piektdiena, 2011. gada 20. maijs

Ilarions 27.februāris-5.marts/2011

Mīļie Gaismasdarbinieki!
 
Šajā nedēļā noslēgsiet un pabeigsiet jau labu laiku iestrēgušus projektus. Esat izgājuši cauri daudzām izaicinošām un pārbaudījumu pilnām situācijām un notikumiem, tie no jūsu un jums apkārtējo būtības dziļumiem pacēluši labākās īpašības. Pārbaudījumi un izaicinājumi ir snieguši labāko iespējamo rezultātu un nevis, piemēram, attiecību saraušanu. Tas ir ieguvums visiem.
 
Nedēļas beigās sagaidāmas jaunas un spēcīgas enerģiju padeves; tās sasniegs Zemi un izpaudīsies kā emocionāli pārbaudījumi. Tie, kuri būs iekšēji strādājuši ar sevi, spēs šīs spēcīgās enerģijas pārvērst radošos impulsos un atklāt sevī jaunus talantus, piemēram, rakstniecību, tēlniecību, pavārmākslu, adīšanu un tā tālāk, vienalga, kas vien jums sniedz prieku. Tiem, kuri tikai tagad Mostas vai arī vēl guļ, šis periods būs izaicinošāks un grūtāks, jo sarežģītāk būs saglabāt emocionālo mieru un līdzsvaru.
 
Jau zināt, lai garīgi attīstītos ir jākoncentrējas uz tagad momentu, jo tas ir vienīgais brīdis, kas reāli eksistē, tieši tāpat kā tā telpa, kurā esat. Tāds uzskats nav pārāk viegli saprotams, jo esat raduši domāt par pagātni, tagadni un nākotni, bet te pēkšņi jāsāk sašaurināt savu uztveri tikai līdz tagadnei- tas varētu būt pagrūti. Kā jau ar visām jaunajām lietām, būs vajadzīgs kāds zināms laika sprīdis līdz pieradīsit un jutīsities pārliecināti par to kā dzīvot tagad momentā.
 
Cilvēki visapkārt sāk pieņemt un saprast mīlestības vienojošo konceptu, savstarpējo sadarbību un meklē mierpilnus risinājumus visam notiekošajam, veicot tīru izvēli miera un sadarbības virzienā, visu augstākajam labumam. Šis moments tikai tagad sāk ienākt dzīvē, bet tas pieaugs spēkā un šī gada laikā kļūs daudz noteicošāks.
 
Zeme, kopā ar visu, kas uz tās atrodas, patlaban iziet pārveidi no vienas būtības līmeņa uz citu, un jūs ik pa brīžam tiekat mētāti šurpu un turpu, īpaši tad, kad enerģētiskie impulsi sašūpo visu, kas atrodas uz planētas, tai skaitā arī vecos uzskatus, bet jaunajiem uzskatiem ir vajadzīgs kāds zināms laiks līdz tos pieņem un atzīst. Šobrīd vecais vienkārši atkrīt, un tie, kuri visiem spēkiem pieķērušies pie vecajiem pasaules uzskatiem un darbības, tiem ir grūti adaptēties pie nemitīgi notiekošajām pārmaiņām.
 
Un tā, mīļie, mēs iesakām- dariet to, kas jums patīk, nākamo mēnešu laikā palieciet un saglabājiet sevī augstāko iespējamo prieka stāvokli, jo uzturot prieka frekvences, jūs noturat augstākas enerģijas arī tajās Zemes vietās, kur atrodaties. Vērojiet un sekojiet sev līdzi, lai izietu katru jums doto mācību stundu, lai turpinātu kāpt augšup un visās lietās sasniegtu augstāku iespējamo rezultātu.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante