svētdiena, 2011. gada 22. maijs

Oļega Demidova raksts

 Pielikumā pārsūtu
Oļega Demidova rakstu par laiklīnijām.
 un raksts krievu valodā:

Masu domāšanas mehānisms un piecdimensiju laika līnijas
2011.gada 26.februārī
http://metta.ucoz.com/publ/dl_zeta_mekhanizmy_massovogo_myshlenija_i_pjatimernye_vremennye_linii_26_fevralja_2011/22-1-0-469 

Механизмы массового мышления и пятимерные временные линии

Oļega Demidova raksts:
saistībā ar

DL Zeta. Masu domāšanas mehānisms un piecdimensiju laika līnijas (skatīt zemāk).


Ir patiešām svarīgs tas, ko mēs klausāmies un kam piešķiram nozīmi. Ja vien cilvēki saprastu, cik ļoti tas ir svarīgs, pasaule jau sen būtu izmainījusies, un tajā nepaliktu vietas bailēm, naidam un materiālai nepietiekamībai.
Gan tagad, gan visa sagatavošanās perioda laikā līdz 2012.gada beigām ir un būs daudz informācijas, kura pamatojas uz bailēm. Tā tam ir jābūt tāpēc, ka tā ir ļoti daudzu cilvēku mācības daļa.
Jebkādai informācijai ir tikai divi iespējamie pamati: mīlestība un bailes. Un mūsu uzdevums ir tajā, lai iemācītos atpazīt un atšķirt šos divus pamatus. Tādēļ tiek dota un tiks dota dažāda informācija. Tas attiecas uz vienu lielu mācību, kuru iziet cilvēki vecās pasaules nobeigumā. Šī mācība ir iemācīties atpazīt un atšķirt manipulēšanu ar apziņu un tās metodes un instrumentus, galvenais no kuriem ir bailes.
Uz bailēm pamatojās arī visas citas destruktīvās emocijas. Šī mācība ir atrast sevi, noticēt sev, atklāt sevī Radītāju un apzināties to, ka cilvēks pats rada savu pasauli un savu realitāti. Tādēļ, lai cilvēki izietu šo mācību, atklātu sevī Radītāju un sāktu RADĪT PAŠI, sabiedrībā ir un būs tie, kas uzspiedīs savus uzskatus kā vienīgi pareizus un kas mēģinās pārliecināt cilvēkus par to, ka paši viņi nav ne uz ko spējīgi un tāpēc viņiem ir jāsoļo pakaļ tiem, kas "labāk zina", ar ko sarunājās un dod norādījumus "gaismas spēki".
No pirmā acu uzmetiena tas ir ļoti vienkārši. Ja informācija satur negatīvas prognozes, tajā tiek stāstīts par to, ka notikumi attīstīsies pēc negatīvā scenārija, konkrēta reģiona lokālā mērogā, globālā mērogā (bads, karš, globālas kataklizmas, masveida ļaužu bojāeja, slimības, noziedzība un tml.), vai pat kosmiskā mērogā (citplanētieši gatavojās uzbrukt, daudz dvēseļu aizies bojā, cilvēces karma ir pārāk smaga, izglābsies tikai neliels dvēseļu daudzums un tml.) tad šī informācija pamatojās uz bailēm, sēj bailes un manipulē ar cilvēku apziņu ar baiļu palīdzību. Ja informācija satur apgalvojumus par to, kā viss ir slikti un var būt vēl sliktāk (paskatieties ko dara mūsu valdība! paskatieties kā viss pasliktinās, kā visi zog un tml.) – tāda it kā no pirmā acu uzmetiena "kaila patiesība" arī balstās uz bailēm, neapmierinātības, dusmām, aizvainojuma un citām emocijām un, kā tika sacīts augstāk čenelingā, ar tādas informācijas palīdzību notiek to spēku enerģētiskā barošana, pret kuriem šī informācija it kā ir vērsta.
Kādā veidā ar šādas informācijas palīdzību notiek manipulēšana ar apziņu? Ir zināms, ka izmantojot bailes, naidu, skaudību, neapmierinātību un citas destruktīvas cilvēka emocijas ir viegli likt cilvēkam domāt un darīt to, kas ir izdevīgi šādas informācijas izplatītājiem. Bet ar kādu mērķi tiek izplatīta šāda informācija?
Informācija, kura pamatojās uz bailēm un izsauc bailes un citas negatīvas emocijas izplatās ar tādu mērķi, lai vāktu cilvēku enerģiju, lai pēc iespējas vairāk cilvēku piepildītu ar savu enerģiju tos notikumu attīstības scenārijus, kuru rezultātā zem vecu pārvaldes sistēmu varas un ietekmes paliktu pēc iespējas lielāks ļaužu daudzums un planēta kopumā. Vecas sistēmas tādējādi cīnās par savu izdzīvošanu.
Un tās izdzīvo, kamēr mēs par tām emocionāli domājam! Tāpēc, ka cilvēks (kā Radītājs) baro ar savu enerģiju un izpauž realitātē tieši to, uz kā ir koncentrētas viņa domas neatkarīgi no tā, vai viņš ir "par" vai "pret" to.
Var rasties jautājums – kā tad var vispār nedomāt par to, kas notiek? Neiet runa par to, ka nav jādomā vispār. Tas gandrīz nav iespējams mūsu apstākļos. Ir svarīgi, lai šī domāšana neizraisa bailes un citas destruktīvās emocijas. Domāšanai jābūt mierīgai, uztverot notikumus tādus, kādi tie ir, bet neprojicējot tos uz sevi, uz savu dzīvi. Lai visāda informācija nāk un iet. Uz mums iedarbojās tikai tā informācija, kurai mēs emocionāli pieķeramies. Un tikai tad, kad mēs pieķeramies (vai mūs noķēra), mēs sākam barot ar enerģiju destruktīvo notikumu scenāriju. Šādu domāšanas bez pieķeršanās spēju vajag sevī garīgi attīstīt.
Bezbailīgam cilvēkam nav iespējami likt darīt jebko pret viņa gribu. Bailes gan paralizē gribu un veselu saprātu. Un tāpēc praktiski iemācīties atpazīt bailes un nepieķerties ir daudz sarežģītāk, nekā tas izskatās no pirmā acu uzmetiena, par cik bailes maskējās. Lai var iemācīties atpazīt bailes, vispirms ir vajadzīgs iekšējais miers, mierīgs prāts un veselais saprāts.
Tādēļ, lai nomaskētu bailes, vecās pārvaldes sistēmas izmanto mehānismus, par kuriem tika runāts augstāk čenelingā.
Viens no tādiem mehānismiem ir sekojošs. Viņš darbojas gandrīz simtprocentīgi. Jūs zināt, ka notikumi pasaulē kopumā un arī pie mums Latvijā attīstās diezgan smagi, ne tā kā lielākai daļai cilvēku gribētos un ar šo faktu nesagatavotai apziņai ir grūti strīdēties, par cik masu informācijas līdzekļu ziņās var atrast tā apstiprinājumu lielu daudzumu.
Tie, kas izplata bailes, izmanto šo «vāju vietu» cilvēku uztverē. Tie saka: «Paskaties apkārt! Paskaties pats, kas notiek un tu redzēsi, ka mums ir taisnība!» Pie tam notiek apslēptā manipulēšana ar apziņu, tā kā cilvēkam liek skatīties uz notiekošo ar to, kas izplata bailes acīm, tas ir viņu noliek tajā redzes punktā, kas ir izdevīgs baiļu izplatītājiem. Īstenībā viņam it kā saka: «nostājies manā redzes punktā un paskaties cik viss ir slikti un briesmīgi», pie tam tiek darīts viss tādēļ, lai cilvēks atteiktos no sava personiskā uzskata un pat nemēģinātu audzināt sevī spēju domāt patstāvīgi.
Savu mērķu sasniegšanai manipulatori izmanto trīs lietas:
1.  Ārējas bailes notikumu veidā, kuri tiek pasniegti tikai kā negatīvi, biedinoši (kaut arī uz jebkādu notikumu var paskatīties no cita leņķa, no  daudziem citiem redzes un uztveres punktiem).
2.  Paša klausītāja iekšējas bailes. Ārējas bailes sāk rezonēt ar klausītājā personīgajām iekšējām bailēm (bailes no nāves, no bada, no slimībām, bailes par tuviniekiem un tā tālāk). Un uzbudinātās iekšējās bailes paralizē klausītāja gribu un veselu saprātu.
3.  Klausītāja apziņas nepietiekami augsts līmenis. Tas ir klausītājs nav iemācījies pārvietot savu notikumu uztveres punktu uz augstāku līmeni un redzēt plašāku notiekošā bildi. Ja vien klausītājs varētu redzēt plašāku notiekošā bildi, tad viņš varētu ieraudzīt arī to, ka visi šie notikumi, par kuriem iet runa, ir Radītāja Gaismas un Mīlestības plāna daļa un nav nekādas vajadzības tos uztvert no upura pozīcijas.
Sabiedrībā tiek izplatīti dažādi „pareģojumi”, kurus saņem mediji jeb čeneleri par cilvēces drūmo nākotni. Labākā gadījumā tiek stāstīts, ka būs jau labi, bet kaut kad „pēc tam”, bet tuvāko gadu laikā būs slikti.
Ziniet droši: nav neviena pareģojuma, kuram obligāti ir jāpiepildās. Jebkāds pareģojums runā tikai par vienu no vairākām iespējam. Nākotnei ir daudz variantu un nākotni rada cilvēki paši. Un katram šī nākotne būs tāda, kādu viņš pats radīs, ieliekot savas nākotnes scenārijā savas domas, nodomus un vēlmes. Ja pat uz visas planētas būs tikai viens cilvēks, kurš gribēs, domās, vizualizēs savu un planētas harmonisku attīstības scenāriju, tad šim cilvēkam arī būs realizēts viņa paša izveidots scenārijs neskatoties uz to, ka pārējie cilvēki realizēs ciešanu scenāriju.
Paplašiniet savu apziņu un spēju pieņemt visu notiekošo bez emocionālas vērtēšanas, tādu, kāds tas ir. Ejiet prom no duālas domāšanas: Gaisma - Tumsa, Gaismas spēki - Tumsas spēki, labi – slikti, balts - melns. Ziniet, ka absolūti visam Visumā, no Diženas Centrālas Saules pašiem augstākajiem līmeņiem un līdz radījuma pašiem apakšējiem līmeņiem, līdz pašiem blīvākajiem matērijas līmeņiem, pirmavots un izcelsme ir Radītāja (Tēva/Mātes) Gaisma. Viss ir Gaisma.
Tas, ko citi sauc par Tumsas spēkiem vai lejupejošām enerģijām ir vienkārši lomas dzīves teātrī, kuras neattīstīta apziņa vērtē kā tumsas spēku. Bet spēlē šīs lomas Būtnes, ko radīja Radītāja (Tēva/Mātes) Gaisma un Mīlestība. Tumsas spēki eksistē tikai paša cilvēka nepietiekami attīstītā apziņā, patiesībā tie ir apziņas rēgi. Tie ir pilnīgi reāli un var būt pat fiziski jūtami, redzami un dzirdami tad, kad cilvēka apziņa atrodas dualitātes līmenī un tie pilnībā zūd tad, kad cilvēka apziņa pārvar dualitātes, sadalītības slieksni, tad kad cilvēks apzinās visa, kas ir vienotību.
Atbrīvojieties no bailēm, dusmām, skaudības, mazvērtības sajūtas un citām destruktīvajām emocijām. Meklējiet iekšēju mieru un harmoniju. Tās ir nenovērtējamas īpašības, garīgas dāvanas, kuras var novērtēt tikai iegūstot tās. Izmantojiet visas garīgas prakses, kuras ir pieejamas jums, bet ja jūs nezināt kādu praksi izmantot, sāciet to meklēt, interesējieties par šo tēmu un jūs obligāti to atradīsiet. Mācieties atpazīt manipulēšanu ar jūsu apziņu. Biežāk apšaubiet dažādu ezotēriskās un citu sfēru autoritāšu vārdus, meklējiet informāciju paši un formulējiet savu personīgo uzskatu atšķirīgajos jautājumos. Nevajag šaubīties vai šis uzskats būs pareizs vai nepareizs. Galvenais ir tas, ka tas ir jūsu uzskats. Jūs esat tāda pati Dvēsele, Radītāja daļa, tāpat kā jebkāda autoritāte, kāpēc jūs atsakāties no saviem uzskatiem un pieņemat svešus, lai pat tie ir autoritatīvi uzskati?
Un gribu pabeigt savu komentāru ar vārdiem no Satja Sai Babas grāmatas:

"Domā pastāvīgi, ka viss, ko tu redzi, dzirdi un uztver, ir kā barība. Tas ieiet tevī un ietekmē tevi. Tāpēc uz visrūpīgāko seko visam, kas tevī nokļūst.
Neuzklausi nevienu, kas slikti runā par citiem. Ja tu to dari, tu kļūsti līdzdalīgs viņa sliktajā karmā.
Izvairies no tādu sabiedrības, kas zaimo Dievu vai kuriem nav nekādas cieņas pret svētajiem, resp., garīgajiem skolotājiem. Ja tu esi vai paliec ar viņiem kopā, tavs liktenis sasaistīsies ar viņējiem un tev tas nāks par ļaunu.
Pasargā sevi no sliktām filmām un it īpaši no tādām, kuras izplata agresiju, brutalitāti, bezatbildīgu seksualitāti un amoralitāti.
Ko tu redzi un dzirdi, tas gadiem var palikt tevī un tevi ietekmēt.
Tādēļ: skaties labo, klausies labo, ēd labu, nodarbini savu prātu ar labām domām un tava dzīve uzplauks tādā formā, ko tu nekad nevarētu uzskatīt par iespējamu".

«Sai Baba uzrunā Rietumus» /sadaļa «16. septembris»/
Oļegs Demidovs