pirmdiena, 2020. gada 13. janvāris

Kā dzīvot skaistā apziņas stāvoklī?

Iekšējās esības stāvoklis ir sākums visam. Iekšējam apziņas stāvoklim jākļūst par prioritāti numur viens. Ilgtermiņā.
Kāpēc?
Jo iekšējais stāvoklis nosaka ne tikai mūsu izvēles, rīcību un darbību, bet arī likteni, ko radām paši sev un mūsu mīļajiem. Ja gribam dzīvot ārējā pārpilnībā, tad sevī jāizkopj skaistas apziņas stāvoklis.

Seminārā apgūsim to, kā izbeigt raizēties, bažīties, kā atbrīvoties no iekšēja nemiera, lai dzīvotu mierpilni un rāmi. Uzzināsim to, kā atbrīvoties no vientulības un pieredzēt mīlestību. Kā tikt galā ar spriedzi un stresu, lai nonāktu iekšēji rāmā pasaulē. Mēs mācīsimies dzīvot dzīvi bez piepūles, mīlēt bez piepūles un gūt panākumus bez piepūles.
Nodarbību pamatā ir O&O Academy mācības. O&O Academy ir filozofu, meditāciju un transformāciju skola, kurā Prītadži* pasniedz tūkstošiem studentu zināšanas, kas transformējušas ne tikai viņas dzīvi, bet arī klausītāju dzīves. Viņa ir pieredzējusi daudzu cilvēku iekšējās transformācijas, kas veidojušās vienkāršu, bet ļoti spēcīgu prakšu un meditāciju rezultātā un ietekmē ne tikai indivīdu, bet rada viļņveida iedarbību, kas nes labumu pasaulei un kopumam.

Šis ir vienas dienas seminārs ar desmit ceļa posmiem, kas soli pa solim ved pretim dzīvei skaistā esībā. Semināra tēmas tiek apskatītas 10 video nodarbībās, kas papildina mācību procesu veiksmīgai sevis pilnveidošanai.

Tas, kas notiek iekšēji, ārēji izpaužas kā rīcība, vārdi, darbi. Šajā pasaulē mēs neesam atdalīti. Mēs neesam izolētas būtnes. Mēs esam savienoti.
Kļūstot par atbildīgu indivīdu, ir svarīgi, ka lolojam un vairojam savā apziņā skaisto stāvokli. Tad ietekmējam visu pasauli un tuvinām to skaistai dzīvei.

Šiem 10 ceļa posmiem cauri dosimies kopā ar Māru Branti – Starptautiskās O&O Academy programmu pasniedzēju Latvijā.
Māra Brante ir arī baltu godu un rituālu vadītāja, senā kalendāra pētniece un latviskās dzīves ziņas kopēja.

Lektore: MĀRA BRANTE
Dalības maksa: EUR 55,00 (t.sk. PVN)

Jautājumi vai papildus informācija: saulescels.info@gmail.com vai pa tālruni +371 26787796
Reģistrēties:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4BDV--il7tbO9HqdrPc11Ekb7X0B88jbfnxtha4_rfXvG5w/viewform?vc=0&c=0&w=1

Semināra cenā iekļautas siltas veģetārās pusdienas un vairākas kafijas pauzes.