trešdiena, 2013. gada 31. jūlijs

Akaši Hronikas par 2013.gada augustu

 
http://www.akashictransformations.net/
http://akashy.ru/?p=167
http://akashy.ru/akf//viewtopic.php?t=7
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Kādu enerģiju sevī nes 2013.gada augusts un kādi pārbaudījumi ir sagaidāmi?

Šis mēnesis atnesīs jums miera un iekšējā tukšuma sajūtu. Šis tukšums neradīsies vienkārši tāpat. To nevarēs raksturot kā kaut kā trūkumu/neesamību. Tieši pretēji – tas izraisīs dziļu enerģijas un spēka sajūtu. Šim mēnesim ir raksturīga dziļi garīga noskaņa. Zināmā mērā šo sajūtu radīs garīgā izaugsme, kura aktīvi notiek jau kopš 2012.gada. Jaunās sajūtas ir saistītas ar darbu personīgās attīstības labā, ko daudzi no jums veic, tiecoties kļūt mīlošāki, cēlsirdīgāki un apgaismotāki. Tā ir atbildes reakcija. Tas, ko mēs visi kopā esam atklājuši, kā vienota cilvēces ģimene.

Vēl arī šī enerģija mums palīdzēs tālākajā attīstībā. Tā sagatavos mūs gaidāmajiem pārbaudījumiem. Tuvākajos gados cilvēce sastapsies ar vairākiem lieliem vēstures notikumiem, kas liks mums aizdomāties par apkārtējo pasauli, par vardarbību un globalizāciju. Sastopoties ar šādiem pārbaudījumiem, mums – kā vienotai cilvēces ģimenei, būs nepieciešams dziļš garīgs pamats, ko radījusi mīlestības enerģija. No dienas dienā jums nāksies pārdzīvot dziļas līdzcietības un līdzdalības sajūtas. Daudzi no jums jau ilgstoši darbojas šajā virzienā, paaugstinot savu personības attīstības līmeni. Šis mēnesis, 2013.gada augusts, būs sava veida pārtraukums pirms jauna darba posma.
Šajā mēnesī ikvienam no jums jūsu pašu dzīves ceļā būs svarīgi apgūt garīgās saiknes enerģiju. Šis ir īstais laiks pārdomāt savu dzīvi. Ir pienācis laiks gūt mācību, kas iedvesmos jūs meklēt labvēlīgākas iespējas, atmodināt daudz dziļākas emocijas, kā arī uzticēties savam tuvākajam, atverot tam savu sirdi. Šajā mēnesī jebkura garīga doma, kas balstīta mīlestībā, kļūs jums daudz saprotamāka. Visaptveroša piedošana, pacietība, gudrība, līdzcietība un citas tamlīdzīgas sajūtas izskanēs vienotā akordā, lai jūs atbalstītu un palīdzētu jums kļūt labākiem un stiprākiem.

Šis mēnesis var kļūt arī par lielās dziedināšanas un izaugsmes periodu daudziem no jums personības līmenī. Tāpat arī šis laiks jums var kļūt par pārbaudījumu periodu: ja jūs slēpjat daļu savas būtības paši no sevis (ja jūs nomoka kaut kādas vainas apziņas, bet jūs vēl neesiet gatavi dziedināšanai, vai arī nevēlaties dziļi iegremdēties savā būtībā), tad šajā mēnesī jūs izrādīsieties esam dziļā iekšējā konfliktā. Nolaidīsies neiedomājama svētība. Notiks tā, it kā Radītājs nolaistos un svētītu jūs, un jūsu priekšā būs izvēle: padoties Radītāja žēlastībai un saņemt viņa svētību vai arī noliegt viņu, pacensties slēpt savus pārdzīvojumus un, attiecīgi, kļūt bezspēcīgiem līdz pat mēneša beigām.

Šajā mēnesī jebkuru pārbaudījumu ir vērts uztvert kā dāvanu. Uztveriet jebkuru problēmu kā svētību. Gūstiet mācību no tām. Jebkurā situācijā meklējiet/saskatiet pār jums nolaidušos Dievišķu svētību. Ir pats īstākais laiks apzināties, ka visam dzīvē ir īpaša nozīme. Jebkurš, pat šķietami nenozīmīgs notikums jūsu dzīvē notiek kaut kāda iemesla dēļ, lai padarītu jūs laimīgākus. Notikumi jūsu dzīvē palīdz jums pilnveidoties. Tāda attieksme pret dzīvi vienmēr būs īstā, bet 2013.gada augustā tā kļūs par galveno pamatprincipu.
 
Vai ir kādas noteiktas darbības, kas mums palīdzētu vislabākajā veidā izmantot enerģiju šajā mēnesī?
Jā. Garīga un reliģioza darbība jums labi noderēs šajā mēnesī. Nav nozīmes, kādas būs jūsu darbības un ar kādu reliģiju tas būs saistīts. Ir svarīgi, lai jūs izvēlētos darbības virzienu, kas liek jums izjust mīlestību, sapratni un līdzjūtību pret ap jums esošajiem cilvēkiem. Izvēlieties tāda veida nodarbes, kas jūsos pastiprina mīlestības un labestības jūtas. Nav vērts ieslīgt filozofiskā prātošanā vai dziļi gremdēties pārdomās. Necentieties atstāt iespaidu vai izrādīties publikai. Izvairieties no rīcības, kuras mērķis ir kādam izdabāt vai iepatikties.

Tieši pretēji, tiecieties pēc klusa/mierīga dzīvesveida, attīstot savu iekšējo pasauli. Nodarbojieties ar meditāciju, lūgšanu lasīšanu, novērtējiet siltu jūtu un visaptverošas piedošanas izpausmju brīžus attiecībā uz saviem vistuvākajiem cilvēkiem. Ir labi, ja būsiet atsaucīgi un pretimnākoši attiecībā uz citiem cilvēkiem. Tomēr jūsu rīcībai ir jānāk no patiesi mīlošas sirds, nevis jābūt pareizas uzvedības diktētai atbilstoši reliģiskajai pārliecībai. Ja šajā mēnesī jūs izvēlēsieties šādu ceļu, tad tas kļūs par stingru pamatu, lai iegūtu daudz spēcīgāku visaptverošu enerģiju. Tādējādi garīgā un reliģiozā darbība kļūs jums par lielu atbalstu.

Ir vēl viens padoms, kas palīdzēs jums šajā mēnesī: savlaicīgi apdomājiet vārdus, ko gatavojieties teikt, lai glābtu stāvokli vai arī dziedinātu kāda sirds brūces. Pirmkārt, jums ir jāapzinās, ka pašiem par sevi jums nav jāuzņemas nekāda atbildība par kāda dziedināšanu. Neuzņematies atbildību, pieņemot, ka jums ir jādziedina kāds cits. Tā vietā iztēlojieties sevi tā, it kā jūs katras dienas sākumā savāktu pilnu maisu ar dāvanām, kā Ziemsvētku vecītis, kurš piepilda savu maisu ar dāvanām bērniem. Centieties katru dienu iesākt ar to, ka iekārtojušies labi ērti, jūs iztēlojaties, kā piepildāt šo maisu ar enerģijas un domu dāvanām. Šajā maisā ar dāvanām jūs liekat sakāmo, ko plānojat izmantot visas dienas laikā tā, lai jebkuros apstākļos nestu svētību un mīlestību.

Daži no šiem izteicieniem var būt vispārīga rakstura, tādi, kurus var izmantot jebkurā situācijā, piemēram, uzmundrinoši vārdi: „Esmu pārliecināts, ka viss, kas notiek – notiek uz labu”. Tāpat jūs varat izmantot visai izplatītu praksi – vienmēr censties atrast cilvēkā kaut ko labu un runāt ar viņu par to labo, ko tu viņā esi atradis. Noderēs tādi izteicieni, kā: „Tu brīnišķīgi izskaties šajā kreklā” vai „Man patīk tas, cik tu labi izturies pret cilvēkiem.” Šāda veida komplimenti, ja tiek izteikti patiesi no sirds, nodod mīlestības sajūtu un ieplūst dvēselē dziļāk nekā kompliments, kas izteikts pieklājības pēc. Jūs katru dienu variet izmantot vispārīgus teicienus, ko iepriekš esiet apdomājuši.

Turklāt jūs variet iepriekš apdomāt dienas plānus. Ko jūs redzēsiet? Ar ko tiksieties? Ar ko jūs varētu nejauši sastapties? Sākot savu dienu, veltiet dažas minūtes tam, lai padomātu par ikvienu no šiem cilvēkiem. Padomājiet par to, ko viņiem iespējams nākas sastapties/cīnīties viņu dzīvēs un, ar ko, iespējams, viņi sastapsies šodien, kas var viņus sarūgtināt vai radīt viņiem raizes. Taču īpaši apdomājiet to, ko jūs viņiem šodien varat pateikt, lai padarītu viņu dzīvi mazliet labāku. Atrodiet vārdus, kas sasildītu viņu sirdis vai palīdzēs viņiem kļūt stiprākiem cīņā ar viņus pārņēmušajām grūtībām. Jūsu izteicieniem ir jābūt vienkāršiem, taču piemērotiem tiem konkrētajiem cilvēkiem, ar kuriem jūs tiksieties. Tiem nav jābūt nedz pārgudriem, nedz pompoziem. Vienkārši, patiesi pateikti vārdi var radīt daudz spēcīgāku iespaidu, nekā kaut kādi poētiski un filozofiski prātuļojumi.

Vārda spēks ikdienas dzīvē – tas ir tas, ko cilvēks līdz šim nav pilnā mērā apguvis. Šajā mēnesī jūs variet pastrādāt ar šo prasmi, padarot savu runu daudz maigāku un izjustāku tādā veidā, lai jums apkārt esošie cilvēki spētu uzņemt no tās nākošo garīgo enerģiju. Vārdi var sniegt labestību, smaidu, apskāvienus, vēlēšanos uzticēties lietu dabiskajai gaitai un likt aizmirst aizvainojumus. Šāda veida uzvedība dos jums iespēju palīdzēt jums līdzās esošajiem cilvēkiem kļūt labākiem, kas, savukārt, padarīs jūs pilnīgākus un jūsu dzīvi laimīgāku.

No kā vajadzētu izvairīties šajā mēnesī?

Šajā mēnesī vajadzētu izvairīties no lielas ļaužu pulcēšanās un grandioziem pasākumiem. Daži no tiem būs neizbēgami un tas ir labi. Kopumā, ja iespējams, izvēlieties daudz klusāku atmosfēru un vienkāršākas savstarpējās attiecības. Piemēram, tā vietā, lai ietu uz ballīti 50 cilvēkiem, labāk uzaiciniet ciemos pie sevis 2 vai 3 tuvus cilvēkus draudzīgai sarunai. Meklējiet veidus izdarīt visu vienkāršāk. Ja jūs uzaiciniet pie sevis ciemos draugus, neapgrūtiniet sevi ar nevainojam cienasta pasniegšanas plānošanu, labāk pagatavojiet vieglas uzkodas vai to, kas jums ir vienkāršāk. Šajā mēnesī maksimāli vienkāršojiet sev dzīvi. Un tomēr, viss, ko jūs darīsiet, lai radītu telpu lēnprātībai un mieram, nāks par labu. Izvairieties no tādām nodarbēm un mijiedarbībām, kas sarežģī jums dzīvi. Tas ir pirmais, no kā jums vajadzētu izvairīties.

Otrkārt, nav vērts izdarīt nekādus pieņēmumus. Ja kāds par kaut ko runā, nepieņemiet, ka jūs ziniet, par ko ir runa. Nedomājiet, ka jūs ziniet, ko jūt kāds cilvēks. Ja kāds pieļauj kļūdu, neuzskatiet, ka viņš nav padomājis par jums vai nav pievērsis uzmanību notiekošajam. Nav vērts izdarīt pieņēmumus par to, kāpēc cilvēki dara to, ko viņi dara, vai – ko nozīmē viena vai otra rīcība, vai izteiciens.
Daudziem šajā mēnesī priekšā stāv cīņa. Dziļa iekšējā cīņa, kurā cilvēki sastapsies ar savas dabas slēpto pusi. Un daudzi šajā mēnesī pieļaus kļūdas, kas saistītas, iespējams, ar nevietā izteiktiem vārdiem vai netaktiskiem izteicieniem, no kuriem agrāk izdevās izvairīties. Daudzi tagad atradīsies konflikta stāvoklī paši ar sevi. Jums ir svarīgi nepieliet eļļu ugunij un neizdarīt nekādus pieņēmumus, kā arī nereaģēt negatīvi uz sarunu biedra teikto, kurš patiesībā nav gribējis sacīt neko sliktu.
Lai arī kāda izdzirdēta frāze jūs sarūgtinātu, saņemiet sevi rokās un padomājiet, ka tas nav pasaules gals. Nereaģējiet uzreiz, pagaidiet un uzdodiet jautājumus, lai labāk izprastu kāda sacīto vai radušos situāciju, pirms formulējat savu galīgo attieksmi. Izvairieties izdarīt pieņēmumus, priekšroku dodot dziļākai izpētei uz radušās situācijas izpratnei, pirms uz to reaģējat.

Vai ir vēl kaut kas saistībā ar 2013.gada augustu, ko Glabātāji gribētu mums pateikt?

Līdztekus tam, ka šis mēnesis tiek raksturots, kā mierpilns un ar dziļi svētīgu garīgo saikni, tas sevī nes arī mīlestību, kas izplūst pa visu cilvēci. Šī mīlestība var sniegt daudzus skaistus mirkļus. Nav vajadzības būt uzpūtīgam un saīgušam. Jūs varat izjust neiedomājamu prieku, esot vienkāršs, labestīgs un atsaucīgs cilvēks.

Meklējiet prieka mirkļus. Rotaļājieties ar draugiem un mīļotajiem. Pavadiet laiku kopā ar dzīvespriecīgiem cilvēkiem un dzīvniekiem. Bērni un dzīvnieki īpaši mīl visādas rotaļas, tomēr arī daudzi pieaugušie kļūst labāki pavadot laiku un izklaidējoties šādā veidā. Atrodiet iemeslu jautrībai. Jo rotaļīgums - ir vēl viens veids kā saglabāt vienkāršību. Rotaļīgums pēc būtības sevī ietver neiedomājamu vienkāršību. Tajā nav nekā pārgudra. Tas neprasa plānošanu un dziļas pārdomas. Viss ir vienkārši. Tas rodas spontāni - kā smiekli.

Būtu labi, ja jūs priekš sevis izdomātu priecīgas un patiešām aktīvas nodarbes. Tikai pārliecinieties par jūsu attieksmes pret dzīvi vienkāršību. Nesarežģījiet situācijas. Esiet vienkāršāki, pieņemiet lietas tādas, kādas tās ir. Meklējiet dziļāko saikni, taču necentieties to veidot ar spēku. Beigu galā - ļaujiet sev peldēt pa straumi. Visus savus spēkus veltiet vienkāršības un mīlestības radīšanai un necentieties kontrolēt ap jums notiekošo. Tad šis mēnesis būs piepildīts ne vien ar dziļi garīgu un svētīgu nozīmi, bet arī ar priekpilniem mirkļiem jūsu dzīvē.
 
Mīļie, Akaši Hronikas par šī gada augustu tulkojot, tā vien šķiet, ka cilvēce aizvien nopietnāk un dziļāk tiek gatavota tam, lai tā uzņemtos atbildību par visu, ko rada - savās domās, vārdos, rīcībā. Mēs visi kopā un katrs individuāli. Lasiet un uzņemiet - patiesā Mīlestībā, Sandra.
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4960477