sestdiena, 2019. gada 27. aprīlis

ZVAIGŽŅU MEDICĪNA. PRETĒJĀ ZODIAKA ZĪME KĀ ATSLĒGA UZ DIEVIŠĶO ZODIAKA ZĪMI


2019. gada maijā Rīgā notiks TOMASA FON ROTENBURGA (Vācija) vadītie semināri-praktiskas nodarbības.



TOMASS FON ROTENBURGS praktizē naturopātiju kopš 1993.gada. Tomass strādā ar ēteriskajām eļļām, Zodiaka spēkiem un dvēseļu dziedināšanu. Sākotnēji viņš darbojās Berlīnē, bet šobrīd – Sempā, Slovēnijā. Tomass regulāri vada starptautiskus seminārus Kanādā, Vācijā, Slovēnijā  un Latvijā. Kopš 2016. gada – arī Brazīlijā.

Vairāk informācijas par Tomasu www.thomas-von-rottenburg.de.



Seminārs-praktiska nodarbība Tomasa fon Rotenburga vadībā

ZVAIGŽŅU MEDICĪNA. PRETĒJĀ ZODIAKA ZĪME KĀ ATSLĒGA UZ DIEVIŠĶO ZODIAKA ZĪMI



2019. gada 19.–20. maijā



Jau senajā Ēģiptē, kā arī viduslaiku Eiropā ar dažādu Zodiaka zīmju palīdzību atveseļoja slimos. Ir zināms, ka katrai vietai organismā atbilst kāda Zodiaka zīme. Zodiaka zīmes vienmēr ir aktīvas cilvēka ēteriskajā ķermenī, bet dzīves notikumu un emocionālo traumu rezultātā tās var tikt traumētas un nostāties nepareizā vietā. Vairums cilvēku nav apzinājušies, ka fiziskā ķermeņa darbība balstās uz Zodiaka zīmju spēku. Mums paveras neiedomājamas iespējas, kad aicinām revolucionāros Zodiaka spēkus sadarboties un savienoties ar mūsu ķermeni.



Šajos pieaugošā haosa laikos mums jābūt pilnībā klātesošiem. Mēs esam liela kolektīvā kvantu lēciena sliekšņa priekšā, un Zodiaka būtnes mums piedāvā savu dievišķo atbalstu un dziedināšanu ļoti konkrētā veidā.

Tomass saka: "Pateicoties milzīgai garīgās pasaules dāvanai, esmu guvis iedvesmu pilnīgi jaunas metodes izmantošanai darbā ar Zodiaka zīmju būtnēm. Šis solis ir kā kvantu lēciens mūsu meklējumu ceļā. Tā ir zvaigžņu medicīna un tīrs transformējošs spēks, kas sniedz tiešu pieeju debesu spēkiem un nogādā tos uz zemes. Tas paver neiedomājamas iespējas. Apzināta, aktīva un fiziska saikne ar Zodiaka zīmju būtnēm visdziļākajā nozīmē ved mūs mājās – šīs būtnes savieno mūs ar mūsu nākotnes spēkiem."

Zodiaka zīmju būtnes ir augstākā dievišķā kārtība. Tās ir unikāli dziedinošas un dievišķi radošas. Taču bez dievišķajām Zodiaka būtnēm ir arī pretējās Zodiaka būtnes, kas darbojas mūsu aurā un mums var piekļūt tikai caur mūsu vājībām un neapzinātajām atdalītajām dvēseles daļām – citiem vārdiem sakot, neatstrādāto karmu. Tādā veidā reizēm, to pat nezinot un nevēloties, mūsu zemapziņas saikne ar šiem "sabotieriem" ir spēcīgāka nekā ar dievišķajām Zodiaka būtnēm. Pretējā Zodiaka zīmes būtne, esot tikpat saprātīga kā viņas dievišķā daļa, dara visu, lai mēs nevarētu saņemt iedvesmu un barošanos no dievišķā Zodiaka. Tās dzīvo, jo izmanto mūsu neizmantoto potenciālu. Visbiežākais iemesls tam rodams iepriekšējās dzīvēs, kas caur zemapziņu mūs var ļoti spēcīgi ietekmēt.

Šajā nedēļas nogalē mēs atpazīsim un atbrīvosim tās savas dvēseles daļas, kas ir gandrīz nepieejamas dievišķajām Zodiaka būtnēm. Tas pavērs ceļu dievišķo Zodiaka būtņu ienākšanai mūsos un ļaus spert lielu soli pretī mūsu patiesajam liktenim. Pievienojieties mums uz divām spēcīgām un transformējošām dienām!



Seminārs notiek divas dienas (ar kafijas/tējas pauzēm un pusdienlaika pārtraukumu), bet var apmeklēt arī vienas dienas nodarbību.

Laiks: plkst. 9.00–19.00.

Pieteikšanās līdz 15. maijam, rakstot meistarsakne@gmail.com.

Papildu informācija: Rigonda (29434031).

Dalības maksa: 130.00 € (2 dienas); 80.00 € (jebkura viena diena).

Norises vieta: Stabu iela 14, Rīga (ārdurvju kods 22; 2. stāvs).
Seminārs notiek latviešu un vācu valodā, nodrošinot tulkošanu.



Piedaloties abos semināros – "Ēterisko eļļu spēks pārmaiņu laikmetā" un "Zvaigžņu medicīna. Pretējā Zodiaka zīme kā atslēga uz dievišķo zodiaka zīmi" – dalības maksa ir 230.00 .