otrdiena, 2021. gada 9. novembris

Ja apskata šo situāciju

 

Ja apskata šo situāciju no senām prognožu tehnikām - tā situācija nav tik vienkārša - vakcinēšos un palikšu darbā un nekas man nemainīsies. Diemžēl tā tas nenotiks, jo pārmaiņas skars pilnīgi visus gan vakcinētos, gan nevakcinētos.

 

Tūlīt sāksies aptumsuma koridors, kura devīze ir "mainies vai mirsti". Tikai jomas, kurās pārmaiņas notiks, gan atšķirsies katram cilvēkam - viens smagi saslims, cits paliks bagāts bet cits iegūs superspējas un pamodinās savus talantus.

 

Ja pārmaiņām cilvēka liktenī ir jānotiek darba jomā un cilvēks no tām pārmaiņām atsakās - tad pārmaiņas skars viņa veselību vai tuvinieku veselību un viņam būs jākalpo tiem. Nevar apiet pārmaiņas, ja tās ir liktenī ierakstītas. Šis gads nes pārmaiņas visiem pasaules cilvēkiem, bet mēness aptumsums 19.nov. ļoti skars visus Latvijas iedzīvotājus.

 

Tā kā mums ir jābūt gataviem kaut ko dzīvē mainīt - atmest kādu sliktu paradumu, mainīt ēdienkarti, sākt nodarboties ar imunitātes celšanu, mācīties vai izzināt savu potenciālu. Princips viens - ja cilvēks to nedarīs pats - dzīve viņu piespiedīs. Vīruss un garīgums ir viens un tas pats - tikai ar citu vibrāciju.

Tātad izvēle vienkārša - attīstīt savu potenciālu un realizēt savu misiju vai slimot! Citas izvēles šis laiks nepiedāvā.