ceturtdiena, 2011. gada 19. maijs

Kīša Krautere: par 2011.gadu

Šajā adresē apskatāma Kīšas Krauteres (tā viņa pati izrunā savu uzvārdu) filmiņa par 2011.gadu.

http://www.youtube.com/watch?v=ecPI3CpsKHo&feature=player_embedded#at=18

Un pielikumā lasāms tulkojums.

Kīša Krautere, Mazā Vecmāmiņa
Par 2011. gadu

Sveicināti!
Uz pasaules notiks daudzas jaunas lietas un notikumi, jo ejam cauri jaunām enerģijām. Pār mums un Zemi nāk katastrofas, mirst dzīvnieki, putni, zivis. Jā, ir grūti tajā noskatīties. Bet, ja raugāmies plašāk, tad mums ir daudz labākas iespējas iziet cauri šim laikam, ceļot vibrācijas un neiegrimstot skumjās, bēdās un traģēdijās.

Uz planētas notiek traģēdijas- lielā skaitā mirst zivis, dzīvnieki, putni. Tas apbēdina, rada skumjas. Kad atrodaties zemās vibrācijās, tad viss ļoti viegli „ķeras pie sirds”. Māte Zeme maina vibrācijas- tas ir tas, kas tagad notiek. Poli mainās, tā ir reālā situācija uz planētas. Tā ir reāli notiekoša lieta. Bet mums ir arī daudz labākas iespējas šobrīd pavirzīties savā attīstībā uz priekšu un neiegrimt negatīvajā. Mums visu laiku jāpatur prātā- Zemes Māte šobrīd iziet cauri lielām pārmaiņām.

Jau pāris gadus atpakaļ es runāju un runāju arī šobrīd par polu izmaiņām. Tā ir reāli notiekoša lieta uz mūsu planētas. Ja vien mēs savā prātā visu laiku paturētu augstāku un plašāku redzējuma kopainu, tad spētu vieglāk virzīties uz priekšu.

Uz mazu brīdi aizdomājieties! Mūsu planēta atrodas visumā, savā vietā, savā vismīļākajā vietā. Un sakot vārdu ‘vismīļākais’ ar to jāsaprot arī visas būtnes un viss eksistējošais. Planēta ir visskaistākā vieta, ar dažādām radībām, kalniem, ūdeņiem, mežiem, džungļiem, tuksnešiem, pilna ar daudzām interesantām un neparastām lietām. Un šī planēta ir mīļa pilnīgi visām būtnēm, kas to apdzīvo. Un patlaban tā ir vieta, kas ļoti ātrā tempā iziet cauri evolūcijas pārmaiņām un iziet tās visneticamākajā veidā- nekas tāds agrāk nav pieredzēts.

Nu vienkārši iedomājieties šādu vietu. Skaistas būtības, koki, ūdeņi un iedomājieties te tagad arī sevi, uz šīs skaistās planētas. mūsu planēta ir visbrīnumainākā, vispārsteidzošākā un skaistākā planēta. Un tie esat jūs, kuri ir izvēlējušies te būt un atrasties. Nevis kaut kad vēlāk, bet tagad, nevis kaut kad agrāk- bet tagad. Daudzi te jau bijuši- uz šīs planētas.

Bet tagad uz planētas Zeme pienācis visneparastākais laiks, lai dzīvotu, lai iemiesotos. Un tie esat jūs, kuri ir izvēlējušies te būt, tagad. Kāda tā ir brīnumaina dāvana! Visas būtnes no plašā kosmosa, un tādu ir ļoti daudz, visas šīs būtnes vēro, kas notiek uz planētas Zeme, tieši tagad. Visa dzīvā vēsturē nekad nekas tāds nav ticis pieredzēts, nekas tik neparasts. Tāpēc arī planētas cilvēki šobrīd iziet cauri daudzām un neparastām lietām un notikumiem.

Ja vēlaties- evolūcija ir paātrinājusies, kļuvusi ātrāka. Mūsu augstākie es ir paātrināti pārgājuši jaunā būtības stāvoklī, kurā itin viss notiek daudz ātrāk nekad jebkad agrāk. Mūsu intelekts attīstās, nāk jaunas tehnoloģijas, mūsu dzīves veids paātrinās un mainās, mūsu augstākie es atmostas (ja tā var teikt). Nekad agrāk nekas tāds uz Zemes nav noticis. Bet tagad- mēs dzīvojam, esam dzīvi uz šīs planētas, tieši tagad uz šīs zemeslodes. Un zemeslode, protams, pati iet cauri savām brīnumainajām pārvērtībām. Viņa ieiet savā atdzimšanā, poli maina savu atrašanos, tas tagad notiek. Tas ir reāls fakts.

Un mums, cilvēkiem, te uz planētas ir iespēja iet kopā ar viņu, atdzimt kopā ar viņu. Un pacelt mūsu dvēseles un sirdi augstākās vibrācijās, jaunā būtības- esības veidā. Tāpēc, visu laiku savā acu priekšā jāsaglabā lielāks kopskats par visu notiekošo- par to, kas esam, ko varam un spējam. Mēs patiesībā esam izvēlēti te atrasties uz šīs planētas. Mums visiem ir ļoti ‘augsti’ (lieli, cēli) gari, vai augstie es, vai dvēseles. Mēs te izvēlējāmies atnākt, un te nu mēs esam- uz šīs brīnumainās planētas.

Šobrīd mainās daudzas lietas. Daudzas lietas ir grūti pieņemt, izdzīvot un mainīt. Un, protams, arī redzēt- piemēram- dzīvnieku miršanu, zemestrīces, vulkānu izvirdumus un citas dabas daudzās katastrofas. Šogad tas viss vēl turpināsies un būs. Bet mums palīdz, mūs atbalsta, mūs vēro. Jau teicu, visas dzīvās kosmosa būtnes mūs pašlaik vēro, jo mēs tiem esam ļoti, ļoti interesanti. Kā nekad agrāk mēs šobrīd attīstām savas mentālās un garīgās spējas. Un tagad atrodamies uz sliekšņa, lai iesāktos kaut kas varens un liels.

Protams, ļoti grūti ir skatīties uz dabas nelaimēm un ciešanām, tikt pašiem pāri dzīves grūtajiem brīžiem, bet, kā tomēr tikt ar to galā, kā saglabāt augstas vibrācijas, lai vēl arī virzītos uz priekšu pretim labākai dzīvei? Vissvarīgākais ir atcerēties- KAS MĒS ESAM? Mēs neesam tikai tētis vai mamma. Neesam tikai brālis vai māsa. Mēs neesam kas tāds, kas pieceļas no rīta un dodas automātiski uz darbu, vakarā automātiski atnākot mājās. Jūs esat daudz, daudz lielāki par savu darbu, par to, ko citi par jums domā. Tas ir ļoti tuvredzīgs dzīves skatījums, redzot un uztverot tikai to, ko citi saka un atbilstoši reaģējot. Tāpēc es visus jūs lūdzu skatīties plašāk, no lielāka attāluma, ietverot visa notiekošā kopainu- Jūs esat daļa no kaut kā brīnumaina, jūs esat kaut kas brīnišķīgs, un tas ir jūsu augstais es.

Mīlestība, līdzjūtība un citu cilvēku sapratne palīdzēs tikt cauri grūtiem brīžiem, lai jūs spētu koncentrēties lielākam redzējumam. Atceroties, kas esat, to, ka jums ir augstais es, lielais es. Un augstais es nav vienīgais eksistējošais, jūs esat savienoti ar lieli visu lietu garu, jūs esat veidoti no Mīlestības un Gaismas. Tāds jūs esat patiesībā. Tagad ir pienācis laiks to atcerēties.

Pārāk ilgi esam atradušies miglā. Nezinot, kas ar mums notiek. Te nu mēs esam- brīnumainas būtnes. Bet cauri šai miglai spīd viena lieta, kaut kas varens ar mums patlaban notiek- mēs tuvojamies apgaismībai. Mēs kopā baudīsim šo skaisto pasauli tad, kad tā būs izgājusi cauri savām pārmaiņām un atdzimšanai. Atbilde it visam ir- Mīlestība. Šī atbilde atrodas jūsu iekšienē, kā runājat, kā kontaktējaties ar cilvēkiem, kā sadarbojaties ar citiem, kā savienojaties ar savu augsto es- tā ir atbilde jūsu rīcībai. Un, ejot cauri grūtajiem laikiem, visapkārt tomēr notiek cīņa. Ja vien mēs atceramies, kas esam, tad visam varam iziet cauri. Nav svarīgi, kā tas izskatās no malas, svarīgi ir saglabāt augstas savas emocijas, paaugstināt savas enerģijas un Garu, un tad mēs paceļam vibrācijas arī uz šīs planētas.

Mums ir dota iespēja mainīt pasauli. Un tie nav kaut kādi nejauši cilvēki, kuri te atrodas tagad, tie esat JŪS, visi tie, kuri tagad DZĪVO un ir DZĪVI uz šīs planētas. Jo mēs esam visstiprākie no visstiprākajiem. Mēs varam mainīt pasauli. Cik daudzi no mums sēž mājās un neko nedara, jo tiem nav varas, amata, spēka, vai arī tiem neļauj runāt? Cik daudzi no mums neko nedara, jo mēs to atstājam mūsu līderu ziņā vai garīgo konfesiju ziņā? Tagad gribu jums teikt- neviens no muguras jūs nestums un nebikstīs, negrūdīs uz priekšu. Neviens jums priekšā neko neteiks. Jums ir iespējas mainīt visu notiekošo uz planētas. Tādēļ jums nav jāpiešķir kāds amats. Katrs cilvēks, bērns, pieaugušais, sieviete, vīrietis, mēs visi esam piedzimuši uz šīs skaistās planētas un mums katram ir: SPĒKS/ VARA, SPĒJAS/IESPĒJAS un PIENĀKUMS gribēt labāku pasauli, kurā dzīvot.

Mums ir jādzīvo no mīlestības un gaismas pozīcijām. Mums katram ir jādarbojas un jādzīvo no Gaismas un Mīlestības. Tā ir vienīgā lieta, kas mainīs šo pasauli. Tā ir katra mūsu pašu individuālā izvēle.
Daudzi pareģojumi teikuši, ka nāks Varavīksnes cilts un dzīvos no savām sirdīm, nevis prātiem. Viņi būs pārvarējuši un uzveikuši savu ego. Tie esam mēs. Mēs esam ieradušies. Mēs esam Daudzkrāsu cilts.

Mēs esam tie, kuri mainīs šo planētu. Caur savām sirdīm. Katram mums ir spējas un dāvanas arī svētība, kas mums dotas, lai spētu mainīt šo pasauli.

Vienalga, vai dalāties savā mīlestībā caur mākslu, dziedāšanu, dejošanu, citām radošajām izpausmēm vai rakstāt dzejoļus, vai galu galā esat tikai labs kaimiņš un labs cilvēks. Vai nu jūs uzstājaties cilvēku priekšā vai arī esat mājās- tā ir tikai jūsu izvēle- mainīt šo planētu, mainīt šīs pasaules vibrāciju.

Katram no mums tā ir mūsu atbildība. Mums katram jāsāk dzīvot no sirds augstā es. Ik dienas uz planētas notiek kaut kas negatīvs, visapkārt tas vienkārši ir, un jūs varat to ieraudzīt un uzņemt sevī. Tad tā būs jūsu realitāte. Jūs varat ļauties bailēm, izmisumam, varat ieslīgt sliktajā un negatīvajā. Daudzas lietas uz šīs planētas satur zemas vibrācijas, un to tad arī radīsiet savā dzīvē. Tas atkarīgs no jums- kādā pasaulē vēlaties dzīvot.

Visur, kur atrodas Mīlestība, tur būs arī Tumsa. Tāds vienkārši ir visums. Kur ir Mīlestība, tur ir arī Naids. Mīlestībai pretī stāv Naids. Bet jums ir izvēle- kurā no šīm īpašībām dzīvot. Jūs varat iegrimt citu cilvēku lietās, problēmās, naidpilnā rīcībā un vārdos, visā negatīvajā, kas notiek uz šīs planētas, VAI arī varat izvēlēties dzīvot labākā pasaulē. Jūs varat darboties, runāt, darīt, domāt Mīlestības piepildītā veidā. Neskatoties ne uz kādām negācijām, jūs varat palikt savienots ar savu augsto es, ar to, kas esat patiesībā, ar to, kas radīts no Mīlestības. Un jūs varat būt šī Mīlestība. Tieši tas arī mainīs planētu.

Mums nav jādodas ielās protestēt, jādara ar spēku, lai kaut ko mainītu uz šīs planētas. Tas atkarīgs tikai no mūsu darbības un rīcības, no mūsu uzvedības- kā mēs reaģējam uz pasauli. Ja redzat ap sevi negatīvo- ļaujiet tam aiziet. Jums ir iespēja pieņemt sevī negatīvo vai arī jums ir iespēja izvēlēties ticēt tam, ka esat augstāka būtne, ka esat veidots no Gaismas un Mīlestības. Un tajās dalīties.

Katru minūti, katru dienu- jums ir izvēle- kādā pasaulē gribētu dzīvot.

Jūsu teiktie vārdi ir ļoti, ļoti stipri un spēkpilni. Vārdi ir mums- cilvēkiem piešķirta dāvana. Nevienai citai radībai nav tādas dāvanas. Uz planētas ir tik daudz dzīvības formu, tik daudziem ir Gars. Bet mums cilvēkiem vienīgajiem ir dota runas dāvana. Tāpēc pret to jāizturas ļoti nopietni.

Ja runājat par slikto un negatīvo, par naidu, ja esat dusmīgi, nosodāt, tad tieši tādu pasauli radīsiet sev apkārt un tādā arī dzīvosiet. Bet, ja runāsiet par mīlestību, līdzjūtību, maigumu, paļaušanos un ticēsiet, ka viss ir veidots no Mīlestības un Gaismas, tad tāda būs pasaule, kurā dzīvosit. Tā ir jūsu izvēle.

Mūsu planēta šobrīd iziet cauri smagiem un grūtiem laikiem. Bet pēc katras vētras iestājas miers un parādās varavīksne. Mums jāvērš sava uzmanība uz to, kas nāks, uz labo. Lielais, varenais un labais nāks un atnāks. Mums jāpievērš uzmanība sev, savai uzvedībai un rīcībai, kā izturamies viens pret otru, kā izturamies pret planētu.

Pavingrināsimies. Skatoties ārā pa savas istabas logu, jūs redzat ierastās lietas un ainavu- kokus, kalnus- lai kas tas arī būtu, ko redzat, un, lūdzu, veltiet tikai kādas 5 minūtes, lai tā pa īstam izjustu ārā esošos citus garus...

Cik bieži, braucot pa savu ikdienišķi ierasto maršrutu, mēs nepievēršam uzmanību pilnīgi nekam, kas atrodas aiz automašīnas loga. Pienācis laiks ieraudzīt planētu Zeme kā dzīvu, dzīvojošu reālu Būtni. Pienācis laiks savienoties un kontaktēties ar viņu. Sniegt tai pelnīto mīlestību. Pienācis laiks atcerēties, kas mēs esam. No kurienes esam ieradušies? Kāpēc mēs te atrodamies? Nav runa par mūsu tēvu tēviem, kuri nāca un aizgāja, runa ir par jums- kas te tagad esat, dzīvojat un atrodaties. Jūs esat stiprākās no visstiprākajām dvēselēm.

Mēs te esam kopā. Mums ir pienākums, iespējas un varēšana gribēt labāku dzīvi un planētu. Caur Mīlestību, ar Mīlestības palīdzību mēs varam radīt jaunu pasauli. Tā ir mana lūgšana par mums visiem.

Jā, mēs savā apkārtnē vēl redzēsim negatīvas lietas, bet mums IR JĀPALIEK augstā vibrācijā, jāsniedz Mīlestība, jābūt Mīlestībai, un mēs mainīsim pasauli.

Cik daudziem no mums mājās ir kristāli? Mēs daudzus gadus esam ņēmuši, ņēmuši un ņēmuši no Zemes kristālus. Nu ir pienācis laiks atdot šos kristālus atpakaļ Mātei Zemei. Kristāli mums atrodas visapkārt. Pienācis laiks tos paņemt rokās, noskaitīt tiem lūgšanu un atdot Zemei. Lūgšanu- par Mīlestību un Cerību planētai Zeme. Tā ir mūsu lūgšana par Zemes dziedināšanu, par brūcēm viņas ķermenī. Pienācis laiks savu lūgšanu izteikt no zemes nākušajiem kristāliem, paužot mūsu Mīlestību, atdevi, kalpošanu, mīlestību vienam pret otru, dziedinošos starus. Un nolikt šos kristālus atpakaļ Zemes Mātē.

Un tieši tāpēc es lūdzu, vienalga kur atrodaties, ielieciet tos dabīgā ūdens tilpnē, neskartā ūdens tilpnē. Ūdens ir visātrākais pārvadītājs, uz šīs planētas tieši ūdens visātrāk vada enerģiju.

Kristāls nav tikai akmens vai klints gabals, vai arī ļoti skaists akmens, tas ir dabīgs absorbētājs. Kristāli satur neaptveramu un nenovērtējamu enerģijas, lūgšanu un zināšanu daudzumu.

Tiklīdz noskaitāt kristālam lūgšanu un ieliekat to dabīgā ūdens tilpnē, tas ne tikai svētī un tīra ūdeni, un lūgšanas ieiet ūdenī, bet ar ūdeni notiek kaut kas brīnumains. Ūdens iztvaiko. Un tagad- jūsu lūgšanas ir ne tikai ūdenī, bet tās ir arī gaisā, atmosfērā, debesīs. Jūsu lūgšanas ir katrā gaisa gramā un molekulā.

Un tad veidojas mākoņi. Mākoņi savelkas aizvien blīvāki un nu jau jūsu lūgšanas piepilda mākoņus. Līst lietus. Katra lietus lāse saturēs jūsu lūgšanas, tās līs pār cilvēkiem, kokiem un augsni. Šis cikls aizvien atkārtojas. Tas ir tik svarīgi.

Lūdzu, paņemiet kristālus un ieprogrammējiet tos Zemes Mātes dziedināšanai un visām tās būtnēm- akmeņiem, dzīvniekiem, augiem, ūdenim, kokiem. Dodiet savu lūgšanu enerģiju kristāliem un tad atdodiet tos atpakaļ ūdenim. Māte Zeme raud pēc palīdzības. Mums tai ir jāpalīdz. Mēs esam tie, kuriem tai jāpalīdz. Tas mums nav jādara vieniem, mūs vēro daudzas būtnes, tās mums palīdz. Tās grib redzēt mūs paceļamies. Tās vēlas redzēt mūs virzoties uz priekšu Mīlestībā un Gaismā. Tās vēlas redzēt mūs apgaismotus, pielietojot mūsu smadzenes visā pilnībā, lietojot mūsu spēju atcerēties- kas esam. Viņi tur ir un mūs atbalsta, bet nevar to izdarīt mūsu vietā. Atdosim ūdenim atpakaļ kristālus.

Vēl viena ļoti svarīga lieta, par kuru gribu runāt. Jau kopš Atlantīdas laikiem, ap kaklu tika nēsāti kristāli, kas savienoti ar Zemes Mātes sirds pukstiem. Tagad tiekam lūgti tos valkāt atkal. Es lūdzu ikvienam sameklēt kvarca kristālu un aplikt to ap kaklu sev un arī saviem bērniem, turot tos dienu un nakti. Tā jūs atkal spēsiet savienoties ar Zemes Mātes sirds pukstiem, sirds ritmu.

Daudzkrāsu cilts sanāk kopā. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē to, ka- ikviens, kurš atkal vēlas dzīvot no savas sirds, ikviens, kurš mīl Zemes Māti un atceras, kas tas ir, pievienojas Ciltij, Daudzkrāsu ciltij, kas sapulcējas katru dienu, lai lūgtu- pusdienas laikā plkst.12.00. MST (mountain standart time).
Lūdzu, plašajā pasaulē dzīvojošie, atrodiet, cik tas ir pēc jūsu laika [pēc Latvijas laika- 21.00. vakarā] un lūdziet, dziediniet Māti Zemi, lūdziet viens par otru, lai dzīvotu no sirds, Mīlestībā un Gaismā. Mēs apvienojam savas sirdis, lai atcerētos, kas mēs esam, lai dzīvotu no Gaismas un Mīlestības, neatkarīgi no tā, kas ar mums notiek. Mēs lūdzam kopā kā apvienots spēks, mēs veidojam pārmaiņas, mēs maināmies.

Mēs esam tie, kurus mēs paši gaidījām. Mēs esam tie, kuriem tas ir jāizdara. Neviens cits nenāks mūs glābt. Neviens cits nenāks mainīt šo pasauli. Mēs esam tie, kam tas jāpaveic.

Mums jālūdz kopā, mums jāsāk atcerēties mūsu pašu noslēpums- kāpēc esam te. Mūsu dvēseles ir mūžīgas.

Un, ja jūs varat atcerēties savu Dvēseles Avotu, kas ir Lielais Gars, to, ka tā ir tā pati Mīlestība un Gaisma, kas radīja Visumu. Tad jūs neesat apstādināmi, neesat apturami. Jūs esat brīnumainas būtnes. Pārtrauciet domāt par sevi- ka esat maziņi. Vienmēr Augstākā enerģija ir kopā ar jums. Tāds ir Visuma likums.

Pašlaik ļoti daudzi, daudzi, daudzi cilvēki dzīvo no ego, izsalkuši pēc visa kā, lietojot prāta enerģiju. Tas uz planētas rada lielu pretestību.

Mums jāapvieno savas sirdis mīlestībā, lai Gars varētu veikt izmaiņas, pacelt vibrācijas.

Un mums ir jāapvienojas. Vairs nekādas atšķirtības, nodalīšanās, ko regulē reliģijas, cilts piederība, krāsa, rase. Mēs esam viena tauta.

Un pavisam, pavisam drīz uz planētas Zeme mēs kaut ko sapratīsim. Mēs neesam vieni šajā Visumā. Bez mums eksistē vēl daudzi citi un daudzos citos līmeņos. Un pavisam drīz mums to pateiks. Pavisam drīz notiks vispasaules atzīšana- mēs neesam vieni. Eksistē ļoti daudzi citi. Kad tas notiks, es lūgšu, lai mēs apvienotos kā viens, kā viena tauta, viena cilts. Mēs esam Zemes Mātes bērni. Tas ir muļķīgi un smieklīgi nošķirties vienam no otra, nicināt citus vai iedomāties, ka esam citādāki. Nē, mēs tādi neesam. Mēs esam viena tauta, viena ģimene. Pienācis laiks to atcerēties un rīkoties, darboties kā vienam, lai dziedinātu mūsu planētu un mūs pašus.

Beidzies laiks, kad varēja neko nedarīt. Nav vairs laiks dzīvot to parasto ikdienišķo dzīvi, neskatoties uz visu kopējo notiekošo no augstāka redzes leņķa. Uz mūsu planētas notiek kaut kas brīnišķīgs un mums ir jāceļas, mums jāsadodas rokās un jāsavieno sirdis. Mums jāmainās. Mums atkal jādzīvo no Mīlestības.

Ja kāds runā vai dara sliktu, tad mainiet kanālu, novērsieties. Ja jūsu dzīvē pašlaik ir kas tāds, kas ļauj tajā ienākt negatīvajam, izmetiet to ārā. Pievērsiet uzmanību tam, ko lasāt, pievērsiet uzmanību tam, ko skatāties TV, pievērsiet uzmanību savām sarunām ar draugiem un ģimeni. Pārliecinieties, ka rīkojaties un darbojaties no Mīlestības augstā līmeņa.

Mums visu laiku jāatceras par kopējo, plašāko redzējumu. Mēs esam tā paaudze uz šīs planētas, kurai būs iespēja mainīt kārtību. Neviens nenāks aiz mums, tie esam mēs, kam tas ir jādara. Mums jāsaprot sava atbildība un jāsāk attiecīgi rīkoties. Tikai paši varat to izlemt.

Un jūs esat daudz, daudz lielāki un varenāki nekā domājat. Arī jūsu atbildība par šo planētu ir milzīgi liela.

Jūs tiekat ļoti mīlēti, jūs esat dievišķi.

Mums jāatceras, kas mēs esam. Un jāpaliek savienotiem.

Šajā mājas lapā runāsim par to, meditēsim, kopīgi strādāsim.

Grūti ir kādu mācīt, bet mēs apvienosim mūsu sirdis, mūsu centienus un strādāsim kā viens vesels, visu mūsu enerģiju virzot uz īpašām vietām, lūgsim par dzīvniekiem, ūdeni, par apziņas paplašināšanos.

Visvairāk es lūdzu par to, lai mēs atcerētos, cik mīlēti mēs esam.

Mēs neesam tikai cilvēki, kuri dzīvo ikdienas dzīvi uz šīs planētas, es lūdzu jūs atcerēties par lielāko skatījumu uz dzīvi un notiekošo.

Jūs esat brīnumainas būtnes. Jūs esat Dieva Dievišķās dzirkstis.

Ar labiem vārdiem, darbiem, ar labestību, ar Mīlestību un Gaismu jūs varat mainīt šo pasauli.

Mēs esam tie, kurus gaidījām.......

Mēs esam Daudzkrāsu cilts.
Es mīlu jūs.


Tulkoja Māra Brante