ceturtdiena, 2021. gada 11. februāris

Miera acs Vētras centrā

 Miera acs Vētras centrā

Miera acs Vētras centrā
06.02.2021 … Eņģeļu vēstījums caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
--------------------------------------------

Sveicināti, dārgie draugi!
Šonedēļ eņģeļi sniedz ļoti vienkāršu vingrinājumu, lai mēs varētu pārkalibrēt savu enerģiju, sakņotos tagadnē un iesakņotos mīlestībā, kā viņi mēdz teikt. Padalīšos kā parasti ar dažiem praktiskiem piemēriem un personīgo pieredzi.
Mīlu jūs visus!
♥ Ann

… Eņģeļu vēstījums …

Dārgie draugi, mēs Mīlam jūs tik ļoti …

Ieelpojiet dziļi. Tagad izlaidiet šo elpu ļoti, ļoti lēnām – it kā jūs būtu balons, kas pamazām iztukšojas. Dariet to vēlreiz. Ieelpojiet. Izelpojiet ļoti lēnām, ļaujot ķermenim vienkārši atbrīvot gaisu. Piespiešana nav vajadzīga. Vēl vienu reizi. Ieelpojiet dziļi un pēc tam ļaujiet ķermenim lēnām, maigi, pilnībā izelpot. Kā jutāties, kad to darījāt? Tikai piefiksējiet.

Tagad paņemiet kaut ko rokā. Tas var būt jebkas, pildspalva, zīmulis, ūdens glāze. Vienkārši paņemiet to un rūpīgi aplūkojiet. Ievērojiet tā krāsu un faktūru. Kā tas iegulstas jūsu rokās? Vai tas ir smags vai viegls? Vienkārši esiet ar šo lietu un patiešām to izbaudiet. Iedomājieties, ka tas, ka šī lieta, ko jūs paņēmāt, ir dzīva. Vienalga, vai skaļi, vai klusu pie sevis, pasakiet, cik ļoti jūs to mīlat. Norādiet uz visām šīs lietas labajām īpašībām un īpatnībām. Atzinīgi to novērtējiet. Iedomājieties, ka varat veltīt tam visu savas sirds mīlestību. Ieelpojiet tagad dziļi. Izelpojiet pamazām. Ievērojiet, kā jūtaties.

Šajos divos vienkāršajos vingrinājumos jūs uzņēmāties atbildību par savu iekšējo realitāti. Jūs kļuvāt intensīvi klātesošs. Jūs ļāvāt izplūst mīlestībai no iekšienes. Jūs kļuvāt uz kādu brīdi sakņojies tagadnē un sakņojies mīlestībā. Kā sajutāties? Atcerieties šo vienkāršo vingrinājumu. Elpojiet. Lai plūst mīlestība. Elpojiet. Jūs to varat darīt jebkurā laikā.

Kad esat iesakņojies patreizējā brīdī un sakņojies mīlestībā, jūs kļūstat par mierīgu, mierpilnu aci vētras centrā. Kamēr ap jums virmo haoss, jūs varat justies centrēts, iezemēts, skaidrs un mierīgs.

Tas ir ārkārtīgi noderīgi pasaulē, kur daudzi cenšas jums ieskaidrot, ka viss ir tik šausmīgi. Kovids uzbrūk nevaldāmi. Nesaskaņas ir drudžaini pieaugušas. Draugiem, ģimenei vai kolēģiem ir radušies aizspriedumi, un pēkšņi jūs nejūtaties piederīgs viņu dzīvei. Jūs jūtaties iestrēdzis, satracināts, apjucis ... Elpojiet. Ļaujiet plūst mīlestībai. Elpojiet.

Mīļie, daži no jums jau praktizē savu klātbūtni pēc iespējas biežāk. Daži no jums jau spēlējas ar savas elpošanas burvīgumu. Jūs jau pazīstat šo izjūtu priekšrocības. Ja vēl nekad to neesat izmēģinājis, un ja jūtaties dzīves vai citu cilvēku lēmumu virzīts, stumts un vilkts, tad uzņemieties atbildību par savu realitāti kaut vai uz minūti vai divām. Elpojiet. Pludiniet mīlestību. Elpojiet.

Neatkarīgi no tā, kas notiek visapkārt, jūs esat vienīgais, kurš jebkad var kontrolēt savu enerģijas lauku. Pasaule var jūs izaicināt, ietekmēt, virzīt un vilkt. Citi var jūs lūgties vai uzbrukt. Neskatoties uz to, jūs un tikai jūs paši kontrolējat savu enerģijas lauku. Tā nav jūsu vaina, ka tik daudzi no jums joprojām tic, ka jūs kontrolē ārējā pasaule. Jums vienkārši nav paskaidrots, ka jūsu enerģija piesaista jūsu realitāti. Tagad jūs mācāties uzņemties atbildību par savu iekšējo realitāti, domām, un līdz ar to arī par savu personīgo enerģiju lauku, kas piesaista jūsu personīgo realitāti.

Izmēģiniet to šonedēļ, kad kaut kas jūs izsit no līdzsvara, un ir sajūta, ka jūs nekontrolējat situāciju. Varbūt jūs patiešām nevarat kontrolēt 3D pasauli. Bet jūs varat elpot. Jūs varat izplūst mīlestībā. Jūs atkal varat elpot. Jūs varat kontrolēt savu vibrāciju. Un šajā vienkāršajā darbību secībā, kurā jūs nolemjat būt atbildīgs par savu iekšējo realitāti, pēkšņi jūs nonākat mierīgajā un skaidrajā apkārt esošās vētras centrā. Pēkšņi jūs patiesi – kaut tikai dažas sekundes – dzīvojat klātbūtnē un dzīvojat mīlestībā.

Esiet Svētīti !!!
Mēs Mīlam jūs tik ļoti …
– Eņģeļi