ceturtdiena, 2011. gada 19. maijs

Erceņģelis Gabriēls: par piedošanu

10.-17.februāris/2011
 
Mīļie!
 
Mēs vēlamies parunāt ar jums par tādu Mīlestības īpašību kā piedošana. Šajos vēsturiskajos apstākļos šis Mīlestības aspekts ir vissvarīgākais, kaut gan piedošana laiku laikos bijusi ļoti augsti vērtēta īpašība. Tieši ar piedošanu sākas cilvēka dvēseles dziedināšana.
 
Piedošana prasa paļaušanos uz Augstāko Spēku, uz Visa Kas Ir Radītāju, uz Vienu Bezgalīgo un tad sirdī sākas alķīmija un sakustas enerģijas gan tajā cilvēkā, kurš piedod, gan tajā, kam tiek piedots, ļaujot abiem virzīties tālāk uz priekšu attīstībā. Abu cilvēku sirdīs un dvēselēs notiek tīrīšanās, aiziet tumsība un negatīvais, sāpes, ciešanas un bēdas.
 
Abas Būtnes tad izstaro apkārtējai pasaulei daudz lielāku Gaismu un šī gaisma ietekmē arī jūsu planētas enerģētisko lauku. Tādēļ mēs nepagurstoši sakām- mēs esam Viens, jo, kad divas būtnes viena otrai piedod, tad Visumā tiek atbrīvots lielāks Radītāja beznosacījumu Mīlestības spēks un viss tūlīt pat paceļas uz augstāku apziņas līmeni un apjēgu. Abas būtnes sāk iekšēji mirdzēt, jo aizvākti un izšķīdināti slāpējošie bloki, abi cilvēki var sākt visu no sākuma- ar piemīlību, pazemību un nevainību.
 
Piedošanas vislielākais pretinieks parasti ir cilvēciskais ego, tas cenšas saglabāt kontroli pār cilvēku, jo laika gaitā paši vien esat atdevuši ego pārāk lielu varu pār jums; katras būtnes patiesais un īstais pamata stāvoklis ir beznosacījumu Mīlestības piemīlība, pazemība un pieņemšana. Tad jūtās un attiecībās valda līdzsvars, balanss, atvieglojums, piepildījums un ticība saviem spēkiem un atjaunotā ticība citu labestībai.
 
2011. gadā ikvienam savas dvēseles meklējumos un virzoties pretim Augšāmcelšanai uz augstāku un plašāku apziņu un apjēgu būs iespēja pavingrināties piedošanā. Ziniet, ka patiesa piedošana atver meklēto portālu un kā atalgojumu jūs saņemat lielāku savienošanos ar savu Dievišķo dzirksti, tuvinot jūs Vienotībai un savienībai. Tā jūs savienojaties ar savām daudz dimensiju būtībām un no jūsu dziļumiem paceļas snaudošās īpašības un sāk izpausties cauri jums.
 
Daudzi cilvēki izies cauri šiem portāliem, un ikkatrs šāds piedošanas brīdis paceļ visas cilvēces globālo apziņu, tuvinot Atmodai un apjausmai, jo jauno enerģiju nevainība un tīrība spēcina visu ap jums, mudinot mosties un atcerēties, kas esat patiesībā. Būs vien jāpieņem citi cilvēki un tā tiks šķīdinātas visas robežas, kas pārāk ilgi turējušas un saistījušas pie dualitātes spēles, daudz ilgāk nekā tas bija iecerēts šī eksperimenta sākumā. Ziniet, Mīļie, kaut arī jūsu ceļojums bijis garš un apnicīgs, bet visi, kuri šobrīd lasa šo mūsu sarunu, tuvojas savu uzstādīto uzdevumu pabeigšanai.
 
Jūs vēlaties uzlabojumus visai cilvēcei, Zemei un visām tās Valstībām; un tā- mēs ļoti vēlamies, lai jūs saprastu- jūsu personīgajai piedošanai un atbrīvošanai ir daudz lielāka ietekme visas planētas apziņas līmeņa paaugstināšanā nekā domājat. Jūs ESAT dievišķāki nekā spējat patlaban iedomāties, mīļie. Atstājiet zemākā ego darbības principus un pieprasiet to darboties unisonā ar jūsu Augstāko labumu un labklājību, visu un ikviena uz planētas dzīvojošā Augstākajam labumam un labklājībai.
 
Tagad mēs jūs atstājam pārdomās par šiem vārdiem, ieskaujot un ietinot Gaismas un Mīlestības enerģiju spārnos. Esiet mierā, Dievišķā Mīļotie bērni.
 
ES ESMU erceņģelis Gabriēls
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante