ceturtdiena, 2021. gada 18. novembris

Apslēptais “Aptumsumu koridora” spēks.

 

Apslēptais “Aptumsumu koridora” spēks.

No 16. novembra līdz 7. decembrim.

 

Aptumsumu koridora laiks – tā ir iespēja spēcīgi ietekmēt un izmainīt savu likteni, kardināli ietekmējot gandrīz jebkuru dzīves sfēru.

Visi baidās no šī laika posma, jo jebkurš cilvēks to noteikti sajūt vairāk vai mazāk negatīvi. Taču šo laiku var arī ļoti efektīvi izmantot savā labā, ja zin, kā to iespējams izdarīt.



Kas ir Aptumsumu koridors?



Aptumsumu koridors ir cikls, kas ietver sevī gan Mēness, gan Saules aptumsumu.

Parasti Saules un Mēness aptumsumi nenotiek pa vienam, bet seko viens otram ik pēc 2 nedēļām, un tas notiek apmēram reizi pusgadā.



Gadā parasti piedzīvojam 2 aptumsumu ciklus. Aptumsumu skaits vienā ciklā ir atkarīgs no dažādām astronomiskām niansēm.



Šogad rudens-ziemas ciklā izjutīsim daļējā Mēness aptumsuma ietekmi 19.novembrī un pilna Saules aptumsuma ietekmi 4.decembrī.

Visas dienas, kas ir starp šiem diviem aptumsumiem saucas - Aptumsumu Koridors.



19. Novembrī - daļējs Mēness aptumsums. Latvijā būs redzams daļēji. Tādēļ tā ietekme uz mums būs vidēji spēcīga. Emocionāli smags laiks ar paaugstinātu nervozitāti, jūtīgumu, emociju nekontrolēšanu un visām no tā izrietošajām sekām. Samazinātas koncentrēšanās spējas - bīstami veikt radikālas darbības.

Mēness aptumsums notiek 19. Novembrī plkst. 8:02 līdz 14:03. Maksimlā fāze 11:02.

Mēness aptumsuma laikā, nedrīkst veikt nekādas oprācijas vai medicīniskas manipulācijas, kam ir nopietns raksturs un sekas. Paugstinās asiņošanas risks. Kopumā veselības lietām slikts laiks. Palielinās insultu, infarktu risks. Mēriet asinspiedienu, elpojiet mierīgi, nekādus stresus un konfliktu risināšanas šajā laikā.

4. Decembrī pilns Saules aptumsums no plkst. 7:29 līdz 11:37. Maksimālā fāze 9:33. Latvijā tas nebūs novērojams un līdz ar to, tā nozīme šeit ir otršķirīga.



Tā kā daudzi īpaši jūtīgi cilvēki aptumsumu ietekmi izjūt jau vairākas dienas pirms paša aptumsuma sākuma, ierasts pievienot vēl 3 līdz 7 dienas pirms aptumsuma dienas un 2-3 dienas pēc aptumsuma.

Līdz ar to varam aprēķināt, ka pilnais rudens-ziemas aptumsumu koridors šogad ilgs no 16. novembra līdz 7. decembrim.



Katram aptumsumam ir atšķirīga ietekme uz cilvēka apziņu un prātu. Bet visiem aptumsumiem kopēja ir viena un tā pati iezīme - vāja emocionālā stāvokļa kontrole, paaugstināts traumu risks neuzmanības un nespējas koncentrēties dēļ, vispārēja spriedze un konflikti (dažkārt pat bruņoti).



Daudzi zinoši cilvēki jau iepriekš gatavojas katram aptumsuma ciklam – un tas ir pareizi. Jo caur apzināšanos mēs varam iegūt miera un iekšējās harmonijas stāvokli. Kad mēs saprotam, ka ir daži ārēji faktori, kas ietekmē mūsu psihi, lēmumu pieņemšanu, mūsu komunikāciju - mēs to uztveram daudz vieglāk, un pret citiem cilvēkiem kļūstam piekāpīgāki.



Kas nav ieteicams Aptumsumu koridorā laikā?



1. Jebkuri nopietni iesākumi šajā periodā nav ieteicami. Valda uzskats, ka šajā laikā uzsaktas darbības atnesīs daudz zaudējumus un problēmas tālākajā procesa gaitā un gala iznākumā.



2. Vairumā gadījumu nevajadzētu pieņemt nekādas radikālas darbības un veidot tālejošus plānus.



3. Ir pat savā ziņā bīstami veidot tālejošus plānus nākotnei vai domāt par savu vēlmju realizēšanu.



4. Nedrīkst pakļaut sevi un savus tuviniekus jebkādiem riskiem šajā periodā.



5. Aptumsuma dienās nevajadzētu skatīties uz Mēnesi vai Sauli, kā to parasti ir pierasts darīt. Ir pat populāri rīkot skatīšanos uz Sauli aptumsuma laikā caur dažādiem filtriem, kas vēlāk dod nopietnas veselības problēmas.



6. Nedrīkst fiziski parpūlēties aptumsumu laikā, tas dod sliktus rezultātus veselībai.



Ieteicamās aktivitātes aptumsumu laikā:



1. Veikt organismu atjaunojošas procedūras. Labi veikt organisma attīrīšanu (piem. Panchakarma procedūra).



2. Atbrīvoties no apziņu ierobežojošām programmām (bērnības vai sabiedrības).



3. Ļoti efektīvi ir uzsākt procesu, lai atbrīvotos no kaitīgiem ieradumiem, kas apgrūtina dzīvi.



4. Atbrīvoties no destruktīvām, apgrūtinošām attiecībām. Šis ir labs laiks, lai pieliktu punktu uz visiem laikiem.



5. Attīrīt un atjaunot māju un telpu ap māju. Šis laiks ir pielīdzināms šūskas ādas nomešanas procesam – regulāram sevis pašatjaunošanas procesam. Laiks, kad atbrīvoties no sevi izdzīvojušām lietām, attiecībām, procesiem.



6. Samazināt patērētā ēdiena daudzumu ikdienā vai ievērot gavēņa dienas. Lai atvieglotu organismu no ikdienā patērētā sarežģītā, smagā ēdiena. Ļoti labvēlīgi ievērot gavēņa dienas, lietojot tikai ūdeni vai pienu visas dienas laikā.



7. Atkārtot savu personīgo mantru vairākas reizes dienā, lai veicinātu savu garīgo izaugsmi un nomierinātu prātu.



Kopumā ir svarīgi pievērst vairāk uzmanību savu tuvinieku un draugu psiholoģiskajam stāvoklim.

Ļoti bieži aptumsumi izraisa negatīvu ietekmi uz maziem bērniem, pusaudžiem, veciem cilvēkiem un grūtniecēm. Arī uz cilvēkiem ar suicidālām tendencēm un neiralģiskām novirzēm. Tieši šie cilvēki aptumsumu koridora laikā izjūt neizskaidrojamu nemieru, uztraukumu, krasas garastāvokļa izmaiņas, fizisku vājumu un nekontrolējamas emocijas.



Parsvarā visi cilvēki šajā laikā saskaras pastiprinātu vientulības un skumju sajūtu.

Mierīgu un Garīgām vērtībām piepildītu Aptumsumu koridoru!