ceturtdiena, 2015. gada 17. septembris

Daļējs Saules aptumsums 13.septembrī

 

 
Daļējs Saules aptumsums 13.septembrī plkst.9:41 Jaunavas zīmē – raksturīgākā tēma būs kalpošana, veselība, darbs, mājas dzīvnieki, diētas, medicīna, skolu lietas. Īsi pirms aptumsuma pieaugs psihes nestabilitāte, iespējamas dažādas provokācijas un asāk  izpaudīsies dvēseles kaites. Tiks aktivizētas ne visai gaišas dvēseles šķautnes puses, un tiks provocētas zemākās apziņas dziņas. Labais ir tas, ka sabiedrība kopumā varēs izprast savas dvēseles „ēnas pusi”.

Aptumsumu ietekmē pastiprinās hroniskās un psihiskās kaites. Daži var zaudēt reputāciju vai arī nokļūt sarežģītās situācijās.  Aptumsumi var nest līdzi negaidītas pārmaiņas jebkurās lietās, tādēļ tas nav veiksmīgs laiks jaunu lietu sākumam. Aptumsumi var maldināt uztveres spējas un mudināt uz nelietderīgu spēku patēriņu. Šis ir labs periods,  lai apstātos un kaut ko mainītu vai sakārtotu savā dzīvē.

Tāpēc divas nedēļas pirms un divas pēc aptumsuma nevajadzētu uzsākt jaunus projektus un vispār labāk laiku veltīt savai izaugsmei, sakārtot lietas un attiecības ar citiem. Lai valda miers un saticība jūsmājās!