trešdiena, 2020. gada 22. janvāris

Dzīvo skaistā apziņas stāvoklī!


Dzīvo skaistā apziņas stāvoklī!
Kā?
Iekšējās esības stāvoklis ir sākums visam. Iekšējam apziņas stāvoklim jākļūst par prioritāti numur viens. Ilgtermiņā.
Kāpēc?
Jo iekšējais stāvoklis nosaka ne tikai mūsu izvēles, rīcību un darbību, bet arī likteni, ko radām paši sev un mūsu mīļajiem. Ja gribam dzīvot ārējā pārpilnībā, tad sevī jāizkopj skaistas apziņas stāvoklis.
Kursā apgūsim to, kā izbeigt raizēties, bažīties, kā atbrīvoties no iekšēja nemiera, lai dzīvotu mierpilni un rāmi. Uzzināsim to, kā atbrīvoties no vientulības un pieredzēt mīlestību. Kā tikt galā ar spriedzi un stresu, lai nonāktu iekšēji rāmā pasaulē. Mēs mācīsimies dzīvot dzīvi bez piepūles, mīlēt bez piepūles un gūt panākumus bez piepūles.
Nodarbību pamatā ir O&O Academy mācības. O&O Academy ir filozofu, meditāciju un transformāciju skola, kurā Prītadži pasniedz tūkstošiem studentu zināšanas, kas transformējušas ne tikai viņas dzīvi, bet arī klausītāju dzīves. Viņa ir pieredzējusi daudzu cilvēku iekšējās transformācijas, kas veidojušās vienkāršu, bet ļoti spēcīgu prakšu un meditāciju rezultātā un ietekmē ne tikai indivīdu, bet rada viļņveida iedarbību, kas nes labumu pasaulei un kopumam.

Šis ir vienas dienas seminārs ar 10 video nodarbībām, desmit ceļa posmiem, kas soli pa solim ved pretim dzīvei skaistā esībā.

1.ceļa posms: Dzīvo skaistā apziņas stāvoklī
Ikviens cilvēks jebkurā dzīves brīdī, momentā atrodas vienā no diviem esības stāvokļiem- vai nu ciešanu stāvoklī vai skaistā stāvoklī.
Kad esam ciešanu stāvoklī, tad pieredzam iekšēju nemieru. Tas ārēji izpaužas kā aizkaitinājums, neapmierinātība, sāpes, dusmas, vientulība, nedrošība, skumjas vai depresija.
Pamatā tad, kad esam ciešanu stāvoklī, tad jūtamies atrauti no visa. Atsvešināti. Neesam klātesoši dzīvei. Turpretim skaistais stāvoklis it stāvoklis, kurā jūtam savienotību un kontaktu. Tad pieredzam mieru, prieku, paplašināšanos un mīlestību.
Pirmā ceļa posma meditācija- dvēseles sinhronizācijas prakse- palīdzēs dzīvot skaistā stāvoklī un “tikt ārā” no nemiera, bažām, vientulības un stresa. Kad esam ciešanu stāvoklī, tad juceklis un haoss tikai pieaug un pieaug. Kad esam skaistajā savienotības stāvoklī, tad ieejam jaunā valstībā, kas atver sinhronitāšu plūsmu, kurā Visums kārto visu tā, lai piepildītu mūsu vēlmes. Dvēseles sinhronizācijas prakse palīdz biežāk būt un dzīvot skaistajā stāvoklī.
Vai pēdējo piecu gadu laikā kopumā esi dzīvojis strespilnā apziņas stāvoklī vai skaistā esībā? Kāpēc?

2.ceļa posms: Esošā apziņas stāvokļa ietekme
Apziņa ir viss, kas eksistē. Tā ir gan prāts, gan matērija. Apziņa ir viss esības- pieredzēšanas process. Šajā pasaulē un šajā visumā neatrast ko tādu, kas nav apziņa.
Lai kārtīgi izprastu šo konceptu, ir jānoskaidro- kas ir apziņa? Kopā sapratīsim, vai dzīvojam paplašinātā, skaistā apziņas stāvoklī vai arī ierobežojošā, limitētā, ciešanu stāvoklī, kurā dzīve tiek pieredzēta ierobežoti un aprobežoti.
Vai tu esi atdalīts vai vienots ar cilvēkiem un dzīvi? Kāpēc? Vai identificē sevi ar pagātnes notikumiem? Ko tu varētu darīt, lai kaut kas mainītos?

3.ceļa posms: Atmosties rāmumam un mierīgumam
Kā zivju tirgotāja, kura jūtās labi vien tad, kad to apņem vecu zivju aromāts, mēs, ja pārāk ilgi dzīvojam vienā domāšanās modelī, tad radām viltus komforta zonu. Smadzenēs tiek veidotas spēcīgas neironu saites, kas ļoti viegli un ātri ļauj atgriezties emocijās un diemžēl arī tādās, kas mūs ir dziļi sāpinājušas. Trešais ceļa posms fokusēsies uz rāma prāta praksi, kas radītā nolūkā izkļūt no ciešanu stāvokļa ikreiz, kad tur nonākam.
Atceries kādu dzīves notikumu, kurā tev būtu noderējis rāms prāts. Kāds tad būtu bijis situācijas iznākums?

4.ceļa posms: Ieraugi patiesību, esot līdzjūtībā
Ir brīži, kad izjūtam līdzjūtību, kad sajūtam to, ko jūt otrs cilvēks un tad spējam atbildēt mīlestībā. Ir bijis arī tā, ka esam gribējuši aizmukt no cilvēka, kurš atrodas ciešanās. Mums bieži traucē arī cita cilvēka bailes. Kāpēc tā notiek? Šis ceļa posms veltīts tam, lai virzītos prom no ciešanu stāvokļiem, kuros kritizējam, nosodām, dusmojamies, un iegrimtu patiesā līdzjūtībā. Pašos pamatos mēs visi esam viens, visu cilvēku vēlmes un meklējumi ir vienādi.
Ko tev nozīmē līdzjūtība? Kādas būtu 3 lietas, ko tu varētu darīt, lai dzīvotu līdzjūtības piepildītu dzīvi?

5.ceļa posms: Pieredzi Universālo intelektu
Uzskatīt, ka intelekts aprobežojas tikai ar smadzenēm, ir nekompetenti. Pastāv nemanāms intelekts, kas piepilda visu šo visumu. Mēs sapratīsim, ka tad, kad ļaujam aiziet raižu, baiļu, apsēstību pilnajiem ciešanu stāvokļiem, un vienkārši lūdzam Universālā intelekta palīdzību, tad palīdzība atnāk. Palīdzība izpaužas un ienāk prātā kā jauna ideja vai doma, ķermenī- kā izveseļošanās.
Kad tu mierīgi veic elpošanas meditāciju, kādas domas un sajūtas tevi pārņem? Kā savienojums ar Universālo intelektu varētu uzlabot tavu dzīvi?

6.ceļa posms: Izkļūsti no nemiera, raizēm un bažām
Kas ir nemiers? Tas ir nomoda sapnis. Tie ir meli. Cik ilgi atrodamies nemierā, tik ilgi esam arī bailēs, esam izmisumā un jūtamies bezpalīdzīgi. Kad reiz izkļūstam no nemiera, tad esam brīvi. 6.ceļa posms iemāca rāmas un skaidras domāšanas mākslu. Atmostamies no dienas murga un dzīvojam dzīvi!
Aizver acis un atceries pēdējo reizi, kad izjuti nemieru. Kādas domas joņoja tavā prātā? Vai redzi, ka satraukta prāta stāvoklis patiesībā ir “ne-realitāte”?

7.ceļa posms: Atver sirdi mīlestībai
Dzīves laikā pieredzam noraidījumus, neveiksmes un nožēlu, kas mūsu apziņā ir dziļi sazarojušies. Nemanot saaugam ar pieredzētajām sāpēm un daudziem vilšanās brīžiem. Pamazām novēršamies no visiem un visa apkārtējā un nespējam pieredzēt mīlestību ne sirdī, ne dzīvē.
Šis ceļa posms ved prom no vientulības un atver durvis mīlestībai. Tikai tad, kad atveram sirdis un izšķīdinām aizsargapvalkus- bruņas, tad varam pieredzēt patiesu kontaktu un savienotību.
Vai pamani brīžus, kad attālinies tāpēc, lai aizsargātu sevi? Kādi pagātnes notikumi tev tā liek darīt un, kā nonākt veselīgākā domāšanā?

8.ceļa posms: Stresa atbrīvošana
Uz šīs planētas visas dzīvās radības nenovēršami pieredz ārējo spiedienu, bet tikai cilvēkam piemīt sevišķa spēja pārvērst ārējo spiedienu iekšējā spriedzē. Šajā ceļa posmā mācīsimies atbrīvot stresu ar rāma prāta praksi, kas ir viena no spēcīgākajām praksēm un palīdz jebkurā spriedzes situācijā.
Kādi dzīves aspekti tev patlaban rada spriedzi? Kuras strespilnās domas liek tev raizēties par to, kas vēl nav noticis? Kuras liek atgriezties bijušajā?

9.ceļa posms: Savienojies pateicībā
Dzīvot pateicībā nozīmē dzīvot apziņā par visas dzīves nešķiramību. Tik daudz dažādu faktoru ietekmē visu, kas notiek. Jo vairāk sajūtam pateicību, jo vairāk redzam iemeslus pateicībai. Tāda ir dzīves uzbūve.
Uzraksti, par ko šodien esi pateicīgs! Kā pateicība vairojas tevī un tu pamani to, ko agrāk neredzēji?

10.ceļa posms: Maini kolektīvo apziņu
Dzīvojam laikā, kad pieaug pārņemtība un apsēstība ar sevi. Attiecības iesākas no pirmā acu skatiena un sabrūk ar pirmo strīdu. Sabiedrība ceļ nožogojumus un skatās uz pasauli caur aizbarikādētiem logiem. Tautas ir nemierā ar saviem kaimiņiem…
Pienācis laiks izbeigt šo separāciju. Veiksim meditāciju, kas savieno mūs ar mūsu lielāko esību, kas atver plašāku redzējumu.
Pēc šī kursa, kāds ir tavs redzējums par skaistu dzīvi? Ko vari darīt tieši tu, lai dzīvotu dzīvi, kas kalpo arī lielākam labumam?

Tas, kas notiek iekšēji, ārēji izpaužas kā rīcība, vārdi, darbi. Šajā pasaulē mēs neesam atdalīti. Mēs neesam izolētas būtnes. Mēs esam savienoti.
Kļūstot par atbildīgu indivīdu, ir svarīgi, ka lolojam un vairojam savā apziņā skaisto stāvokli. Tad ietekmējam visu pasauli un tuvinām to skaistai dzīvei.


Šiem 10 ceļa posmiem cauri dosimies kopā ar Māru Branti- baltu godu un rituālu vadītāju, senā kalendāra pētnieci un latviskās dzīves ziņas kopēju, O&O Academy studenti 7 gadus, kā arī O&O Academy programmu apmācītu un sagatavotu pasniedzēju Latvijā

Datums: 25.janvāris
Vieta: hotel Kurshi, Jūrmala, Dubulti
Dalības maksa: 55 eiro
Info: marabrante@inbox.lv vai 29266349