otrdiena, 2013. gada 9. jūlijs

Skaistums


04.06.2013 ... caur olmat
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule

Viss pēc kā mēs tiecamies, un tas kā mēs to tiecamies panākt - ir SKAISTUMS.
Kas ir Mīlestība - tā ir Skaistuma caurausta Dzīve. Jo smalkākas Skaistuma izpausmju nianses mēs varam pamanīt dzīvē - jo dziļāk mēs ar šo Skaistumu saplūstam, ieraugot to visās dzīves parādību šķautnēs - jo daudz smalkāka un izsmalcinātāka Mīlestības izjušana sāk mūsos dzīvot, un sagādāt mums baudījumu. Ļaujiet SEV - BŪT Skaistiem.

Paraugieties uz savām rokām, cik viņās ir dzīvības, viņas vienmēr mūs izsaka, viņu Skaistums slēpts pastāvīgā kustībā. Paņemiet no viņām šo Skaistumu, un ielejiet savā Dvēselē.

Paskatieties spogulī, skatieties tieši, skatieties tieši Sev acīs, atmetiet šinī brīdī visus priekšstatus par sevi, paskatieties kā uz Dieva Seju. Ieskatieties dziļāk ... jūs nevarēsiet tur saskatīt dibenu ... tur atrodas jūsu bezgalība. Jūsu acis klusē, bet ja vienlaikus jūsu prāts arī apklusīs - tad jūs sadzirdēsiet un ieraudzīsiet savās acīs Dievišķā Klusuma skaņu, jūsu acu dzīlēs atrodas viss šīs pasaules Skaistums, un tas pastāvīgi no viņām izplūst.

Katra mūsu sejas un ķermeņa līnija dzīvo Skaistumā, no ķermeņa iekšienes pastāvīgi izstarojas šī Skaistuma enerģijas, un tikai mēs paši vienmēr sev atņemam tiesības BŪT Skaistam, un tikai tādēļ mēs sev atņemam Zināšanu par to, ka MĒS tieši arī ESAM MĪLESTĪBA. Atņemot sev šīs tiesības, mēs līdz ar to atņemam arī Pasaulei tiesības - BŪT Brīnišķīgai.

PASAULE un SIRDS ir Skaista - neatkarīgi no tā - redzam mēs to, vai nē. Un ikkatru brīd', pilnīgi jebkuru brīd', neatkarīgi no mūsu garīgajiem sasniegumiem, - mēs varam IEELPOT sevī VISU šo visuma Skaistumu, un ATSTĀT to sevī, un DZĪVOT ar šo Skaistumu tieši tagad, IZBAUDĪT sevī šī Skaistuma skanējumu un gandarījuma Prieku. Un šī tava ieelpa tanī pat laikā izrādīsies arī ārpus tevis. Tu ieraudzīsi, ka VISS ir Skaistums - ik katru sekundi, ik katru šīs pasaules kustības brīdi. Tu atklāsi, ka nekam citam nav nozīmes, kā tikai laimei, savienojoties ar šo Skaistumu, ko sauc - MĪLESTĪBA.