pirmdiena, 2020. gada 13. janvāris

Ekam aplis

Ekam aplis- zināšanu un meditāciju aplis
pasniedz astoņas dāvanas, kas uzlabo labsajūtu un dzīvi, ļaujot izprast to, kas jādara, lai sāktu dzīvot emocionāli piepildīti, veseli un laimīgi.
Tieši tāds ir pamatnodoms 19.janvārī uzsākot ekam apļus Latvijā. Vārds “ekam” nozīmē- augstākais cilvēka apziņas stāvoklis.
Šādi zināšanu un meditāciju apļi no 18.janvāra notiks visā pasaulē vismaz 250 vietās. Vispasaules mērogā ik nedēļu tiek izsludināta konkrēta tēma, kas attiecīgajā nedēļā “valda” globāli. Tādā veidā mēs saņemam vēl papildus atbalstu, arī no Visuma spēkiem, šīs Dāvanas saņemšanai mūsu dzīvēs.

Pirmās nedēļas tēma un Dāvana, ko saņem katrs dalībnieks, ir – šķēršļu un kavēkļu novēršana. Lai dzīvē kaut ko sasniegtu vai iegūtu, ir svarīgi attīrīt un sagatavot ejamo ceļu. Un tieši tāpēc šī ir tēma, kas uzsāk ekam apļus- lai tas, ko plānojam un vēlamies īstenot dzīvē manifestējas bez kavēkļiem un šķēršļiem. Šajā tikšanās reizē apgūsim zināšanas, tehnikas un prakses, kas padarīs dzīvi vieglāku un raitāku.

Turpmākās tēmas un Dāvanas- dziedināšana un vitalitāte, mīlestība ģimenē un starp mīļotajiem cilvēkiem, pārpilnības dāvana, spriedzes un stresa mazināšana, priekpilnas un patīkamas attiecības ar darbu, intelekta un pašizaugsmes dāvana un mirušo/aizgājušo atbrīvošana. Katra Dāvana skar kādu aktuālu dzīves jomu un, dodot viedas zināšanas, jaunas sapratnes un atklāsmes, vajadzības gadījumā viegli un saprotami palīdz atbrīvoties no ierūsējušiem vai nederīgiem uzskatiem. Ik reizi doto tēmu papildina atbilstošas meditācijas un prakses, kā arī jēgpilns ieguldījums kopuma labumam.

Pirmajā tikšanās reizē iepazīsimies arī tuvāk ar šo globālo un visaptverošo apziņas izaugsmes programmu.

Nodarbības vada Māra Brante, sertificēta un apmācīta O&O Academy- izaugsmes, transformāciju un meditāciju skolā.
Tiekamies!

Māra Brante
Vēlama iepriekšēja pieteikšanās 29266349 vai marabrante@inbox.lv
Dalības maksa 20 eiro