otrdiena, 2020. gada 29. septembris

kas izmainīs pasauli līdz nepazīšanai.

 

Aptuveni 40 dienas līdz absolūtai vētrai, kas izmainīs pasauli līdz nepazīšanai. Tā notiks jebkurā gadījumā pie jebkura rezultāta 3.novembra vēlēšanās ASV - 4.novembrī pasaule vairs nebūs tāda, kāda bijusi līdz šim.
Ja uzvarēs finanšu oligarhija, kovidafēras organizatori, kuri arī Baltkrievijā trenējas nekārtībām ASV, ieskaitot policistu vajāšanu ar adresu un datu noplūdi. (jo policijas un armijas sagraušana ir stratēģisks uzdevums ASV, lai dabūtu nost Trampu) Nu, ko mēs esam dabūjuši mācībstundu - būs pasaule, kur privātās tiesības ir ierobežotas “drošības dēļ” - un ir jāpilda visabsurdākās pavēles vienkārši tāpēc, ka tā liek! Kā masku nēsāšana un viss pārējais kovid “svētku komplekts” - sociālā dresūra. Tiks neticami paātrinātas visas iedarbinātās politikas - un tās tiks rīkotas kā Ķīnā, kas izraisa sajūsmu finanšu elitē, kuru tā jau sen ir sākusi pārvērst par savu galveno placdarmu un spēka centru. Visa civilizācija - kā liela Ķīna, senā Ēģipte - faraoni un vergu bari. Tikai ar modernajām tehnoloģijām, kas totalitārismu iespējo tūkstoškārt un globāli bez iespējas aizmukt. Miljardieri un nabagi. Atkal neizglītotas masas bez jebkādas iespējas konkurēt ar eliti. Iespējams nežēlīga “lieko” cilvēku masu iznīcināšana - “ekoloģisku” prasību dēļ. Neskatoties, uz to ka lielas cilvēku masas apmānu sapratušas. Nežēlīgi apspiesti neapmierinātie - “drošības” dēļ. Ģimene iznīcināta - par ko sapņoja jau 20.gadu komunisti. Tam šī “minoritāšu” bakhanālija - nekam citam. Lai ir iemesls vērsties pret jebkuru normālu cilvēku un normalitāti - kā pret “agresīvo un “agresiju”. Jaunā Pasaules Kārtība. Orvels par to zīmīgi brīdināja jau četrdesmitajos gados, kad tika veidota pašreizējā “starptautiskā arhitektūra”, kas to visu veido. “2020” kulminācija - “1984”, kā to jau kariķē. Trāpīgi. Visi redzam, ka uz to velk.
Uzvar Tramps, patiesībā spēka struktūras un armija - reālā vara, kas ir vienīgais spēks, kas ir spējīgs stāties pretī finanšu oligarhijai. Tad tiek demontētas finanšu oligarhijas struktūras - bet tās ir praktiski visas starptautiskās organizācijas, ko zinām! Nenormālas izmaiņas visā pasaulē. Cerams - uz labu.
Un trešais variants. Aizsākas karš starp šiem superspēkiem. Milžu cīņa, kur der viss. Protams, arī karstais karš. Kuram ir šaubas, ka elite, kas pieļāva Dienvidslāvijas slaktiņus Eiropā, Ukrainas slaktiņus Eiropā, slaktiņus Āzijā, badu un slaktiņus Āfrikā, kuras tēvi deva pavēli uzmest atombumbu Hirosimai, nobombordēt Drēzdeni ar sievietēm un bērniem, viņi nesarīkos karu? Protams, ja tas ir vajadzīgs.
Krāsainās revolūcijas mēģinājums ASV novembrī - pēc “treniņa” Baltkrievijā - būs gandrīz 100%, jo uz spēles ir pasaules vara. (Nebrīnīšos, ja finanšu oligarhijas kalpone Eiropas Savienība, mēģinās neatzīt arī Trampa uzvaru!) Visas vecās varas struktūras, ieskaitot vecos medijus, ir vecās varas izveidotas un vecās varas pusē.
Taču, kas lielajam un visuvarenajam Dievam ir vecā vara un tās struktūras? Pīšļi un putekļi.
(Tas ir mans personīgais blogera viedoklis.)