sestdiena, 2011. gada 28. maijs

Ilarions 1.-8.maijs/2011

Mīļie!
 
Darbs turpinās. Tagad jums nelokāmi un stingri ir jāsaglabā augstākais redzējums par Zemi, visu uz tās un tās iekšienē. Saglabājiet savas identitātes centrālo kodolu un nekad nezaudējiet mērķi- kāpēc esat te, jo pienācis laiks izstarot no sevis Gaismu, lai atbrīvotu pēdējās savas personības es paliekas un ļautu izpausties jūsos un cauri jums savam Augstākajam Es. Jūsu sirds Mīlestība tagad spīd zeltīti baltā tīrībā un ļaujiet tai spīdēt arī turpmāk, tad apkārtējā pasaulē ienāks un staros jūsu iekšienē mītošā Kristus mīlestība.
 
Šis ir gaidītais laiks, jūsu esības mērķis sāk piepildīties. Jūs, iespējams, nemaz neapjaušat un nemanāt to Gaismu, ko nesat un sniedzat citiem, bet, bez jūsu klātbūtnes, pārmaiņas uz Planētas būtu pārāk briesmīgākas, lai ar tām vispār tiktu galā.. Ar savu klātbūtni jūs esat radījuši izmaiņas un joprojām to turpināt DARĪT. Apvienojot spēkus un satiekoties kādās pulcēšanās reizēs, Gaisma, kas tiek radīta no jums un cauri jums, var un sniedz visaugstāko un labāko rezultātu visiem.
 
Ticiet- viss notiekošais ir tikai visu augstākajam un lielākajam labumam, pat ja tas ikdienā ir grūti saskatāms, jo arī jūs paši personīgajā dzīvē izejat cauri pārmaiņām. Esiet mierā, mīļie, un saglabājiet mierpilnu uztveri, zinot, ka tas viss nes vislabāko iespējamo rezultātu Zemei un visam un ikvienam uz tās un tās iekšienē. Jūsu iekšējais spēks, elastīgums, drosme un visas Gara dāvanas turpinās jūs vest un vadīt pa solītim vien pretim lielākām un lielākām Gaismas lejupielādēm. Lejupielāžu laikā savu 5 ķermeņu sistēmā jūs pieredzat lielākas un mazākas enerģētiskās svārstības.
 
Kad enerģijas ir daudz, tad uzplaukst un izvēršas jaunrade. Tā tiks radīti daudzi vērtīgi darbi. Kad enerģijas līmenis ir zems, tas nozīmē, ka pienācis laiks atpūtai, apcerei, meditācijai un visa iepriekš dotā un sasniegtā integrācijai. Pieaug jūsu iekšējā izaugsme un, strādājot ar enerģiju cikliem, jūs aizvien vairāk apgūsiet prasmes viegli un ātri asimilēt un pielietot šīs jaunās enerģijas. Tie, kuri esat atvērti kanāli, tāda kā mūsu vēstītāja, tiem dažkārt būs grūti saņemt vajadzīgo enerģiju, lai pieņemtu vēstījumus, jo vēstījumu pieņemšana rada enerģijas izsīkumu, kas dažkārt pieprasa neatliekamu atpūtu un miegu. Mēs lūdzam to saprast gadījumā, ja aizkavējas mūsu vēstījumu publicēšana, arī mūsu vēstītāja iziet cauri savām īpašajām transformācijām piecu ķermeņu sistēmā, tieši tāpat kā jūs. Gadās, ka tieši šo iekšējo transformāciju dēļ aizkavējas vēstījumu pieņemšana.
 
Jā, tas ir grūti, un jā, jūs ikviens esat izcili kvalificēts strādāt ar šīm transformācijām, tikai ļaujieties arī līdzjūtībai un saudzējiet sevi kā pienākas, un godājiet sevi brīžos, kad jūsu enerģijas līmenis ir zemāks, zinot, ka tas ir pārejoši. Ziniet, ka augstāko enerģiju pieplūdums rada miegainību un, darbojoties ar šiem cikliem un ievērojot sava ķermeņa elementāļa vajadzības, jūs turpināt progresu.
 
Mēs visu laiku esam ar jums, lai kur jūs būtu un ko darītu. Mūsu savstarpējie sakari ir teicami izveidoti un iekšējās dimensijās mūsu starpā notiek ļoti laba komunikācija. Mēs esam kā Viens.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff   Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message. 
Tulkoja Māra Brante