ceturtdiena, 2021. gada 18. marts

kā ar cirvi un āmuru - умерли после вакцинации

 

 

Sistēma, kurā vakcinētāji grib iejaukties tik pat kā ar cirvi un āmuru vissmalkākajā gēnu ražotnē, izsitot no ierindas dabisko imūnsistēmu. Būs, kas atkopsies un būs, kam šis cirvis un āmurs būs liktenīgi.

Tādēļ, ka šīs ir pilnīgi jauna tipa eksperimentālās vakcīnas, kuras nav izgājušas pietiekoši ilgu aprobāciju un rezultātu uzkrāšanu, kā tikai pašu ražotājfirmu un to pavadošo satelītu apliecinājumu un satur modificētu ģenētisko materiālu. Tās izraisa blaknes, saasinot cilvēkam jau esošās veselības problēmas, izraisot arī letālus iznākumus. Info ir pietiekoši daudz pieejams, lai tajā tagad iedziļinātos. Turklāt, šo vakcīnmateriālu, kā biologam, man nav vēlēšanās izmēģināt uz sevi. Ģenētiku un bioķīmiju LU pasniedza labā kvalitātē, lai zinātu, kas ir kas.

Cik skatos, ja ir kādas sirds un asinsvadu problēmas, jo izskatās, ka gan vīruss, gan vakcīna kaut kur iedarbojas līdzīgi. Arī vakcīna ir mākslīgi sintezēta tā, lai tiktu cauri smadzeņu aizsargapvalkam. Abos gadījumos ir problēma ar sīku asinsreceklīšu/trombu veidošanos, kas dažādā laika noilgumā - līdz pat gadam vai ilgāk, pēc izslimošanas vai vakcīnas, var veicināt insulta un infarkta izraisīšanu. Vakcīnas gadījumā plus vēl visi alumīnija sāļi un piedevas/konservanti kā indes un svešais gēnu materiāls. Tik pat kā tomātiem, kukurūzai u.c.potē ģenētiski modificētos gēnus. Dolliju vismaz uztaisīja no pašas gēniem, bet te -cilvēki. Turklāt - vai nav dīvaini, ka draud ar armiju un sankcijām? Kuras labas un patiesas lietas būtu jāuzspiež ar varu un psiholoģisko agresiju?

Zinu no savas vides, kam pēc pirmās potes ir labi, bet vienai tirpusi seja kā uz paralīzi, bet pārgājis. Abas brīvprātīgās.

Ir pārāk daudz faktoru, lai spriestu, kā kuram tas ir, bet pa lielam - cilvēks ir diezgan izturīga un rūdīta būtne, lai izdzīvotu, jo Zeme nav tā maigākā vieta kurā būt.

runàju ar kàdu osteopàtu, un vińa atklàsme attiecībà uz pacientiem, kuri izslimojuši C 1 ...un ir depresijà, palèninàjusies spriestspèja, ir izteikta cietàs smadzeńu garozas “neelpošana”, visu ķermeņa šķidrumu kūtrums. Šeit viens no vińa ieteikumiem ir izmantot Gaismas 569 nm viļņa garumu.

Mums katram jāpameklē, kurās stundās Latvijā mēs varam, izmantojot Saules gaismu, sevi dziedināt. Tādam darbam ar sevi ir režīms kuru jāievēro gan  laikā, gan vingrinājuma ilgumā, jo Saulīte var arī nostrādāt ar - zīmi.

Paldies par padomu!

Gaismu laidu universālo, bet vērts piedomāt par materiālajā plānā aktuālo viļņu garumu. Jāpatestē uz sajūtām.

 

 

В Норвегии 102 пожилых человека умерли после вакцинации

Возраст умерших составляет 87 лет и старше. Все они имели хронические заболевания и были привиты в рамках государственной программы вакцинации вакцинами Pfizer и Moderna.

Власти Норвегии в срочном порядке создали экспертную группу, которая должна сделать заключение о причинах столь высокой смертности среди пожилых людей после вакцинации от коронавируса. Результаты анализа должны быть опубликованы этой весной.

  иcточник

(https://rg.ru/2021/03/03/bolee-sta-chelovek-umerli-v-norvegii-posle-privivki-ot-koronavirusa.html)канал- Ковид Сопротивление

  👉  t.me/anti_covid21

 

Man pašam šķiet, ka ietekme varētu būt tieši uz Hipofīzi - Čiekurveida dziedzeri - Pineal gland, jo tā esot pierādīta vieta, kur varētu būt dievišķā uztvere (tas saistībā ar dziedzera uzbūvi).

Jo es pats Kundalinī izprotu citādāk, lai arī vēl tikai studēju. Taču kā enerğijas lirmavots tas tur lejā ir.

Lai nu kā, bet eksperimentālās injekcijas sastāvs nonāk visur ķermenī. Vai tas ir manuprāt Čiekurveida dziedzeris vai tavuprāt Kundalīnī (jo tas arī atbilstot dziedzerim), vai visas pārējās čakras/enerğijas uztveres ir saistītas ar konkrētu dziedzeri cilvēka organismā, taču šķiet ka šo injekciju toksīni negatīvi iedarbojas uz cilvēka endokrīnk sistēmu.

Ir taču dzirdēts arī ka iespējams negatīvi ietekmē auglību un tie arī ir dziedzeri.

Esamsevi mīloši un ieklausamies savās sirdīs.

 

Indieši saka, ka smadzeņu šūnas dzimst Brahma Garbha (kosmosa klēpis, sākums) punktā. Tas ir tieši galvas vidū. Ja velkam no avotiņa taisni uz leju un no 3acs čakras tieši galvá iekšā, tad abu krustpunkts ir bramma garba-  visa sākums.

Lai transformētu apziņu, augtu, dziedinātu (vecās, nokalpojušās)  zemapziņas programmas utt.esot jāstrādā tieši ar to- tur jāpilda gaisma.

Un man ir briesmīgas aizdomas, ka tas sanāk tieši tur, kur baksta to ko vid tester puļķi🙈 nekas šajā afērā nav nepārdomāts!

 

Найден еще один побочный эффект вакцин

Мнение: "Мне приходят сообщения от целителей, что они больше не могут видеть или чувствовать чакры своих клиентов. Да, все вакцины отключают поток источника и связь с источником через физиологические средства.  Предотвращение подъема и вознесения кундалини. 

Помните, это духовная война. Они не могут победить, если мы все будем развиваться, подниматься и реализовывать себя. Это их попытка предотвратить то, что нельзя предотвратить".