ceturtdiena, 2011. gada 19. maijs

Melhisedeks 15.-22.februāris/2011

Mīļie Gaismasdarbinieki!
 
Un tā nu tagad sākas- kustība brīvības virzienā, Zemes iedzīvotāju atbrīvošana. Pieaugot Atmodai, daudzās dzīves jomās būs vajadzīgas pamatīgākas reformas, tas ir, visās tajās jomās, kas agrāk nav bijušas vērstas uz masveida mieru un brīvību. Ikkatrs, kurš jau Modies, savukārt Modinās daudzus citus un tā šis pārmaiņu vilnis turpināsies līdz apņems visu jūsu planētu un ikvienu uz tās dzīvojošo, lai kopīgi dotos tālākā savienībā ar Galaktisko Centru.
 
Patlaban esat iegājuši t.s. fotonu joslā. Tā ir mūžīgi mirdzoša, mūžīgā kustībā esoša, mūžīgi mainīgu daļiņu spirāle, kas vibrē daudz augstākās frekvencēs nekā tās, ko pieredzējāt iepriekšējos gadu tūkstošos šajā Jūgas laikmetā. Tagad savienošanās notiks daudz lielākā ātrumā un ietekmēs un mainīs arī jūsu fizisko, mentālo, emocionālo un garīgo ķermeni. Jūs aizvien ilgākus laika periodus spēsit sevi uztvert kā Gaismu. Gandrīz visi kaut reizi esat pieredzējuši sekojošu parādību: ar aizvērtām acīm redzējuši Gaismu, kas līdzinās saulei. Tā kļūs par ierastu parādību.
 
Jo vairāk blīvuma un sārņu atbrīvojat un iztīrāt no savas ikdienas dzīves, jo paveras lielākas spējas saņemt un uztvert Gaismu. Jūs sāksiet Gaismu izstarot arī no sevis. Tā kā jūs atkal, jau daudz apzinīgākā stāvoklī, kļūstat par Radītājiem, tad mēs lūdzam jūs visu laiku sekot līdzi un disciplinēt savas domas, vārdus un darbus, jo pavisam drīz gribētais, vēlētais un vajadzīgais sāks īstenoties dzīvē, pie tam rekordlielā ātrumā.
 
Mēs vēlamies, lai jūs, Mīļie, zinātu- tagad notiek vislielākā tīrīšanās un daudziem tas nemaz nav pats priecīgākais notikums. Šis process nav apejams, tas ir absolūti vajadzīgs, lai attīrītu vēl pēdējos sārņus no jūsu fiziskajiem, ķermeņiem, prātiem un emocijām. Nevar ieiet augstākajās dimensijās līdz nav attīrītas jūsu sistēmas. Saņemieties, mīļie, mēs vēršamies pie katra, mēs kā vien varam jums palīdzam ātrāk iziet cauri šim periodam, cik vien to pieļauj jūsu apziņa un fiziskais trauks, tam jānotiek vislielākajā drošībā un aizsardzībā, viegli un ātri.
 
Nu jau itin visi uz planētas esat iegājuši Lielās Attīrīšanās fināla fāzē, tādēļ ir vitāli svarīgi saglabāt savu iezemēšanos ar Zemes kristālisko kodolu. Iezemēšanās jūs līdzsvaros, jo aizvien turpināt uzņemt lielākus un spēcīgākus Kosmiskās enerģijas apjomus, kas plūst tikai un vienīgi pieaugošo viļņos. Šī ir visbrīnišķīgākā iespēja jums transformēties par varenām Gaismas Būtnēm, kādas vienmēr esat bijušas, un, ja vien spējat, tad visu laiku saglabājiet sevī šo redzējumu, panākumi būs nodrošināti. Kad jūtaties pārpildīti ar informāciju un enerģiju, tad atvēliet sev brīvu laiku un atpūtieties, paguliet, transformācijas vislabāk veicina īsi snaudieni. Daudzi jutīsities miegaini. Guliet, kad vien varat; ja nav tādu iespēju, tad dziļi un apzināti ieelpojiet pamata čakrā, tad uz brīdi aizturiet elpu, un tad ar kārtīgu izelpu atbrīvojiet visu to, kas nerezonē ar jūsu jauno būtības stāvokli. Atkārtojiet šo vingrinājumu vismaz 3 reizes. Tā ielaidīsiet sevī jaunas prāniskās enerģijas un uzmundrināsiet sevi.
 
Turpiniet izstarot savu Gaismu, Mīļie, tā ir neizsakāmi varena!
 
ES ESMU Melhisedeks
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message
Tulkoja Māra Brante