trešdiena, 2018. gada 10. oktobris

Meditācijas kursi Rīgā - Valdis Svirskis


Meditācijas kursi Rīgā
2018.gada rudenī

 

No 15. oktobra līdz 12.novembrim ritēs sirds meditācijas apguves un pilnveides nodarbību kurss Rīgā.

Nodarbību laiks no plkst.18.30 līdz 21.00 pirmdienās , ceturtdienās; vieta plānota pie Vecrīgas, Stacijas tuvumā;

***

kursā mācīsimies koncentrēšanos, kas ir meditācijas prakses bāze, izmantojot elpošanu, vizualizāciju, sirds izjustu dziedāšanu un klusumu;

iepazīsim vērtīgas Jogas un Vēdantas atziņas, individuālās un kolektīvās prakses drošu pamatu veidošanu; praktiski skatīsim kā meditācijas iemaņas var sekmēt pozitīvas pārmaiņas mūsos un ap mums, vairot mieru un prieku darbā un ikdienā.

Nodarbības noderēs tiem, kuri vēlās apgūt pamatus, pilnveidot iemaņas; arī tiem, kas meklē iekšējās pilnveides ceļu un Skolotāju.

Saturs kursā izkārtots secīgi, tāpēc vērtīgi apmeklēt nodarbības regulāri un, protams, ieplānot laiku ik dienas vingrināties mājās, lai kopt un nostiprināt iemaņas.

Kursa balstās meditācijas skolotāja Šri Činmoja (1931-2007) pieredzē un jaunradē. (skat. www.srichinmoy.org/ ) un viņa meditatīvās mūzikas pasauli - www.radiosrichinmoy.org/ .

latviešu valodā publicētas divas viņa grāmatas:

Prieka spārni (Zvaigzne ABC) un Laimes pavedieni (Jumava).

Nākot uz nodarbībām, paņemat maiņas apavus; noderēs arī, ja paņemsit mazliet ūdeni padzerties.

Atbilstoši tradīcijai par dalību kursā nav dalības maksas nosacījuma.

*** **** ****

Pieteikšanās - nosūtot īsziņu ar vārdu, uzvārdu, kontakttālruņa numuru uz +371 29697059,  ne vēlāk kā līdz 18.oktobrim vai kamēr būs vietas. (Piebildīšu, ka no otrās nodarbības t.i. 18.oktobra , grupa skaitīsies nokomplektēta un dotajam kursam vairs pievienoties nevarēs.)

 

Uzziņām varat rakstīt uz profilu draugiem.lv vai uz pieraksti@inbox.lv

 

* Līdz Jaungadam ir iecerēts  vēl viens nodarbību kurss: no 22.novembra līdz  20.decembrim. Arī uz šo kursu jau var pieteikties.

 

ar cieņu

valdis svirskis