sestdiena, 2019. gada 27. aprīlis

Eļļas dispersijas vannas – izcils sasniegums ēterisko eļļu pielietošanā


2019. gada maijā Rīgā notiks TOMASA FON ROTENBURGA (Vācija) vadītie semināri-praktiskas nodarbības.



TOMASS FON ROTENBURGS praktizē naturopātiju kopš 1993.gada. Tomass strādā ar ēteriskajām eļļām, Zodiaka spēkiem un dvēseļu dziedināšanu. Sākotnēji viņš darbojās Berlīnē, bet šobrīd – Sempā, Slovēnijā. Tomass regulāri vada starptautiskus seminārus Kanādā, Vācijā, Slovēnijā  un Latvijā. Kopš 2016. gada – arī Brazīlijā.

Vairāk informācijas par Tomasu www.thomas-von-rottenburg.de.





Eļļas dispersijas vannas – izcils sasniegums ēterisko eļļu pielietošanā



2019. gada 16. maijā



Ēteriskā eļļa ir augā notiekošā eļļas veidošanās procesa rezultāts. Eļļu veidojošajam augam piemīt spēja uzņemt sevī dinamisku spēku no Kosmosa un sakoncentrēt to ēteriskajā eļļā. Šajā procesā liela daļa dinamikas neizbēgami iet zudumā. Lai atkal būtu pieejama sākotnējā kosmiskā dinamika, mums vēlreiz jānoiet tādi paši eļļas koncentrācijas palielināšanas etapi, kādi notiek eļļas veidošanās procesā. To var panākt, potencējot eļļu ar ūdens virpuli eļļas dispersijas vannā.



Eļļas dispersijas vannas ir pilnīgi atšķirīgs process no aromaterapijā izmantotajām klasiskajām eļļu vannām. Eļļas dispersijas vannas ir kā īsts kvantu lēciens ēterisko eļļu izmantošanā. Ūdens virpuļošanas dinamiskajā procesā eļļas tiek potencētas. Līdzīgs potencēšanas process notiek homeopātijā. Tādējādi izdodas transformēt eļļas augstākā līmenī, un tad eļļas dispersijas vannas uzrunā mūsu augstāko dziedināšanas instanci. Te domāta imūnsistēmas saistība ar ķermeņa temperatūru un apziņas Es spēku – mūsu būtības kodola – integratīvo, radošo, attīstības un dziedniecisko potenciālu. Tā tiek aktivēta mūsu augstākā dziedināšanas instance – mūsu imūnsistēmas, ķermeņa temperatūras un Es spēka iekšējā kopsakarība. Tādējādi, izmantojot eļļas dispersijas vannu, var panākt dziļi iedarbīgas pārmaiņas un pavisam jaunu dzīves impulsu.



Ēterisko eļļu izmantošana dispersijas vannās ir viens no efektīvākajiem ēterisko eļļu izmantošanas veidiem. Savukārt no ārstniecības metodēm, kurās izmanto vielas, tieši eļļas dispersijas vannas nepastarpināti sasniedz apziņas Es spēkus.



Laiks: plkst. 10.00–16.00 (ar kafijas/tējas pauzi).

Pieteikšanās līdz 14. maijam, rakstot meistarsakne@gmail.com.

Papildu informācija: Rigonda (29434031).

Dalības maksa – 50.00 €.

Seminārs notiek latviešu un vācu valodā, nodrošinot tulkošanu.

VIETU SKAITS IEROBEŽOTS

Par konkrētu norises vietu semināra dalībnieki tiks informēti.