka tu runāji par trešo aci?
D: Vari to saukt arī par aci. Tikai tā ir pirmā acs, bet ne trešā un tieši uz informāciju, ko mēs no tās saņemam, mums arī vajag balstīties. To, ko mēs redzam ar fizisko redzi- tā ir “patiesības” projekcija, ko veic un kontrolē anunaki.
A: Bet konkrētāk, vai ir kaut kāda tehnika vai procedūra?
D: Kaut kas līdzīgs. Vispirms cilvēkam ir jānodibina sakari ar savu augstāko Es.
A: Ko tu sauc par augstāko Es?
D: Tā ir Taisnība. Tās ir pareizas un īstas zināšanas, kuras ir dziļi paslēptas mūsos. Tā ir tiešā pieeja Matricei un tāda ir katram. Tikai tā ir aptumšota ar pastāvošajiem traucējumiem.
A: Kādiem traucējumiem?
D: Anunaki negrib, lai cilvēki uzzinātu taisnību. Tāpēc viņi ne tikai ar izkropļoto informāciju, bet arī indē mūs ar vielām, kuras ir domātas tikai tam, lai turētu cilvēkus sava veida letarģijā. Šīs vielas stipri samazina čiekurveida dziedzera darbību un bloķē to. Cilvēkiem dziedzeri ir ļoti svarīgi. Piemēram, vairogdziedzeris, ja to apzināti aktivizētu, tad tas spēj pagarināt dzīvi. Katrs dziedzeris cilvēka organismā ir kaut kam domāts un visus dziedzerus var apzināti vadīt, ja cilvēks saņem informāciju no Matrices pa tiešo, bet nevis no Zemes zemākajiem līmeņiem.
A: Kas atrodas Zemes zemākajos līmeņos?
D: Pateicoties mākslīgi radītajiem blokiem, mēs saņemam informāciju tikai no tiem. Zemes zemākajos līmeņos atrodas visas zemo frekveņču domformas- enerģijas. Šeit anunaki ir ievietojuši visu, kas saistās ar bailēm, naidu, dusmām, paniku, nāvi un vēl daudz ko citu. Mēs ar to barojamies, jo mums pieeja ir tikai pie šiem līmeņiem.
A: Bet mums ir arī labas domas…
D: Jā un tās atnāk no Matrices lauka.
A: Kur atrodas šie zemākie līmeņi?
D: Apkārt Zemei. Planēta ir ietīta tajos un visa informācija, kura pie mums nokļūst, nāk no turienes. Tikai maza daļiņa atnāk no Matrices.
A: Kā mums saņemt pieeju pie Matrices?
D: Izveidojot saikni starp prātu un augstāko Es.
A: Kā?
D: Es labāk minēšu piemēru. Kad es gribu uzzināt atbildi par kaut kādu jautājumu, bet Aghtons man to nesaka, tad es stāvot aizveru acis un koncentrējoties uz Matrici domāju, lai uzzinātu patiesību. To darot, es sev saku ja atbilde ir “jā”, tad mans ķermenis padosies uz priekšu, ja “nē”, tad atpakaļ. Tas ir ļoti vienkārši.
A: Vai atbildes ir pareizas?
D: Vienmēr. Pamēģini pati. Vari sākt ar jautājumiem, kuru atbildes tu jau zini. Tikai nedod sev atbildes apzināti. Tev sevi ir jāatdod sava augstākā Es varā. Uzdod jautājumu, it kā tu neko nezinātu.
A: Pieņemsim, ka mēs šo etapu esam izgājuši, ko tālāk?
D: Aghtons saka, lai nododu tev vienu procedūru. Apsēdies vietā, kur tevi neviens neiztraucēs, var tieši gultā pirms gulēt iešanas. Vispirms palūdz savam ķermenim atbrīvoties no visām toksiskām vielām un tādām vielām, kuras neatbilst Matrices Patiesībai, no visa, kas ir sakrājies ķermenī un atbrīvojieties no tā dabiskā veidā, nenodarot sev sāpes. Vispār, to vajag darīt karu dienu. Tas ir ļoti vajadzīgs. Pēc tam palūdz savu augstāko Es ieiet kontaktā ar tevi.
A: Kā izpaudīsies šis kontakts?
D: Kad es runāju ar savu augstāko Es, tad es domās pārvietojos uz īpašu vietu, blakus kokam. No turienes var redzēt jūru. Tu vari doties kur gribi, tur, kur tev vislabāk patīk.
A: Pieņemsim, ka man vislabāk patīk būt blakus ūdenskritumam.
D: Tu pārcelies uz turieni. Vispirms paskaties uz ūdeni un uz to, kas tev ir visapkārt. Mēģini sajust šīs vietas smaržu, pieskaries ūdenim un izjūti to. Nosauc šo vietu par savu slepeno Taisnības vietu. Un neviens vairāk tur nevarēs iekļūt. Tā būs svēta vieta. Pēc tam mēģini apjaust savu augstāko Es. Sākumā tu sajutīsi lielu mīlestību. Tik lielu, ka to nevar ievietot ķermenī. Pēc tam, tu sajutīsi mieru un atbrīvotības sajūtu. Kā tu sasniegsi šos stāvokļus, tā vari sākt runāt ar Matrici. Pasaki viņai, ko tu gribi. Tikai tev ir jāzina, ka izpildītas tiks tikai tās vēlēšanās, kuras ir saistītas ar tevi. Tu nevari lūgt savam augstākajam Es izārstēt savu vecmāmiņu. Vari tikai pajautāt, ar ko viņa slimo, kāda ir viņas slimība. Šeit tu vari plānot un realizēt tikai sevi, kas attiecas uz sevi un vairāk neko.
A: Piemēram, es gribu redzēt patiesību. Ko man vajag darīt?
D: Es gribu redzēt patiesību. Viss. Augstākais Es zina ko vajag darīt. Tikai tas tev informāciju sniegs pa daļām, ne visu uzreiz, par cik cilvēciskās smadzenes nevar panest tādu informācijas daudzumu.
A: Ja es gribu kļūt vesela, gribu izārstēties?
D: Es gribu būt vesela. Kas attiecas uz veselību, tad augstākais Es vispirms parādīs, ar ko tu esi slima. Tu vari izārstēties tikai tad, kad būsi izņēmusi slimības cēloni.
A: Kā parādīs?
D: Tev it kā filmu galvā parādīs vai tev ienāks prātā doma, vai redzēsi sapni. Tikai tev ir jāzina, ja tu ar to nerēķināsies, ko tev pasaka, tad tev neizdosies tik vaļā no slimības.
A: Bet, ja slimība pēc savas būtības ir karmiska?
D: Tad to tev parādīs tā, lai tu to saprastu. Šobrīd mēs dzīvojam laikā, kad var novērst visas problēmas, kuru sakne sniedzas tālu pagātnē. Vajag tikai vēlēties to darīt.
A: Bet, ja es gribu redzēt anunakus?
D: Pasaki: gribu redzēt anunakus. Bet vispirms vajag attīrīties no vielām, kuras bloķē čiekurveida dziedzeri.
A: Kas par vielām?
D: Tās ir atrodamas ļoti daudzos produktos. Esmu redzējis tās sulās, gāzētajos dzērienos, ēdienā… bet pati toksiskākā no tām atrodas zobu pastā. Viss ir ļoti labi izdomāts, jo jūs piespiežat zobus tīrīt pirms gulēt iešanas. Tās paliek ķermenī un iedarbojas uz to visu nakti.
A: Par kādām vielām tu runā?
D: Par fluoru.
A: Bet tas ir ļoti vajadzīgs zobiem!
D: Uz zobiem tas nekādu iespaidu neatstāj. To izmanto speciāli, kā čiekurveida dziedzera bloķētāju. To es precīzi zinu. Tikai mani piespiež tīrīt zobus.
A: Vai tu domā, ka tas ir toksisks?
D: Esmu pārliecināts par simts procentiem.
A: Kāds mērķis ir tik masveidīgai indēšanai?
D: Pirmkārt, tas ir domāts cilvēkiem, kuri ir dzimuši pēc 1960.gada. Tad zemes karma sāka attīrīties un daudz attīstītākas dvēseles varēja iemiesoties uz planētas. Tās bija šeit arī līdz šim, bet pats maksimums bija uz periodu pēc 1990. un 1996.gada. Atnākušās dvēseles varēja attīstīt tā saucamās “paranormālās” spējas. Starp mums runājot, es nesaprotu, kāpēc jūs viņus tā saucat, jo viņi ir visnormālākie. Viņi bija liels drauds anunakiem, jo tie vairs nevarētu saglabāt savas maskas. Viņi veica izmēģinājumus un nonāca pie slēdziena, ka pats labākais veids kā iznīcināt šīs tendencies ir, ka masas “rītu” noteikta veida vielas. Par cik nevarēja visus iedzīvotājus piespiest dzert zāles, tad viņi nolēma saindēt pārtiku. Tas ir ļoti vienkārši. Vai tu neesi ievērojusi, ka katru gadu šo vielu daudzums pārtikā un dzērienos palielinās?
A: Nē.
D: Tāpēc, ka tu esi pieradusi un tevi tas pārāk neuztrauc. Par viņu un arī par mūsu neveiksmi vispār kļuva tas, ka šīs vielas pārstās drīz uz mums iedarboties. Tad viņi izgudroja jaunas ierīces un daudz spēcīgākas iedarbības ziņā, jo tās rada traucējumus mūsu sakariem ar Matricu.
A: Kas par ierīcēm?
D: Releji, mobilie telefoni, enerģētiskā iedarbība ar gamma viļņiem.
A: Es tam nevaru noticēt.
D: Kāpēc?
A: Ja mēs nomirsim, ko viņi darīs?
D: Visi mēs nenomirsim. Nomirs daudzi, bet ne visa cilvēce. Bet tie, kas paliks, būs viņu vergi. Kaut kas līdzīgs dzīvām lellēm. Tas ir tas, ko viņi grib, bet viņi arī skaidri zina, ka tas nekad nenotiks.
A: Bet, kas būs?
D: Viss būs skaisti un jauki. Tagad pat Matrice strādā ar Zemi. Mums būs problēmas Zemes plānā: atmosfēra, klimats un ekonomiskajā plānā.
A: Zinu, tu man teici. Vajag pirkt mehāniskos instrumentus, sēklas… māju laukos…
D: Jā, tas būtu labi.
A: Bet var taču sakrāt naudu bankā un noņemt no sava rēķina pēc vajadzības.
D: Ļoti drīz finanšu sistēma sabruks. Visur. Naudai vairs nebūs nekādas vērtības.
A: Kā ir jāsaprot vārds “drīz”?
D: Kaut kur 2009. gada beigās un 2010. gada sākumā.
A: Tik drīz?
D: Jo ātrāk, jo labāk. Vajag, lai Zeme attīrās no tās vibrācijas un no visa, ko saprotam ar vārdiem “finansu manipulācijas”. Pārāk ilgu laiku mēs atrodamies zem anunaku ietekmes.
A: Ko mēs ēdīsim?
D: To kas ir vai to ko izaudzēsim. Mums būs vajadzīgi mazi pārtikas krājumi. To ir svarīgi zināt.
A: Izklausās ne pārāk jauki!
D: Tas ir ļoti jauki! Es ar nepacietību gaidu, kad pāries 2012.gads. Patiesībā pēc 2013.gada februāra viss stabilizēsies un mēs sāksim jaunu ēru. Zemes un tās iedzīvotāju ēru. Labestības un miera ēru. Zini, Zemes iedzīvotāji ir ļoti labi. Visi, kas bija radīti no anuaku DNS ir īpaši. Gandrīz visi ies tālāk.
A: Cik viņu ir?
D: Ļoti daudz. Es nezinu precīzu skaitu, bet es viņus redzu uz ielas. Es pazīstu viņos brāļus. Patiesībā, Rumānija ir ļoti tīra valsts šajā attiecībā. Šeit nav tik daudz anunaku asins. Tā ir, bet tās ir ļoti maz.
A: Kā tu viņus pazīsti?
D: Savus brāļus es pazīstu pēc vibrācijām. Es skatos uz viņiem un es zinu. Un tu vari darīt to pašu.
A: Vai sliktos arī?
D: Gribi, es izstāstīšu tev par vienu spēli. Paskaties acīs cilvēkam ar kuru tu runā. Tikai acīs. Neskaties ne uz smaidu vai žestiem. Skaties un pajautā vai tas ir inuaki, vai anunaki un augstākais Es tev atbildēs.
A: Ja es uzzinu ka tas ir anunaks, ko man darīt?
D: Palūdz savam augstākajam Es parādīt viņa patieso būtību, tad arī sapratīsi. Viss, ko tev vajag darīt - izvairīties no viņiem, neklausīties viņu padomos un vēlējumos.
A: Vai viņi zina, ka ir anunaki?
D: Daži jā, bet vairākums nezina. Zina tikai tie, kas ir pašā augšā. Viņiem visu paskaidroja un viņi to pieņēma. Viņi ļoti daudz un apzināti ir strādājuši, lai paverdzinātu planētu.
A: Vai tiem, kuri neapzinās… vai viņiem var palīdzēt?
D: Nē. Viņiem ir tieksme uz ļaunumu. Tā nāk no iekšienes. Kā tu domā, kāpēc pastāv finanšu piramīdas, kāpēc tikai daži cilvēki iestājas noteiktās organizācijās, kāpēc tikai daži redz savu peļņu uz pārējo cilvēku zaudējumu rēķina?
A: Ar cilvēkiem, kuriem ir šis gēns, kas notiks?
D: Viņi ies savu ceļu. Matrices līmenī mēs nedrīkstam sajaukties.
A: Ir daži cilvēki, kuri grib mainīties, vai viņiem atļaus palikt?
D: Nē. Viņi nevar palikt jaunajās enerģijās. Viņiem ir cita uzbūve. Viņiem ir savs ceļš.
A: Un tomēr es neticu, ka visi cilvēki ar anunaku asinīm sastāda vienu grupu. Jābūt arī cilvēkiem, kuri nepieder ne pie vienas vai otras grupas.
D: Tici man- tādu nav. To ir ļoti sarežģīti paskaidrot. Viņi atpazīst viens otru vibrāciju līmenī un veido organizācijas, iespējams pat neapzinoties kāpēc viņi to dara.
A: Vai visi no šīm organizācijām ir cilvēki ar anunaku DNS?
D: Nē. Tajās ir arī cilvēki, kuriem nav šis DNS. Viņiem būs iespēja izmainīties.
A: Kāpēc, kā tu domā, viņi ir šajās grupās, ja viņiem uz to nav tieksmes?
D: No ziņkārības, no ailēm, no vēlēšanās tikt uz augšu pa hierarhijas kāpnēm, bet varbūt vienkāši tāpēc, ka tagad tā ir labāk. Varbūt daži to ir mantojuši no vecākiem. Varbūt viņi tika apmānīti un piespiesti ticēt melu realitātei. Pastāv ļoti daudz iemeslu.
A: Ko viņiem vajag izdarīt, lai saņemtu iespēju tikt līdzi jaunajām vibrācijām?
D: Neko. To nolems Matrice. Ja viņu pārkāpumi nav lieli, tad viņiem atļaus atstāt Matrices segmentu, kurš pieder anunakiem. Ja pārkāpumi ir lieli, tad neko nevarēs izdarīt… tāds bija viņu lēmums un tālāk viņi ies ar šitiem… Žēl!
A: Es domāju, ka varbūt viņiem iedos iespēju. Viņi taču nezināja!
D: Mēs nevaram viņiem palīdzēt. Tikai viņi paši var to izdarīt. Viņi var pajautāt Matricei, pakonsultēties ar savu augstāko Es. Tikai tā var atrast atbildi uz šo jautājumu. Ja viņiem nav pieejas pie šīm atbildēm, tad tas ir ļoti slikti. Es nezinu, ko tad vēl var izdarīt.
A: Saki, lūdzu, tie ,kas piedalās šajās organizācijās un patiesībā nav anunaki vai viņu ir daudz?
D: Jā. Daudz vairāk, kā tam vajadzētu būt.
A: Vai mūsu valstī arī?
D: Jā. Ļoti daudz. Man ļoti žēl, jo šeit būs kaut kas īpašs.
A: Jā, tu teici.
D: Es gribētu šodien beigt.
Pēc tam, kad Dāvids aizgāja, es sēstos pie kompjūtera un ievadu - “fluors”, “čiekurveida dziedzeris”. Sev par brīnumu, es atrodu ļoti daudz informācijas. Pašu svarīgāko informāciju var saņemt saitā www.flouridealert.org. Šajā saitā es uzzinu, ka līdz 1990.gadam nav veikti testi par fluora iedarbību uz čiekurveida dziedzeri. Čiekurveida dziedzeris - mazs dziedzerītis, kurš atrodas starp abām smadzeņu puslodēm. Tas regulē melatonīna izdalīšanos - hormona, kurš palīdz regulēt, lai sasniegtu dzimumu briedumu, un vienmēr aizsargā ķermeni no kaitīgiem efektiem, kur brīvie radikāļi atstāj savu ietekmi uz smadzenēm. 
Viens no šī pētījuma iniciatoriem bija ārsts Dženifere Ļuk no Surrei universitātes Anglijā. Viņa pierādīja, ka čiekurveida dziedzeris pirmais nokļūst zem fluora iedarbības. Balstoties uz šo pētījumu, tad pārlieku lielais šīs vielas daudzums čiekurveida dziedzera līmenī noved pie nopietnām disfunkcijām, provocējot daudz agrāku dzimumu nobriešanu un mazinot organisma spējas pretoties brīvajiem radikāļiem.
Tur arī ir rakstīts, ka fluors var izprovocēt ģenētiskas dzimuma izmaiņas grūtniecības laikā un palielinās risks saslimt ar vēzi. Vairāki pētījumi ir parādījuši, ka fluors var izsaukt kaulu vēzi. Protams, šie pētījumi ir tikko sākušies un tagad atrodas laboratorijas izmēģinājumu stadijā.
Pats sliktākais ir tas, ka neviens tam nav pievērsis uzmanību, tāpat kā visam citam, kas “neder”. Padomājiet, kas notiktu ar rūpniecību, ja nopublicētu pētījumus par to, cik fluors ir toksisks! Jebkurā gadījumā, es iesaku jums paskatīties šos rakstus. Tur ir ļoti daudz interesantas informācijas.
Pateicoties internetam, es uzzināju, ka enerģētiskajā līmenī čiekurveida dziedzeris atbild par ķermeņa adaptāciju pie Zemes jaunajiem vibrāciju parametriem.
Visas šīs lietas ir tepat tuvumā. Katrs var tās atrast, izlasīt un apgūt. Bet tomēr, kāds ir vajadzīgs, lai mums par tām pateiktu, pievērstu mūsu uzmanību, pasniegtu mums roku… Interesanti kāpēc?
Devītā nodaļa
A: Mēs šodien varētu parunāt par noteikta veida ārstēšanas un terāpijas metodēm?
D: Jā.
A: Vai tu varētu kaut ko pastāstīt par vēža ārstēšanu?
D: Vēzis parādās tad, kad cilvēks nav harmonijā ar Matricu. Ja viņš atsakās no savas misijas vai nes sevī karmas zīmogu, tad parādās slimība. Dažkārt slimības ir arī iedzimtas, tas ir, dvēsele atnāk šurp ar šo problēmu, bet vienmēr ir iespēja izārstēties un kļūt veselam. Vajag saprast, ka tas nav sods, bet tieši otrādi, liela palīdzība. Tie, kam ir dota iespēja attīrīties caur slimību, ir ļoti dārgi Radītājam.
A: Tas ir nejēdzīgi!
D: Kāpēc? Vai tu negribētu savu bērnu brīdināt pirms viņš ir paveicis nelabojamu kļūdu un kuras rezultātā cietīs gadsimtiem? To pašu dara arī Matrice. Sūta signālus. Ja cilvēks būtu klausījis, tad viņš ietu pa patiesības ceļu - attīrītu savas domas, domformas, enerģijas un būtu vesels. Par nožēlu, to neviens nezina.
A: Mini konkrētu piemēru, ko vajag darīt?
D: Mini konkrētu piemēru. Par ko tu runā?
A: Man ir paciente, kurai ir aknu audzējs. Ko viņai darīt?
D: Vispirms viņai ir jāzina, ka audzējs ir dzīva būtne, kurai ir sava izpaušanās programma. Tas nokļuva ķermenī pateicoties programmai, kura bija tavai pacientei. Pirmais, ko viņai vajag darīt, vajag ar to sarunāties. Runāt vajag bez naida, ar mīlestību. Vajag pateikties par to, ka tas ir atnācis uz organismu, vajag pateikt, ka viņa ir sapratusi brīdinājumu, trauksmes signālu. Pēc tam viņai vajag izmainīt dzīvi un domas. Viņai vajag izvairīties no saskarsmes ar negatīviem, pesimistiskiem cilvēkiem, atteikties klausīties skumjus stāstus, pārstāt skatīties filmas un ziņas ar negatīvu emocionālu piesātinājumu un ēst apzināti.
A: Ko nozīmē ēst apzināti?
D: Ievērot ēšanas režīmu. Atteikties no dzīvnieku izcelsmes taukiem un ķīmiskajām vielām, lai viss būtu pēc iespējas naturālāks. Izmantot tikai naturālās ziepes un vairāk neko, izvairīties no hlora un fluora.
A: Cik ilgi viņai tas ir jādara?
D: Līdz augonis pazudīs.
A: Un viss?
D: Nē. Kā jau es teicu- audzējs ir dzīva būtne. Pēc tam, kad viņa pateicās tam par to, ka tas ir atnācis, vajag palūgt to iet projām un pateikt, ka brīdinājums ir saņemts un tu izmainīsies. Un patiešām, vajag izmainīties, savādāk nekas nesanāks. Kad viņa runā ar audzēju, tad, lai roku tur tajā vietā, kur tas ir. Lai iedomājas, kā no plaukstas iznāk mīlestība, miers, labestība, pieņemšana. Kopā ar visu šo, viņai vajag palūgt Matricei piedošanu, palūgt noņemt visus traucējumus, kurus tas ir izprovocējis. Ļoti bieži notiek tā, ka Matrice atbild. Sūta idejas, cilvēkus vai noteiktu notikumu attēlojumu. Tas nozīmē, ka problēma atrodas tieši tur. Viss, ko vajag izdarīt, vajag izmainīt šā notikuma polaritāti un darbību.
A: Vai tu varētu paskaidrot precīzāk?
D: Ja kontakta laikā ar Matricu, man ienāk kaimiņa tēls prātā, ar kuru es esmu sastrīdējies, tad problēma slēpjas tur. Vajag pacensties atjaunot harmoniju. Bet, vispirms, es lūdzu piedošanu Matricei un lūdzu atļauju dzēst šo notikumu. Pēc tam, es cenšos atjaunot attiecības ar cilvēku un izlīgt mieru.
A: Labi, bet, ja šis cilvēks vairāk nedzīvo vai aizbraucis kaut kur citur un es nezinu, kur viņš ir.
D: Tad vajag parunāties ar Matrici, lai viņa nodod visas mīlestības pilnas domas un harmoniju šim cilvēkam, lai arī kur viņš būtu. Tas ir tas pats, ja tu prasi grēka piedošanu, kurš pēc savas būtības arī ir šis traucējums. Matrice zina, kas šis ir par grēku un ļoti ātri reaģē - to iznīcinot.
A: Tas nozīmē, ka es varu lūgt piedošanu Matricei par slepkavību un viņa man to piedos?
D: Jā.
A: Un pēc tam es varu to atkal darīt?
D: Mēs runājam par grēku nožēlošanu no visas sirds. Atkārtot kļūdu un lūgt piedošanu- tā jau ir liekulība. Vai tu domā, ka Matrice to nesaprot? Tas ir tas pats, kas mēģināt apmānīt pašam sevi.
A: Bet, noziegums ir noziegums. Vai Matrice vienalga tev piedos?
D: Dažkārt atņemt dzīvību nav tā kā izliekas. Tā var būt esošā traucējuma novēršana. Šajā gadījumā, cilvēks samaksās uz Zemes, caur brīvības zaudēšanu. Bet Matricē tas skaitīsies kā noteiktu darbību līdzsvarošana.
A: Ja mēs pieņemsim, ka es esmu izdarījusi noziegumu, kurš pēc savas būtības nebija karmisks. Kas tad notiks?
D: Ja lūgums nāks no dvēseles, ja tu patiešām nožēlo izdarīto, tad Matrice to ņems vērā. Un tomēr, traucējumu likvidē tā, ka darbība, ko tu veici atgriezīsies pie tevis. Tas ir, cilvēks, kuru tu nogalināji, kļūs par tavu slepkavu nākošajā dzīvē. Kad tu sasniegsi to brīdi, kad tev vajadzēs samaksāt ar dzīvību, tad Marice ņems vērā to, ka tu no sirds esi nožēlojusi izdarīto un tam, kam bija jābūt kā slepkavībai, tas pārveidosies par kaut ko citu. Varbūt, tu tiksi ievainota vai paliksi ar kaut kādu problēmu, bet tu dzīvosi.
A: Tas ir, ja es pazaudēšu roku vai kāju, tad es to esmu pelnījusi?
D: Absolūti precīzi.
A: Un tie, kam tiek transplantēti orgāni?
D: Viņu dzīvi glābj tie, kuri viņiem kaut ko ir parādā no iepriekšējās dzīves vai dzīvēm. Dažas no tām ir cēlas dvēseles, kuras zina, ka ļoti dārgs viņām cilvēks ir iemiesojies uz Zemes, lai ciestu un mocītos no kaut kā. Tad viņas lūdz atļauju iemiesoties un lai, nomirstot, varētu glābt otru.
Šāda veida kombinācija ir ļoti reti sastopama. Parasti - viss ir rēķinu nokārtošana. Cilvēks nomirst, bet citi saņem iespēju dzīvot, pateicoties viņa nāvei. Iznāk, ka tas, kurš nomira ir izpildījis savu uzdevumu un tas būs redzams nākošajās reinkarnācijās.
A: Daži cilvēki, kuriem tika transplantēti orgāni saka, ka viņiem ir parādījušies ieradumi, kuru agrāk viņiem nebija. Daži jūt donora klātbūtni. Kā tu to vari izskaidrot?
D: Jebkurš priekšmets, lieta, bet citā gadījumā ķermeņa daļa, saglabā savu informāciju, kam tas ir piederējis. Šeit ir runa par to cilvēku atmiņu, kam orgāns agrāk ir piederējis. Zini - orgāni taču ir dzīvi un patstāvīgi. Tie var atcerēties cilvēka noteiktas darbības vai ieradumus, kuram tie ir piederējuši. Kad tie ir ievadīti jaunā ķermenī, tad tie sāk darīt to, ko ir pieraduši darīt. Ar to arī ir izskaidrojams šis fakts, ka cilvēkam parādās jauni ieradumi. Šeit var pievienot arī to, ka donors kaut kādā veidā saglabā saikni ar to, kam viņš ir atdevis sava ķermeņa daļu. Šī saikne nepastāv visu mūžu - tikai līdz tam brīdim, kad dvēsele uzskatīs, ka orgāns ir pilnībā iekļāvies jaunajā sistēmā un ka jaunā indivīda prāts un organisms to ir pieņēmis. Tas ir sava veida atbalsts.
A: Kāpēc daži jūt citu klātbūtni, bet citi nejūt?
D: Visiem vajadzētu to just, jo donora dvēsele atrodas tur, starpība ir tikai pieņemšanā un apziņā. Ir cilvēki, kuri meklē, grib zināt patiesību, citi atsakās pat domāt par to un šādā veidā rada blokus, kuri nepieļauj ne mazāko sakaru vai sūtījumu. Viss ir atkarīgs no prāta un vēlēšanās zināt patiesību.
A: Ir cilvēki, kuru ķermenis atgrūž pārstādītos orgānus.
D: Jā. Vai viņiem ir pārstādīts orgāns, kuru nevajadzēja pārstādīt vai viņiem nav izdevies ar to sakārtot saikni enerģētskajā un vibrāciju līmenī. Šajā gadījumā ķermenis attiecas pret to kā pret svešķermeni.
A: Ko var izdarīt, lai ķermenis to pieņemtu?
D: Runāt ar to. Sveicināt to jaunajā ķermenī, pateikties tam par palīdzību un palūgt to, lai tas strādā pilnīgā harmonijā ar jauno ķermeni. Pateikties donoram par šo upuri. Palūgt Matricei novērst izprovocētos traucējumus, kuru dēļ mēs ciešam. Kaut ko līdzīgu šim vajag izdarīt… Zini, ko es nesaprotu? Kāpēc tik tālu ir jānonāk, līdz tev ir vajadzīga orgāna transplantācija? Cilvēks var sevi izārstēt līdz tam, kamēr viņš nonāk šāda veida situācijā.
A: Tu teici, ka dažas problēmas pēc savas būtības ir karmiskas.
D: Jā un tieši tāpēc tās var atrisināt savādāk, bez ciešanām, bet caur darbiem, atbrīvojoties no domformām - enerģijām, kuras aizved pie šādas karmas izpildes.
A: Kā tas ir?
D: Tā arī tas ir, ja tu zini, ka kādam esi izdarījusi sliktu citā dzīvē un tāpēc tev nāksies ciest. Varbūt, kādam izdarīt labu šajā dzīvē, lai netralizētu negatīvo lādiņu?
A: Būtu jau jauki, tikai mēs nezinām, ko un kam esam izdarījuši.
D: Bet mēs to varētu zināt. Pats galvenais ir to vēlēties. Tad dzīve tev radīs situācijas, kurās tu varēsi līdzsvarot iepriekšējos pārkāpumus. Īpaši tagad un šobrīd cilvēkiem ir iespēja izlabot visu. Jebkuru traucējumu var likvidēt, ja tu patiesi to vēlies. Bet vēl svarīgāk ir apzināti dzīvot, pārstāt izstarot tādas domformas- enerģijas, kuras ir pretstatā dzīvei un garīgajai attīstībai. Ja mēs pārstāsim veikt sliktus darbus, tad sapratīsim, ka mēs visi esam savstarpēji saistīti. Viss, kas mums ir apkārt ir mūsu daļa. Vajag palīdzēt un ja mēs sāksim aktīvi darboties līdzsvara saglabāšanā, tad viss būs labi.
A: Jā, bet daži sliktus darbus veic neapzināti.
D: Tā nenotiek! Kā var veikt sliktus darbus netīšām, kad tev ir spējas atšķirt labo no ļaunā… domā! Tu vari kaut ko izdarīt un vari arī atteikties to darīt. Tev ir iespējas izvēlēties, balstoties uz saprātu. Katrs darbs vai doma, kura rezultātā tiek nodarīts pāri vienalga kādai būtnei- cilvēkam, augam, dzīvniekam vai Zemei, kuri provocē iznīcību jebkurā veidā, tiek saukti par darbību, kura ir pretrunā ar Matrici. Viņi ģenerē negatīvos domformu- enerģiju laukus, kuri aiziet un izveido distruktīvus enerģiju laukus. Pēc tam tie atgriežas pie tevis vēl lielākā apmērā.
A: Vai tie nepaliek Matricē?
D: Agrāk tie palika, lielākā to daļa palika Matricē. Bet viņa tos atgrieza vai šīs dzīves laikā vai vairāku, atkarībā no saražotās negatīvās enerģijas daudzuma. Šobrīd Zemei un atbilstošam tās segmentam Matricē ir jābūt pēc iespējas tīrākam. Tāpēc visa radītās enerģijas tiek sūtītas atpakaļ. Tas nozīmē, ka vienas dzīves laikā cilvēks sastopas ar visu viņa saražoto enerģiju. Matrice atsakās turpmāk to uzglabāt. Tieši tāpēc šobrīd uz mums “krīt” visas nelaimes un slimības. Tās ir mūsu atmaksa. Mēs saņemam to, ko devām un to arī esam pelnījuši.
A: Vai tas ir labi?
D: Protams. Tas nozīmē, ka pastāv vēl viena iespēja, lai dotos tālāk. Savādāk mums nāktos gaidīt vēl vienu dzīvi, lai atjaunotu harmoniju un šobrīd tas nav iespējams.
A: Vai tas nozīmē, ka šī ir mūsu pēdējā reinkarnācija?
D: Nē, šī ir pēdējā reinkarnācija, kurā mēs varam izlabot karmu. Pēc planētas pārejas uz Zemi arī nāks dvēseles, tikai tādas, kuras nav radījušas traucējumus Matricē. Vai tad tu nesaproti, ka Zeme dodas uz jaunu ēru… uz labāku… uz garīgumu… uz pasauli.
A: Es saprotu, tikai man ir grūti iedomāties, kas notiks.
D: Būs tāpat kā uz Inua. Miers, mīlestība un harmonija. Cilvēkiem jāsaprot, ka karu, konfliktu un sliktā - negatīvo domformu laiks ir pagājis. Zeme šo visu ir apguvusi un tagad iet tālāk… un mēs kopā ar viņu.
A: Saki lūdzu, cik laika būs vajadzīgs, lai būtu tāpat kā uz Inua?
D: Precīzi pateikt nevaru. Tas ir atkarīgs no cilvēku saprašanas. Zeme patiešām veiks kvantu pāreju un viss sāks nostabilizēsies pēc 2013.gada… bet kad sāks izpausties harmonija… nezinu. Principā, pēc 2013.gada februāra visam jābūt kārtībā, tāpēc, ka viss sakārtosies gada beigās.
A: Cik es saprotu, tad pēc 2012.gada, cilvēces un Zemes stabilizācija ilgs aptuveni gadu?
D: Apmēram tā… bet tas ir atkarīgs…
A: Kā to saprast?
D: Planēta Zeme veiks planetāro pāreju 2012.gada beigās. Tiem, kas paliks, vajadzēs domu un darbu līmenī pārveidoties. Ja viņi to nevarēs vai viņiem tas nesanāks, tad Matrices lauks dos jaunu "tīrīšanas" impulsu. Tas nozīmē, ka notiks kaut kas, lai varētu sašķirot iedzīvotājus. Pēc tam viss nomierināsies. Bet, ja cilvēce apzināsies, tad Matrice nomierināsies un viss norisināsies klusu un bez grūtībām.
A: Kā sašķirot iedzīvotājus?
D: Caur kataklizmām vai slimībām, var izcelties konflikti - pastāv daudz iespēju. Jebkurā gadījumā, tas nav svarīgi. Ļoti slikti būtu, ja tas notiktu.
A: Vai tas ir precīzi, ka neatkarīgi no tā, ko domās un darīs cilvēki, pēc 2012.gada viss būs mierīgi?
D: Cik es redzu… jā.
A: Vai mēs vēl satiksimies?
D: Es esmu saņēmis uzdevumu šogad satikties ar tevi desmit reizes. Tas arī viss, kas pagaidām ir ieplānots. Bet mēs tiksimies pēc 2012.gada - to es zinu.
A: Vai vari pateikt, kāpēc tu izlēmi atnākt pie manis?
D: Es neizlēmu, es tiku sūtīts. Tas bija mūsu misijā - satikties. Tāpēc arī izveidojās šāda situācija, lai mums būtu iespēja satikties.
A: Kāpēc tieši es?
D: Tāpēc, ka tev ir tīra Inuaku DNS. Tev ir pieeja gan Inua Matrices segmentam, gan arī Zemes Matrices segmentam. Tu esi tāda pati kā es.
A: Var jau būt, tikai es to vēl neesmu apjautusi.
D: Un arī nevajadzēja. Šis moments bija ieplānots un viss tā arī notika. Tā tam arī ir jābūt. No šodienas tu sāksi apzināties savas spējas, jaunu informāciju… Izmanto tās.
A: Noteikti…
D: Tu redzēsi, ka tev tās ir jāizmanto. Rumānija ir īpaša vieta- viņai ir misija.
A: Tu teici. Kāda misija?
D: No šejienes iznāks jaunā sapratne par lietām. No šejienes dosies ceļā cilvēks, kurš paskaidros cilvēkiem apzināties savu misiju. Par viņa ierašanos tiks paziņots.
A: Kas?
D: Viens vīrietis.
A: Vai viņš jau dzīvo?
D: Sen. Viņš pašreiz ir pavecs vīrs. Bet viņš savu misiju saprata tikai pirms dažiem gadiem. Viņš jau ir sācis runāt par to, kurš atnāks.
A: Kā Jānis Kristītājs?
D: Šī dvēsele ir saglabājusi daudz īpašību no tā, kas bija Jānis un sauc viņu arī tāpat.
A: Vai viņu pazīst pasaule? Par viņu ir dzirdēts?
D: Tikai ierobežots daudzums. Vēl nav pienācis laiks, lai viņu dzirdētu. Bet līdz tam ir palicis ļoti maz.
A: Vai viņš paziņos par jauna mesijas ierašanos?
D: Jā.
A: Tas ir - Jēzus?
D: Tas, kurš atnāks, kā Gara gaismas nesējs, tam būs ļoti daudz aspektu no tā, kas bija Jēzus. Taisnību runājot, jūs viņu nozagāt un sakropļojāt. Bet viņā ir arī citi aspekti - citu augstu būtņu, kuras ir dzīvojušas šeit.
A: Vai tu runā par tiem, kuri sludināja Taisnību?
D: Jā. Par tiem, kuri atklāja Patiesību. Tam, kurš atnāks, ir visas viņu īpašības.
A: Vai viņš šobrīd ir šeit? Vai viņš jau ir piedzimis?
D: Viņš nav piedzimis. Ķermenis, kurā viņš ieies šobrīd ir šeit. Tikai viņš pagaidām nav tajā.
A: Tas nozīmē, ka viņš ieies ķermenī, kurš ir uz zemes?
D; Jā.
A: Vai šis ķermenis ir Rumānījā?
D: Jā.
A: Vai vari pateikt kur?
D: Nē, tāpēc, ka es to nezinu. Tikai Matricei un Radītājam ir šāda informācija. Es zinu tikai to, kas notiks. Rumānija tika izvēlēta šai misijai. Tieši tāpēc mūsu valsts tiks vairāk pasargāta no notikumiem, kuriem ir jānotiek. Rumānija būs ļoti svarīgs pārtikas produktu piegādātājs. Bet jaunajā pasaulē, kura atnāks, viņai ir cita misija. Tikai šobrīd es tev to pateikt nevaru.
Jebkurā gadījumā, mēs dzīvojam uz auglīgas zemes. Pat mūsu augi to zina. Paskaties, cik ārstniecības augu pie mums aug un cik tie ir dažādi. Tos vajag pa īstam novērtēt. Cilvēks varētu sevi līdzsvarot, vienkārši griežoties pie dabas… tikai viņš to vēl nav sapratis. Jebkurā gadījumā, tas fakts, ka mēs dzīvojam šeit, šajos laikos, liek mums par to aizdomāties. Mums vajag to saprast, ka šī ir mūsu iespēja evolucionēt. Un vienalga to vajag pateikt, kad viņš atnāks, viņš ienāks gan ķermenī, kuru viņam ir nolemts ieņemt, gan katrā no mums.
A: Vai vari man paskaidrot?
D: Kā tikai viņš fiziski iemiesosies uz Zemes, tā ar viņa enerģiju tiks caurstrāvots katrs no mums, kļūstot līdzīgi viņam. It kā kāds mums iedotu gaismas, enerģijas, informācijas lādiņu un mēs kļusim spējīgi noskaņoties uz planētas jaunajām koordinātēm. Viņa gars ienāks mūsos un kļūsim labāki, attīstītāki, gudrāki. Mēs sapratīsim, ka mēs visi esam brāļi un sāksim to izrādīt. Tas ir viss. Es gribētu beigt.
A: Pirms beigt, es gribētu tev vēl kaut ko pajautāt?
D: Lūdzu.
A: Ja, mēs uzzinām par to ka esam izmainījušies vai mēs to apzināsimies?
D: Jā. Matrice jau ir sākusi darbu ar mums. Jau kādu laiku mēs pieņemam domformas - enerģijas ar daudz augstāku vibrāciju frekvenci. Šī infomācija tiek dota ar noteiktu mērķi, lai mēs celtu savas vibrāciju un enerģētiskās frekvences, lai mēs spētu pieņemt šo dievišķo dvēseli. Daži jau to jūt un ir sākuši strādāt ar sevi, citi vēl nav sapratuši, kas ir mainījies… bet, mēs visi bez izņēmuma tie, kam pakļauti šo jauno enerģiju klātbūtnei. Arī anunaki atrodas tādā pašā situācijā, tikai viņiem tie ir lieli draudi. Tieši tāpēc, izmisumā viņi cenšas kaut ko iesākt. Visas šīs izmaiņas notiek ar vienu mērķi, lai sagatavotu mūs pieņemt šo augstāko enerģiju. Šī augstākā enerģija mums tiks dota ar vienu reizi un tāpēc mūsu ķermenim ir jābūt sagatavotam, lai to varētu pieņemt. Kad tā mūsos ieies, tad mēs apzināsimies par ko tagad mēs runājam un kādu brīnišķīgu dāvanu mēs esam saņēmuši. It kā kāds mūsu prātā iedegtu gaismu un mēs sāksim pasauli uztvert savādāk un sapratīsim patiesību līdz galam.
A: Vai mēs visi saņemam no Matrices šo enerģiju vienādā daudzumā?
D: Jā, bet tā uz mums iedarbosies dažādi. Daži to vispār neapgūs.
A: Kāpēc?
D: Tie, kuri aizies uz citiem būtības plāniem. Matrice to zina un ir bloķējusi viņiem pieeju pie šīm enerģijām. Viņiem šīs enerģijas kaitētu. Viņi atrodas uz cita evolūcijas pakāpiena, viņiem ir cits ceļš. Tas nozīmē, ka viņi neatbildīs Matrices jaunajam segmentam un viņi no šejienes tiks pārnesti citur. Tas nozīmē, ka viņi neiemiesosies līdz tam brīdim, kamēr viņu Matrices segments atbildīs viņiem pilnībā.
A: Vai tas ir slikti?
D: Jā, jo viņi palaiž iespēju ātri evolucionēt. Viņiem vajadzēs vienā vietā pavadīt nenoteiktu laika periodu. Ja viņi apvienotos, tad viņi varētu nostiprināties, pārkāpt pāri savai programmai un, ar savu brīvo gribu, varētu veikt noteiktas darbības, lai celtu savu vibrāciju līmeni.
A: Paldies. Šodien beigsim.
Desmitā nodaļa
A: Šī ir mūsu pēdējā tikšanās. Man tevis pietrūks.
D: Man tevis arī. Tikai atceries, ka mēs vienmēr varam sazināties caur domām.
A: Varbūt tu vari, bet man līdz tam vēl ir tālu!
D: Mēs abi varam, redzēsi.
A: Par ko tu šodien gribētu parunāt?
D: Es gribētu tev izzstāstīt par anunakiem.
A: Labi.
D: Viņi šobrīd dzīvo savas dzīves skumjāko daļu.
A: Kāpēc?
D: Viņi zina, ka viņi ātri tiks atmaskoti. Viņu laiks iet uz beigām un viņiem nākas darīt visu ko, lai tikai novilcinātu laiku. Viņi zina, ka cilvēku prāts rada viļņus, kuri var izmainīt telpu, laiku un iedarboties uz Matricu. Tāpēc viņi ar jebkuriem līdzekļiem cenšas piespiest cilvēkus ticēt noteikta veida domformām - enerģijām, lai kaut nedaudz attālinātu pārmaiņas.
A: Vai viņi var paši radīt šīs bloķējošās enerģijas?
D: Nē, tikai mēs to varam. Mēs, Matrices bērni, mēs atbilstam savam segmentam. Viņi - kaut kas līdzīgs parazītiem. Tikai mēs varam radīt vai bloķēt izmaiņas. Viņiem ir spēja izstarot tikai noteiktas enerģijas, lai padarītu mūs par nespējīgiem uzņemt informāciju, kura nāk no Matrices. Viņi var iedarboties uz mūsu domām. Bet, kas attiecas uz Zemes likteni, tad viņi ir bezspēcīgi.
A: Kā viņi centīsies ar mums manipulēt?
D: Caur bailēm. Viņi ir lieliski meistari izprovocēt paniku, bailes, naidu, materiālismu. Viņi ir lieliski šo metožu propogandētāji. Tagad pār Zemi līst patiesība. Tā atnāk un iedarbojas uz mūsu domāšanu. Mēs visi sākam uzdot jautājumus un mēģinam tikt līdz patiesībai. Ir cilvēki, kuri jau ir sapratuši kas notiek, kas mēs esam, no kurienes mēs nākam un uz kurieni mēs ejam. Viņu balsīs sāk ieklausīties. Arvien vairāk runā par 2012.gadu, par planētas polu maiņu, dažādām ekonomiskām krīzēm vai globālo sasilšanu. Tie, kas to dara, pamato to ar nopietniem argumentiem. Bet vienmēr parādās kaut kas, kas ir pretrunā šiem faktiem vai arī pasniedz katastrofu, grautiņu vai nāves ideju. Lai ietu tālāk, mums vajag atteikties no vecajiem ieradumiem, vajag izjaukt apzināšanās robežas un ar visu dvēseli pieņemt to, kas atnāks. Pasaulei būs jācieš, bet šīs ciešanas būs īslaicīgas. Uz Inua vajadzēja simts gadus, lai pielāgotos jaunajām vibrācijām. Mums, turpretī, vajadzēs tikai dažus gadus. Tā ir Matrices dāvana.
A: Ko mums vajag darīt?
D: Vajag vēlēties pārmaiņas. Vajag uz Matricu sūtīt šīs domformas - enerģijas un caur tām mēs varēsim palūgt, lai tas notiktu. Jo vairāk cilvēku apvienosies savās domās, jo vieglāk un ātrāk notiks pāreja un mazāk cilvēku mēs pazaudēsim.
A: Vai tad Matrice neveiks šīs pārmaiņas, ja mēs tajās neņemsim aktīvu dalību?
D: Protams, ka jā. Tikai pārmaiņas notiks sāpīgi un grūti, jo šajā gadījumā, Matricei būs jānovērš visi pretspēki, lai atjaunotu līdzsvaru. Tikai pēc tam, kad visi traucējumi tiks novērsti no Matrices segmenta, kurš atbilst Zemei, varēs runāt par harmoniju. Bet, ja visa cilvēce sadarbosies, tad domformas - enerģijas, kuras aiziet uz Matrici, tai palīdzēs. Matrice atpazīstot, ka nav pretī darbojošos faktoru, atbildēs ar to pašu - samazinās postu un nelaimes.
A: Vai tu saproti, ka nevar piespiest visu cilvēci vienādi domāt!
D: Tas ir iespējams. Katrs cilvēks, kurš savienojas ar jauno Matrices plūdumu, centīsies pastiprināt šo plūdumu un tas savukārt palielinās dalībnieku skaitu. Kās es tev teicu, toni nosaka vairākums.
A: Bet es nesaprotu, kāpēc anunaki neliek mūs mierā. Beigās, varbūt, mēs arī viņus pieņemtu.
D: Mēs nevaram viņus pieņemt. Ja mēs zinātu, kas viņi ir patiesībā, tad mēs viņus jau sen būtu padzinuši. Pat, ja mēs viņus pieņemtu, viņi nevarētu palikt uz Zemes tāpēc, ka neatbilstu Zemes jaunajām vibrācijām. No otras puses cilvēkiem ir jāapzinās, ka viņi paši ir saimnieki. Ka viņi paši par sevi par pastāvēt un ka viņiem nav jābūt par vergiem valdniekiem, noteiktām ģimenēm, bankām. Ka viņi nav atkarīgi ne no viena un ne no kā. Šobrīd ir pienācis laiks pamosties un ņemt mūsu dzīves savās rokās. Mums vairāk nevajag atļaut kaut kam mūs ietekmēt un iespaidot. Vairāk nevajag mierīgi pieņemt kārtējo indes devu. Ir pienācis mūsu laiks. To nevar pieņemt anunaki.
A: Ko mums vajag darīt?
D: Jāsaprot, ka mēs visi esam viens vesels. Ka mūsu domas ir brīnumainas un visu, ko mēs gribēsim, tas piepildīsies. Mums visiem jāvēlas pārmaiņas, domās pietuvojoties tam brīdim, kad Zeme veiks pāreju, palīdziet viņai, domājiet pozitīvi un aktīvi piedalieties šīs jaunās plūsmas popularizēšanā.
A: Labi, bet kā?
D: Vajag sāstīt cilvēkiem, kaimiņiem, draugiem par pārmaiņām, kurām drīz ir jābūt. Paskaidrot, ko nozīmē šīs pārmaiņas un kāpēc tās ir vajadzīgas. Parādīt, ka tas viss atbilst Zemei, ka visam ir sava loģika un ka mēs visi esam dievišķā plāna daļa. Vajag viņus brīdināt, lai viņi minimāli nodrošinātos un mierīgi varētu nodzīvot pārejas periodu… Kaut kas tamlīdzīgs mums ir jāizdara.
A: Kas vēl ir jāņem vērā?
D: Pirmkārt, tie ir nelieli pārtikas, sēklu, instrumentu krājumi un patvēruma vieta. Otrkārt, tā apziņas sagatavošana. Daudz vieglāk ir “atņemšanas” periodu pāriet, ja zini, ka tas nebūs ilgs un beigās tevi sagaida kaut kas labs. Bet, ja mēs baidīsimies, izstarosim bailes, tad mēs pievilksim arī tāda veida vibrācijas un beigās uz mūsu apziņu un zemapziņu gāzīsies neizturams negatīvās enerģijas daudzums. Tas novedīs pie tā, ka dzīvs organisms sāks pašiznīcināšanās procesu vai mums nāksies pamest šo Matrices segmentu. Neviena no šīm iespējām nav laba. Kāpēc ir jāpalaiž garām tāda izdevība? Katra dvēsele ir strādājusi miljoniem gadu, lai sasniegtu šo momentu. Būtu ļoti žēl ja kāds ciestu neveiksmi. Mūsu mērķis ir atmodināt cilvēkus, pateikt viņiem, piespiest viņus saprast vai izdarīt tā, lai viņi vēlētos uzzināt vairāk. Viņiem ir jāsaprot, ka realitāte, kurā mēs dzīvojam, ir mūsu pašu un mūsu apziņas radīta, ka tā ir izkropļota un sagraizīta. To mēs esam izdarījuši. Ja ar mums manipulēja, mūs šantazēja, piespieda ticēt doktrīnām, bet tas nemazina mūsu vainu. Mēs paši esam atbildīgi par to. Šobrīd ir atnācis tas laiks, kad mums nekas vairs netiks piedots. Mums visiem ir jāpasaka, kam mēs ticam. Katram no mums to vajag izdarīt. Mums vairāk nav laika slēpties vai domāt, ko teiks kaimiņš, ja uzzinās, ko mēs patiesībā domājam. Mums vajag iedomāties, ko teiks kaimiņš, ja viņš uzzinās, ka mēs zinājām to, kas notiks un nevienam par to neteicām.
A: Bet cilvēki tevi var uzskatīt par trako…
D: Un kas par to? Kaut kas tevi uzskatīs par trako, kaut kas pievienosies tavai pārliecībai, kaut kas sāks meklēt savas atbildes… Vajag domāt tikai par to, kam mēs varam palīdzēt, ko varam glābt, kam varam palīdzēt pārkārtot domāšanu… Kas ir svarīgi? Cilvēku skaits, kuri tevi nosoda vai to cilvēku skaits, kuriem tu esi palīdzējis ar savām idejām?
A: Pēc loģikas tie, kam esi palīdzējis ar idejām… Bet ko konkrēti mēs varam darīt?   D: Pirmkārt, vēlēties, lai katra jauna diena mūs padarītu labākus un gudrākus. Otrkārt, katru rītu pamostoties un ieiet īsā meditācijā, tās laikā izteikt vēlēšanos iziet uz mīlestības frekvenci. Tas palīdzēs mums iziet no Matrices frekvencēm, kuras balstās uz naidu. Pēc tam, katru vakaru, pirms gulētiešanas lūgt Matricei atļaut mums tiešo pieeju viņai miega laikā. Tā mēs izveidosim saikni ar savu augstāko Es, būsim harmonijā ar Matrici un sekosim katram Zemes pārmaiņu solim.
A: Tas nav sarežģīti!
D: Nepavisam nav. Tas ir pats vienkāršākais veids kā mainīties. Mūsu ķermenis un mūsu prāts izies caur radikālu, bet pakāpenisku pārveidošanos. Tieši tāpēc mums ir jābūt gataviem tam, kas nāks. Brīdi, kad planēta veiks pāreju, mēs būsim tur kopā ar viņu, mēs atmodīsimies, mēs būsim jaunā pasaulē, kur naids, bailes un materiālisms vairs nepastāv. Nebūs vairāk anunaku, tāpēc, ka viņi jums nevarēs sekot. Viņi paliks citā laika telpā, kur aizies arī tie, kuri ir viņiem līdzīgi. Viņi to jau redz un viņi ir izmisumā. Tieši tas liek viņiem palielināt informatīvos un enerģētiskos uzbrukumus.
A: Kā tas izpaužas?
D: Fiziskajā līmenī pastiprinās manipulācijas ar pārtiku. Visvairāk uz Zemes lieto maizi, tāpēc miltos ir visvieglāk piejaukt visādas “vajadzīgas” vielas. Pēc tam sāksies potēšanas akcijas, pret tā saucamajām “jaunajām” slimībām. Par tiem, kuri runā patiesību smejas, viņiem uzliek sodus, atstādina no amatiem. Drukā grāmatas, uzņem filmas tikai ar vienu mērķi - pierādīt, ka ka kaut kāda hipotēze, kura patiesībā ir pareiza, ir pilnīgi meli. Pastāv daudz iespēju. Enerģētiskajā līmenī uz mums katru dienu iedarbojas kaitīga enerģija, kura bloķē mīlestības enerģētisko centru. To dara tāpēc, lai mēs nevarētu saņemt labvēlīgu enerģiju, kuru mums sūta Matrice.
A: Kā tas uz mums iedarbojas? Patstāvīgi?
D: Es šo iedarbību jūtu divas reizes dienā. Viena reize ir pusnaktī un otra ir pusdienlaikā.
A: Cik ilgi šī iedarbība notiek?
D: Apmēram pusstundu.
A: Vai tas ir globālā mērogā?
D: Tikai tik daudz cik es redzu, jo visiem tiek nosūtīta šī informācija šajās stundās. Tas ir, kad cilvēkiem ir pusdienlaiks vai pusnakts.
A: Kā tas notiek?
D: Ar speciālu aparātu palīdzību, kuri ir līdzīgi obeliskiem. Tie ir veidoti no granīta, tikai ir tukši iekšpusē. Līdz šai tukšajai telpai var nokļūt caur pazemes kanāliem. Tur ir ievietoti milzīgi kristāli, kuri satur noteikta veida programmu. Noteiktā laikā anunaki atnāk, pārbauda, izmaina vai palielina šo pārraižu jaudu.
A: Kur atrodas šie obeliski? Vai Zemes iekšienē?
D: Nē, tie ir ārpusē. Tos visi redz. Tādi ir Anglijā, Amerikā, Ēģiptē, Francijā, visur. Pavisam tie ir septiņi.
A: Vai mēs kaut ko varam izdarīt, lai pārtrauktu viņu translācijas?
D: Mēs tās nevaram nobloķēt. Mēs tikai varam paši sevi pasargāt.
A: Kā?
D: Pati labākā aizsardzība- varš.
A: Kā to izmantot?
D: Var patstāvīgi nēsāt vara amuletu. Tikai tam ir jābūt apaļam vai ovālam, nekādā gadījumā tas nedrīkst būt kvadrāts.
A: Un kas nav kārtībā ar kvadrātu?
D: Tas neder cilvēka enerģētiskajam laukam. Viss mūsu ķermenī ir noapaļots. Iedomājies, ka tu izdari mugurkaula, galvas, pirkstu, enerģētisko centru šķērsgriezumu, tur viss ir noapaļots. Tas ir mūžības simbols. Manai mammai ir kvadrātveida gredzens, kuru viņa dažkārt nēsā virs laulības gredzena. Un tas bieži izsauc galvas sāpes. Es viņai pateicu kāpēc tas notiek, bet viņa man netic. Es redzu kā tas iedarbojas uz enerģētiskajiem centriem. Es skaidri redzu, kā tie samazinās un viņu griezšanās ātrums arī izmainās…
A: Vai tas ir pietiekoši? Vienkārši kaut ko nēsāt no vara?
D: Jā. Tas ļoti palīdz. Ideāli būtu, ja tiktu aizsargāta istaba kurā mēs guļam.
A: Kā?
D: Gar istabas sienām novelkot vara stiepli vai vismaz gultai. Tikai galiem ir jābūt savienotiem. Tā mēs būsim aizsargāti. Nekas nevarēs iekļūt šajā laukā. Jo īpaši, ja uz Matricu tiek aizsūtīta aizsardzības ideja, kad tiek savienoti stieples gali. Un varš ir svēts metāls.
A: Kāpēc?
D: Tāpēc, ka tas rada lauku, kurš pēc sava spēka ir ļoti līdzīgs mīlestības vibrācijai.
A: Varbūt no šejienes nāk asociācija: planētas Venēra varš.
D: Varš pozitīvi ietekmē augu augšanu, ārstnieciski iedarbojas uz plaušām un nākotnē tiks atklāts, ka varš pozitīvi iedarbojas uz cilvēku DNS. Ja tu nēsāsi šo metālu, tad tas liks visam ķermenim rezonēt un atvērs mīlestības enerģētisko centru. Kā tikai šis enerģētiskais centrs būs atvērts, tā organisms varēs iedarbināt pašaizsardzības sistēmu no jebkuras negatīvo enerģiju iedarbības.
A: Kāpēc?
D: Tāpēc, ka dvēselei, kura to ir sasniegusi, ir tāds pats pulss kā Matricei. Dvēsele vibrē kopā ar to un tāpēc saņem Matrices aizsardzību un atbalstu. Tas nozīmē, ka cilvēks iet patiesības augšupejošo ceļu. Tas nozīmē, ka pieeja viņam vairs nav nobloķēta un nekas vairs nepiespiedīs viņu atteikties no šī ceļa. Tev ir jāsaprot, ka mēs atrodamies šeit un tagad, lai palīdzētu Zemei, lai piedalītos tās augšāmcelšanās procesā, lai sagaidītu pārmaiņas uz tās. Bet viņa, savukārt, atmaksās ar to, ka mēs būsim jaunās pasaules iedzīvotāji. Tas būs brīnišķīgi. Tas būs kaut kas cits. Tāpēc mums ir jāsaprot, ka mēs varam palīdzēt planētai. Pozitīvi domājot, vēloties, lai vecā kārtība beidzas un lai mēs varam ieiet jaunajā ērā. Mēs nedrīkstam vairāk atļaut citiem mūs ietekmēt, pieņemot viņu paskaidrojumus un bailes. Mums ir jāklausa sava dvēsele. Ja mēs jūtam, ka gribam pārmaiņas, tad to arī vajag vēlēties ar visu savu būtību, no visas dvēseles. Katru sekundi ir jādomā par brīvību, par pārmaiņām, par mīlestību. Mums domās vajag radīt ideālu pasauli un tajā dzīvot, piepildot to ar savām cerībām un vēlmēm, lai tas kļūtu par realitāti. Ir pienācis brīdis saprast, ka neviens nevar zagt mums mūsu dzīvi, likteni vai lemt mūsu vietā. Tāpēc es lūdzu, esiet kopā ar mums, ar tiem, kuri atnākuši pie jums dot šo informāciju. Es lūdzu jūsu palīdzību, lai mēs varētu palīdzēt jums.
A: Mēs pacentīsimies, kaut gan es nezinu vai izdosies.
D: Jums vienkārši to vajag vēlēties. Tas nav sarežģīti. Vajag tikai ideju par pārmaiņām nosūtīt uz Matricu. Viņa pārņems šo domformu- enerģiju, piepildīs un izpaudīs to. Tas arī viss. Pārējais atnāks pats par sevi.
A: Es apsolu to izdarīt.
D: Un vēl, neaizmirsīsim par mūsu tikšanos katru svētdien - domu veidā.
A: 22:30
D: Jā.
A: Es domāju, ka mums vajadzētu beigt. Vai tu vēl kaut ko gribi teikt?
D: Nē. Es mīlu jūs visus un mūsu Zemi. Es ceru, ka biju jums noderīgs.
A: Tiešām biji.
D: Es jūs visus gribētu satikt jaunajā pasaulē.
A: Es arī ceru, ka mēs vēl tiksimies. Man jau tagad tevis pietrūkst.
D: Es jau tev teicu, ka mēs kopā varam būt vienalga kad. Cik tev gribēsies.
A: Es vispirms apradīšu ar ideju nākt saskarsmē caur domām.
D: Es visu pateicu. Vajag tikai gribēt.
A: Jā, bet tas ir sarežģīti.
D: Tas ir ļoti vienkārši. Mēs visi varam būt kopā kad to vēlamies.
A: Jā, bet dzīve mūs nostāda sarežģītās situācijās, ka tu nevari būt pats par sevi, nevari meditēt.
D: Tā ir viņu iedarbība - anunaku. Kad tu sajūti, ka kaut kas tevi notur uz vietas, apstādina, tad padomā par mani, par tiem, kuri atnāca no Inua, par tiem, kuri tur palika. Mēs tev palīdzēsim, tāpat ka visiem citiem, kuri lūgs mūsu atbalstu. Mēs - tie esat jūs.
A: Paldies.
D: Lūdzu! Satiksimies visi jaunajā miera un mīlestības ērā!
Atskatoties, es pamanu, ka man vēl ir ļoti daudz jautājumu uz kuriem es gribētu saņemt atbildes. Varbūt man bija tikai tik daudz jāzina, bet varbūt Matrice atsūtīja tikai to informāciju, ko es biju spējīga saprast. Es nevaru teikt, ka es neesmu šokēta par to, ko dzirdēju. Dažas lietas es zināju, citas manai ticībai izsita pamatu zem kājām, jo domāju, ka to neviens nespēs grozīt, piespiežot mani saprast, ka patiesībā es neko nezinu. Mans prāts liek atteikties no dažām idejām, bet no manas būtības dziļumiem kāds kliedz, ka tā ir patiesība. Nezinu kur… kad… iespējams, ka viss ir tikai fikcija, bet varbūt arī realitāte. Es vēl neesmu spējīga to visu objektīvi analizēt. Vienīgais, kas piespieda mani uzrakstīt šo grāmatu un pastāstīt par manu tikšanos ar šo īpašo dvēseli ir tas, ka es ticu viņa godīgumam, viņa gudrības gaismai, kas gluži kā spogulī, spīdēja viņa zilajās acīs.
Tāpēc es jums piedāvāju kaut dažas nedēļas būt par bērniem, skatīties uz pasauli ar bērnu acīm, bez zināšanām, aizmirst vecās paradigmas un ieradumus, aizmirst to, ko jums mācīja citi, to, ko mums vajadzēja apgūt. Vēlēsimies tagad, no šīs sekundes uzzināt patiesību. Visi savienosimies ar Matrici un informāciju smelsim tieši no tās. Pateiksim, ka no šodienas, mūs vairāk neinteresē, ko teiks kaimiņi, kolēģi, vecāki. Mēs esam unikāli. Mēs visi esam individuālas būtnes, bet matrices līmenī mēs esam viens vesels. Kā teica dievība caur bērna lūpām, mēs dzīvojam īpašā laikā, kad Zemei ir jāmainās un jāpielāgojas jaunajām vibrācijām. Mēs esam cīnījušies un izgājuši caur daudzām dzīvēm, lai tiktu pie šādas iespējas. Varbūt mēs esam lūgušies debesīm par šāda veida palīdzību. Ar katru dzimšanu un nāvi, Matrice mūs veda tuvāk un tuvāk šim brīdim. Tas arī ir mūsu nopelns, ka mēs esam šeit un tagad. Tā ir mūsu iespēja. Apkoposim spēkus, lai iznīcinātu nezināšanas, vienaldzības, viltus realitātes un materiālisma barjeras, lai visi kopā mēs aizietu TUR, kur mūs gaida jauna un labāka pasaule.
Es mīlu jūs visus un vēlos, lai Patiesība ienāk jūsu dvēselēs. Vienmēr attcerieties vārdus: “Es esmu Ceļš, Patiesība un Dzīvība!"