otrdiena, 2015. gada 1. septembris

Varbūt tieši Tev?

Sirsnīgi sveicieni 1.septembrī!
Un tas vienalga, vai bērni iet vēl skolā, vai to sen jau beiguši. Pirmais septembris mūsu apziņā iezīmē tādu kā jaunu startu, jaunu līniju, jaunu sākumu.
Lai šis Jaunais nāk viegli un skaisti! Lai nospraustie mērķi ziemas periodam piepildās un īstenojās!

Rakstu šo vēstulīti saistībā ar mācīšanos un apziņas transformācijām. Tikko augusta nogalē atgriezos no Vienotības universitātes mācībām- retrīta. Tās sniedza dziļu izpratni par tagadējiem procesiem gan uz planētas, gan cilvēka dzīvē, deva kopskatu tam, kurp visi kā cilvēce dodamies. Mēs dzīvojam īpaša fenomena laikā. Tāds reiz bija laiks, kad pa zemi staigāja Muhameds, Buda, Jēzus. Un atkal pienācis šāda fenomena laiks. Tas atnes jauno laikmetu, Zelta laikmetu. Un šajā laikmetā daudzas lietas, kas agrāk šķita neiespējamas, tagad kļūst ikdienišķas.

Šī laika svētība viennozīmīgi plūst pār visiem. Te nav kādu izredzēto. Atšķirība ir tikai tajā- cik gribam paši no tā iegūt (vairāk vai mazāk). Ja apzināmies šī laika spēku, tad iegūstam vairāk un ātrāk dodamies uz priekšu. Gan individuāli, gan kolektīvi. Bet kopumā jaunā laika tendences vērstas uz kolektīvo izaugsmi. Kolektīvi viss notiek ātrāk un vieglāk.

Tieši tāpēc man ir iekšēja vajadzība? sajūta? darīt to, ko patlaban daru. Lai spētu domāt, redzēt, darboties atbilstoši Zelta laikmeta enerģijām, ir jānotiek arī kādām izmaiņām. Un šīm izmaiņām jānotiek apziņā. Katra cilvēka apziņā. Iekšēji. Un tad šie cilvēki redz pasauli, rīkojas un sajūt visu mazliet citādi- atbilstoši jaunajam. Lai palīdzētu notikt šīm izmaiņām, visiedarbīgākais veids ir mācības Vienotības universitātē, kur neitrālā vidē cilvēkā atnāk jaunas atziņas, atnāk sajūta- jā, TĀ TAS IR. Atnāk sajūta, ka esi atradis to, ko visu mūžu meklējis, katra ķermeņa šūniņa izrādās ir slāpusi tieši pēc šī eliksīra. Esi atgriezies savās iekšējās Mājās un stabilitātē.

Šāda programma, kas palīdz iekšēji nostāties uz kājām, kas "atver acis" un atjauno dzīvesprieku un vēlmi turpināt savu ceļu, ir novembra kurss Vienotības universitātē. Tas sastāv no 3 daļām- piepildījuma, atmodas un vienotības. Un patiesībā, šiem nosaukumiem nav vajadzīgi īpaši skaidrojumi- jo katrs dalībnieks vienmēr saņem tieši to, kas tam visvairāk vajadzīgs. Par to esmu pati pārliecinājusies nu jau sešas reizes:))

Pēdējā gada laikā ar Vienotības mācībām Latvijā aktīvi iepazinušies ap 100 cilvēku, bet pasīvi daudz, daudz vairāk (caur ineta vietnēm, vienotības meditācijām un FB). Daudzi izteikuši vēlēšanos doties uz mācībām. Šī būs iespēja to realizēt. Tiek organizēts grupas brauciens no 27.oktobra- 24.novembrim. Lūdzu, tie, kuri izteikuši šo vēlēšanos vai varbūt šobrīd sajūt sevī vēlmi mums piebiedroties, dariet to zināmu- rakstiet vai zvaniet.

Zemāk pievienoju pāgājušajā nedēļā izsūtīto rakstiņu.
Izpētiet šo mājaslapu www.onenessuniversity.org

Ar gaišiem sveicieniem,
Māra
29266349

Mācības Vienotības universitātē (27.oktobris- 24.novembris)
Tas ir pakāpenisks process, kas maina cilvēka esošo apziņu, atverot to neierobežotām dzīves iespējām. Kursu dalībnieki saņem dažādas dāvanas- veselības, bagātības, mīlestības un harmonisku attiecību dāvanas, kas savukārt vajadzības gadījumā ļauj sastapt dzīves partneri. Tāpat dalībnieku dzīvē ienāk miers un laime. Izmantojot šrī Ammas Bagavāna fenomenu, tiek rasti risinājumi arī citām dzīves problēmām.
2015. gada novembra kursā tiek plānoti 3 cikli- piepildījums, transformācija un vienotība.
Pirmais cikls, paskatoties uz dzīvi no citas puses, ļauj ieraudzīt tās lietas, ko esam palaiduši garām. Bet izrādās, ka tieši tās ļauj dzīvē ienākt tik ilgotajai piepildījuma sajūtai. Apgūstot īpašības, kas sniedz dzīvē piepildījumu, tiek radītas pārmaiņas uztverē, ļaujot ieraudzīt daudz plašāku dzīves spektru.
Otrais cikls- transformācija. Atmoda- tas ir ceļojums. Un šis ceļojums sākas ar sevis apzināšanos par to, kādi patiesībā esam. Un noved pie pārmaiņām apziņā. Kursa laikā tiek dotas praktiskas ikdienā lietojamas mācības, kas veicina apziņas transformācijas procesu. Mēs atmostamies jaunām sapratnēm.
Trešais cikls- vienotība. Spēcīgu un skaistu procesu laikā dalībnieki ieiet dziļās un skaistās sajūtās, ko vienā vārdā var nosaukt par vienotību.
No 27.oktobra- līdz 24.novembrim plānojam otro grupas braucienu no Latvijas. Pirmā grupiņa Universitātē pabija februārī, un viennozīmīgi to uztver par vienu no savas dzīves skaistākajiem notikumiem. Pati esmu piedalījusies sešos dziļos mācību procesos- retrītos Vienotības universitātē. Saprotot un redzot to, kādas dziļas un skaistas pārmaiņas notikušas ne tikai manā dzīvē, bet arī citu dalībnieku dzīvēs un pasaules uztverē, esmu uzņēmusies vadīt šo grupas braucienu.
Mācības notiek angļu valodā. Vajadzības gadījumā veikšu arī tulka pienākumus.
Tuvāka informācija www.onenessuniversity.org
vai rakstiet marabrante@inbox.lv
Māra Brante
29266349