ceturtdiena, 2015. gada 17. septembris

Septembra prognozes

 

 
Augusta beigās līdz 17.septembrim veidojas saejošs opozīcijas aspekts Jupiteram ar Neptūnu un šai konfigurācijai pievienojas arī pati Saulīte – tas radīs plašas pretrunas sabiedrībā starp nākotnes perspektīvām un iekšējām sajūtām. Zūd ticība.

1.septembrī ir precīzs Venēras un Marsa savienojums kas pastiprina notikumiem emocionālo fonu.
6.septembrī Venēra direkta Lauvas zīmē – retrogrādais planētas periods bija kā pārbaudījums katram personīgi, tika izvērtētas  ar mīlestību un vēlmēm saistītas lietas. Varam atkal uzsākt jaunas daudzsološas romantiskās tikšanās.
No 7.09.2015  līdz 13.09.2015 un no 22.09.2015  līdz 27.09.2015 ir paaugstināta spriedze informācijas jomā un tiks atklātas atmaskojošas ziņas, atklātībā nāks kompromitējoši fakti. Sargājiet bērnus. Ievērojiet ceļa satiksmes noteikumus.

13.septembrī plkst.9:41 daļējs Saules aptumsums Jaunavas zīmē ar virkni saspīlētu situāciju debesīs. Būs ļoti grūti noturēt sevi „rāmjos”
17.septembrī plkst.21:10 Merkurs retrogrāds līdz pat 9.oktobrim. Nav ieteicams dibināt jaunu uzņēmumus/biznesu, stāties jaunā darbā vai mainīt darba vietu, jaunu projektu sākšanai, nav ieteicams pirkt jaunu automašīnu, bet lietotu gan var, datoru, tālruni, jo tie slikti kalpos.

18.septembrī Saturns ieiet Strēlnieka zīmē uz nākošajiem 2,5 gadiem – nāks pavisam citādi uzdevumi, respektīvi jāsakārto jomas, kuras saistītas ar izglītību, ārzemēm un tieslietām. Saturns liks rāmjos Dvīņus, Zivis, Jaunavas un pašus Strēlniekus. Šīm zīmēm būs jāuzņemas vairāk atbildības par sevi, jāuzstāda reāli sasniedzami mērķi. Un jārūpējas par veselību. Saturns Strēlniekā aicina mācīties, apgūt nākotnē perspektīvas un daudz noderīgākas zināšanas.
23.septembrī plkst.10:20 Saule ieiet Svaru zīmē un sākas rudens.
25.septembrī Marss ieiet Jaunavas zīmē un vienlaicīgi arī Plutons kļūst direkts -  nestrīdēsimies sīkumu dēļ, bet paši centīsimies savā darbā ievērot visas smalkās nianses. Un no šīs dienas var sākties plašas izmaiņas ekonomikā visā pasaulē. Iespējama krīze.

28.septembrī plkst.5:50 pilns Mēness aptumsums. Esiet piesardzīgi 2 nedēļas pirms aptumsumiem un 2 nedēļas pēc. Pirms Mēness aptumsuma ir Marsa un Saturna spriedzes aspekts, kas sola krietnas nepatikšanas. Šis ir viens no vissmagākajiem aspektiem, kas sola „cīņu līdz nāvei”.  Paaugstināts traumatisms un citi nelaimes gadījumi.