svētdiena, 2011. gada 22. maijs

Melhisedeks 8.-15.marts/2011

 
Mīļie!
 
Šajā sarunā runāšu par pārmaiņām, kurām visi iesiet cauri nākamo dažu gadu laikā. Daudzi jau zina, ka mums priekšā ir planētas Zeme Pacelšanās (augšāmcelšanās)- t.i. tā pāriet augstāku frekvenču vibrācijās un kļūst par mirdzošu Zvaigzni Debesīs. Zeme pacelsies neatkarīgi no tā, vai cilvēce ir gatava Augšāmcelšanai vai nav, jo tā eonu laiku ilgumā mīloši, pacietīgi un ar lielu iejūtību ir darījusi visu, lai cilvēce varētu atmosties sapratnei par to, ka tie ir kas daudz vairāk nekā tiem iegalvo un liek ticēt, kā arī faktu- tas, ko dara viens cilvēks (vienalga- sieviete vai vīrietis) ietekmē pilnīgi visus pārējos, un tas, savukārt, nozīmē, ka ikviens cilvēks ir radītājs, kop-radītājs.
 
Šajos Atmodas laikos cilvēce sāk saprast savu lomu pavisam drīzajā Augšāmcelšanā uz augstākām dimensijām un to, ka relatīvi maza cilvēces daļiņa, sanākot kopā Vienotībā, VAR un SPĒJ radīt pozitīvas pārmaiņas, kas kalpo augstākam eksistences mērķim uz šīs planētas, kā arī strādāt, lai sasniegtu mērķi, kas vērsts uz visu augstāko labumu un iznākumu. To jūs, mani mīļie, tagad veicat, neatlaidīgi turpinot iet jau daudzās iepriekšējās dzīvēs uzsākto Gaismas ceļu. Šis ir ļoti plašs un salīdzinoši apjomīgs Plāns, ko nebūt nevar izpildīt vienas dzīves laikā.
 
Jau daudzās iepriekšējās dzīvēs esat sējuši Dievišķās Gaismas un Dievišķās Mīlestības sēklas, bet tikai tagad ir pienācis pilnbrieda laiks ar visām tām neticamajām iespējām, kas pavērsies dažu nākamo gadu laikā. Ikviens nācāt iemiesojumā šeit uz planētas Zeme, piekrītot iziet cauri aizmirstības stāvoklim par savu Dievišķo izcelsmi un visā pilnībā kļūstot par dualitātes dzīvē iegrimušu cilvēku, jo tikai dualitāte dvēselēm spēj nodrošināt tādas mācību stundas. Dualitāte pārbauda dvēseli un tās spējas izprast lielo un pretējo, turpat līdzās eksistējošo, spēku darbību, kas ir daļa no Kosmosā plūstošās dzīves. Bija gan paredzēts, ka dualitātes periods būs īsāks, tomēr, pateicoties dažām dvēselēm, kuras visiem spēkiem vēlējās izveidot un saglabāt kontroli pār šo planētu, kas lielākoties ir neredzama Zemi apdzīvojošām masām, šī vara un kontrole ir ievilkusies par vairākiem tūkstošiem gadu nekā šim eksperimentam sākotnēji bija atvēlēts.
 
Cilvēce jau arī agrāk ir nonākuši šādā augstu iespēju vietā un daudzas reizes ir zaudējusi šādam progresam un nespējusi virzīties uz priekšu savā evolūcijas ceļojumā pretim lielākai Garīgajai sapratnei un apziņai. Tika nolemts- šoreiz, atkal pienākot Kosmiskajam Lielā Cikla laikam, tajā piedalīsies tikai tie, kuri spēj un ir kvalificēti īstenot pozitīvās pārmaiņas un tie šobrīd atrodas inkarnācijā uz planētas Zeme, lai īstenotu šo visvajadzīgāko un vissenāk loloto Būtības stāvokli jūsu mīļajai Zemes Mātei un visam, kas atrodas uz Tās un Tajā. Jūs esat nesuši Dievišķās Gaismas un Mīlestības dzirksti cauri visgrūtākajiem un izaicinošākajiem apstākļiem un situācijām, neskatoties uz visapkārt notiekošo, jūs ticējāt Dzīves labestībai, līdzcilvēku labestībai, jūsu Visuma Galaktikās valdošajai labestībai un esat saglabājuši šo iedzimto ticību cauri gadiem.
 
Nu pienācis tas laiks, kuram gatavojāties jau eonus gadus atpakaļ un ‘gūstat panākumus ar katru savu elpas vilcienu’. Ziniet, ka jūsu varenā nodošanās, atdeve un vēlme piedalīties Vispasaules meditācijās un jebkādās citās iespējās, lai tikai garīgi sanāktu kopā īpaši spēcīgās dienās, lai pozitīvi iedarboties un mīloši mainītu šo planētu, tas ļoti palīdz veikt šo Gaismas darbu. Tas, mīļie, notiek tagad, pacelšanās nebūs kaut kad nezināmā nākotnē; laiks kā tāds apvienojas vienotībā un kļūst aizvien skaidrāk un skaidrāk, ka laiks un telpa apvienojas (saritinās sevī) un ir jāpiedzimst kaut kam jaunam un skaistam. Un tāpēc cilvēku telepātiskā „tīkla” apziņa pieaug ļoti ātri, kad tie savstarpēji kontaktējas ar enerģētiskajiem laukiem. To var salīdzināt ar domino efektu- kad iededzas viena Gaisma, savienojoties ar savu iekšējo labestību un sākot vēlēties labāku dzīvi ne tikai sev, bet arī saviem Mīļajiem, tad pieaug personīgā labestība un Gaisma, tā izplešas lielos varenos koncentriskos ietekmes apļos un savienojas ar citām līdzīgām enerģijām.
 
Un tieši tagad notiek šis process- jums pievienojas neizsakāmi daudz Galaktisko Gaismas brāļu un māsu un tie palīdz šajā Lielajā Darbā. Jūs neesat vieni. Katram visapkārt atrodas un palīdz visos iespējamos veidos- gan redzamos, gan neredzamos, lai tikai jūs spētu Pacelties uz augstāku apziņas līmeni un tad savukārt palīdzētu un iedrošinātu šim solim savus brāļus un māsas. Pavisam drīz Gaismas un Mīlestības viļņi, kas pārpludina šo planētu, ar savām mīlošajām enerģijām ietekmēs pilnīgi visus un atbrīvos no tik daudziem cilvēces pārdzīvojumiem, pār Zemi nāks miers, varens miers un piedzims pavisam jauna dzīve. Saņemieties, mīļie, turpiniet, apvienojiet savas enerģijas, gribu un spēku, tas pāraug neticami dievišķi labā spēkā. izslejieties, lepojieties ar sasniegto, mīļie Gaismas Bērni!
 
Un tā tas ir!
 
ES ESMU Melhisedeks
©2011 Marlene Swetlishoff
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message
 
Tulkoja Māra Brante