otrdiena, 2019. gada 19. novembris

ĒTERISKO EĻĻU SPĒKS PĀRMAIŅU LAIKMETĀ - 2019. gada 29.–30. novembrī seminārs-praktiska nodarbība


Satiec savu iekšējo būtību kopā ar ēterisko eļļu un Zodiaka zīmju būtnēm.
No 2019. gada 28. novembra līdz 2. decembrim Rīgā notiks Tomasa fon Rotenburga (Thomas von Rottenburg) vadītie semināri–praktiskas nodarbības.
Tomass fon Rotenburgs praktizē naturopātiju kopš 1993. gada. Strādā ar ēteriskajām eļļām, Zodiaka zīmju būtņu spēkiem un dvēseļu dziedināšanu. Pētnieciskais darbs ar ēteriskajām eļļām un to pamatbūtību ir aizvedis viņu līdz dziļai sapratnei par to dziednieciskajām īpašībām. Savukārt caur izziņu un pētījumiem viņš ir attīstījis arī diagnosticēšanas terapeitisko metodi, pielietojot Zodiaka zīmju būtņu spēkus.
Sākotnēji viņš darbojās Berlīnē, bet šobrīd – Sempā, Slovēnijā. Regulāri vada starptautiskus seminārus Kanādā, Vācijā, Slovēnijā un Latvijā. Kopš 2016. gada – arī Brazīlijā. Unikālas grāmatas "Ēteriskās eļļas dziedniecībā" (Rīga, 2016) autors. Šī grāmata apkopo svarīgāko, kas paveikts vairāk nekā 20 gadus ilgas prakses un pētījumu laikā. Tā noder gan pieredzējušiem ēterisko eļļu speciālistiem, gan ikvienam, kurš vēlas izmantot ēterisko eļļu spēku, lai dziedinātu pats sevi.
Vairāk informācijas www.thomas-von-rottenburg.de

2019. gada 28. novembrī plkst. 17.30 iepazīšanās vakars ar Tomasu fon Rotenburgu un ievadlekcija ēterisko eļļu pasaulē
ĒTERISKĀS EĻĻAS – LIELO PĀRMAIŅU LAIKA GIDI UN SKOLOTĀJI
Laiks: 2019. gada 28. novembris plkst. 17.30–20.00.
Norises vieta: Rīgas Centrālā bibliotēka, Brīvības iela 49/53 (2. stāvs), Rīga.
Pasākums notiks latviešu un vācu valodā, nodrošinot tulkošanu.
Bezmaksas pasākums.
Pasākuma laikā varēs iegādāties T. fon Rotenburga grāmatu "Ēteriskās eļļas dziedniecībā" (Rīga, 2016).

28. novembrī plkst. 10.00 seminārs-praktiska nodarbība
KĀ IZVĒLĒTIES PIEMĒROTĀKO ĒTERISKO EĻĻU
Ēteriskā eļļa ir daļa no fiziskās un daļa no ēteriskās pasaules, kas savukārt ir visa dzīvā pamats. Ēteriskā pasaule mūs rada un apgādā ar dzīvības spēkiem. Šajā dienā būs iespēja apgūt prasmi, kā izvēlēties un noteikt attiecīgajam pacientam vispiemērotāko ēterisko eļļu. Mēs vingrināsimies, kā konsultēt pacientu, nosakot viņa problēmas cēloni un pārrunāsim dažādu ēterisko eļļu iedarbības principus. Atbilstoši problēmas būtībai mēs veiksim dvēseles darbu, lai noteiktu problēmas dvēselisko cēloni. Strādājot ar ēteriskajām eļļām, ļoti svarīga ir ēteriskā uztvere. Tāpēc vienlaikus mēs vingrināsim ēterisko uztveri, lai objektīvi pamatotu piemērotākās ēteriskās eļļas izvēli.
*****
Laiks: 2019. gada 28. novembris plkst. 10.00–16.00 (ar pusdienlaika pārtraukumu)
Norises vieta: Stabu iela 14, Rīga.
Dalības maksa: 60.00 eiro.
Pieteikšanās līdz 25. novembrim, rakstot meistarsakne@gmail.com.
Papildu informācija: Rigonda (29434031).
Seminārs notiek latviešu un vācu valodā, nodrošinot tulkošanu.



2019. gada 29.–30. novembrī seminārs-praktiska nodarbība
ĒTERISKO EĻĻU SPĒKS PĀRMAIŅU LAIKMETĀ
Šobrīd pasaulē notiek lielas pārmaiņas, taču vēl lielākas ir tās, kas notiek mūsos pašos, – gan katram atsevišķi, gan visiem kopā. Tās skar mūs visus kopā un katru cilvēku atsevišķi. Tieši šobrīd cilvēce cenšas izlīst kā caur adatas aci. Mēs jūtam, ka nekas vairs nebūs tā kā agrāk, un mums šobrīd vajag pārvarēt savu dziļāko nedrošību. Par laimi, šie izaicinājumi iet roku rokā ar milzīgu izaugsmes potenciālu, un ir dažas salīdzinoši mazpazīstamas, bet dziļas un spēcīgas ēteriskās eļļas, kas šajā procesā var mums palīdzēt, atbalstīt un apgūt pašreizējās izaugsmes prasības, kuras mums rada dzīve.
Ēterisko eļļu smarža ir ceļš pie eļļu būtības. Smaržojot eļļu, mēs savienojamies ar augstāko principu, ko tā sevī nes. Mūsu reakcija uz eļļas smaržu, patika vai nepatika, mums parāda mūsu attiecības ar eļļas principu. Tas palīdz iegūt dziļāku sapratni par sevi un sekmēt ēteriskās eļļas principa izpaušanos. Analizējot savas reakcijas uz eļļu un pārējo semināra dalībnieku pieredzēto, mēs iegūstam objektīvu priekšstatu par eļļas raksturu, būtību un darbību. Jo dziļāk iepazīsti un spēj savienoties ar ēteriskās eļļas būtni, jo spēcīgāk tā iedarbojas.
 Šobrīd esam saskārušies ar mūsu visdziļāko nenoteiktību, un tieši tāpēc varam to pārvarēt. Lai to panāktu, mums ir nepieciešamas eļļas, kas ir dziļas un pietiekami stipras, lai to varētu risināt.
 Šajā nedēļas nogalē mēs izbaudīsim dažas no šīm īpašajām eļļām, iepazīsim to būtnes, to dzīvības principus un, protams, dziedinošās īpašības. Sapratīsim, kā ēteriskās eļļas var palīdzēt personīgā un arī kolektīvā līmenī. Veiksim dažādus vingrinājumus, lai iemiesotu šīs spēcīgās ēterisko eļļu būtnes savā dzīvē, ķermenī un aurā.
 Šis būs intensīvs un dzīvīgs darbs grupā, lai pēc iespējas dziļāk iepazītu ēterisko eļļu substances un meditējot atklātu savu atvērtību ēterisko eļļu būtnēm, kā arī gūtu atklāsmes par sevi.
Laiks: 2019. gada 29.–30. novembris plkst. 9.00–19.00.
Seminārs notiek divas dienas (ar kafijas/tējas pauzēm un pusdienlaika pārtraukumu), bet var apmeklēt arī vienas dienas nodarbību.
Pieteikšanās līdz 27. novembrim, rakstot meistarsakne@gmail.com.
Papildu informācija: Rigonda (29434031).
Dalības maksa: 135.00 € (2 dienas); 80.00 € (jebkura viena diena).
Norises vieta: Stabu iela 14, Rīga.
Seminārs notiek latviešu un vācu valodā, nodrošinot tulkošanu.

2019. gada 1.–2. decembrī seminārs-praktiska nodarbība
ZVAIGŽŅU MEDICĪNA. PRETĒJĀ (ēnas puses) ZODIAKA ZĪME KĀ ATSLĒGA UZ DIEVIŠĶO ZODIAKA ZĪMI
 Jau senajā Ēģiptē, kā arī viduslaiku Eiropā ar dažādu Zodiaka zīmju palīdzību atveseļoja slimos. Ir zināms, ka katrai vietai organismā atbilst kāda Zodiaka zīme. Zodiaka zīmes vienmēr ir aktīvas cilvēka ēteriskajā ķermenī, bet dzīves notikumu un emocionālo traumu rezultātā tās var tikt traumētas un nostāties nepareizā vietā. Vairums cilvēku nav apzinājušies, ka fiziskā ķermeņa darbība balstās uz Zodiaka zīmju spēku. Mums paveras neiedomājamas iespējas, kad aicinām revolucionāros Zodiaka spēkus sadarboties un savienoties ar mūsu ķermeni.
Šajos pieaugošā haosa laikos mums jābūt pilnībā klātesošiem. Mēs esam liela kolektīvā kvantu lēciena sliekšņa priekšā, un Zodiaka būtnes mums piedāvā savu dievišķo atbalstu un dziedināšanu ļoti konkrētā veidā.
 Tomass saka: "Pateicoties milzīgai garīgās pasaules dāvanai, esmu guvis iedvesmu pilnīgi jaunas metodes izmantošanai darbā ar Zodiaka zīmju būtnēm. Šis solis ir kā kvantu lēciens mūsu meklējumu ceļā. Tā ir zvaigžņu medicīna un tīrs transformējošs spēks, kas sniedz tiešu pieeju debesu spēkiem un nogādā tos uz zemes. Tas paver neiedomājamas iespējas. Apzināta, aktīva un fiziska saikne ar Zodiaka zīmju būtnēm visdziļākajā nozīmē ved mūs mājās – šīs būtnes savieno mūs ar mūsu nākotnes spēkiem."
 Zodiaka zīmju būtnes ir augstākā dievišķā kārtība. Tās ir unikāli dziedinošas un dievišķi radošas. Visa cilvēka struktūra (būtība) ir būvēta uz Zodiaka spēku pamatiem. Taču bez dievišķajām Zodiaka būtnēm ir arī pretējās (ēnas puses) Zodiaka būtnes, kas darbojas mūsu aurā un mums var piekļūt tikai caur mūsu vājībām un neapzinātajām atdalītajām dvēseles daļām – citiem vārdiem sakot, neatstrādāto karmu. Tādā veidā reizēm, to pat nezinot un nevēloties, mūsu zemapziņas saikne ar šiem "sabotieriem" ir spēcīgāka nekā ar dievišķajām Zodiaka būtnēm. Pretējā Zodiaka zīmes būtne, esot tikpat saprātīga kā viņas dievišķā daļa, dara visu, lai mēs nevarētu saņemt iedvesmu un barošanos no dievišķā Zodiaka. Tās dzīvo, jo izmanto mūsu neizmantoto potenciālu. Visbiežākais iemesls tam rodams iepriekšējās dzīvēs, kas caur zemapziņu mūs var ļoti spēcīgi ietekmēt. Pārvarot zemapziņas saikni ar pretējo Zodiaku, mēs varam daudz dziļāk atvērties dievišķajam Zodiakam. Mums paveras neiedomājamas iespējas, kad mēs savā ķermenī ielaižam dievišķā Zodiaka revolucionāro spēku. Apzināta, aktīva un fiziska saikne ar Zodiaka būtnēm visdziļākajā nozīmē ved mūs mājās – šīs būtnes savieno mūs ar mūsu nākotnes spēkiem.
 Šajā nedēļas nogalē mēs atpazīsim un atbrīvosim tās savas dvēseles daļas, kas ir gandrīz nepieejamas dievišķajām Zodiaka būtnēm. Tas pavērs ceļu dievišķo Zodiaka būtņu ienākšanai mūsos un ļaus spert lielu soli pretī mūsu patiesajam liktenim. Pievienojieties mums uz divām spēcīgām un transformējošām dienām!
Laiks: 2019. gada 1.–2. decembris plkst. 9.00–19.00.
Seminārs notiek divas dienas (ar kafijas/tējas pauzēm un pusdienlaika pārtraukumu), bet var apmeklēt arī vienas dienas nodarbību.
Pieteikšanās līdz 29. novembrim, rakstot meistarsakne@gmail.com.
Papildu informācija: Rigonda (29434031).
Dalības maksa: 135.00 € (2 dienas); 80.00 € (jebkura viena diena).
Norises vieta: Stabu iela 14, Rīga.
Seminārs notiek latviešu un vācu valodā, nodrošinot tulkošanu.
Piedaloties abos semināros – "Ēterisko eļļu spēks pārmaiņu laikmetā" un "Zvaigžņu medicīna. Pretējā Zodiaka zīme kā atslēga uz dievišķo zodiaka zīmi" – dalības maksa ir 235.00 €.