otrdiena, 2012. gada 7. augusts

Ilarions 5.-12. augusts/2012


Viedas Meistars Ilarions
5.-12.augusts/2012
 
Mīļie!
 
Atrodiet laiku, lai būti labi un saudzīgi pret sevi, jo šobrīd jūsu iekšējos plānos risinās lieli notikumi un pārmaiņas. Jūsu darbs ir daudz dimensionāls, tajā iesaistītas daudzas dimensijas. Jūs nonākat aizvien lielākā savienībā ar savu Virsdvēseli, un tas pats notiek arī ar daudziem augstākajiem jūsu daudzdimensiju būtības aspektiem un īpašībām. Garīgais progress notiek visu laiku un lielākā jūsu daļa, kuri lasa šos vēstījumus jau zina, ka jūsu darbs sniedzas krietni tālāk aiz planētas iesvētībām. Daudzi no jums strādā arī Kosmiskajā un Galaktiskajā līmenī un iniciācijās.
 
Jums ir tādi skolotāji, kuri tikai tagad, kad esat paaugstinājuši savu frekvenču līmeņus, ienāk jūsu aktivitātes sfērā. Šie skolotāji ar jums kopā bijuši eonu ilgumā un gaidījuši jūsu apziņas atmodu par viņu esamību un klātbūtni. Atrodiet laiku atvērt sevi viņu vadībai, padomam un virzībai. Mēs visi strādājam kā viens un starp mums- planētas augšupceltajiem meistariem un tiem, kuri ir Kosmiskā un Galaktiskā līmeņa viedas meistari- valda tikai augstākā labā griba un sadarbība, miers un harmonija. Arī mēs strādājam un pilnveidojamies, lai iegūtu augstākas iniciācijas, jo mēs alkstam palīdzēt Planetārajam Logosam un Pirmajam Radītājam virs piektās dimensijas un augstākās pasaulēs; tas ir kalpošanas darbs, kas virza mūs uz priekšu un atbilst teicienam: kam tiek dots, no tā arī prasa.
 
Tā kā jūsu planētas atmosfērā aizvien pieaug Kosmiskās enerģijas, tad ļoti svarīgi šobrīd ir neatlaidīgi turpināt pacelt un noturēt savus frekvenču līmeņus- tas padarīs jūsu ceļu vieglāku. Frekvenču līmeņa saglabāšana prasa neatlaidību un atdevi, lai paliktu pie saviem augstākajiem redzējumiem un ticētu, ka viss ir kārtībā, neskatoties uz to, kā tas ārēji izskatās apkārtējā pasaulē. Atmodušies aizvien vairāk apzinās savu potenciālu, tāpēc tiem būtu jāļauj citiem zināt, ko tie atklājuši, jāstāsta par to, ka mēs atrodamies mācību procesā, ka Atmoda notiek tad, kad Dvēsele ir gatava un to nevar ar varu piespiest, kaut arī bieži Atmoda nāk tieši ar kādu notikumu dzīvē, kas šokē vai satriec un tieši šie satricinājumi izraisa lielu daļu iekšējo meklējumu un atklājumu.
 
Praktizējiet vizualizēt sevi kā patiesas, brīnumainas Gaismas un Mīlestības Būtnes, kuras nonāk aizvien lielākā un lielākā savienībā ar cilvēka es. Tas prasa absolūtu Mīlestību un Sevis pieņemšanu par to, kādi esam, bez salīdzināšanas ar citiem. Daudziem tieši šī darba fāze izrādījusies visgrūtākā, jo daudzas iepriekšējās dzīves par sevi esat domājuši vismazāk. Mīliet un godājiet sevi, cieniet un savienojieties ar savu Vareno ES ESMU Klātbūtni pēc iespējas biežāk. Klausieties sirdi un Būtību pacilājošu mūziku. Jūs paši zināsiet, kāda tā ir tieši jums un mēs iesakām lietot šo visjaukāko un patīkamāko instrumentu, lai paaugstinātu un saglabātu savu frekvenču līmeņus.
 
Meklējiet veidu, kā šobrīd atrasties vairāk un vairāk 5tās dimensijas enerģijās, tagad, kad vēl esat iezemējušies Zemes kristāliskajā dimanta kodolā. Jūsu klātbūtne un augstākie nodomi šajā laikā ir vissvarīgākie, jo cilvēkam būs ļauties Dievišķajai gribai, savam paša augstākajam labumam un visu augstākajam labumam. Jo vairāk cilvēku tā rīkosies, jo vairāk pacels visu kopējo planetārā režģa enerģiju frekvences un tā pacels visu cilvēci. Atcerieties godāt un ievērot sava fiziskā ķermeņa vajadzības- tam jāiziet cauri šīm pārmaiņām viegli un ātri. Pagrieziet seju pret Sauli un klusi lūdziet, tad pateicībā apstipriniet, ka pats esat sava likteņa lēmējs un tuvojaties uzvaras horizontam. Palieciet fokusēti un centrēti.
 
Līdz nākamajai nedēļai....
 
ES ESMU Ilarions
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.
Tulkoja Māra Brante