sestdiena, 2011. gada 28. maijs

Ilarions 22.-29. maijs/2011

 
Esiet atkal sveicināti, mīļie Gaismasdarbinieki!
 
Pagājušajā nedēļā masu apziņā notika ievērojamas pārmaiņas, pavisam tuvā nākotnē redzēsiet šī fakta pierādījumus. Daudzi cilvēki ap sevi ir izveidojuši Gaismas Pīlāru un faktiski, jūs ESAT Gaismas Pīlāri, šis atzinums nu ir iegājis cilvēces kopējā laukā un Zemes atmosfērā. Šīs visas ir ļoti pozitīvas pārmaiņas, un tagad kļūs daudz vieglāk noturēt un iezemēt Gaismu, jo jūsu pulkam ir pievienojušies daudzi jauni palīgi.
 
Katrā cilvēkā pieaugusi viņa Būtības viegluma sajūta, kas izpaužas kā lielāka labsajūta un miers; šīs īpašības ietekmēs jūsu ikdienu. Tagad vainaga čakrā sajūtat aizvien pieaugošu saistību, tuvību un klātbūtni ar savu Augstāko Es, īpaši, kad pildāt garīgās disciplīnas, jūs izjūtat ievērojamas un pamanāmas vibrācijas ap sevi. Ar katru brīdi sajutīsiet lielāku saistību un atbildi no sava Augstākā Es un nepavisam neesiet pārsteigti, kad „pieķersiet” sevi ik pa brīdim ar to telepātiski sarunājamies.
 
Tas tikai liecina par lielākām aktivitātēm un norisēm jūsu daudzdimensiju līmeņos un būtībā. Jūs iegrimsiet sapņos, kuri aizvedīs jūs dažādos „iztēles un iedomu” ceļojumos un piedzīvojumos. Tā notiek aktīva iesaistīšanās augstākajos līmeņos un dimensijās. Pilnīgi visi augstākajos līmeņos esat aktīvi miega laikā, bet tagad sāksiet to pieredzēt arī ikdienā. Dzīve kļūst par aizraujošāku piedzīvojumu un jūs ierobežo tikai pašu uzliktie limiti. Uzdrošinieties sapņot lielus sapņus, radiet savā ikdienā šādus scenārijus. Radiet un sajūtiet notiekam brīnumainas pārmaiņas ar sevi un saviem mīļajiem visā Pasaulē ap jums.
 
Lai ko jūs, apzinīgie Radītāji, tagad radītu savās dzīvēs, tas tiek pievienots kolektīvajai apziņai un tieši tāpēc Atmodīsies daudzi jauni cilvēki. Jūsu Gaisma un tieksme pēc Gaismas rada lielāku prāta atvērtību aizvien lielākam cilvēku skaitam. Vienmēr visu radiet Visu Augstākajam Labumam un, protams, arī savam Augstākajam Labumam. Ar jums ikdienā centīgi un čakli strādā Dieva dotie un piešķirtie Gidi un Pacelšanās Vienība. Kā pašu pirmo no rīta pēc pamošanās lūdziet tiem palīdzību, tas noteiks dienas gaitu.
 
Vērojiet to, kas paceļas no jūsu būtības dziļumiem un turpiniet to tikai vērot un atbrīvot, emocionāli neiesaistoties. Kļūs ar katru brīdi aizvien vieglāk un vieglāk. Tā ir jūsu Meistarība darbībā un rīcībā. Tā ir apzināti praktizēta alķīmija. Pavisam drīz saskatīsiet to, ko patlaban radāt- brīnumainus notikumus, situācijas un nevis to, ko patlaban atbrīvojat no savas iekšējās Būtības dziļumiem. Jo vairāk šādi praktizēsiet, jo dzīve būs un kļūs vieglāka.
 
Mēs visu laiku esam ar jums, mīļie. Mēs tagad strādājam kā Viens. Jums blakus atrodas Pulki- gan dienā, gan nakts laikā. Jūs nekad neesat vieni. Mūsu Mīlestība vienmēr ir ar jums.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message. 
 
Tulkoja Māra Brante